>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.08.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 20:30
Spotkanie: Miedź Legnica - Korona Kielce
Typ: Pierwsza połowa/Spotkanie - 0/2
Kurs:
6,70
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Dobra pora poszukać dużego kursu. Dziś typuję zwycięstwo Korony, a wygrana będzie dopiero w 2 połowie spotkania. Jako kibic Korony powiem wam tak: Ta drużyna nie jest słabsza od tej z zeszłego sezonu. Straty jakie ponieśliśmy są raczej mało widoczne na początku sezonu. Korona odniosła w tym sezonie 2 zwycięstwa i oba były właśnie w takich okolicznościach. Mecze z Legią i Górnikiem są wynikami, które troszkę zakrzywiają kąt patrzenia, ponieważ w pierwszej połowie z Legią powinno być minimum 2-0 dla nas, ale zabrakło czegoś, a w drugiej połowie kapitalny strzał Mączyńskiego i kontra przesądziły o losach spotkania. Z Górnikiem cały mecz ich dominowaliśmy, więc zabrakło szczęścia, a również mogło być wyżej. Nie sugerowałbym się sparingami jak kolega wyżej, bo czasem są strasznie mylące. Miedź po wygranej w pierwszym meczu, kolejne przegrała. Nie chcę mówić, że są gorsi, bo to nie oznacza od razu zwycięstwa, aczkolwiek uważam, że potencjał piłkarski mają nadal mniejszy od Korony. Lettieri lubi rotować składem i myślę, że te 4 dni również będą mniej odczuwalne, a kto oglądał Koronę w zeszłym sezonie wie, że potrafimy biegać po 120 minut (mecz z Wisłą w PP, gdzie graliśmy w 10 już po pierwszej połowie, a i tak wygraliśmy). Dziś myślę, że w środku pola zobaczymy Możdżenia, który wniesie tam świeżość, Górski w ataku za poobijanego Soriano oraz Kosakiewicza, który ma 3 asysty w tym sezonie, a w meczu ze Śląskiem zagrał 10 minut. W obwodzie pozostają Malarczyk, Brown Forbes także rotacja dziś może być spora. JA uwazam jednak, że Korona dziś zagra zachowawczo i oszczędnie pierwszą połowę, by w 2 połowie dać z siebie 200% i przywieźć do Kielc 3 punkty ????
PS. Jestem kibicem Korony, więc to są moje przemyślenia odnośnie dzisiejszego meczu ????
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Cracovia - Zagłębie
Typ: 2 - DNB
Kurs: 1,7
Godz: 18:00
Bukmacher: Totolotek
Cracovia na starcie jest zespołem po prostu fatalnym i tylko Pogoń spisuje się gorzej. Nawet Zagłębie Sosnowiec wygląda lepiej, a po niezłej wiośnie w wykonaniu podopiecznych Probierza miało być całkiem inaczej. Zagłębie zaczęło świetnie, bo stuknęło Legię w Warszawie, a potem zrobiło swoje przeciwko imiennikowi z Sosnowca. Dwie ostatnie porażki mimo wszystko wstydu nie przynoszą, bo Piast wyszedł wówczas na pozycję lidera, a Jagiellonia to jeden z faworytów do tytułu. Zresztą przy lepszej skutecnzości oba mecze mogły potoczyć się całkiem inaczej. Podopieczni Lewandowskiego grają jednak w piłkę i to oni powinni być dziś faworytem. Stawiam na nich w opcji DNB, bo Cracovia gra gorzej niż ich potencjał kadrowy i u siebie ten punkt mogą jednak jakoś wyszarpać.
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +38
madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 22:15
Spotkanie: Real Betis-Levante UD
Typ:
Betis wygra i obie strzelą
Kurs:
3,10
Witam! Dzisiaj rusza kolejny sezon hiszpańskiej Primera Division, więc zdecydowałem się na tym właśnie z tej ligi, mianowicie wygraną Betisu Sevilla nad Levante UD. Ekipa Setiena to bardzo mocna ekipa, co udowodniła to już w poprzednim sezonie kwalifikując się do europejskich pucharów. Posiadają w kadrze bardzo dobrych zawodników i grają szybki, ofensywny, przyjemny dla oka futbol. Ekipa Levante to z pewnością wygrane końcówki sezonu w Hiszpanii gdzie zdobyli najwięcej punktów i zapewnili sobie bezpieczne utrzymanie wychodząc ze strefy spadkowej. W tym sezonie chcą to podtrzymać i zmieścić się spokojnie w środku tabeli. Mimo wszystko nie daję im dzisiaj dużych szans i to ekipa Betisu w mojej opinii wygra ten mecz. Czeka nas bardzo ciekawe starcie.. Stawiam na otwarty mecz z bramkami po obu stronach oraz minimalne zwycięstwo ekipy z Sevilli.
Powodzenia!
Jeśli spodobał Ci się mój typ to zostaw proszę reputkę i like&#39;a!
⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, 2 liga polska
Godzina: 19:00
Spotkanie: Olimpia Grudziądz - Skra Częstochowa
Typ: 1
Kurs: 1:55
Analiza:

Skra Częstochowa wciąż nie może grać spotkań na swoim obiekcie. Co prawda obiekt został już przystosowany do wymogów drugiej ligi, ale wciąż Skrę czekają formalności. A co za tym idzie czeka ich piąty mecz z rzędu na wyjeździe. Dziś jadą do Grudziądza na mecz z tamtejszą Olimpią, która chce w tym roku awansować. Skra dotychczas rozegrała cztery mecze delegacyjne i wszystkie przegrali. Olimpia zaś po 4 meczach ma na koncie 9 oczek. Sytuacja SKry jest dość ciężka. Słyszałem opinie, że większośc pieniędzy mimo wszystko idzie w pierwszoligowy Raków, a dla nich zostają okruchy. Wielu fachowców prognozuje spadek skry z drugiej ligi po jednym sezonie – i narazie ich przewidywania się sprawdzają. Fala goryczy przelała się chyba w meczu z Ruchem Chorzów, gdzie SKra jechała po 3 punkty, a tymczasem dostali baty 4-0. Wydaje mi się, że spadkowicz z 1 ligi pokaże miejsce w szeregu beniaminkowi z trzeciej ligi.
✅55

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Iran 1 liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Sanat Naft - Esteghlal K
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1,55
Bukmacher: forbet
Analiza:

W lidze irańskiej mecze często kończą się remisami. Czwarta kolejka obecnego sezonu. W trzech dotychczasowych meczach obydwa zespoly zanotowały po dwa remisy i po jednej porażce. Licząc z poprzednimi rozgrywkami Sanat zremisował 4 z 10 ostatnich spotkań u siebie a Esteghlal 6 z 10 ostatnich spotkań na wyjeździe. W h2h w dwóch rozegranych meczach na boisku Sanat dwa remisy. Liczę na podtrzymanie remisowej serii, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅55

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Godzina: 18:00

Spotkanie: Cracovia vs Zaglebie
Typ: Cracovia -1,5 handi
Kurs: 5,75
Bukmacher: 1xbet

Analiza:
Mecz, otwierajacy 5 kolejke Ekstraklasy. Po niezlym poczatku Zaglebie zaliczylo spadek formy i 2 porazki. Cracovia z kolei gdzies tam na dnie tabeli i doprawdy - nic nie wskazuje na poprawe sytuacji. Dalem taki typ wylacznie z tego powodu, ze gra tych zespolow ostatnim czasem jest bogata na gole, a jezeli wziac pod uwage pozycje w tabeli Cracovii, no to bronic nie maja czego. Pozdro
⛔100

F 108

faklop

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa, Polska
Typ: 2 - wygrana Korona Kielce
Kurs: 3.00
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Witam serdecznie wszystkich typujących w ten piękny, słoneczny dzień.
Przed nami kolejna kolejka najlepszej ligi świata, czyli Ekstraklapy.
Ktoś już wyżej mówił o jakimś potencjale Miedzi Legnica, o tym, że nie grają złej piłki. Ostatnio w meczu z Lechią w moim ziemniaku jakiś facet śmiał się, żebym nie grał na Lechię - bo jakiś koleś postawił 10 tysięcy na miedziankę i mówił, że to pewniak. Na prawdę nie jestem w stanie rozumieć, dlaczego ktoś liczy na tą drużynę. Wygrana ze słabą Pogonią u siebie zaskoczyła wszystkich - ale to nie zeszłoroczny Górnik Zabrze i już wyjaśniam dlaczego. Miedzianka to drużyna, która o powrót na podwórko Ekstraklasowe walczyła długo. Zawsze brakowało im kilku punktów a udało im się w momencie, w którym już NIKT nie chciał awansować. Problemy finansowe, nie każdego stać na to, aby awansować do Ekstraklasy co pokazała zeszłoroczna Sandecja, oraz podkładająca się Chojniczanka. Póki nie usprawnią defensywy a co najważniejsze zmienią bramkarza, będą dostawać identyczne bęcki jak ich przyjaciel z Wrocławia, WKS w tamtym sezonie. Obejrzyjcie stracone gole w meczu z Górnikiem Zabrze oraz Lechią Gdańsk - wiele wam wyjaśni typ 2. Dlaczego tak wysoki kurs jest? Mecz na wyjeździe, 4 dni od ostatniego meczu i mogą odczuwać zmęczenie. Dodatkowo liczę, że Legnica puści dzisiaj świeżutkie transfery, które dopięła w tamtym tygodniu. Wtedy zobaczymy wykonanie kiepskiej ofensywy i bramkarza.
⛔100

E 68

espance

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Chorwacja 1HNL
Godzina: 20:00
Spotkanie: Din Zagrzeb - Osijek
Typ: Osijek wygra lub zremisuje X2
Kurs: 2.36
Analiza:
Gospodarze po ciężkim dwumeczu z Astaną przeszli do kolejnej rundy ligi europy, gdzie czeka teraz na nich szwajcarskie Young Boys, natomiast goście odpadli dużo wcześniej ze szkockim Rangers i mogą skupić się na lidze chorwackiej. Ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami zakończyły się wygraną gości, a raz podzielili się punktami. Według mnie kurs w okolicach 6.10 na gości jest zawyżony z tego względu, że drużyna z Osijek&#39;a nie jest chłopcem do bicia i już wiele razy potrafili z nimi powalczyć o czym świadczą ostatnie dwa mecze.
Tak jak wspomniałem wcześniej gospodarzy czeka ważniejszy trudny wyjazdowy mecz przeciwko Young Boys. W lidze zajmują jak na razie 4 miejsce i brakuję im zaledwie 2 oczka do lidera, a to dopiero początek sezonu tak więc wszystko można odrobić. Przewiduję tutaj spokojną grę na remis i oszczędzanie sił gospodarzy na środowy mecz. Można za drobniaki postawić nawet wygraną gości po dość fajnym kursie.
⛔100

kuczko1997 314

kuczko1997

Użytkownik
Dyscyplina: E-sport
Godzina: 19:00
Spotkanie: Schalke-Splyce
Typ:Splyce
Kurs: 2.26
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie z e-sportu a konkretnie mecz Schalke ze Splyce.Jest to już ostatni tydzień fazy zasadniczej i obie ekipy maja przed soba do rozegrania jeszcze dwa spotkania.Schalke jak i Splyce mają już na 100% zapewnioną gre w play-offach ale ekipa Schalke ma jeszcze szanse na zdobycie 1 badz 2 miejsca ktora daje szanse gry w play-offach od półfinałów.Ja jednak gram na ekipę Splyce mimo ostatnio fantastycznej formy ekipy Schalke ktora na 10 ostatnich spotkań odniosła tylko jedną porażke i notuja serie 5 spotkań wygranych z rzędu.Jezeli chodzi o bezposrednie starcia to Splyce wygrywają 4/1 i licze na rewanz bo w tym splicie wlasnie odniesli pierwsza porazke w historii spotkań.Splyce ostatnio sobie radzi w miarę dobrze i dziś mogą podejsc do tego spotkania na luzie.Powodzenia! ????
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHolandia, Eerste Divise
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Twente – Sparta
Typ: over 3.5
Kurs: 2.61
Analiza:

Już na starcie zmierzą się ze sobą dwaj spadkowicze z najwyższej klasy rozgrywkowej. Wiadomo że celem obu ekip jest jak najszybszy powrót do elity. W obu ekipach wielkiej rewolucji kadrowej nie ma a bardziej trzeba się skłaniać ku temu że są wzmocnienia co pokazuje że celem jest walka o awans. W najwyżej klasie rozgrywkowej obie ekipy traciły na potęgę bramek ale ten przeskok jest duży i może takich problemów w defensywie nie będą miały chociaż w bezpośrednim starciu powinno być żywiej na boisku, na pewno pokażą większą klasę w ofensywie zresztą Sparta w sezonie który awansowała było to nie dawno strzelała mnóstwo bramek. To co mnie też tutaj przekonało to Sparta ma nowego trener Frasera który zostawił Vitesse gdzie wykonał niesamowitą robotę grając widowiskową piłkę, zatrudniając takiego trenera wiadomo co chcą grać i co chcą ugrać. Bezpośredni mecz w którym obie ekipy będą chciały zacząć z wysokiego „C” pokazują już na starcie kto jest mocniejszy. Nie wydaje mi się by tutaj było dużo taktyki, raczej obie ekipy tym bardziej na początku sezonu postawią na atak.
⛔100

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Jupiler Pro League
Spotkanie: RSC Anderlecht vs Royal Mouscron-Peruwelz
Typ: over 4,5 bramki
Kurs: 3,2
Analiza:

W tym sezonie Anderlecht w duzym gazie...wygrali z Kortijk 4:1, z Ostende 5:2 i z Chareloi 2:1. Tylko raz nie pokryli zakładanego overu. Ich duet Santini - Dimata strzelił w lidze juz 10 bramek. Skarbnik klubu juz zaciera rece na ich sprzedaż. Ich rywalem jest dziś Mouscron. Można określić że ten rywal im ostatnio wybitnie leży. W ubieglym sezonie Anderlecht wygrał u siebie 5:3 i 7:0. Dzis liczymy na podobną ilosc goli
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League U-23
Godzina: 20:00
Spotkanie: Liverpool - Tottenham
Typ: over 4 bramki
Kurs: 2.6
Bukmacher: lvbet
Analiza: Jak spojrzymy na statystyki, od razu zauwazymy ze Liverpool z Tottenhamem strzelaja duzo bramek. Tak na przykład w ostatnich spotkaniach w Liverpoolu padało ponad 4 bramek. W U-23 zazwyczaj dużo się atakuje, góruje futbol ofensywny nad defensywnym. W tym wypadku również widzę sporo ataków ze strony obydwu drużyn. Tottenham lubi strzelać na wyjazdach, często po dwie bramki w ostatnich pięciu spotkaniach. W składzie też mają kilku dobrych grajków w ataku i powinni postraszyć obronę gospodarzy. Liverpool natomiast gra w kratkę, ostatnie wygrali z Chelsea 5:1 więc spodziewam się że dzisiaj też dadzą radę w ataku. W tego typu spotkaniach powinno zależec Liverpoolowi jak Tottenhamowi, bo wielu ludzi będzie zwracało na nich uwagę.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Typ: powyżej 28,5 fauli
Kurs: 1.75
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Miedź po obiecującym początku i zwycięstwie w debiucie z Pogonią zanotowała kolejne 3 porażki i sytuacja w tabeli już nie jest taka różowa. Trzeba zacząć punkować bo reszta stawki powoli ale zacznie odjeżdżać. Korona na koncie 7pkt a więc zdecydowanie lepiej. Jak gra Korona wspominałem przy okazji ich ostatniego spotkania ze Śląskiem, twardo i agresywnie popełniając przy tym sporo fauli. Dla przypomnienia 16w, 20d, 18w i ostatnio 15d a więc średnia przyzwoita.
Gospodarze tylko w tym pierwszym wygranym spotkaniu popełnili mało fauli bo tylko 9. Potem w tych trzech następnych przegranych meczach już tych fauli było zdecydowanie więcej - 15w, 14d, 14w.
Jak widać ilość fauli popełnianych przez te drużyny jest podobna i oscyluje wokół liczby 15 także dzisiaj linia wystawiona przez Totolotek jest jak najbardziej realna do pokrycia wszak gospodarze muszą już zacząć grać agresywniej i mocniej powalczyć na boisku bo punkty same nie przyjdą tym bardziej, że grają z Koroną którą cechuje właśnie taki agresywny styl gry.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +10
little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Vancouver Challenger
Godzina: 23:15
Spotkanie: Evans D. - Ivashka I.
Typ: 2 (-1,5 seta)
Kurs: 2.95
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Ivashka rozstawiony został z siódemką na tym turnieju i to nie bez powodu. W tym roku na hardzie radzi sobie znakomicie, póki co ma bilans 19/8. W tym roku wygrał na hardzie challenger w Shenzhen, ale przede wszystkim zaliczył półfinał turnieju ATP w Marsylii. Dla niego to ważny turniej przed US Open, na który na pewno rzuci 100% swoich możliwości. Evans teoretycznie też lubi harda, ale gościowi tak średnio idzie. Nawet w kwalifikacjach do tego turnieju zaliczył dwie trzysetówki.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom