>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.09.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Bayern - Ingolstadt
Typ: Robert Lewandowski 3 lub więcej goli
Kurs: 7,50
Bukmacher: Bet365

Czekałem do ostatniej chwili az ukażą się składy na to spotkanie. Otóż Bayern wychodzi w podstawowym składzie. Zabraknie tylko Thomasa Mullera i kontuzjowanego Matsa Hummelsa. Dziś Bayern gra na Alianz Arena przed własną publicznością z zespołem, który traci dość duzo goli, popełniając duzo błędów w defensywie. Dodatkowo Martin Matip i Tisserant to bardzo rośli i mocno zbudowani stoperzy. Przy wolnych i mało zwrotnych obrońcach tak szybcy i przebojowi zawodnicy jak Franck Ribery czy Kingley Coman będa raz po raz przebijac się przez szyki obronne zespołu Ingolstadt. Dziś jestem tego pewien - Robert Lewandowski będzie stawał kilkakrotnie przed szansą zdobycia kolejnych bramek w Bundeslidze. Stawiam na minimum hat-tricka, ponieważ podejmuję próbę wejścia do czołówk iw tym miesiącu oraz uważam ze po takim kursie warto spróbować. Dla mniej odważnych polecam bramkę Roberta po kursie 1,60 oraz 2 bramki po kursie około 3,00. Powodzenia!

⛔100

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina ; Pilka Nozna Polska 2 liga
Spotkanie ; wejherowo-warta
Godzina ; 16,00
Typ ; wejherowo
kurs ; 2,10
bukmacher ; bet 365
analiza ;

Niekonczaca sie opowiesc w Poznaniu. Ciagly szpital. Jeden sie wyleczy , to znow dwoch na lozko. Braki , duze braki w graczach defensywnych . Brakuje obroncow , mlode chlopaki moga nie podolac , Warta zmienia z koniecznosci system na 3-5-2. Ambicji im nie zabraknie , jednak umiejetnosci moze zabraknac.
Win Gryf Wejherowo.

Kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Rumunia, Liga 1
Godzina: 19:30
Spotkanie: Dinamo Bukareszt - CS Municipal Studentesc Iasi
Typ: 1
Kurs: 1,66
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na sobotę najpewniejszym typem wydaje mi się grać na Dinamo Bukareszt. Po 7 kolejkach Dinamo jest na miejscu 6 z bilansem 3 zwycięstw, 3 remisów i 1 porażki. Zespół CSM Iasi z kolei jest dwa oczka niżej na 8 pozycji z bilansem 2 zwycięstw, 3 remisów i 2 porażek. Kadrowo Dinamo wydaje mi się być zespołem silniejszym a dodatkowo gra u siebie więc ten fakt zespół ze stolicy powinien wykorzystać i zgarnąć 3 punkty zwłaszcza, że ich rywal będzie dzisiaj dość poważnie osłabiony. Po stronie gości nie zagrają w tym meczu podstawowi obrońcy Voicu i Mihalache, którzy póki co grali w każdym spotkaniu, podstawowy pomocnik Bole, który także grał we wszystkich meczach i podstawowy napastnik Cristea (również zagrałw każdym meczu strzelając 2 gole) i rezerwowy Martin. U gospodarzy, aż takich problemów kadrowy nie ma i nie zagra dziś jedynie podstawowy napastnik Gnohore, który jak narazie strzelił 4 bramki. Napewno jest to osłabienie po stronie gospodarzy ale jednego zawodnika myślę, że uda im się zastąpić bez problemu czego nie można powiedzieć o drużynie przyjezdnej. Oni będą mieli zadanie o wiele trudniejsze aby tylu piłkarzy zastąpić na tyle dobrze, by nie ucierpiał na tym styl gry i zgranie. Jak dla mnie to gospodarze tutaj dzisiaj zdobędą 3 punkty i polecam grać na ich wygraną.[/center]

✅66

kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Niemcy
Godzinna : 18:30
Spotkanie : Mgladbach-Brema
Typ : -2.75 Mgladbach
Kurs : 4.70
Bukmacher : Unibet
Analiza :

Po dwóch kolejkach Brema fatalny bilans, 2 przegrane i 8 straconych bramek, tylko 1 strzelona.
Na ich usprawiedliwienie przegrana w Monachium 0-6, ale przegrana 1-2 u siebie z Augsburgiem potwierdza ich nie najwyższą formę.
Czy dzisiaj gospodarz nie jest w stanie wygrać min 3 bramkami?
W lutym 2016 roku wygrali 5-1, dlaczego teraz miałoby być inaczej.
Fakt, wyjazdy mają słabe, ale u siebie ostatnio wygrali z mocnym Leverkusen 2-1.
W Bremie kontuzjowany pozyskany z Wolfsburga Max Kruse. oraz obrońca Caldirola.
Nie wiadomo czy zagrają też kupieni przed sezonem Moisander z Sampdorii i Kainz z Rapidu.
W Borussi bez większych osłabień, rezerwowi, nie zagra Herrmann,pod znakiem zapytania występ Schulza.
Liczę, że Borussia zechce wynagrodzić wyjazdowe porażki swoim kibicom, może ta z City jeszcze by przeszła, ale z Freiburgiem... Czas na rehabilitacje.

✅370

Otrzymane punkty reputacji: +1
marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina : Żużel
Godzinna : 19:00
Spotkanie : Finał SEC
Typ : Grigori Laguta wygra Turniej
Kurs : 3.50
Analiza :
Grigori genialna forma do tego jedzie u siebie czyli w rybniku. Jest tu nie do zatrzymania, w lidze kręci średnią (tor w rybniku) na poziomie 2.645 jedyne co moze mu dzisiaj zagrozić to pogoda. Dodatkowo walczy o tytuł SEC wiec wszystko przemawia za nim. Polecam

⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Everton - Middlesborough
Typ: Everton i poniżej 2.5
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Ekipa pod wodzą Ronalda Koemana sprawuje się w tym sezonie na prawdę dobrze.
Po bramkowym remisie z Tottenhamem 3 wygrane, kolejno: wyjazdowe z West Bromem 2-1, ze Stoke na własnym terenie 1-0 i ostatnią delegację z Sunderlandem 3-0, gdzie Lukaku w 11 minut 2 połowy strzelił hat tricka.
Z tym, że Sunderland gra w tym sezonie kiepsko.
Dzisiejszy rywal, beniaminek Middlesborough do tej pory bilans 1-2-1, wygrał z wyżej wspomnianym Sunderlandem 2-1.
M&#39;Boro następny mecz bezbramkowo z West Bromem, ale już ostatni mecz przegrali u siebie z Crystal Palace 1-2.
W h2h wygrana Evertonu 2-0. Reszta meczow odległa, więc nie przytaczam wyników.
Biorąc pod uwagę dobrą grę w obronie gospodarzy (bilans bramek w 4 spotkaniach 7-2), mój typ na dzisiaj to 1 lub 2 do zera.

⛔100

bartbettypy 2,7K

bartbettypy

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Na Lodzie- Puchar Świata
Godzina: 21:30
Spotkanie: Team Europe vs USA
Typ: Over 5.50
Kurs: 1.71
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Dzisiaj w Kanadzie startuje Puchar Świata w pierwszym meczu na lód wyjedzie reprezentacja Europy czyli zawodnicy z reprezentacji które nie biorą udziału w imprezie . Na papierze ten skład wygląda całkiem nieźle ale kto będzie umierał za jakiś zespół Europy?? Ciekawe jak to będzie wyglądać ale jak dla mnie nie daje im najmniejszych szans w spotkaniu z USA . Obie drużyny przed turniejem rozegrały po 3 spotkania
Team Europa:
-Team North America u23 0-4
-Team North America u23 4-7
-Szwecja 3-2
USA:
-Kanada 4-2
-Kanada 2-5
-Finlandia 3-2

Jak widać sporo bramek w 4/6 linia została spełniona! Liczę na mniejsze zgranie zespołu z Europy i to że będzie dostarczycielem punktów i raczej będą się cieszyć grą niż walczyć zaciekle o każdy kawałek lodu a tym samym w meczach z ich udziałem zobaczymy sporo bramek !!

⛔100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Włochy, Seria A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Napoli - Bologna
Typ : -2.75 Napoli
Kurs : 3.25
Analiza :

Napoli wygrało z Bologną całkiem niedawno, bo w kwietniu aż 6-0 co istotne, nie grał w tym meczu Huguain (gole strzelali Mertens (3) i Gabbiadini (2) i Lopez).
Milik też będzie miał dzisiaj sporo sytuacji, Napoli gra ofensywną piłkę. Arek dobrze wszedł do zespołu, więc nie widzę przeszkód, aby i w tym meczu coś strzelił.
Na pewno będzie mu zależało na tym, ponieważ chce udowodnić, że jest godnym następcą Argentyńczyka, o którym Neapolitańczycy
wciąż nie mogą zapomnieć.
Wygrali gładko, mieli przygniatającą przewagę, w posiadaniu 61%, w sytuacjach bramkowych 20-5. Strzały na bramkę aż 14-0.
Wcześniej pokonali Milan 4-2 i Palermo 3-0. Strzelanie bramek nie sprawia im trudności.
Co do Bolognii, przegrała ostatnio z Atalantą aż 1-5.
Jeżeli Napoli szybko strzeli gola, odprawi ich z podobnym bagażem bramek.
Dzisiaj nie zagra gwiazdaBolonii, napastnik Mattia Destro, mam nadzieję, że wobec braku siły rażenia,nie będą murowali bramki.
Ogólnie widzę, że faworyci w ten weekend strzelają dużo goli, PSG 6-0, Arsenal 4-1, MC 4-0, Dortmund 6-0, Atletico Madryt 5-0 .... Łęczna 4-0 ???? Taki żarcik ????
Liczę na kolejny over i łatwą wygraną Napoli.
Po cichu liczę przy okazji na występ od pierwszych minut Zielińskiego.
Powodzenia!

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom