>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.08.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, Masters ATP Cincinnati
Godzina: 18:30
Spotkanie: Adrian Mannarino - Andreas Seppi
Typ: Seppi
Kurs: 2.11
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Niby wszystko się zgadza. Korty twarda to ulubiona nawierzchnia Mannarino, na której w dodatku osiąga całkiem satysfakcjonujące rezultaty. Finał w Aukland, półfinał w Delray Beach, 4 runda Indian Wells, 3 runda w Miami, w końcu finał w Bogocie. Na rozkładzie Wawrinka, Fognini, czy Gulbis. Tym niemniej wciąż mi tu czegoś brakuje. Ok wyniki podczas Mastersów w Stanach powinny rokować dobrze, tyle że to było prawie pół roku temu. Wyniki w Aukland, Delray Beach, czy Bogocie raczej mnie nie przekonują, bo te turnieje światowa czołówka omija szerokim łukiem. Mannarino pisząc wprost brakuje regularnych wyników na dużych imprezach. Nie ma ich bo w jego grze brakuje regularności i powtarzalności. Takowe cechy są niejako wpisane w charakterystykę Seppiego. Włoch od wielu wielu lat gra na swoim poziomie z jednej strony nie potrafiąc osiągnąć czegoś więcej. Z drugiej strony jest na tyle solidny by ograć Federera na Australia Open, zrobić finał w Halle. Jednocześnie jeśli jest przygotowany to przegrywa tylko z największymi. Ostatnie wyniki Seppiego owszem słabe. Krecz w Kutzbuhel z Lajovicem, ale tylko dlatego, że szykował się na Mastersa w Montrealu. Tam już w pierwszej rundzie trafił na bardzo niewygodnego dla siebie rywala Simona, którego regularność jest jeszcze lepsza niż u Włocha. Jednak porażka z tak dobrym graczem, jak Francuz nie jest dla mnie negatywną przełsanką przed dzisiejszym starciem, gdyż Mannarino choć miewa świetne momenty, to nie jest aż tak równym i wszechstronnym graczem jak Włoch, którego umiejętności cenię wyżej niż Francuza.

✅ 111

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Superpuchar Hiszpanii
Spotkanie: Barca - Bilbao
Godz: 22
Typ: Barca wygra trofeum
Kurs: 4,25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Po tym co wydarzyło się w pierwszym meczu nie ma szans aby Barca oddała puchar bez walki, mam nadzieje ze honor, duma, charakter piłkarzy im na to nie pozwolą. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Bilbao nie odda trofeum ja jednak wierze w Barcelone, w magie Camp Nou i w Messiego. O magii Camp Nou przekonał się już w 2011 Arsenal, w 2014 PSG, oczywiście jest to typ szalonego ryzyka jednak kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Mobilizacja w Barcelonie duża, Pique zapowiada walke a na konferencji Enrique powiedział &quot;Jeżeli jest ktoś, kto może podnieść się z tego rezultatu, to jest to Barça&quot;. Powodzenia;)
⛔ 100

meisterr 38

meisterr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia, Veikkausliiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: HIFK - Rovaniemi
Typ: X2
Kurs: 1.55
Bukmacher: bet365
Analiza:
W spotkaniu pierwszej ligi Finlandii zespół HIFK podejmować będzie drużynę Rovaniemi. Gospodarze
zajmują 8 miejsce w tabeli wśród 12 ekip, w rozegranych 20 spotkaniach odnieśli 5 zwycięstw, 9 meczy zremisowali i doznali 6 porażek, bilans bramkowy 22-28. Zespół HIFK w ostatnich 6 spotkaniach wygrał tylko raz z niżej notowanym przeciwnikiem drużyną Jaro, w meczach u siebie ma serię 5 spotkań bez wygranej. Goście zajmują 2 lokatę ,rozegrali o trzy spotkania więcej ,mają na koncie 12 zwycięstw ,5 remisów i 6 porażek ,bilans bramkowy 29-22. Rovaniemi w ostatnich 14 spotkaniach przegrało tylko 2 razy, w meczach wyjazdowych spisują się dobrze, jedna porażka w ostatnich 6 starciach. Obie ekipy spotkały się ze sobą w tym roku 2 razy, w pierwszym meczu 2-0 wygrała drużyna Rovaniemi, w drugim pojedynku zanotowano remis 1-1 .
Taki typ myślę, że będzie dobry.
✅ 55

freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka - Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Podbeskidzie - Pogoń
Typ: Podbeskidzie
Kurs: 2.82

Kursy bardzo wyrównane w tym spotkaniu pewnie większość z was pójdzie w stronę zwycięstwa Pogoni ja jednak ide ku Podbeskidziu. Obydwie ekipy mają w nogach ciężkie pojedynki w środku tygodnia pucharze polski Podbeskidzie męczyło i wygrało dopiero po 120 minutach z Miedzia natomiast Pogoń przegrała w Białystoku grając przez blisko 40 minut w 10 zawodników dodając również fakt że 3/4 obecnych chłopaków to podstawowi gracze. Pogoń mnie osobiście rozczarowuje tym bardziej po tym jak wygrali w pierwszej kolejce w Poznaniu 1:2 przyszły kolejno trzy remisy w tym dwa u siebie gdzie powinni wykorzystać słabość rywali Slask po spotkaniu w Pucharach pole manewru trener nie ma więc wszystkie spotkania praktycznie jednakowym składem grali no więc Pogoń powinna to wykorzystać i zbić Sląsk tak sie nie stało.. ostatnio remis z żenującym Górnikiem Łęczna, do dać że byli blisko przegrania tego pojedynku. Podbeskidzie przeszło rewolucje punktów malutko ale widać gołym okiem że zaczynają wchodzić w odpowiednie obroty i lada chwila padnie pierwsze zwycięstwo. Drugim typem to oczywiście over2.5 wiadomo gdy lukniemy dorobki bramkowe nie zachwycają u obydwóch ekip ale czas to przerwać Bielsko będzie atakować, Pogoń potrafi wyjść z dobrym kontra atakiem. Za oknami mamy idealną pogode do gry w piłkę lekki wiaterek, słońca brak i temperatura o godzinie meczowej ma być 24*C nic tylko wyjść na murawę i dać konkretny pokaz strzelecki być może w końcu przełamie sie Dejman.

⛔ 100

filipeq 284

filipeq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia - 1 liga
Spotkanie: V.Constanta - Concordia
Typ: V.Constanta
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Witam, zapraszam do Rumunii na 7 kolejkę najwyższej klasy rozgrywkowej gdzie gospodarz okupujący 5 pozycję w ligowej tabeli podejmie 11 drużynę ligi - Concordię. Constanta jeszcze bez ligowej porażki w obecnym sezonie po dzisiejszym zwycięstwie może wskoczyć na drugą pozycję więc mają o co grać. Concordia na wyjeździe do tej pory zremisowała oraz poniosła dwie porażki ,zaś gospodarze wygrali jeden mecz oraz dwa zremisowali ( remisy z dinamo oraz Cluj ,wiec z jednymi z najlepszych drużyn). Polecam także zagrać over 2.5 gola po kuszącym kursie ponieważ obydwie drużyny strzelają średnio powyżej dwie bramki na mecz. Oczywiście nie polecam szaleć ze stawką ponieważ jaka jest Liga Rumuńska chyba każdy wie ;)

✅ 120

J 76

jarmool96

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Cincinati
Godzina: 20:30 (może ulec zmianie)
Spotkanie: Jerzy Janowicz v Gael Monfils
Typ: 1
Kurs: 4
Analiza:
Widzę, że nikt jeszcze nie przeanalizował dzisiejszego meczu Jurka więc ja oczywiście nie omieszkam. Może ten brak analiz na temat meczu Polaka związany jest z nieprzewidywalnością jego jak i również dzisiejszego przeciwnika?
Jak pisałem w ostatnich analizach dotyczących Jerzego, uważam iż zawodnik ten powoli się wypala. Wspominałem również o swego rodzaju ostatniej szansie na zaistnienie i jak dobrze wiemy Janowicz szansy tej nie wykorzystał, przegrał z Karloviciem 0:2. Laik mógłby powiedzieć, że pewnie nawet nie powalczył, grał słabo jak zwykle itp. Jednak ci, którzy mecz ten oglądali mogli być zdziwieni dyspozycją Polaka. Grał on wyjątkowo dobrze, serwis funkcjonował, w dłuższych wymianach Jurek miał przewage, jednak gdy doszło do najważniejszego momentu meczu popełnił on kilka niepotrzebnych błędów co doprowadziło do porażki. Ja w tym meczu widziałem Janowicza z tych lepszych lat w jego karierze. Grał swoje, a że poprostu przeciwnik był w lepszej dyspozycji to już nie zależało od niego. Polak nawiązał walkę i chwała mu za to.
Przejdźmy do dzisiejszego pojedynku. Z najświeższych informacji wiadomo, że z turnieju wycofał się Kei Nishikori. Jak sie dobrze składa był on potencjalnym przeciwnikiem Janowicza w 3 rundzie. Na jego miejsce do drabinki wszedł Dolgopolow. Najważniejszym jednak meczem będzie konfrontacja z Monfilsem. H2H obu panów wynosi 1:1. Ostatnie starcie wygrał Janowicz. Było to 5-setowe spotkanie w Australian Open. Polak, podobnie jak dziś, faworytem nie był, jednak wspiął się na wyżyny swoich umiejętności i wygrał w dobrym stylu. Uważam, że dziś będzie podobnie. Perspektywa dośc łatwej drabinki może Jurkowi dodać sił a wiemy, że broni on 3 rundy z zeszłego roku. W 2 rundzie Polak może trafić na przeciętnego Donaldsona lub Nicolasa Mahuta, którzy są zdecydowanie w jego zasięgu.
Przejdźmy do sylwetki Monfilsa. Jak każdy fan tenisa wie, jest on mistrzem defensywy, dochodzi do praktycznie każdej piłki, potrafi wygrać przegraną akcje i do tego styl w jakim to robi często jest bajeczny. Monfils jest jednak tylko człowiekiem, ma swoje wzloty i upadki i wydaję mi się, że forma, w której aktualnie się znajduje jest średnia jak na jego możliwości. Można nawet powiedzieć, że gra w kratkę. W Montrealu pokonał Fogniniego bez straty seta by w następnej rundzie uleć Gillesowi Mullerowi. Francuzowi nie można odmówić waleczności, zawsze gra do końca, na swoim koncie ma wiele meczów 5-setowych, jednak nie zawsze te mecze wytrzymywał kondycyjnie, co pokazało jego ostatnie starcie z Janowiczem.
Wierze, że w dzisiejszym meczu Polak pokaże się z dobrej strony i zwycięży pojedynek, który może w końcu pozwoli mu odblokować się i zacząć grać na dobrym, równym poziomie.
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +17
sofciarz 24

sofciarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Francja 2 liga
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Metz-Valenciennes
Typ:
poniżej 1.5 bramki
Kurs:
2.60
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Witam! Na dziś z oferty wybrałem mecz 2 ligi francuskiej pomiędzy zespołami Metz a drużyną Valenciennes. Jest to spotkanie kończące 3 kolejkę zaplecza francuskiej Ligue 1. W tym spotkaniu typuję iż nie padnie więcej niż 1 bramka w meczu. 2 liga francuska jest dość specyficzna w której pada mało bramek. Metz to drużyna która spadła w ubiegłym sezonie z najwyższej klasy rozgrywkowej. W tym sezonie w dotychczas rozegranych dwóch kolejkach w meczach z udziałem Metz padła tylko 1 bramka, również goście nie należą do drużyn którzy strzelają za dużo. Mam nadzieje że w tym meczu reguła się potwierdzi i że nie zobaczymy dużo goli, liczę tu na jednobramkowe zwycięstwo którejś z drużyn.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Cincinnati 2015
Godzina: 20:00
Spotkanie: Donaldson J. - Mahut N.
Typ: Mahut N.
Kurs: 1.62
Analiza:

Jak dla mnie to jest typ dnia. Panów dzieli aż 15 lat! Jared dostał tutaj dziką kartę, ma dopiero 18 lat. Dla porównania dodam, że zagrał z lubiącym chodzić do siatki Mullerem w Atlancie i wygrał z nim zaledwie 5 gemów. Co tu dużo pisać, Francuz jest o kilka lat bardziej doświadczony, ma ten zmysł tenisowy, błysk, myśli, wie kiedy pójść do siatki. Kwalifikacje przeszedł bardzo, a to go jeszcze bardziej premiuje w tym meczu bo zapoznał się z kortami, zaaklimatyzował się. 2:0 z Tiafoe i 2:0 z Stevem Johnsonem to bardzo dobre wyniki. Tutaj również powinno być spokojne 2:0.

Podejrzane mecze:
Cuevas P. 5,42 - Federer w następnej rundzie, Bautista po 1,18?
Fish M. 5,72 - Troicki od Wimbledonu dużo sprzedaje, w następnej rundzie Murray. Fish gra u siebie po długiej przerwie. Byłaby to fajna niespodzianka dla kibiców.
Paire B. 2,90 - Następna runda i Djokovic. Muller stary, praktycznie tylko serwis, a
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
bate330 35

bate330

Użytkownik
Dyscyplina: Germany - 2. Bundesliga
Godzina: 19:15
Spotkanie: Nurnberg v 1860 Munich
Typ: Ilość goli - 2 lub 3 gole
Kurs: 1.95
Analiza:
Przed nami spotkanie drugoligowych zespołów niemieckich, pomiędzy faworytem zespołem z norymbergii i słabszym rywalem tsv. Norymbera, której nie udał się poprzedni sezon i po długiej serii gry w lidze nagle musieli się z nią pożegnać. Z kolei 1860 to przeciętny zespół, który bardzo długo jest w zwei Bundeliga i nic nie wskazuje w tym sezonie na to aby miało się to zmienić w najbliższej przyszłości. Mimo wszystko patrząc głównie na historię spotkań pomiędzy tymi zespołami widać, że nie obyły się bez walki i były bardzo wyrównane zazwyczaj kończąc się skromną wygraną Norymbergi albo remisem. Norymberga ostatnimi meczami udowodniła, że potrafi strzelać bramki, ale też potrafi ich sporo tracić... dlatego myślę, że bramki się pojawią i napewno normberga nie ogra rywala do zera, myślę że wynik 2:1 jest tutaj najbardziej prawdopodobny dla norymbergii, ale przy braku szczęścia dla gospodarzy zakończą mecz z wynikiem 1:1...
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Cincinnati (USA), twarda - 1/32-finału
Troicki V.-Fish M. ,17.08.2015 17:00
Typ: 2
Kurs: 5,63 Pinnacle Sports
Analiza:
Dziś jeżeli chodzi o niespodzianki to ta według mnie jest zdecydowanie na pierwszym miejscu. Zastanawiałem się pomiędzy grą na Fisch a grą na Cuevasa w którym tez dziś upatruje niespodzianke ale wybrałem Fisha.Kurs jaki proponuje nam bukmacher w porównaniu do szans Amerykanina to kosmos. Fish, jedni powiedzą, że najlepsze lata ma za sobą, jest stary, gra tylko rekreacyjnie....może i mają rację ale dziś gra przed własną publicznością, co więcej wraca po przerwie, nikomu chyba nie musze przedstawiac tak wielkiej marki jak Fish. Potrafił wygrywać z 10 razy trudniejszymi przeciwnikami niz Troicki. Wiadomo, że to już nie jest ten Fish ale uważam, że z ogromnym dopingiem publiczności ( wyobrażam sobie jak głosny będzie doping dla takiego zawodnika jakim jest Fish, na dodatek wraca po przerwie i mozna powiedzieć na emeryturze). Ostatnie mecze to porażka z Selą końcem lipca i porażka z Harisonem aż w marcu. Dzis jest świena okazja by przypomnieć wszystkim o wielkim Fishu. Z Harrisonem przegrał po trech setach więc nie jest aż tak źle z Panem Mardym. Co ciekawe obaj grali ze sobą tylko raz i górą był Fish. Jeszcze chciałbym napisać coś o Troickim i jego ostaniej formie a raczej jej braku. Cztery ostatnie mecze Troickiego to porażki. Dodam więcej w dwóch ostatnich meczach z Grothem i Youzhnym nie zdobył nawet seta. Dlaczego dziś miałby wygrać ?! Naprawde warto zarywykować, według mnie wszystko zalezy od tego jak Amerykanin wejdzie w ten mecz bo jesli będzie grał dobrze i wygra 1 seta to publika oszaleje i pomoże mu zakończyć ten mecz.

Na dziś proponuje grę &quot;pewniaki&quot; na Vandeweghe C. (Usa), Goffin D. (Bel), Mahut N. (Fra),Mannarino A. (Fra), Stosur S. (Aus), Simon G. (Fra),Bellucci T. (Bra),Fognini F. (Ita)
Niespodzianki: Shvedova Y. (Kaz), Cuevas P. (Uru), Janowicz J. (Pol),
PoWoDZeNia !!! ;)

✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +55
M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Rosja Dywizja 1
Godzina: 15.00
Spotkanie: Tomsk -Amvivar
Typ: Amvivar lub Remis
Kurs: 3
Buk: Bet 365
Analiza:
Typ bardzo ryzykowny, ale według mnie realny. Zagrają ze soba zespół z góry tabeli z zespołem z dołu. Ale po tabeli nie wszystko jest widoczne. Zespół gości to beniaminek ligi, który w tym sezonie w 6 meczach stracił zaledwie 1 gola nie strzelając żadnego. W 6 meczach zanotowali 5 remisów. Grają dobrze i stwarzają sporo sytuacji, tylko nie umieją tego wykorzystać. Liczę na przełamanie tego zespołu i to, że zespół rywali ich trochę zlekceważy. POWODZENIA
⛔ 100

C 8

camilioflower

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Vysshaya Liga
Godzina: 16:30
Spotkanie: Slavia Mozyr-Zhodino
Typ: 1
Kurs: 5.00
Analiza:
Na dzisiejszy dzień wybrałem spotkanie w lidze białoruskiej, pomiędzy Slavią Mozyr a Zhodino. Zaciekawił mnie kurs. Na Slavię Mozyr jest aż 5.00. Dziwi mnie ten fakt. Z ostatnich pięciu meczów między tymi drużynami, cztery wygrała Slavia. Zespół ten jest również gospodarzem, a w tabeli traci tylko 2 punkty do gości. Myślę, że kurs jest mega ciekawy i warto zagrać ten mecz.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka Nożna, Rosja
Spotkanie: Mordovia S. - UFA
Godz: 18:00
Typ: under 2,5
Kurs: 1,6
Buk: bet365
Analiza:
Na zakończenie 5 kolejki najwyższej klasy rozgrywkowej w Rosji zmierzą się ze sobą Mordovia Sarańsk i FK Ufa. Wg mnie trudno w tym meczu wytypować zwycięzcę, a biorąc pod uwagę obecną formę oby dwu klubów zdecydowałem się zagrać na liczbę bramek, poniżej 2,5. Gospodarze z dorobkiem 3 oczek zajmują 13 lokatę, a ich bilans bramkowy wynosi zaledwie 3-4. W rozegranych spotkaniach nie zdołali jeszcze odnieść zwycięstwa. Na inaugurację ligi przegrali u siebie z Lokomotivem 0-1, a w kolejnych meczach remisowali kolejno z Dynamem w Moskwie 2-2, z Uralem na własnym stadionie 1-1, a ostatnio z Terekiem w Groznym 0-0. Ich dzisiejsi rywale również bardzo słabo prezentują się w tym sezonie. Zgromadzili do tej pory tylko 2 punkty i są na przedostatnim 15 miejscu,a ich stosunek brakowy wynosi 4-6. Drużyna Ufy dość niespodziewanie swoje zdobyte punkty wywalczyła na boiskach rywali, bowiem zremisowała ze Spartakiem 2-2 i w Krasnodarze z Kubaniem 1-1. Ale te rezultaty przeplatała porażkami na własnym stadionie z Rostovem 1-2 i z Zenitem 0-1, co raczej nie było niespodzianką. Dzisiejsze starcie będzie bardzo ważne dla oby dwu zespołów ponieważ przegrana ekipa pozostanie w strefie spadkowej. Spodziewam się, że będzie to bardzo wyrównane spotkanie, w którym żadna ze stron nie będzie chciała się odkryć i dać skontrować. Myślę, że zawodnicy oby zespołów przede wszystkim będą myśleli, żeby nie stracić bramki i wg mnie będzie to bardzo nudne widowisko, w którym nie padną więcej niż 3 gole.
✅ 60

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 22:00
Spotkanie:Barcelona - Athletic
Typ: Barcelona over 8,5 rożnych
Kurs: 1,9
Bukmacher:bet365
Analiza:

Baskowie to raczej nie jest drużyna na której można wbijać dużo rożnych. Z reguły. Mimo to stawiam taki zakład. Jak na moje to tu będzie obrona kompletna od pierwszej minuty bo i od pierwszej minuty Barcelona będzie chciała zdominować Athletic. Linia bardzo wysoka, ale i nie ma tu innej opcji jak mocny atak Barcelony aż do wyniku 4-0 / 5-0 (o ile w ogóle tyle goli wpadnie). Patrząc na skład Barcy w pierwszym meczu, było to nieco niedocenianie rywala. Baskowie dosyć słabo w LE w dwumeczu z Interem Baku, a tu nagle... Teraz powinna być spina na maxa z Rakiticiem, Iniestą oraz Pique w pierwszem składzie!
Wezmę teraz pod lupę ostatnie pięć spotkań Barcy z Athletic. Ostatnio - te 4-0 to 7 rożnych wbije przez Katalończyków. Mimo słabej gry, pamiętamy. W finale Pucharu Króla tylko 5 rożnych. No ale to na pewno w głównej mierze dzięki wynikowi. Tj 1-0 w 20 minucie, a w 36 było już 2-0. Nie musieli więc się już potem ciskać. W lutym - w meczu ligowym było podsyć podobnie. Wynik to jednak 2-5. 4 rożne. Do 26 minuty już 0-2 dla Barcy. W 66 minucie padła przedostatnia bramka i było 2-4. Stąd tylko 4 rożne. Te 3 mecze na San Mames. W 3 kolejce tamtego sezonu 2-0 dla barcy na Camp Nou. Gole co prawda późne i dziwne że tylko 5 rożnych. Sezon wcześniej - w 34 kolejce 2-1 dla Barcy. To Baskowie pierwsi strzelili gola. Skutek: 9 rożnych.
✅ 90

M 0

mastermatek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - POLSKA: Ekstraklasa
Spotkanie: Podbeskidzie Bielsko-Biała : Pogoń Szczecin
Typ: Pogoń Szczecin - 2
Kurs: 2.66
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Mój pierwszy wczorajszy typ który wrzuciłem na koniec dnia sprawdził się w 100%. Padły gole po obu stronach oraz wygrali gospodarze co można było przewidzieć. Bardzo zapraszam do korzystania z moich typów ???? Co do dzisiejszego typu. Mamy poniedziałek i mamy jeden mecz w naszej kochanej ekstraklasie. Podbeskidzie Bielsko-Biała będzie podejmować na swoim stadionie drużynę Pogoń Szczecin. Dobrze wiemy że drużyna z Bialeska-Białej jest drużyną trzymającą się w dole tabeli. Po 4 meczach zajmują przed ostatnie miejsce i na koncie mają dwa remisy i dwie porażki. Dochodzi do tego jedynie ostatnia wygrana w Pucharze Polski na Miedzi Legnica gdzie po dogrywce Podbeskidzie wygrało 2:1.Zmęczenie po 120 minutach na pewno daje się jeszcze we znaki. Pierwszy mecz u siebie przegrali 1:0 z Cracovia. Natomiast Pogoń Szczecin jest zdecydowany faworytem. Jest to zespół który ma dobrych zawodników i potencjał do gry. W tabeli zajmują 11 miejsce z bilansem trzech remisów i jednego zwycięstwa. Na wyjeździe pokonali Lech Poznań 2:1 oraz zremisowali z Lechią 1:1. W ostatni meczu w Pucharze Polski ulegli Jagiellonii 2:1 ale to nie było nic dziwnego. Myślę że dzisiaj to będzie druga wygrana Portowców w sezonie. Gram wysoko tego singla na dzisiaj ????
POWTÓRZONY TYP ⛔ 100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Cincinnati
spotkanie M.Brengele - J.Jankovic
Godzina planowo 17.00
Typ M.Brengele
Kurs 3,36
Pinnacle
Typ ryzykowny do zagrania za drobne , Jankovic jest lepsza , ma wyższy ranking do tego ostatnio w formie ale zdarzają jej się wpadki !!!!Na wimbledonie pokonała Kvitova a po wimbledonie odpadła w Istambule z Ula Radwańska w pierwszej rundzie .Z kolei Brengele świetny występ kilka miesięcy temu w Sztutgarcie gdzie rownież pokonała Kvitova , kolejnych kilka dobrych meczy a potem długa seria porażek , choć ostatnio jedno zwycięstwo z Chinka Zao i set urwany Errańi można uznać za dobry omen.Nigdy ze sobą nie grały i obie bardzo chimeryczne , potrafią zaskoczyć zarówno in plus jak i minus.Do tego grają w bardzo podobnym stylu i dysponują podobnymi warunkami fizycznymi.Oczywiscie faworytka Serbka ale nie zdziwię się jeśli tutaj padnie niespodzianka i Amerykanka znowu na kilka meczów wskoczy na obroty !Kurs sympatyczny .

Rowńiez warto chyba za drobne spróbować dzisiaj Cuevasa w meczu z Bautista-Agutem ale za bardzo drobne bo Cuevas na Hardzie potrafi zaprezentować dwa światy.W zeszłym roku na Us Open zagrał genialnie i omal nie wyrzucił Andersona , a ma Australian Open w pierwszym meczu odpadł z Bachingerem a grał jakby pierwszy raz w życiu widział twardy kort!Ale ma z Hiszpanem H2H do poprawienia wiec powinien się przyłożyć.
⛔ 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka - Polska
Spotkanie: Podbeskidzie - Pogoń
Typ: Pogoń/Pogoń (1p/2p)
Kurs: 5.0
Dzisiaj dokończenie 5 kolejki w naszej ekstraklasie, w szranki w Bielsku Białej stanie miejscowe Podbeskidzie ze szczcińską Pogonią.Gospodarze jak do tej pory nie rozpieszczają własnych kibiców mieli jedno spotkanie z silnym rywalem Legią w Warszawie przegrywając je 5-0, mecze z Zagłębiem, Cracovią i Ruchem Chorzów to mecze z tej serii w których należy zdobywać punkty jeśli się myśli o utrzymaniu, niestety Bielszczanie zdołali zdobyć tylko 2 punkty i może i aż bo rozegrali u siebie tylko spotkanie z Cracovią ale przegrane i oblegają przedostatnią pozycję.Pogoń Szczecin całkiem obiecująco rozpoczęła rozgrywki zdobywając 3 pkt na terenie aktualnego mistrza Polski, kolejno zremisowała trzy spotkania dwa kolejne wyjazdy we Wrocławiu i Gdańsku i u siebie z Górnikiem Łęczna przed tygodniem, są jedną z dwóch niepokonanych drużyn w lidze.
Dzisiaj w Bielsku z pewnością obie drużyny mają chrapkę na zdobycie kompletu punktów, Podbeskidzie wypracowało sobie przez te 4 kolejki taką sytuację że w dzisiejszym meczu powinni wyjść bojowo nastawione próbując narzucić Pogoni swoje warunki, w jakiej są jednak kondycji to druga kwestia, Pogoń jak zagra mądrze nie popełniając rażących błędów powinni wyjechać z Bielska z kompletem punktów.Mecz może na pierwszy rzut oka nie powala, ale powinien być interesujący zwłaszcza że upały odpuściły przynajmniej na chwilę a obie drużyny potrzebują punktów
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +3
jarro 0

jarro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - FINLANDIA: Veikkausliiga
Spotkanie: IFK Helsinki-Rovaniemi (powyżej/poniżej 3,5 gola)
Typ: powyżej 3.5
Kurs: 3.77
Bukmacher: Oddsring
Analiza: Dziś o godzinie 17:30 rozpocznie się kolejny mecz ekstraklasy fińskiej pomiędzy drużynami z dolnej części tabeli. Przewiduje w tym meczu dość dużą liczbę goli. Co prawda w ostatnich dwóch pojedynkach pomiędzy tymi zespołami padało ich nieco mniej, ale już w ostatniej kolejce gdyby zsumować gole obu zespołów. Dałoby to wynik 4. Historia też pokazuje, że mecze te regularnie okraszone były dużą liczbą goli. Suma bramek pomiędzy tymi zespołami z ostatnich 5 spotkań wynosi 18. Jeśli wyciągniemy z tego średnią da nam to właśnie nieco ponad 3,5. Myślę, że właśnie te drużyny utrzymując ostatnią skuteczność strzelecką, pokuszą się dziś o prawdziwą kanonadę bramkową.

⛔ 100

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia
Spotkanie: HIFK - Rovaniemi
Typ: Rovaniemi lub remis
Kurs: 1.57
Analiza:
W spotkaniu pierwszej ligi Finlandii zespół HIFK podejmować będzie drużynę Rovaniemi .Gospodarze
zajmują 8 miejsce w tabeli wśród 12 ekip , w rozegranych 20 spotkaniach odnieśli 5 zwycięstw , 9 meczy zremisowali i doznali 6 porażek , bilans bramkowy 22-28 . Zespół HIFK w ostatnich 6 spotkaniach wygrał tylko raz z niżej notowanym przeciwnikiem drużyną Jaro, w meczach u siebie ma serię 5 spotkań bez wygranej .Goście zajmują 2 lokatę , rozegrali o trzy spotkania więcej , mają na koncie 12 zwycięstw , 5 remisów i 6 porażek , bilans bramkowy 29-22 . Rovaniemi w ostatnich 14 spotkaniach przegrało tylko 2 razy , w meczach wyjazdowych spisują się dobrze , jedna porażka w ostatnich 6 starciach .Obie ekipy spotkały się ze sobą w tym roku 2 razy , w pierwszym meczu 2-0 wygrała drużyna Rovaniemi , w drugim pojedynku zanotowano remis 1-1 .
✅ 57

M 12

miki11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - : Ekstraklasa
Spotkanie: Podbeskidzie-Pogoń Szczecin
Typ: Pogoń draw no bet (goście wygrają, zwrot w przypadku remisu)
Kurs: 1.95
Bukmacher: Sts.pl
Analiza: Jeśli piłkarze Pogoni poprawią skuteczność powinni być jeszcze groźniejsi, z pewnością mają lepszy skład niż Podbeskidzie.
Mam nadzieje ze dzisiaj mi te trzy mecze się udają :p Pozdrawiam Miki11
Więcej niż jeden typ w ciągu dnia
Nieregulaminowy bukmacher
Powtórzony typ

kiepska analiza
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom