>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 17.08.2020 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
ToBi77 57,8K

ToBi77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja , Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie: IFK Göteborg - Norrkoping
Typ:
Powyżej 8,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.55
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Obie ekipy nie mają dobrej passy - Norrkoping w ostatnich 5-ciu meczach doznał 3 porażki i 2 razy zremisował ,natomiast drużyna z Göteborga w ostatnich meczach zanotowała 4 remisy i jedną porażkę. Gospodarzenie tak wyobrażali sobie ten sezon, zajmują dopiero 11. miejsce w lidze z dorobkiem 15 punktów. Norrkoping jest na 4. miejscu z 25 punktami , a jeszcze kilka tygodni temu znajdowali się na pozycji lidera. Dla jednych i drugich jest to mecz na przełamanie, więc idealna sytuacja pod rzuty rożne. Göteborg szczególnie u siebie jest overowy w tym elemencie gry , a goście pewno coś dołożą. Remis nikogo nie urządza. Liczę na otwarte widowisko, z golami oraz rzutami rożnymi. Powodzenia !

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Inter Mediolan - Szachtar Donieck
Typ: Inter i powyżej 2,5
Kurs:
2,19
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Czas na 2gi półfinał Ligi Europy, w finale czeka już Sevilla, która wygrała 2:1 z Manchester United. Kto do nich dołączy? Ja myślę, że dużo większe szanse ma Inter Mediolan.
Inter jest w bardzo dobrej formie, wygrali 2:0 z Getafe i 2:1 z Leverkusen. Szachtar także nie miał problemów w poprzednich rundach wygrywając 3:0 z Wolfsburg i 4:1 z Basel.
Inter ma lekką przewagę a mianowicie zagrają 2gi raz na tym samym stadionie - grali już z Leverkusen na stadionie Merkur Spiel-Arena (Düsseldorf).
Obie drużyny są ofensywnymi drużynami, którzy lubią strzelać dużo bramek - Szachtar strzelił aż 7 bramek w ostatnich 2 meczach, Inter 4 bramki.
W drużynie Interu nie zagrają dziś: A. Sanchez i M. Vecino natomiast Szachtar jest osłabiony brakiem Ismaily i M. Malyshev.
Uważam, że kurs jest warty zaryzykowania i połączenia zakładu na zwycięstwo Interu i powyżej 2,5 bramki.

119

Otrzymane punkty reputacji: +117
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 19:30
Spotkanie: Denver - Utah
Typ: J. Murray +19.5pkt
Kurs: 1.88

Bukmacher: sts
Analiza:

Witam Państwa. Wchodzimy w fazę PlayOff i nikt jeszcze nie podał typu na dzisiejsze mecze? Pewny byłem, że dość szybko ktoś wyłapie ciekawe rzeczy związane z pierwszą rundą. No cóż, będę pierwszy - bo ktoś musi. Wybaczcie, że typ tak późno i raczej nikt nawet nie zagra, ale niestety nieobecność w domu sprawiła, że dopiero teraz mogę rozpisać ten mecz. Dla ciekawskich stawiam również na Toronto i tam myślę o albo underze punktów Brooklynu, albo 1/1 albo handi w stronę Kanadyjczyków. Cóż rozpoczynam analizę dzisiejszego meczu. Na papierze Denver wygląda baaaardzo solidnie, chociaż ... zespoły z LosAngels lepiej. Utah jest również dobre, ale to nie ta półka. W serii raczej Denver wygra w max 6 meczach, bo nie spodziewam się innego wyniku tej serii. Ależ chaotycznie piszę, ale czas nagli liczę że komuś pomogę. Jeszcze raz wybaczcie. Murray dzisiaj ma zadanie specjalne - ma zdobywać punkty. Najlepszym obrońcą w zespole Utah jest Gobert...hmmm myślicie już tak jak ja? Jokić, który wyciąga Goberta ... wchodzący w wolne pole Murray, podanie od Jokicia i kolejne dwa oczka na koncie gracza Denver. Linia jest dość wysoka, obrony powinny być solidne i nie widzę zbyt wielu punktów, ale Murray musi zagrać dobrą serię, a najlepiej całe PlayOffy. Większość oczu skierowanych jest na Jokicia, a ja patrzę w stronę tego zawodnika i to on może być motorkiem napędowym Denver, które być może sprawi tutaj jakąś dużą sensację, ale to już w swoim czasie mam nadzieję wam przekażę. Póki co pierwsza runda, przeciwnik solidny, ale raczej seria spokojnie dla Denver, no chyba, że Mitchell zagra rundę życia, ale wątpię. Powodzenia ;P

88

Otrzymane punkty reputacji: +102
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Typ: Under 1,5
Kurs: 5,15
Bukmacher: etoto

Bardzo ważny mecz dla obu drużyn. Nie będę patrzył na poczynania piłkarzy ale sądzę że padnie mało bramek. Maksimum 1 - > Sądzę że w meczu może być dodatkowy czas na rozstrzygnięcie. Oby to było 0:0 ;-)
Co się tyczy odds portal wszyscy obstawiają over 1,5
https://www.oddsportal.com/soccer/europe/europa-league/inter-shakhtar-fiaQCkEE/#over-under;2;1.50;0

Pozdrawiam

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Typ: będzie rzut karny
Kurs: 2,40
Bukmacher: sts
Analiza:
Inter kontra Szachtar - obie drużyny są aktualnie w świetnej formie. W dzisiejszym meczu na pewno dadzą z siebie wszystko, bowiem prawda jest taka, mimo sporej różnicy w kursach, tak na prawdę każda z nich ma szansę na awans. Ja spodziewam się dużej ilości sytuacji bramowych, dużej ilości fauli, ostrego i zaciętego meczu. Obie ekipy zdają sobie sprawę z tego, że strata jednego gola może zaważyć na zwycięstwie. Kluczem do awansu może okazać się żelazna defensywa. Moja propozycja na ten mecz to rzut karny. Waga meczu i fakt, że sędzią będzie Szymon Marciniak bardzo przekonuje mnie do tego typu. Marciniak może nie jest skory do pokazywania kartek, ale bardzo lubi dyktować 11. W poprzednim sezonie Ekstraklasy, na 28 meczów w których sędziował, podyktował aż 18 rzutów karnych, w Lidze Mistrzów na 5 meczów podyktował 3 karne, a w Lidze Europy na 2 mecze 2 razy podyktował 11. Myślę, że arbiter jak i to, że sam Inter potrafi postarać się o karnego sprawa, że możemy dziś zobaczyć 11.

100

alvado 571

alvado

Użytkownik
Typ: Powyżej 3,5 bramki
Kurs: 2,50
Bukmacher: Sts
Analiza:
Zacznijmy od tego, że ostatnio w meczach Ligi Mistrzów i Ligi Europy pada dość sporo bramek, dlatego uważam, że dzisiaj ta passa może zostać podtrzymana. Po pierwsze możemy zauważyć, że Szachtar wcale nie jest na straconej pozycji (tak jak to widać po kursach), ponieważ ostatnie mecze pokazują, że jest "w gazie" o czym świadczą wyniki 4:1 z FC Basel i 3:0 z Wolfsburgiem. Oczywiście Inter Mediolan to bardzo solidna drużyna, która została niedawno vice-mistrzem Włoch tracąc zaledwie jeden punkt do Juventusu i myślę, że za wszelką cenę będą chcieli pokazać swoją wyższość pokonując drużynę z Ukrainy i zagrać w finale Ligi Europy z Sevillą. Jednakże uważam, że nie przyjdzie im to z łatwością i Szachtar postawi im ciężkie warunki. Myślę, że w tym meczu padnie dość szybko gol i jedna z ekip będzie musiała się otworzyć co przełoży się na dużą ilość sytuacji bramkowych, a w rezultacie na kilka bramek. W każdym razie obie drużyny stać na to, aby zdobyć po minimum dwie bramki, tak jak to czyniły w poprzednich spotkaniach Ligi Europy i właśnie na to liczę.

150

Otrzymane punkty reputacji: +167
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Typ: 2 i over 1,5
Kurs: 6,50
Bukmacher: efortuna
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się półfinałowe spotkanie w Lidze Europy pomiędzy zespołami Interu Mediolan i Szachtara Donieck. Delikatnym faworytem dzisiejszego spotkania wydaje się być Inter, jednak gracze Szachtara mają swoje szanse na awans w tym spotkaniu. Dodatkowo świetna dyspozycja w ostatnich spotkaniach pokazuje że powinni dzisiaj strzelić minimum jednego gola. W drodze do półfinału ekipa Antonio Conte pokonała Bayer Leverkusen w stosunku 2:1, natomiast Szachtar pewnie zwyciężył z FC Basel 4:1. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie należeć do zespołu Szachtaru, który będzie dyktował warunki gry. Inter słynie z silnej defensywy dlatego nie uważam aby w tym spotkaniu padło zbyt wiele bramek. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to wygrana Szachtaru 1:2 po bardzo ciekawym spotkaniu.

100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Inter - szachtar
Godzina 21
Typ obydwie strzela I remis.
Kurs 4.8 williamhill.com
Analiza: Na szybko bo start za chwile .Obydwie druzyny w ostatnich 15 spotkaniach tylko jedna porazka.Potencjały podobne , idzie masowka na Inter i gole Szachtaru .Ja pi namesle I konsultacji z intuicją wybieram bramkowy remis.Dzisiaj szykuja sie szachy , nie wykluczone ze zakonczone patem I kolejnym rozdaniem a moze i karnymi.

100
Nieregulaminowy bukmacher

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
milypan 45,5K

milypan

DEBESTA
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Godzina: 22:00
Spotkanie: Toronto-Brooklyn Nets
Typ: więcej niz 56,5 w 1 kwarcie
Kurs: 1.97
Bukmacher: etoto
Analiza:
Do meczu zostało mało czasu.Tutaj czuje overowa 1 kwarte.W obu ekipach ma kto rzucac.Ostatnio podstawowy sklad Toronto odpoczal i dzisiaj od 1 minut powinni ruszyc pelna para.Linia nie za wysoko wystawiona a raczej licze ze Brooklyn bedzie gralo szybka koszykowke i przez solidna obrone Toronto sie przebiją.Brooklyn ostatnio mimo brakow kadrowych radzilo sobie solidnie i notowali oni ostatnio same overowe starcia i licze ze rowniez dzisiaj mnie nie zawioda i w 1 kwarcie zobaczymy te przynajmniej 57 punktów.Powodzenia!

97

Otrzymane punkty reputacji: +97
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Hokej / NHL
Godzina: 23:30
Spotkanie: Arizona Coyotes - Colorado Avalanche
Typ: Arizona wygra i będzie poniżej 6,5 gola
Kurs: 4.40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Zwróciłem uwagę na to spotkanie, ponieważ charakterystyczna dla obydwu drużyn jest wysoka skuteczność w grze na własnej tafli. Doskonale to pokazuje przede wszystkim historia spotkań bezpośrednich - siedem ostatnich meczów H2H zakończyło się wygraną gospodarza. Spośród tych siedmiu spotkań, tylko w jednym, rozegranym prawie 2 lata temu meczu, padło więcej niż 6,5 gola. Gdybyśmy natomiast chcieli przeanalizować ostatnie indywidualne spotkania każdego z dzisiejszych rywali, odnieślibyśmy wrażenie, że Arizona występująca dziś w roli gospodarza powinna mieć znacznie więcej szans na wygraną niż wynika to z kursów. Na dziewięć ostatnich spotkań z udziałem Arizony, osiem zakończyło się wygraną gospodarza. Podobnie, na dziewięć ostatnich bezpośrednich spotkań z udziałem Colorado, sześć zakończyło się wygraną gospodarza. Arizona przegrywa 1:2 w play off-ach, i jeśli pozwolą rywalowi dziś wygrać, niechybnie powoli będą musieli się żegnać z dalszą grą w drabince turniejowej. Myślę, że dołożą starań aby na własnym lodzie wyrównać stan bezpośredniej rywalizacji i przedłużyć sobie nadzieje na awans.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom