>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.08.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 17. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje LM
Godzina: 20:45
Spotkanie Celtic-Hapoel BS
Typ: Gospodarze wygrają dokładnie 2 golami
Kurs 4.90
Buk Unibet
Analiza: Celtic ostatnia rundę kwalifikacji rozpocznie na swoim stadionie, ich przeciwnikiem w walce o piłkarską Ligę Mistrzów będzie drużyna Izraelskiego Hapoelu, gospodarze naturalnie dla mnie jak i bukmacherów wystawiających kursy na to spotkanie są zdecydowanym faworytem do wygrania już w pierwszym spotkaniu jak i do awansu do Ligi Mistrzów, goście moim zdaniem i tak zaszli już bardzo daleko i nie wiem czy uda im się więcej osiągnąc na pewno wrażenie robi wyeliminowanie w poprzedniej rundzie ekipy Olympiakosu, który przecież bardzo często występował w piłkarskiej Lidze Mistrzów w sezonach poprzednich. Gospodarze na pewno na swoim stadionie powinni zawalczyć o wygraną , tutaj czuję się najmocniejsi a goście właśnie z wyjazdami często mają problemy i dlatego moim faworytem do wygrania w tym meczu jest drużyna ze Szkocji, mój typ to wynik 1:0 do połowy oraz 2:0 po 90 minutach tego meczu.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Sudamericana
Godzina: 23:30
Spotkanie: Universidad Catolica - Independiente Medelin
Typ: Independiente Medelin wygra i poniżej 2,5 gola
Kurs: 5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Bukmacherzy faworyzują zespół z Ekwadoru. Wiadomo własny grunt w przypadku drużyn latynoskich (a zwłaszcza wysokość stadionów w Ekwadorze czy Boliwii) robią swoje. Pierwszy mecz zakończył się dość niespodziewanie remisem 1:1. Ostatni mecz to zdecydowanie oszczędzanie piłkarzy (porażka 5:0 z del Valle). Jednak wcześniejsze mecze też jakoś nie przekonują mnie do zespołu z gospodarzy: w lidze po 3 kolejkach - 3 pkty, bramki 1:7, 1-0-2. W poprzednich rozgrywkach Ekwadorczycy też nie zachwycili - 7 miejsce (na 12 drużyn), 6-10-6 i bramki 27:27. Po jednym udanym sezonie widać spory spadek formy. Może szykują się właśnie na rozgrywki międzynarodowe - ale ja w to nie wierzę. Myślę, że po prostu wyszedł im jeden mecz i na tym będzie koniec. Kolumbijczycy nauczeni doświadczeniem z pierwszego meczu powinni teraz zagrać ostrożniej. Ale faktem jest że muszą zaatakować. A to im na pewno wychodzi - 5 meczy - 4-1-0, bramki 12:4. W lidze Independiente zajmuje 2 miejsce, po 7 kolejkach, 5-1-1, bramki 13:7. W tym meczy powinien paść minimalny wynik, i mam nadzieje, że tym wynikiem będzie wygrana gości.
Warte także jest zagranie Independiente Medelin wygra po kursie @2,75
taka mała uwaga... kurs w stronę Kolumbijczyków mocno dołuje... 2 godziny temu jak szukałem typu kurs był po @5,5, na wygraną @3. To może świadczyć o tym, jak mocno przeszacowali się bukmacherzy.
Pozdrawiam
m
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +4
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina pilka nozna
gdodzina 20:45
mecz Dundalk-Legia
typ Legia dnb
kurs 1.40
buk williamhill
analiza Ostatnie 3 dni to same trafione wysokie kursy na jutro biore pewniejszy typ na Legię bez remisu w Dublinie z irlandzką drużyną z Dundalk ktora zmuszona jest grac na nie swoim terenie bowiem ich stadion jest za mały i muszą zagrać na avivie w Dublinie. Moim zdaniem to duży minus dla Dundalk do tego Legia mimo wszystko mocniejsza kadrowo i wogóle nie oszukujmy się irlandzka liga dużo słabsza od naszej w której nota bene Legii nie idzie. Ale i tak to najsilniejszy klub w Polsce w tym sezonie tylko skupiają się warszawiacy nad Ligą Mistrzów. Najlepszy napastnik Legii Nkolić ma zagrać podobno 2 ostatnie mecze dla Legii bo ponoć idzis do premierleague...narazie to musi pomóc Legii ktora poswieciła ligę na ligę mistrzó albo przynajmniej tak chcieli żebyśmy myśleli. JA jestem za Dundalk ale sercem a rozum podpowiada mi zwycięstwo Legii Warszawa. 21 lat polski klub nie zagrał w lm, irlandzki natomiast jeszcze nigdy!
✅ 40

Otrzymane punkty reputacji: +9
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Olimpiada mężczyzn
Godzina: 19:00
Spotkanie: USA - Polska
Typ: powyżej 181,5 pkt
Kurs: 1,73
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Los nie był łaskawy dla Polaków i przydzielił nam mocnego przeciwnika czyli Amerykanów. Nie ma co ukrywać jest to najmocniejszy ćwierćfinał i najciekawszy i najbardziej wyrównany pomimo takich kursów ja bym oceniał 50/50.
Amerykanie fatalnie zaczęli igrzyska przegrywając z Kanadą 0:3 następnie 1:3 z Włochami i już pewnie każdy ich skreślał a oni pokonali Brazylię 3:1 oraz Francuzów 3:1 a następnie spacerek 3:0 z Meksykiem.
Polacy grają bardzo fajnie na tych igrzyskach Kurek w końcu gra na swoim poziomie i widać rezultaty. 3:0 z Egiptem na początku potem 3:2 z Iranem po nerwowej końcówce ale chyba każdy myslał, ze ten mecz zakończymy 3:0 no ale dobrze, że wygrali w 5 setach, potem miał przyjść bardzo trudny mecz z Argentyną a tu szybkie 3:0 następnie porażka z Rosją 2:3 i pogrom z Kubą 3:0.
Gdy grają Polacy z Amerykanami to bardzo żadko mecz kończy się na 3 setach i myślę, że tym razem będzie podobnie 4/5 setów tym bardziej, że jest to ćwierćfinał Igrzysk Olimpijskich i przegrany jedzie do domu z niczym. Wyrównane 4 sety dają nam spokojne pokrycie tego overa sety 21:25 20:25 25:20 i 21:25 dadzą nam, że typ wejdzie co wydaje mi się pewniejszą opcją niż wejście w zwycięstwo jednej bądz drugiej drużyny.
Powodzenia.
⛔ 100

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikacje LM
Spotkanie Villarreal-Monaco
Typ: X/X
Kurs 4.75
Buk Betson
Kursy wystawione na ten mecz byly zbyt niskie na gospodarzy i wciaz rosna.Gospodarze beda bardzo oslabieni w tym meczu, latem odeszli Bailly,Suarez czy Areola, kontuzje lecza Soldado, Bakambu, Cheryshev,Dos Santos.Nieuprawniony do gry jest Ruiz oraz nowe nabytki z Wloch. Z druzyny odszedl takze zdolny coach Marcelino w cyrkowych okolicznosciach na tydzien przed najwazniejszymi meczami w sezonie, zastapi go hiszpanski ogorek bez zadnego doswiadczenia w meczach o stawke.Jak widac wieje amatorszczyzna w Villarreal z drugiej strony doswiadczone Monaco z graczami obytymi w meczach o stawke i doskonalym fachowcem Jardinem, ktory potrafil wyeliminowac Arsenal czy stawic dzielny opor Juventusowi. Rok temu po wyrownanych meczach ze znacznie lepsza Valencia w pelni sil Monaco bylo blisko awansu ale odpadlo teraz szanse sa blisko 50-50 i juz pierwszy mecz powinien byc wyrownany a celem Monaco bedzie wywiezienie remisu z wyjazdowego meczu i dokonczenie dziela u siebie majac mocniejsza kadre i pilkarzy obytych w prawdziwych bojach jak Subasic,Raggi Glik,Fabinho czy Moutinho.Villarreal zamiast armat ma kapiszony i jesli ma straszyc wrakiem Pato, ktory w slabej Chelsea zagral 131minut i zostal pogoniony to zapowiada sie przyjemny wieczor dla Glika i spolki oraz bezbramkowy wieczor.
⛔ 100

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: Ludogorets Razgrad - FC Viktoria Pilzno
Typ: obydwie drużyny strzelą gola i Ludogorets Razgrad wygra
Kurs: 4.80
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam wszystkich. Niestety typ dnia wczoraj nie wszedł, choć Duńczycy mieli mnóstwo okazji oraz APOEL. Gole jednak nie padły i rewanż zapowiada się całkiem optymistycznie dla Cypryjczyków. Na dzisiaj jednak wybrałem typ, nad którym myślałem bardzo długo. Postanowiłem finalnie przeanalizować spotkanie drużyn, które widziałem w akcji, więc wiem jakim potencjałem dysponują. Swoją analizę opieram również na statystykach. Zapraszam.
Po pierwsze, jak ciężko gra się w IV rundzie eliminacyjnej do fazy grupowej LM widzieliśmy wczoraj. Tylko Manchester City wygrał zdecydowanie, reszta pojedynków była wyrównana i naprawdę trudno wskazać faworytów do awansu. W dzisiejszym starciu także nie jest o to łatwo, ponieważ zespoły wydają się być na podobnym poziomie. Mimo to proponuję stawianie na gospodarzy, gdyż mają przewagę własnego boiska, na którym grają ofensywnie w każdym meczu. Ponadto jeśli nie wygrają spotkania u siebie to w rewanżu może być różnie. Dlatego niezwykle istotne jest domowe zwycięstwo, które według mnie jest możliwe choć rywal na pewno postawi wysoko poprzeczkę i możliwe, że coś strzeli. Stąd właśnie moja propozycja na ten mecz.
Po drugie, kilka razy we wcześniejszych analizach opisywałem już możliwości klubu bułgarskiego z najmniejszymi szczegółami, więc w niniejszym tekście podam Wam tylko najważniejsze aspekty. Mistrz Bułgarii to ekipa grająca tym samym składem od kilku lat. Można Ją porównać do Szachtara Donieck, gdyż w Jej szeregach jest dużo obcokrajowców, a przede wszystkim Brazylijczyków, którzy stanowią o sile ofensywnej klubu. Dlatego też zawodnicy rozumieją się doskonale i stwarzają dużo zagrożenia pod bramką przeciwnika. Bez wątpienia można powiedzieć, że najsilniejszą stroną tego zespołu jest właśnie atak. Choć gole tracą i nierzadko w małej ilości to często strzelają więcej i tym sposobem wygrywają swoje mecze. Widziałem Bułgarów w poprzednich rundach eliminacyjnych i wiem, że tę drużynę stać na świetną grę choć w defensywie przytrafiają się Jej proste błędy. Jednak pamiętajmy, że to już IV runda, więc na głupie straty nie można sobie pozwalać tak lekkomyślnie jak chociażby w meczu z mistrzem Serbii w poprzedniej rundzie. Mając na uwadze dużą jakość z przodu i słabszą formę obronną wydaje mi się, że Ludogorets zrobi wszystko by wygrać, lecz wątpię by było to zwycięstwo do zera. Dlatego też przypuszczam, że wynik 2-1 dla gospodarzy jest całkiem prawdopodobny.
Po trzecie, czeska ekipa nie jest w najwyższej formie, w poprzedniej rundzie tylko dzięki bramce strzelonej na wyjeździe wyeliminowała zespół azerski: Karabach. Było to spotkanie pełne walki w środku pola, w którym obie jedenastki nie stworzyły zbyt wielu sytuacji strzeleckich. Pokazało jednak, że Viktoria Pilzno nawet na trudnym terenie i do tego przegrywając, jest w stanie strzelić gola. To właśnie trafienie z końcówki meczu dało upragniony awans do IV rundy. Dzisiaj jednak rywal wydaje się być trudniejszy i bardziej doświadczony. W związku z tym zapowiada nam się mecz bardzo ciekawie. W tym momencie warto napisać, że Czesi wolą grać z drużynami ofensywnie usposobionymi. O ile Karabach się bronił i bazował na kontrach, to Ludogorets będzie starał się przejmować inicjatywę, atakować, co pozwoli Viktorii na wyprowadzanie kontr. Dlatego też uważam, że gole padną z obu stron.
Po czwarte, obie drużyny są w rytmie meczowym, gdyż brały udział w poprzednich rundach eliminacyjnych w LM oraz uczestniczą w rozgrywkach ligowych. Po wynikach ostatnich meczów można zauważyć, że Bułgarzy odpuścili ostatnie spotkanie przegrywając z Levskim Sofia 0-1 na wyjeździe. Z kolei Viktoria Pilzno zwyciężyła na wyjeździe 3-0 z Pribram, a warto podkreślić, że prawie przez całą drugą połowę grała w osłabieniu co także powinno mieć wpływ na postawę piłkarzy w meczu dzisiejszym. Wynik meczu wyjazdowego Czechów świadczy również o tym, że na wyjazdach ta ekipa potrafi strzelać i zapewne dzisiaj też będzie dążyć do strzelenia choć 1 bramki by mieć lepszą sytuację przed rewanżem. Nawet minimalna porażka 1-2 byłaby korzystnym rezultatem.
Podsumowując, dalsze rozwodzenie się nad sytuacją dzisiejszych przeciwników nie ma większego sensu. Warto zwrócić jedynie uwagę na mecz towarzyski, który został rozegrany w styczniu bieżącego roku. Wtedy wygrali Bułgarzy 2-1 i dzisiaj taki sam wynik także jest możliwy. Ludogorets u siebie gra bardzo solidnie i rzadko zdarza się by nie strzelił przynajmniej 2 goli. Z kolei Viktoria Pilzno zdecydowanie częściej przegrywa niż remisuje, więc to ekipa bezkompromisowa. W meczach z Jej udziałem również zazwyczaj pada sporo goli. Ze względu jednak, że to mecz o dużą stawkę, a gospodarzem są Bułgarzy to właśnie Oni mają większe szanse na wygraną.
Z innych typów proponuję przynajmniej 2 gole gospodarzy (@2.30). Jeśli zagrają na swoim normalnym poziomie to 2 gole w Ich wykonaniu są jak najbardziej do strzelenia.
Powodzenia!
⛔ 100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina pilka nozna
gdodzina 20:45
mecz Dundalk-Legia
typ 1
kurs 3,80
bukmacher: Bet365
Nie ma co analizować, Legia jest słaba co widać po ich wynikach i przypadkowych awansach w dotychczasowych kwalifikacjach do LM.
Będzie miała jak my....Ligę Mistrzów w TV
kiepska analiza
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Porto - Roma
Typ: powyżej 2.5 gola i obie strzelą
Kurs: 2.6
Ciężko typować kto wygra ten mecz bo tutaj może być różnie ale over z bts&#39;em powinnien tutaj wejść. Smoki u siebie muszą walczyć i pewnie coś ustrzelą, a obrona Romy nie jest jakąś twierdzą bo praktycznie w każdym meczu wyjazdowym tracą minimum jedną bramkę dużo lepiej prezentują się offensywnie i uważam, że coś ukłują. Roma od tego sezonu ma już dla siebie Dzeko, Salaha, El Shaarawyego i Perottiego więc cała napaść jest już na stałe w klubie, De Rossi i Nainggolan to też mocni gracze którzy powinni pomóc w tym meczu. Po stronie Smoków też ma kto te bramki strzelać Aboubakar, Hector, Corona to zawodnicy którzy bez problemu powinni sobie poradzić z tak dziurawa obroną Romy. Wg mnie oba kluby grają offensywny football i powinniśmy zobaczyć tutaj kilka bramek, a typ na 80% powinien siąść.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
geloe 20

geloe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, mężczyźni - FIFA Olympics, semifinal

Godzina: 21:00

Spotkanie: Nigeria U23 - Germany U23

Typ: 1

Kurs: 3.85

Bukmacher: unibet

Analiza:

Zespoły które nie spotkały się dotychczas. Trudno tu mówić jednak o spotkaniach szczególnie jeśli chodzi o kadrę do lat 23.
Pomimo wielu problemów (przyjazd 7h przed pierwszym spotkaniem, chęć bojkotu meczu ćwierćfinałowego) zespół z Nigerii bardzo dobrze sobie radzi na olimpiadzie. Wyniki dotychczasowych zmagań na arenie olimpijskiej przemawiają za zespołem z Afryki:
2016.08.05 / Nigeria U23 (5-4) Japan U23
2016.08.08 / Sweden U23 (0-1) Nigeria U23
2016.08.11 / Colombia U23 (2-0) Nigeria U23
2016.08.13 / Nigeria U23 (2-0) Denmark U23
Jak widać z powyższych zespół Super Orłów nieźle sobie radzi z zespołami z Europy, i to przekonuje na ich korzyść.
Zespół z Europy to już nie ten sam zespół co w eliminacjach do igrzysk (ME2015) - kilku zawodników &quot;podkradł&quot; Joachim Loew do zespołu seniorów (obrońcy: Emre Can, Jonathan Tah; pomocnicy: Julian Weigl, Joshua Kimmich; napastnik: Leroy Sané). Fakt, że drużyny naszych zachodnich sąsiadów to typowe drużyny turniejowe i rozkręcają się z meczu na mecz (jedyne świadczące na ich korzyść spotkanie, to spotkanie ćwierćfinałowe, gdzie pokonali zespół z Portugalii 4-0):
2016.08.04 / Mexico U23 (2-2) Germany U23
2016.08.07 / Germany U23 (3-3) South Korea U23
2016.08.10 / Germany U23 (10-0) Fiji U23
2016.08.13 / Portugal U23 (0-4) Germany U23
Jedyne co dziś, wg mnie, trafia za zespołem Niemiec to 3h dłuższy wypoczynek w stosunku do piłkarzy z Nigerii.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Liga Mistrzów, Kwalifikacje
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Ludogorets - Plzen
Typ: over 3.5
Kurs: 4.35
Bukmacher: unibet
Analiza:
W ekipie mistrz Bułgarii fajnie się sprawdza to inwestowanie w Brazylijczyków, jest to fajnie zbalansowany zespół, który dobrze się ogląda w ofensywie. Brazylijczycy dają tą fantazję w ofensywie i naprawdę u siebie są bardzo groźni. Fazę grupową już zaliczyli w sezonie 14/15 gdzie grali naprawdę bardzo dobrze min. zremisowali z Liverpoolem 2:2, czy męczył się tutaj Real wygrywając ostatecznie 1:2. Oglądałem dwumecz z Crvena oba mecze zakończone remisem 2:2 i dogrywką, no i właśnie było widać tą jakość w ataku, nie mieli problemów z szybkim wychodzeniem do ataku i konstruowaniem akcji, potrafili naprawdę solidnie u siebie zdominować rywala, który jednak pokazał wszystkie słabości w defensywie w niewielu sytuacjach i strzelił dwie bramki. Plzen zaprezentuje moim zdaniem jeszcze wyższy poziom w ofensywie, potrafią szybciej wychodzi z akcjami i bazują na ofensywnej grze, nie ograniczą się tutaj do defensywny, zresztą i u nich ta formacja jest najsłabszym punktem. Na krajowym podwórku wraz ze Spartą dominując to i poziom defensywny często sprawdzić. Przychodzą poważniejsi rywale i już ten poziom destrukcyjny zdecydowanie spada. Trzeba też przyznać że mieli sporo szczęścia w poprzedniej rundzie z Qarabachem, awans dała bramka w końcówce spotkania na wyjeździe. Nie byli na pewno zdecydowanie lepsi w tym dwumeczu, dziś powinni być szybsi w swych atakach, bo są już w rytmie meczowym – trzy spotkania w lidze pozwoliły im na to. Ja się spodziewam podobnego starcia co w poprzedniej rundzie w wykonaniu Ludogorets gdzie mieliśmy sporo bramek, Plzen też lubi grać ofensywnie i na da się zdominować rywalowi, otworzą swoje przestrzenie podobnie jak gospodarze, do kontry będą bardzo chętnie wychodzić, powinny tutaj być bramki.
⛔ 100

beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Superpuchar Hiszpanii
Godzinna: 23:00
Spotkanie: Barcelona -Sevilla
Typ: Sevilla więcej rzutów rożnych
Kurs: 3.5
Bukmacher: Betano
Analiza:
Trzy dni temu w pierwszym meczu o superpuchar Barcelona wygrała 2-0 i praktycznie przesądziła sprawę trofeum. W związku z powyższym dzisiaj nie spodziewamy się huraganowych ataków na bramkę Sevilli. Barcelona skupi się na tiki tace i tysiącu podań. Sevilla swoich okazji będzie szukać w szybkich atakach, strzałach w każdej nadarzającej się okazji oraz stałych fragmentach gry. Sevilla w przeciwieństwie do Barcelony potrafi seryjnie wykonywać rzuty rożne. W pierwszym spotkaniu w rzutach rożnych Sevilla wygrała 8-4. Biorąc pod uwagę wszystko powyższe kurs 3,5 na zwycięstwo Sevilli w moim przekonaniu to value, które z czystym sumieniem polecam.
✅ 250

nezus 3,1K

nezus

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Igrzyska Olimpijskie
Godzina:
19:00
Spotkanie:
Usa - Polska
Typ:
OVER 3,5 SETA
Kurs: 1.40
Bukmacher:
unibet
Analiza:
Witam,
Na dziś polecam idealny typ do dubelka, który jak dla mnie jest 99% na wejście.
Wkraczamy w fazę gdzie nie można sobie pozwolić na błąd, porażka oznacza powrót do domu. Drużyny będą skoncentrowane na maxa i moim zdaniem walka będzie ogromna. Pomijając zdanie bukmacherów iż USA jest faworytem (gdzie mecz to typowe 50-50) to dla mnie pewne jest to, że ktokolwiek przegra czy USA czy Polacy (odpukać) to seta urwie.
Usa turniej zaczęło wolno i słabo jednak pokazali siłę wygrywając 3 ostatnie mecze dość pewnie. Polacy inaczej, zaczęli mocno i pewnie. Może nie mieliśmy aż takich mocnych rywali jak USA jednak pokazaliśmy się z bardzo dobrej strony. Kurek jest w świetnej formie, ostatnio w meczu z Rosją został przez niego pobity rekord punktów zdobytych w jednym meczu na tej olimpiadzie aż o 12 punktów gdzie jest na drugim miejscu w klasyfikacji wszech czasów.
Podsumowując liczę na zażartą walkę o każdy punkt i jestem pewny swojego typu. Moim zdaniem mecz skończy się 3-2 dla którejś z drużyn, powodzenia!
⛔ 100

baniol10 78

baniol10

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Olimpiada mężczyzn
Godzina: 15:00
Spotkanie:Kanada - Rosja
Typ: poniżej 177,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Dzisiaj zostaną rozegrane mecze ćwierćfinałowe w turnieju siatkówki mężczyzn .
Seria ćwierćfinałowych meczy rozpocznie się z kolei od konfrontacji ekip, które połączyło ze sobą losowanie. Na początku Rosjanie którzy zajeli trzecie miejsce w grupie B, zmierzą się z Kanadyjczykami druga lokata w grupie A. Podopieczni Władimira Alekny przegrali w grupie tylko raz - 1:3 z Argentyną. Dwa razy wygrali po 3-0 z Egiptem i Iranem, z Kubą 3-1 i grali po zaciętym meczu Polaków 3-2.
Ekipa z Ameryki Północnej jest natomiast największą rewelacją turnieju. Rozpoczęła
turniej w Rio od sensacyjnej wygranej 3:0 nad USA, by następne dwa mecze
przegrać z Brazylią 3-1 i Francją 3-0 , Meksyk ograli gładko 3-0 i w ostatnim meczu
wygrali 3-1 z Włochami (Earvin Ngapeth oskarża Włochów, że specjalnie przegrali z Kanadą, by pozbyć się jednego z trudnych rywali). I moim zdaniem to będzie ostatni
mecz Kanadyjczyków .
Rosjanie ostatnie dwa mecze z Kanadą to gładke 3-0 , 2014 na mistrzostwach świata
do 21-16 19 , 2015 na Pucharze Świata do 21-19-21.
Stawiam po dobrym kursie na punkty poniżej 177,5
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +6
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Igrzyska Olimpijskie
Godzina: 19:00
Spotkanie: Usa - Polska
Typ: 2
Kurs: 2,75
Analiza:
Witam, dziś o 19 czasu Polskiego rozpocznie się najciekawsze spotkanie ze wszystkich ćwierćfinałów w zmaganiach Olimpijskich w Rio. Zmierzą się w nim aktualni Mistrzowie Świata - Polska z jednym z czołowych zespołów świata - Stanami Zjednoczonymi. W grupie Polacy przegrali tylko jedno spotkanie, bo ciężkim boju z Rosjanami, resztę dość łatwo wygrywali, natomiast USA fatalnie rozpoczeli turniej. Na początek, niespodziewanie przegrali z Kanada i to gładko - 3:0, później przyszła porażka z Włochami 3:1 i wszyscy już myśleli że Stany jada do domu, ale nastapił jakiś przełom w grze podopiecznych Johna Sperawa i Jankesi ograli 3:1 gospodarzy - Brazylijczyków, 3:1 Francuzów i rozbili 3:0 outsidera grupy - Meksyk. W tym momencie gra obu zespołów jest na podobnym poziomie. Mam nadzieję że niedoświadczeni zawodnicy z Ameryki Północnej nie wytrzymają psychicznie ciężaru tego spotkania i Polacy awansują do strefy medalowej. Powodzenia!
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Cincinnati 2016
Godzina:
20:00
Spotkanie: Lopez F. - Dimitrov G.

Typ: Lopez F. +2 gemy

Kurs:
1.80
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 1:1 z lat 2010-2014, oba mecze rozgrywane były na trawie w Queen&#39;s Club. Grali raz w finale i padły 3 rozgrywki tie-breakowe, dlatego też zabezpieczam się tutaj dodatnim handicapem gemowym. Ogólnie to Lopez jest niezwykle niepozornym zawodnikiem. Niby przez zdecydowaną większość sezonu nie gra jakiejś &quot;bajki&quot;, ale niekiedy naprawdę potrafi odpalić z formą. Ostatnio to potwierdza nawet swoimi wynikami, wygrany turniej w Gstaad na mączce, finał w Los Cabos. Rok temu grał tutaj w ćwierćfinale, pokonał nawet Nadala, później zaliczył świetny występ na US Open, zaliczył ćwierćfinał. Ze Zverevem w 1 rundzie zagrał tutaj mecz bez zarzutu, świetna dyspozycja na serwisie, dziwić mogły kursy wystawione nawet po 1,40 gdzie powinno być moim zdaniem po 1,20.

Bułgar rozczarowuje przez większość część sezonu, na początku nawet miałem na niego grać, ale w porę się ocknąłem mam nadzieję. Z Cilicem na Igrzyskach Olimpijskich ugrał zaledwie 5 gemów, po czym uciekł z Rio w kompromitujący sposób bo olał miksa. Tutaj w 1 rundzie pokonał Simona Gillesa który zagrał bardzo słabe spotkanie. 5 podwójnych błędów serwisowych, słabe podanie itd. Wysoki wynik moim zdaniem jest złudny i Bułgar wcale tak dobrze nie gra, pokonał Francuza 6:1 6:3.
Jak ktoś lubi AKO morderca jest dzisiaj bez serca to polecam:
Chorwacja w ręczną, jakieś Brazylię, Włochy, Rosję w siatkę i Barcelona -1 azjan ????

ZWROT

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna IO
Godzina: 15:00
Spotkanie: Brazylia - Francja
Typ: M.Guigou Ponad 4,5 gola
Kurs: 1.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wracam do Piłki Ręcznej po chwili przerwy, gdyż spodziewałem się rezerwowego składu podczas ostatniego meczu Francuzów. Wkraczamy w fazę gdzie nie można się pomylić a więc motywacja będzie bardzo duża. Francja mierzy bardzo wysoko - mam tu na myśli Złoto Olimpijskie, dlatego też kombinacji ze składem nie będzie, uderzą wszystkim co mają. Mecz z Brazylią która jest gospodarzem będzie zacięty przynajmniej na początku powinien, co za tym idzie aby przeciwstawić się Franzcuzom Brazylijczycy będą musieli grać bardzo agresywnie i dużo faulować a przełoży się to również na rzuty karne do których podejdzie wymieniony Guigou, upatruje tu z 4 bramki więc wystarczy dołożyć jedną z gry co jest bardzo ale to bardzo łatwe do zrobienia dla tego zawodnika (pewnie z samej gry zdobędzie 3-4). Jego forma na tych Igrzyskach nie zawodzi co pokazują występy i ilość rzuconych bramek. Myślałem, że Bukmacher wystawi albo kurs w okolicach 1,66 lub zwiększy linię o jednego gola a tu nic więc łapcie po kursie 1.9 póki jeszcze nie zmniejszyli!
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 20:30
Spotkanie: Goffin vs Tomic
Typ: over 22.5 gema
Kurs: 1.90
Bukmacher: bet365

Analiza:

Krótko bo nie mam zbytnio czasu. Jak dla mnie to jest to perełka na dziś. Tomic wczoraj z Sousą poradził sobie bez najmniejszych problemów, grając świetnie na serwisie, czyli jego głównej broni. Sousa, gość który gra bardzo agresywny tenis nie miał praktycznie żadnych szans na jakieś brejki, szczególnie w drugim secie, jak Tomic jechał gemy choć by do zera. Dla mnie Australijczyk jest tenisistą bardzo opornym i to że w wymianach większych szans z Belgiem nie ma to nie jest żadna nowość. Goffin serwisem nie powala, ale będzie to właśnie nadrabiał w wymianach. Tomic będzie miał dobry procent pierwszego to over wejdzie jak w masło. Głównie od tego to zależy.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +16
giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: LM
Spotkanie: Dundal - Legia
Typ: wygrana gości + 3,5 gola w meczu
Kurs: 7,5
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Łatwiej już się chyba nie da i nie dało. Po latach los uśmiechnął się do Polski i mamy szansę na zespół w słynnej LM. O nią powalczy najlepszy obecnie klub. Można za Legią nie przepadać, ale to ona ostatnio nie schodzi z podium i to ona nie ośmieszana ligi w Europie. Irlandczycy także mają przed sobą historyczną szansę. Uważam jednak, że ie sprawią kolejnej sensacji. Legioniści nie odpuszczą rozgrywek, bo dla samych piłkarzy jest szansa na ciekawą przygodę i kaskę. Irlandczycy to dla większości zupełnie anonimowy zespół. Brakuje w nim jakichkolwiek sensownych nazwisk. Legioniści do Dublina polecieli w optymalnym składzie. Wiem, ktoś powie, że Legia w lidze cieniuje i odpadła z PP. Jednak odpowiedzmy sobie na zasadnicze pytanie - czy straty w lidze są już tak duże? Podejrzewam, że zawodnicy obecnie bardziej koncentrują się na pucharach i tak wielkiej szansie od 20 lat. Dlatego zaryzykuję i pójdę w tym kierunku, bo mimo wszystko to Legia jest faworytem. Irlandczycy w lidze też mają za sobą dwie porażki, więc nie kupuję argumentu ligowego. Na ten moment dla obu drużyn liczy się LM i olbrzymie pieniądze z nią związane.
Kadra Legii
Bramkarze: Arkadiusz Malarz, Radosław Cierzniak
Obrońcy: Adam Hlousek, Igor Lewczuk, Jakub Rzeźniczak, Tomasz Brzyski, Łukasz Broź, Mateusz Wieteska, Michał Pazdan
Pomocnicy: Vadis Odjidja-Ofoe, Thibault Moulin, Michał Kucharczyk, Kasper Hamalainen, Michał Kopczyński, Steeven Langil, Tomasz Jodłowiec, Michaił Aleksandrow
Napastnicy: Nemanja Nikolić, Aleksandar Prijović
⛔ 100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Spotkanie: Porto - Roma
Typ: BTS
Kurs: 1.88
Buk: Bet365
Po pierwsze Roma ma słabiutką formację defensywną i nawet jak przejdą Porto to wiele w Europie nie ugrają takim zestawieniem w obronie do tego kontuzjowany jest Rudiger więc obrona jeszcze bardziej dzisiaj będzie kuleć i Smoki na 100% minimum jedną bramkę wcisną. Teraz trzeba by się jeszcze zastanowić jak na ten mecz wyjdzie Roma, a nie spodziewałbym się z ich strony jakiejś całkowitej gry obronnej i czekania na rewanż u siebie. Włosi wg mnie też ruszą do ataku żeby mieć korzystny wynik przed rewanżem, nie ma już Pjanica ale tacy gracze jak Dzeko, Salah czy El Shaarway powinni zapewnić minimum tą jedną bramkę.

a goście właśnie z wyjazdami często mają problemy
Rzeczywiście:

Ja nie rozumiem czemu on jeszcze nie ma bana na forum albo przynajmniej na te typy dnia, przecież jego skuteczność co miesiąc wychodzi poniżej 20% jakby zliczyć te typy płaską stawką i wyliczyć yield to minus byłby taki, że nawet w banku by na to kasy nie starczyło. To są typy dnia, a ten gość pstryka sobie typy na chybił trafił i daje jakieś gówniane analizy byle tylko coś napisać, weźmiecie się za to wreszcie?
Powtórzony typ - wyżej podany typ jest również na BTS.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom