>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.09.2018 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Spal - A.Bergamo
Typ: gol gospodarzy
Kurs: 1.54
Bukmacher: Fortuna
Analiza: SPAL u siebie jest bardzo mocny zespół, biorąc pod uwagę drużyny uchodzące za &quot;przeciętniaki&quot; ligi włoskiej. Dzisiaj podejmą u siebie Atalantę, która nie jest może kandydatem do mistrzostwa, ale TOP6 mogą myśleć całkiem realnie. Słabym punktem Atalanty jest ich defensywa - szczególnie sporą tracą na wyjazdach.
Biorąc pod uwagę te okoliczności - SPAL ma bardzo duże szanse, by zdobyć przynajmniej 1 gola w tej rywalizacji. Poza tym nie spodziewałbym się tutaj pogromu, bo w porównaniu do Atalanty - defensywa SPAL jest bardzo zorganizowana i solidna, stąd też nie zdziwiłby mnie nawet remis w tej rywalizacji, o który też się można pokusić.
✅54

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska,Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec-Górnik Zabrze
Typ: Zagłębie over 6,5 rzutu rożnego
Kurs: 2,85
Bukmacher: fortuna
Koledzy wyżej poopisywali dzisiejsze spotkanie zamykające kolejkę w Ekstraklasie. Cóż więcej można powiedzieć. Myślę, że Zagłębie naprawdę nie prezentuje się najgorzej, bardziej martwi mnie postawa Górnika który jest kompletnie niemrawy, jakbyśmy oglądali całkiem inny zespół, niż ten, który zachwycał nas swoją ciekawą grą, teraz wszystko jest takie nijakie i bylejakie. Co do typu, to ciężko oprzeć go na jakichkolwiek statystykach, bo Zagłębie może nie jest jakimś największym specem od rzutów rożnych, jednak na pewno grając u siebie będą chcieli zgarnąć 3 punkty a przede wszystkim nastrzelać bramek. I w tę stronę właśnie się kieruję, myślę, że jeżeli będą naciskać to będą sytuacje bramkowe i rzuty rożne, wszystko zależy jak nastawieni wyjdą gospodarze. W poprzednich meczach nastukali 5 i 6 oraz 12 bodajże ze Śląskiem, gdzie zagrali fajnie w ofensywie. Kurs zachęca mnie do tego aby to zagrać, a rzuty rożne to również pewnego rodzaju loteria i czasami wystarczy naprawdę kilka minut aby pokryć typ. Spotkanie ma znaczenie dla obu ekip, więc determinacji nie powinno zabraknąć.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia, Veikkausliiga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Mariehamn vs SJK
Typ: Mareihamn wygra i btts
Kurs: 5.4
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Obydwa zespoly 2 krotnie grali w tym sezonie i Mariehamn nie przegral. Raz byl remis, raz wygral u siebie minimalnie 1;0. Mariehamn ostatnio traci bardzo duzo goli i nie moze wygrac wlasnie od ostatniego meczu z SJK. Dobra szansa na przelamanie tej passy, tym berdziej, ze Mariehamn jeszcze nie tak dawno byl mistrzem Finlandii.
⛔100

G 211

gremik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia-Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Southampton-Brighton
Typ:1/+2,5
Kurs:
3,45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam.Zakończenie kolejki w Anglii i mecz drużyn które w tym sezonie nie strzelają i nie tracą wielu bramek.Na przekór temu postawie +2,5 ponieważ w końcu muszą zaskoczyć swoich kibiców i zagrać ofensywny futbol.Southampton zagrał u siebie dwa mecze w tym sezonie remis z Burnley 0:0 i porażka z Leicester 1:2,w tym meczu grali w 10 po czerwonej kartce i stracili bramkę na 2:1 w doliczonym czasie gry.Liczę że teraz dopisze im szczęście i wygryją dla swoich kibiców.Brighton nie wygrało na wyjeździe od 27.01.2018 i myślę że podtrzymają tę passę ,mogą coś w tym meczu strzelić ale to pomoże mi w moim typie.Skończy się 2:1 dla gospodarzy.Powodzenia i wysokich wygranych.
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina : Siatka MŚ
Godzina 19:30
Spotkanie : Polska - Iran
Typ : Iran -1,5 seta
Kurs : 4,75
Bukmacher : Unibet
Spotkanie bardzo ważne dla układu grupy D. Stawiam na Iran, ze względu na trenera Polaków... koleś będzie wprowadzał nerwową atmosferę w drużynie, wkurzał zawodników itp, dziwnie reaguje na stresowe sytuacje i sądzę że ten jego sposób bycia w tak ważnym meczu przełoży się na grę zawodników. https://s5.sir.sportradar.com/unibet/pl/23/season/55465/h2h/match/14996839
Pozdrawiam
⛔100

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Francja , Ligue 2
Godzina: 20:45
Spotkanie: Beziers - Metz
Typ: Metz
Kurs: 2,10
Bukmacher: totolotek
Analiza:

Beziers to beniaminek ligi w pięciu meczach dwa zwyciestwa i trzy porażki, tracą mało bramek, dobrze radzą sobie w defensywie i gównie na tym opiera się ich gra. W ostatnich pięciu spotkaniach, aż cztery razy padł wynik 1-0, dzisiaj może byc podobnie. Metz to spadkowicz który jest liderem i od poczatku radzi sobie dobrze, punktują i widać, że chcą szybko wrócić do Ligue 1. Sledziłem ich ostatnie spotkania i sądze, że powinni sobie dzisiaj poradzić, mają komplet punktów, stracili tylko 4 bramki i oby podtrzymali tę passę. Typuje tutaj 1-0 dla Metz, ale najważniejsze będą 3 punkty , bez względu na wynik.
Grasz ? Daj ????
✅110

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Włochy serie A
Godzina : 20:30
Spotkanie : Spal-Atalants
Typ: powyżej 12,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,96
Bukmacher : fortuna
Analiza : w ostatniej kolejce serie A w meczu Spal z Torino padło aż 19 rzutów rożnych, a z Parma zdobyli 7 rzutów rożnych liczę że nie przerwa dobrej serii zdobywania rzutów rożnych, Atalanta także potrafi nabijać rzuty rożne z Cagilari zdobyła 5 z Roma 11, a z Frosinone 4 rzuty rożne. Liczę na ciekawy mecz pełen akcji obfitujący w wiele rzutów rożnych.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom