>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.07.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
H 8

hsarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje Ligi Europy
Spotkanie: Vikingur Gota - Tromsö IL
Godzina: 20:00
Typ: Handicap; Tromso IL (-1); typ 2
Kurs: 2,25
Bukmacher: bet-at-home.com
Analiza:
Krótka i zwięzła analiza. Trzecia drużyna obecnego sezonu na Wyspach Owczych, kontra wicelider zaplecza norweskiej ekstraklasy. Vikingur w poprzedniej rundzie wyeliminował Łotyszy z FC Daugavy w bardzo wyrównanym dwumeczu (2;1/1;1) co dla nich już powinno być jakimś sukcesem. Ponadto zauważyłem że mają dobre drugie części spotkań, więc jeśli mają coś strzelić dzisiaj to raczej pod koniec spotkania. Tromso IL - zespół, który przejechał w 1 rundzie niczym walec ekipę Santosu Tartu z Estonii gromiąc ich kolejno 0:7 i 6:1. Mają niezłą ofensywę więc bramki z ich strony padną w tym spotkaniu na pewno i sądzę że na jednej się nie skończy, raczej na 3-4 :grin:
⛔100

S 0

seremontis19

Użytkownik
Dyscyplina: Esport - League of Legends.
Spotkanie: Supa Hot Crew - Roccat.
Godzina: 18:00
Typ: 2
Kurs: 2.00
Bukmacher: Pinnacle Sport.
Analiza:
Witam.Zapraszam dzisiaj na 9 kolejke Europejskiej Ligi LCS w ktorej zmierza sie dwie druzyny z srodka tabeli czyli SHC i Roccat.Moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest Roccat poniewaz wygrala 5 ostatnich meczy w tym z 1 i 2 druzyna tabeli.Graja bardzo dobrze od kiedy ich trener wrocil i zaczal z nimi poprawiac rozne bledy (barony,dragony,tfy).W przeciwienstwie do SHC ,Roccat gra orginalnie i pomyslowo i mysle ze to bedzie latwe zwyciestwo dla niebieskich.Natomiast SHC ostatnio nie zachwyca forma,graja bardzo przecietnie co udowodnili w meczu Z wilkami (przedostatnia w tabeli).Moim zdaniem ten kurs jest zdecydowanie przesadzony i polecam nim grac za grube pieniadze.Krotko mowiac PEWNIAK.
⛔100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Liga Europy kwalifikacje
Godz. 18:00
Spotkanie - Ruch Chorzów - Vaduz
Typ - 2/2 (wynik pierwszej połowy/końcowy wynik)
Kurs - 5.00
Buk - Bet365
Witam wszystkich forumowiczów.... ????
O tym meczu było już troszkę powiedziane wcześniej, ja również podzielam typ poprzednika że Vaduz poradzi sobie z Ruchem na polskiej ziemi. Dlaczego ?
Ruch Chorzów.... gra na stadionie w Gliwicach nie w Chorzowie ! Polska liga jak nam pokazała wczoraj Legia to po prostu śmiechu warte i nie liczmy tutaj że w tym roku coś się poprawiło i będzie lepiej... Co roku odpadają polskie drużyny z średniakami, żeby nie powiedzieć z słabeuszami z Europy... Nie trzeba przypominać że Legia grała wczoraj z półamatorskim zespołem i o mały włos nie przegrała, w tamtym roku przytocze jedynie porażkę Lecha z Żalgirisem z Litwy również zespół praktycznie półamatorski i nie dali rady nasze chłopaczki z Poznania.
Jeżeli chodzi o okres przygotowawczy Ruchu... dno, tak można to nazwać, żadnego zwycięstwa w bramkach 4-10 po 3 porażkach i 2 remisach ????

Vaduz...
drużyna z księstwa Liechtensteinu, grająca w poprzednim sezonie w Challenge League (2 liga Szwajcarii) w której to lidze nie mieli równego siebie wygrali z 9 punktową przewagą nad 2 m miejscem (Lugano) dodatkowo odpuszczając ostanie mecze o ,,pietruszkę&quot; potencjał oczywiscie jest po ich stronie, gra offensywna na bardzo wysokim poziomie, myślę że na naszą polska ligę w 100% wystarczy :]
⛔100

M 52

marlboro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje do Ligi Europy
Godzina:
18:00
Spotkanie: Ruch Chorzów - Vaduz
Typ: 2DNB
Kurs: 2.25
Bukmacher:
bet365
Analiza: Już o 18:00 swój pierwszy eliminacyjny mecz do Ligi Europy zagra Ruch Chorzów. Grają oni z drużyną z Lichtensteinu FC Vaduz, która ten sezon rozpocznie w najwyższej klasie rozgrywkowej w Szwajcarii. Mecz odbędzie się na stadionie w Gliwicach a to już jest jakiś czynnik przemawiający za gośćmi w tym spotkaniu. Forma Ruchu w meczach kontrolnych była fatalna i coś mi mówi że w nowy sezon gospodarze dzisiejszego meczu wejdą z porażką. Gram tu zakład bez remisu bo forma gości jest zagadką lecz w pierwszej rundzie poradzili sobie bez problemu nie tracąc bramki. Myślę że z tak słabymi wynikami przed sezonem ciężko o pewność siebie tym bardziej że nie jest to mecz w Chorzowie, piłkarze niby są naładowani pozytywnie ale jakim cudem jak w ostatnich 5 meczach nie wygrali ani razu, a rywal ? No cóż nowego początki więc myślę że to co się teraz dzieje wokół klubu może ich natchnąć pozytywnie a co za tym idzie walka do samego końca u gości powinna być i tak szczerze mówiąc już to może dać im przynajmniej remis.
powtórzony typ
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LIGA EUROPEJSKA, ELIMINACJE
Spotkanie: Sarajevo (Bih) - Haugesund (Nor)
Typ: over 2.5
Kurs: 2.15
Buk: WilliamHill
Godz. 21:00
Analiza:
Przedostatnim spotkaniem eliminacyjnym jakie dziś zaplanowano to starcie reprezentanta Bośni i Hercegowiny Sarajevo z Norweskim Haugesund.
Postawiłem tutaj na bramki z kilku powodów. Sarajevo to trzeci zespół poprzedniego sezonu, czyli nikt tak mocny ale to czym charakteryzuje się ten rejon piłkarskich to do maximum wykorzystywanie atutu własnego stadionu nie tylko w Europejskich Rozgrywkach ale także na krajowym podwórku, gdzie ponad połowę swoich punktów zdobywają u siebie. Nie jest to zespół obcy na rynku europejskim z dużą regularnością występuje w eliminacjach do Ligi Europy bez większych oczywiście sukcesów. Starcie z Norwegami będzie trudną przeszkodą i dobrze zdają sobie sprawę że kluczowe będzie dzisiejsze zwycięstwo bez tego są bez szans w Norwegii (nie ten klimat, nie te boiska). Zapewne nie będą tutaj się bronić bo raczej z takiego stylu gry nie słyną, najbardziej utkwił mi w pamięci dwumecz dwa sezony temu z Hibernians gdzie padło w sumie 15 bramek i strzelali sporo jedni i drudzy. Minusem będzie na pewno fakt że goście są w połowie sezonu a wiec przygotowanie motoryczne nie będzie ich atutem. Na koniec jeszcze równie dobra informacja dla typu skład oparty w głównej mierze na młodych graczach którzy potrafią w przodach namieszać i na pewno fantazji i szybkości im nie brakuje, z drugiej strony jest to minus dla gry defensywnej. Jeszcze jedna informacja w swojej niedalekiej historii starć mieli dwóch rywali ze Skandynawii a dokładnie dwa zespoły Szwedzkie Helsingborg z którym tutaj zremisowali 1:1 oraz wygrali z Orebro 2:0.
Haugesund tak jak już wspomniałem jest w trakcie sezonu a więc ich forma nie jest niewiadomą, po fantastycznym poprzednim sezonie w którym zajęli trzecie miejsce obecna kampanii nie jest tak udana miejsce w strefie spadkowej po połowie sezonu. Dobra informacja jest taka że mają duże problemy w grze defensywnej co pokazali nie tak dawno w starciu z Rosenborgiem potrafili wyciągnąć wynik z 2:0 na 2:3 ale znowu mega zastój w grze na tyłach i przegrali ostatecznie 5:2. Dla nich priorytetem jest liga, zapewne wyjdzie w składzie kilku rezerwowych ale to tylko dobre informacje dla typu bo po pierwsze stwarza to okazje dla gospodarzy, a po drugie ci zmiennicy będą chcieli się pokazać. Na koniec jeszcze jest to debiutancki sezon w Lidze Europejskiej i na pewno będą chcieli pisać ta historię dłużej za nimi dwa spotkania bez porażki i wyeliminowanie Airbus UK ale po bramce w tych starciach stracili.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom