>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.11.2015 (wtorek)

Status
Zamknięty.
betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyski
Godzina: 20:45
Spotkanie: Polska - Czechy
Typ:marza zwyciestwa:polska 1golem
Kurs: 3.75
Bukmacher:Bet365
Jak wiadomo w Polsce zabraknie Lewandowskiego i Krychowiaka ale i sklad Czechow zapowiada sie na eksperymentalny z np.Vackiem z ekstraklapy, wiec Polska wciaz jest faworytem tego meczu zwlaszcza, ze gra u siebie a ci co zagraja na pewno beda chciec do siebie przekonac Nawalke, jak np.Sobiech.Jako ze jednak brakuje im jakosci nie spodziewam, ze tu fajerwerkow a najbardziej prawdopobny wynik to zwyciestwo gospodarzy 1golem.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje Euro 2016
Spotkanie: Dania - Szwecja
Typ: Scorecast 1:0, 2-0 lub 3-0
Kurs: 3.6
Bukmacher: Bet At Home
Analiza:
Wynik z poprzedniego spotkania nie odbiera szans żadnej z ekip. Nie przewiduję otwartego meczu. Danii do awansu wystarczy jedna bramka, dlatego uważam, że nie rzucą się od razu na rywala, bo w przypadku kontry będą musieli strzelić przynajmniej 2 gole (aby doprowadzić do dogrywki).
Szwedzi na wyjeździe tym bardziej nie będą forsowali tempa, czekając na kontrę.
W pierwszym spotkaniu duńczycy przeważali w posiadaniu piłki 60-40%, a w sytuacjach podbramkowych dorównali gospodarzom (11-11), dlatego sądzę, że na własnych śmieciach będą mieli przewagę i zdołają pokonać przeciwnika.
Ostatnie 3 bezpośrednie spotkania wygrali do zera. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Co przeciw typowi: szalony Zlatan ????
⛔ 100

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna SZKOCJA: Dywizja 1
Spotkanie: Hibernian - Livingston
Typ: 1/1 HT/FT
Kurs: 1.83
Bukmacher:bet365
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie zaplecza szkockiej Premiership w którym Hibernian podejmie drużynę Livingston. Krótko o meczu, gospodarze wystąpią dzisiaj w roli faworytów i najprawdopodobniej zwyciężą w dzisiejszym spotkaniu (pewna jest tylko śmierć i podatki). Dlaczego zdecydowałem się na typ 1/1 HT/FT? Zacznę od tego, że Hibernian to drużyna z ambicjami na awans do najwyższej ligi. Są w świetnej formie a ostatnio ograli głównego faworyta do awansu Glasgow Rangers - myślę, że tej drużyny nie trzeba nikomu przedstawiać, w 13 meczach Rangers wygrało 12 i przegrało tylko 1 spotkanie (właśnie z Hibernianem), z bilansem bramek 39-8 !!!. Pokonanie takiej drużyny to nie lada wyczyn. Hibernian ma na swoim koncie 10 zwycięstw 1 remis i 2 porażki, jednak są one wynikiem słabszego wejścia w sezon. Obecnie znajdują się w wyśmienitej formie i odnotowali 7 zwycięstw z rzędu (w tym z ekipą Rangers). Co ciekawe w każdym z tych 7 meczów prowadzili już do przerwy więc typ 1/1 pokryli 7x na 7 ostatnich spotkań! Zdaję sobie sprawę, że prawo serii kiedyś się kończy ale nie wydaje mi się, by Livingston był taką ekipą która zdoła powstrzymać rozpędzony Hibernian i prawdopodobnie odnotują 8 z rzędu zwycięstwo i mam nadzieję, że będą wygrywać już do przerwy. Jeśli zgadzacie się z moją opinią to zachęcam do pobrania zakładu, pozdrawiam i powodzenia ! ????
⛔ 100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ???? Barclays ATP World Tour Finals
Godzina: 21:00
Spotkanie: Djokovic Novak - Federer Roger
Typ: 2 handi -2.5 asów serwisowych
Kurs: 2.08
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Tutaj nie ma się co rozpisywać. Często gam typy statystyczne na asy jeśli tylko się pojawią i większość z nich wchodzi bez problemu. Sprawia w grupie jest taka, że Djoko pokonał Japończyka 6:1, 6:1 który nie jest w rytmie meczowym oraz w formie. Federer natomiast pokonał Berdycha 6:4, 6:2 bo Czech N-ty raz spalił się psychicznie i nawet nie potrafił serwować. Dzisiaj przeciwko siebie stanie terminator czyli Novak który ma najlepszy bodajże sezon w życiu i arcymistrz tenisa czyli Roger. Jeśli chodzi o asy to Federer serwuje ich zawsze więcej, tym elementem znacznie przewyższa Serba. Ogólnie w ciemno zakładam wynik 2:1 dla Serba ale jeśli Szwajcar będzie trafiał to w statystka asowa powinna być na jego korzyć. Wczoraj wszedł pięknie kurs na Nadala 2:0 i dzisiaj liczę na sukces kolejny raz!
✅ 108

P 83

pms

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyski
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Polska - Czechy
Typ: Polska wygra mecz i
over 2.5
Kurs: 3.6
Bukmacher:ComeOn
Analiza:
Dziś większość stawia, że padnie powyżej 2,5 bramki a nawet w jednej połowie. Ja osobiście też tak uważam, ale dorzucam zwycięzce meczu jako Polaków. Polska ma potencjał, Milik jako wysunięty napastnik i za plecami Kapustka, który w ostatnim spotkaniu towarzyskim bardzo nie zdążył piłki dotknąć, a już bramkę strzelił. W bramce dziś Boruc, który nie jest amatorem, a na pewno chciałby być pierwszym bramkarzem u Nawałki. Na środku obrony Glik i Pazdan czyli aktualnie chyba najlepszy duet obrońców. Wydaje się mi, że nasz selekcjoner dziś zaskoczy i w drugiej połowie wstawi Sobiecha, a ten udowodni, że nie odpuścił reprezentacji i tutaj też chce walczyć o skład. W ostatnich 5 spotkaniach straciliśmy 5 bramek z Czechami, więc typ wydaje się prawdopodobny.
✅ 260

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom