>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy Dnia - 17.10.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Anne Kremer vs Anabel Medina Garrigues
Typ: 1 set 1
Kurs: 4,33
Buk: Bet365
Data/godzina rozpoczęcia: 17-10-2011/17-30
Analiza:
Sezon 2011, tenisowych zmagań dobiega powoli końca. W tym tygodniu rozgrywanych jest kilka znaczących turniejów. Najlepsi rywalizują o udział w turnieju Masters. Kobiety grają w Luksemburgu oraz w Moskwie. Do analizy wybrałem jedno spotkanie z tego pierwszego turnieju. Dziś nikt praktycznie nie daje większych szans zawodniczce gospodarzy Kremer. Jest to jedna z najstarszych zawodniczek grających jeszcze profesjonalnie w tenisa. W karierze może i nie odnotowywała większych sukcesów, jednak w każdym spotkaniu walczy. Jestem zdania, że dziś może przerwać bardzo złą passę. W ostatnich turniejach odpada za każdym razem w pierwszej rundzie. Dziś jeżeli walczy u siebie być może przełamie tą fatalną passę. Z pewnością doświadczenie przemawia za nią. Z pewnością wielu ciekawi czy wytrzyma trudy całego spotkania, ale w pierwszym secie ma szanse na wygraną. Hiszpanka jest zawodniczką zdecydowanie wyżej sklasyfikowaną, Dotychczasowe sukcesy odnosiła w grze podwójnej, jednak w singlu czasami jej też udało się zabłyszczeć. W Luksemburgu będzie toczyła zmagania zarówno w grze pojedynczej jak również i podwójnej, a co za tym idzie musi rozsądnie dysponować siłami. Podobnie jak Kremer Medina Garrigues nie ma zbyt imponujących warunków fizycznych. Obie zawodniczki grały ze sobą dwukrotnie, jednak było to dosyć dawno temu. Dziś Kremer występuje z ,,dziką&#39;&#39; kartą i sądzę, że jest w stanie wygrać tego pierwszego seta-powodzeni
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Widzew - ŁKS
Typ: Over 2,5
Kurs: [2,27]
Bukmacher: Pinnacle
Z undera bramkowego w końcu zrobił mi się over. Liczę na otwarty mecz, nie wierzę że przez pełne 90 minut piłkarze będą trzymać się założeń taktycznych. Nie ukrywajmy dla obu ekip ten mecz jest jednym z najważniejszych w sezonie i na pewno nikt nie będzie tutaj się oszczędzał. Czemu na początku myślałem nad underem ? Z początku myślałem że Probierz postawi na grę nieco bardziej defensywną i skupi się na rozbijaniu ataków Widzewa, ale obie ekipy popełniają spore błędy indywidualne. Wystarczy jakaś głupia strata w środku pola i nagle może stworzyć się sytuacja do strzelenia gola, notabene podobna sytuacja do meczu GKS Bełchatów - Śląsk. Tam też Śląsk był przy piłce, wystarczyła jedna głupia strata (chyba Sebastiana Mili) i gospodarze strzelili bramkę. O wyniku dzisiejszego meczu mogą więc zadecydować błędy indywidualne. Widzew prezentuje równą formę, a ŁKS po tym jak stery przejął Probierz, zdecydowanie polepszył swoją grę.
⛔ 100

empe92 438

empe92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPolska, T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Widzew - ŁKS
Typ: Gospodarze zdobędą gole w obu połowach
Kurs: 3.20
Bukmacher: Unibet
Analiza: Dziś będziemy świadkami derbów Łodzi. Na pewno jak każde derby będzie to interesujące i ciekawe widowisko. Moim zdaniem zobaczymy dziś kilka bramek, szczególnie ze strony gospodarzy – Widzewa. Na pewno fakt, że rozgrywają spotkanie na swoim boisku stawia ich w roli faworytów. Dodatkowo dobrze spisują się w obecnym sezonie. W przypadku zdobycia dziś 3 punktów awansują na 6. miejsce i będą tracić tylko 2 oczka do Lecha Poznań. U siebie jeszcze nie przegrali, a grali min. z Wisłą czy Polonią. Pokonali również wysoko 4:2 Jagiellonię. Przeciwko takiej obronie jak ta ŁKSu nie powinni mieć problemu ze strzeleniem bramki w obu połowach spotkania. Podopieczni Michała Probierza nie grają najlepiej na wyjazdach, zdobyli bowiem 4 punkty w 5 meczach. Ostatnio spisują się trochę lepiej i z pewnością będą bardzo zmobilizowani w straciu z odwiecznym rywalem, ale pomimo tego, uważam obronę ŁKSu za najsłabszą w lidze. Trener Widzewa Radosław Mroczkowski w poniedziałkowym meczu nie będzie mógł skorzystać z usług pauzującego za kartki Ugo Ukaha. Do jego dyspozycji będą natomiast dwaj inni obrońcy, Souheil Ben Radhia i Sebastian Madera. Wcześniej kontuzje z gry wyeliminowały Łukasza Brozia i Jurijsa Zigajevsa. W drużynie gości nie zagrają natomiast Rafał Kujawa, Robert Szczot i Aghwan Papikyan. Z pewnością najbardziej niebezpiecznym zawodnikiem ŁKSu będzie Sebastian Szałachowski, który zdobył w tym sezonie 3 gole. Nie można wykluczyć, że również dziś wpisze się na listę strzelców, dlatego typ na bramki Widzewa w obu połowach, szczególnie po takim kursie, wydaję mi się bardzo interesujący.
⛔ 100

D 5

damiantyper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska
Spotkanie: Widzew Łódź - ŁKS Łódź
Typ: X/X Wynik do przerwy/ Końcowy
Kurs: 5,00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Fakt, że mecze derbowe żądzą się swoimi prawami wie każdy kibic, zdecydowałem się próbować wytypować poprawny rezultat tego meczu ze względu na fakt iż wiele osób gra w tym pojedynku na Widzewa. Z doświadczenia wiem, że często gdy mecz staje się public betem tzn zdarzeniem na które wszyscy czy większość stawia na jakiś zespół często trafiają się niespodzianki, i kto wie czy tym razem również do takiej nie dojdzie?
Osobiście uważam, że lepiej jest zagrać trudny mecz po kursie 3,4 niż mieć podobną pewność i szanse na trafienie a kurs będzie wynosił przykładowo 1,90.
Zdecydowanie jestem przekonany, że w tym meczu może paść każdy rezultat. O wynikach mogą decydować szczegóły takie jak głupi błąd bramkarza czy słabsza dyspozycja chociażby jednego obrońcy a nawet brak skuteczności piłkarzy/a.
W obu ekipach podobne braki kadrowe jedni wracają do zespołu inni z różnych przyczyn nie będą mogli wystąpić dlatego nie ma mowy o przewadze patrząc pod tym względem jakiejkolwiek z drużyn.
Niech wygra lepszy, a jeśli mecz będzie równy niech się sprawdzi mój rezultat i padnie remis ;)
⛔ 100

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Fińska
Spotkanie: Inter Turku - Haka 17.10.2011r. 17:30
Typ: Inter Turku 4+ gole
Kurs: 3,40
Bukmacher: Betsafe
Drużyna z Turku przed najważniejszym meczem w tym sezonie. Wygrana praktycznie przesądza ich wicemistrzostwo Finlandii, oprócz laurów i znakomitego wyniku daje to też możliwości późniejszego startu w eliminacjach Ligi Europy, więc jest o co walczyć. Turku to zdecydowanie druga siła w lidze. HJK Helsinki w tym sezonie klasa sama w sobie i raczej o mistrzostwie można było zapomnieć. Drugie miejsce jednak jak najbardziej się drużynie z Turku należy. Drużyna gospodarzy obok HJK nie przegrała jeszcze meczu na swoim stadionie w tym sezonie. Ostatnio w meczach domowych stracili troszkę punktów, gdyż zanotowali 3 remisy z rzędu, ale i tak bilans 10 zwycięstw i 5 remisów w 15 meczach jest znakomity. W bramkach strzelonych nieznacznie ustępują HJK, gdyż zdobyli tylko o 4 mniej, a 43 gole w 15 meczach też musza robić wrażenie. Drużyna gości ostatnio już wyraźnie odpuściła sobie granie na poważnie. Cztery kolejne mecze przegrane z rzędu świadczą tylko o tym jakie jest obecnie podejście ekipy gości. Co gorsza w trzech ostatnich nie potrafili zdobyć nawet jednej bramki. Do tego dochodzą kontuzje dwóch obrońców i dwóch pomocników. Nie ma za bardzo czym postraszyć ekipy z Turku. Inter ma ogromny potencjał w ofensywie i jeżeli będzie im się chciało dzisiaj grać przez pełne 90 minut to sądzę, że bez większych problemów zdobędą cztery gole. Największe nadzieję pokładam dzisiaj w dwójce najlepszych strzelców Mice Ojali oraz Timo Furuholmie. Obaj razem zdobyli, aż 36 bramek, Timo nawet ostatnio zaczął grać w reprezentacji Finlandii. Podstawą tego typu jest pełne zaangażowanie przez 90 minut, tą ekipę stać na wysokie zwycięstwo. Mecz naprawdę bardzo ważny dla Interu i mam nadzieję, że podejdą do niego bardzo zmotywowani.
⛔ 100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Spain 1
A. Bilbao - Osasuna
Over 3.5 gola
3.60
Sportingbet

Dzisiaj o godzinie 21:00 zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w pierwszej lidze hiszpańskiej. Zmierzy się ze sobą Athletic Bilbao i Osasuna Pampeluna. Jest to mecz kończący siódmą kolejkę spotkań. Gospodarze sezon zaczęli bardzo słabo. Zajmują po rozegraniu sześciu meczy dopiero 16 miejsce z dorobkiem zaledwie pięciu punktów. W bramkach mają bilans 7 zdobytych i 9 straconych. Łącznie na 6 meczy mają 1 mecz, w którym padł wynik +3.5 gola. Goście sezon również zaczęli bez rewelacji. Zajmują 14 pozycję w ligowej tabeli. Zdobyli sześć punktów (jeden punkt więcej niż ich dzisiejsi rywale). Ich bilans bramkowy to 5 zdobytych i 12 straconych. Na sześć meczy mieli dwa mecze gdzie padło więcej niż 3 gole. Moim zdaniem mecz będzie bardzo ciekawy i obfitował w interesujące akcje. Dzisiaj kibice w Bilbao zobaczą kilka bramek. Stawiam 3:1 dla gospodarzy, a zatem over 3.5 gola.
✅ 260

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Polska
Spotkanie: Widzew - ŁKS 18:30
Typ: Red card (czerwona kartka)
Kurs: 3,55
Bukmacher: Tobet

Przede wszystkim do takiego typu skłania mnie fakt, że mamy derby. Na trybunach choć, ŁKS-iaków nie ma, będzie głośno i ostro. Nieciekawe przyjęcie czeka gości - także ich trenera. To podsyci atmosferę. Dżalamidze, Ostrowski, czy nawet Budka to zawodnicy na których można zarobić trochę kartek. Po drugiej stronie to samo. Madera i Bieniuk nie grzeszą zwrotnością. Dudu często daje się wyprzedzać. Myślę, że będzie ostry mecz, a charakterystyka zawodników jacy pojawią się na boisku sugeruje, że może być sporo fauli. ŁKS też gra bardziej bazując na waleczności niż na technice. Szczególnie w drugiej linii. Spodziewam się szybkiego meczu, przerywanego częstymi faulami.
✅ 255

Otrzymane punkty reputacji: +2
gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna I liga Malta
Spotkanie: Hamrun Spartans – Silema Wanderers
Typ: 1
Kurs: 3.60
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 7 kolejki I ligi Maltańskiej w którym to zmierzą się zajmujący obecnie 10 pozycję w tabeli zespół Hamrun Spartans z 4 Silema Wanderers. Gospodarze tego meczu w swoich 6 dotychczasowych występach ligowych zdołali 1x odnieść zwycięstwo 1x zremisowali a 4x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 4 bramki a stracili 9. Goście natomiast w swoich 6 dotychczasowych występach ligowych zdołali 3x zwyciężyć a 3x doznali porażki strzelając przy tym 10 bramek a stracili 6. Goście tego spotkania jak pokazują nam w/w statystyki nie przegrali jeszcze w tym sezonie a co z tym idzie zastanawiam się ile może trwać tak dobra passa. Gospodarze natomiast po długiej słabej serii spotkań przełamali się w ostatniej kolejce pokonując 0:1 na wyjeździe Moste co zapewnie pozytywnie wpłynęło na morale zespołu. Powracając do tego spotkania myślę, że kurs na wygraną gospodarzy jest warty zaryzykowania stąd mój typ to Hamrun Spartans.
✅ 260

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, T-mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Widzew Łódź - ŁKS Łódź
Typ: under 1.5
Kurs: 3.05
Bukmacher: Bet at home
Analiza: Wczoraj wytypować zwycięstwo Lazio było proste przez wzgląd na układ meczy 0-0,0-0,0-0,0-0,0-0,0-2 i co znów niby remis lub 2,nic tych rzeczy już przed meczem było wiadomo że tak się to ułożyło wszystko pod Lazio i żałowałem tylko że nie mam konta w internetowych bukach bo nawet w 90 minucie byłem pewny że Lazio zaraz strzeli porostu ten który zarządz piłką tak sobie wymyślił . Chyba mi nikt nie powie że to przypadek że 11 drużyn nie potrafi trafić nawet raz bez ingerencji sił nam nieznanych,tak tak panowie przegrywacie dlatego że jesteście pod absolutną kontrolą i wasze racjonalne podejście do życia was zawodzi..... no nie ważna i tak większość z was nie zrozumie. Co do dzisiejszego meczu sprawa nie jest już tak jednoznaczna. Derby Łodzi czyli mecz znajdującego się w czubie tabeli Widzewa i broniącego się przed spadkiem ŁKS-u to będzie prawdziwa futbolowa wojna.ŁKS ma w swoich szeregach dużo głośnych nazwisk: Bykowski,Mięciel Saganowski czy Szałachowski zdobywali przed laty mistrzostwo polski. Po bardzo słabym początku rundy ŁKS jakby zaczął grać lepiej a i sytuacja punktowa się poprawiła. Co do RTS-u w poprzedniej kolejce została przerwana ich passa bez porażki w tym sezonie. Myślę że morze tu zadziałać mechanizm taki jak np z Zawiszą gdzie po pierwszej porażce następuję remis u siebie ze słabą Polonią B a potem odrazu druga porażka. Ten mechanizm jest dość często przezemnie wyłapywany w różnych ligach. Wobec powyższych faktów uważam że nie ma co się silić na typowanie wyniku więc skupię się na bramkach,przez wzgląd że to derby i będzie dużo walki stawiam poniżej 1,5 choć w niedziele były dwa takie mecze więc równie dobrze może być więcej. To też zresztą dość dziwne że dwa mecze po 0-1 i w obu gol w 45 plus ....

✅ 205

devin69 43

devin69

Użytkownik
Piłka nożna &gt; Szwecja Superettan
Pn 2011-10-17 19:20
GIF Sundsvall - Åtvidaberg
Typ: Handicap azjatyki (-2) - GIF Sundsvall
Kurs: 6.1
Buk: bet365
W przedostatniej kolejce szweckiej ligi Superettan zmierzą się drużyny GIF Sundsvall - Åtvidaberg. Jest to mecz na szczycie, który jednocześnie może zadecydować o mistrzostwie kraju i bezpośrednim awansie do najwyższej ligi krajowej więc emocji na pewno w tym spotkaniu nie zabraknie. Według mnie w tym meczuł tytuł mistrzowski zapewni sobie drużyna GIF Sundsvall, która przez większość sezonu była w czołówce ale ich imponująca forma w ciągu ostatnich tygodni sprawiła, że są o krok od wymarzonego awansu bezpośrednio z pierwszego miejsca. GIF Sundsvall to najskuteczniejszy zespół ligowy jeśli chodzi o grę na własnym stadionie, gdzie doznali co prawda 1 porażki ale wygrali 9 meczy i zanotowali 4 remisu, jednak największe wrażenie robi ich dorobek bramkowy, najwyższy w lidze bilans goli - 40 strzelonych przy 10 straconych golach to musi robić wrażenie. W ostatnich tylko dwóch spotkniach u siebie zdobyli aż 11 goli !!! Åtvidaberg, który jest wiceliderem ma 1 pkt straty do Sundsvall jednak przy obecnej formie tego pierwszego ciężko im będzie wywlaczyć chociażby remis w tak ważnym meczu, tym bardziej że Åtvidaberg na wyjazdach gra o wiele gorzej niż u siebie bo jako goście wygrali tylko 5 meczy, 2 zremisowali i aż 7 przegrali (bramki 18:20). Poza tym Åtvidaberg przegrało ostatnio dwa razy na wyjazdach i to ze zdecydowanie słabszymi rywalami niż Sundsvall, więc nie sądze aby byli wstanie wydrzeć zwycięstwo gospodarzom. GIF Sundsvall w ostatnim meczu sezonu będzie chciał podziękowac swoim kibicom za wsparcie przez cały sezon i nie sądze żeby nie wygrali. Ponadto w ostatnim meczu u siebie pokonali 3 zespół Angelholm wręcz nokautująco bo aż 6:0, toteż widać jak są zmotywowani do końcowego triumfu w lidze. GIF Sundsvall da z siebie wszystko i będzie dążył do kolejnego wysokiego zwycięstwa, które przypieczętuje ich wybitnie udany sezon.
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : Atletic Bilbao : Osasuna
Typ : 2
Kurs : 5,00
Bukmacher : bet365
Godzina : 21.00
Analiza :
Ciekawy kurs można złapać dzisiaj na Osasunę i mam nadzieję że jak to w poniedziałki bywa - będzie dzisiaj kilka niespodzianek i właśnie jedną z nich będzie wygrana Osasuny w wyjazdowym meczu z Atletic.
Atletic jak narazie gra bardzo bardzo źle.
Mają zaledwie 5 punktów na koncie i są w okolicach strefy spadkowej co na pewno trochę może dziwić.
Prawie wszystkie punkty zdobywali w ostatnich meczach gdzie już trochę formę złapali i zaliczyli remis i wygraną.
W międzyczasie wygrali niespodziewanie z PSG w LE i w tych rozgrywkach mają jak narazie komplet punktów i są bliscy wyjścia z grupy.
Myślę że teraz jak im tak świetnie idzie w LE to skupią się na tym i odpuszczą nieco ligę w której i tak za wiele nie osiągną pewnie bo w tym sezonie ta liga jest potwornie trudna.
A za trzy dni grają ciężki mecz z Salzburgiem i nie odpuszczą go na pewno bo wygrana w tym meczu już praktycznie dawałaby im awans.
Tak więc odpuszczą trochę dzisiejszy mecz z Osasuną i dzięki temu Osasuna wygra to spotkanie.
Osasuna w lidze spisuje się lepiej, ma siedem punktów, nie gra w żadnych Europejskich Pucharach więc mogą się w pełni skupić na lidze i nie muszą się martwić o rozkładanie formy i kondycji.
Ostatnie trzy mecze to remisy a nie wygrali już od czterech spotkań i pora wreszcie to zmienić i dzisiaj myślę że im się to uda.
Jak narazie wygrywali 7 razy z Atletic, 9 razy remisowali i przegrali 10 spotkań, zaś ostatnia ich wygrana miała miejsce aż pięć spotkań temu a więc bardzo dawno i najwyższa pora na wygraną.
Na wyjeździe ostatni raz wygrali 0:3 w 2007 roku, od tego czasu jednak aż cztery razy przegrali wyjazdy i raz zremisowali.
Dzisiaj będzie dzień przełamań i dzisiaj Osasuna wygra po dobrym kursie.
Polecam

⛔ 100

B 33

bodziorex

Użytkownik
pilka nozna, 2 liga niemiecka
spotkanie: St. pauli- fortuna dusseldorf
typ: zespol 1 zwyciezy a w meczu padnie wiecej niz 3,5 gola
kurs 5
bwin
analiza:
przed nami dokonczenie 11 serii gier zaplecza niemieckiej bundesligi. naprzeciwko siebie stana- Fc st. pauli oraz fortuna dusseldorf. gospodarze zajmuja aktualnie 4 lokate z dorobkiem 22 pkt. jesli chodzi o bilans spotkan na wlasnym terenie to wynosi on 4 wygrane oraz 1 porazka. ich dzisiejsi rywale maja tyle samo pkt i zajmuja jedna pozycje wyzej. na wyjazdach graja bardzo dobrze bowiem nie zaznali jeszcze goryczy porazki( 1 wygrana oraz 4 remisy).w meczach z udzialem tych druzyn pada mnostwo goli i mysle ze dzis bedzie nie inaczej. uwazam iz goscie zaznaja pierwszej przegranej na wyjezdzie a w meczu padnie conajmniej 4 gole.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom