Dyscyplina: Piłka nożna - Słowenia, 2. SNL
Godzina: 17:30
Spotkanie: Drava - Aluminij
Typ: Aluminij -1
Kurs: 2,5
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Dziś dość nietypowa liga jak na mnie a mianowicie Słoweńska 2 liga.
Drava to beniaminek, który awansował z 3 ligi z 1 miejsca - można powiedzieć, że zdominowali tę ligę dość wyraźnie. W pierwszej kolejce zremisowali na wyjeździe 0:0 z Dravinja, który w poprzednim sezonie zajął 12 miejsce w II lidze czyli drużyna można powiedzieć z dolnej półki - utrzymali się tylko o 4 punkty.
Jeżeli chodzi o dzisiejszych gości to jest to spadkowicz z I ligi. W pierwszej kolejce pokonali u siebie 2:1 Bistrice.
Uważam, że zespół gości - Aluminij to zdecydowanie mocniejsza drużyna. Jeszcze sezon temu dzieliło ich 2 ligi. Stawiam na wygraną gości co najmniej 2 bramkami.
100 (zwrot)
Godzina: 17:30
Spotkanie: Drava - Aluminij
Typ: Aluminij -1
Kurs: 2,5
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Słowenia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy
Drava - Aluminij Dziś dość nietypowa liga jak na mnie a mianowicie Słoweńska 2 liga. Drava to beniaminek, który awansował z 3 ligi z 1 miejsca - można powiedzieć, że zdominowali tę ligę dość wyraźnie. W pierwszej kolejce zremisowali na wyjeździe 0:0 z Dravinja, który w poprzednim sezonie zajął...
forum.bukmacherskie.com
Dziś dość nietypowa liga jak na mnie a mianowicie Słoweńska 2 liga.
Drava to beniaminek, który awansował z 3 ligi z 1 miejsca - można powiedzieć, że zdominowali tę ligę dość wyraźnie. W pierwszej kolejce zremisowali na wyjeździe 0:0 z Dravinja, który w poprzednim sezonie zajął 12 miejsce w II lidze czyli drużyna można powiedzieć z dolnej półki - utrzymali się tylko o 4 punkty.
Jeżeli chodzi o dzisiejszych gości to jest to spadkowicz z I ligi. W pierwszej kolejce pokonali u siebie 2:1 Bistrice.
Uważam, że zespół gości - Aluminij to zdecydowanie mocniejsza drużyna. Jeszcze sezon temu dzieliło ich 2 ligi. Stawiam na wygraną gości co najmniej 2 bramkami.
100 (zwrot)
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: