>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 17.08.2021 (wtorek)

Status
Zamknięty.
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LE
Godzina 21.00
Spotkanie Crvena Cluj
Typ remis, jeśli wygra Crvena zwrot
Kurs 1.49
Bukmacher forbet
Trochę dziwi mnie mocne faworyzowanie Crveny, dla mnie sprawa awansu to 50/50. Crvena niespodziewanie odpadla z LM z Sherifem. Cluj mial silniejszego rywala Young Boys. Goście mają spore doświadczenie w pucharach, grają solidną, skoncentrowaną na defensywie piłkę i liczę że będą dzisiaj niewygodnym rywalem.

zwrot

Ostatnio zmieniony przez ibis:
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP CINCINATI
Godzina: 21;30
Spotkanie: Lajovic - Monfils
Typ: Lajovic 2-0 dw
Kurs: 3.8

Bukmacher: betfan
Analiza:

Monfils zagrał dobre zawody w Toronto, ale znając go to teraz sobie trochę odpocznie. Lajovic niby zaczął łapać jakąś tam formę. Jeśli zagra dość solidnie na swoim poziomie to powinien ograć Gaela, który bardzo mocno struggluje przede wszystkim w serwowaniu, ale też nie widać w jego grze jakiegoś wielkiego głodu zwycięstw. Serb technicznie jest w stanie wygrywać jak się nie zgrzeje i będzie trafiał, jako że wydaje mi się, że jedyna jego szansa wygrać to w 2 setach dlatego pobieram po prostu 1-kę po wyższym kursie.

100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: tenis
Godzina: 22:00
Spotkanie: Diatchenko vs Konjuh
Typ: dw 2:1 w setach dla Diatchenko
Kurs: 6,60
Bukmacher: efortuna

Nie mam czasu bo mecz zaraz poszukać gdzie są najwyższe kursy na dwa 2:1 dla Rosjanki.
Myślę że mecz może być wyrównany i w 2 serach się nie rozstrzygnie. Wczoraj grałem przeciwko Rosjance i obserwowałem jej mecz, i myślę że dziś seta ugra. Czy pierwszy set padnie jej łupem to się okaże, ja jednak obstawiam że to 2 i 3 będzie dla Diatchenko.

https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1971536 tu zestawienie danych zawodniczek
Będzie to pierwszy mecz między tymi dwoma tenisistkami
Pozdrawiam

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom