>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.06.2023 (sobota)

Status
Zamknięty.
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - Puchar Świata
Godzina: 21:10
Spotkanie: Polska - Niemcy
Typ: Polska
Kurs: 2.60
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Wczorajszy wynik naszych reprezentow Kciuka i Rajatajskiego gdzie średnia w meczu z Litwinami wynosiła 118. Jak widac Polacy w fazie grupowej wygrali z Portgualczykami bardzo solidnymi 4:3. Wczoraj jak już wyżej wymieniłem wysoka wygrana 4:1 z Litwinami z kapitalna średnia. Niemcy dość pewnie jak narazie rozgrywaja swoje spotkania, ale nie rozgrywali swoich meczow z darterami z najwyżej półki. Według mnie Polacy wcale dzisiaj nie są na starconej pozycji, gdzie w meczu z Litwinami pokazali niezwykła formę i czuje, ze zawodnicy z Niemiec są w zasięgu Polaków. Chodz Niemieccy zawodnicy są w dzisiejszym spotkaniu faworytami to te dwa mecze chodz pewnie wygrane to średnia nie była jakaś nadzwyczajna po prostu do przyjęcia. Dzisiaj spodziewam się wyrównanego spotkania I oby Kciuk utrzymał w miarę swój poziom, natomiast Krzysiu dołożył cos od siebie jak to pokazywał z pośród ważnych turniejów darterskich, gdzie potrafił nie raz zaskoczyć. Pozdrawiam.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
chosen70 178,3K

chosen70

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje ME
Godzina: 20:45
Spotkanie: Portugalia - Bośnia i Hercegowina
Typ: Joao Cancelo over 1.5 celnych strzałów
Kurs: 10.00
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

Portugalczyk w pierwszej kolejce eliminacji do Euro 2024 w meczu z Liechtensteinem zdobył gola i oddał 3 celne strzały na bramkę przeciwnika. Zawodnik Bayernu Monachium pod wodzą Roberto Martineza zagrał na prawym wahadle, a większość czasu na boisku spędzał pod polem karnym rywala. Dzisiaj zawodnik wystąpi po raz drugi wystawiony przez nowego trenera. W klubie Cancelo gra na lewej obronie, a za kadencji poprzedniego szkoleniowca miał inne role na boisku, więc statystyki strzałów są tu zbędne. 29-latek zagra na przeciwko Kolasinaca i Barisicia, dla którego jest to debiut w seniorskiej kadrze.

100

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -towarzyski
Godzina: 21:30
Spotkanie: Brazylia - Gwinea
Typ: poniżej 2.5 gola
Kurs: 3
Bukmacher: forbet
Analiza:

Wydawać by się mogło, że skoro Brazylia no to jakiś kozak mecz i skład itd. Tymczasem chyba nie, mecz rozgrywany będzie na stadionie UE Cornella, gdy zobaczymy go na zdjęciach od razu narzuca się teza, iż będzie to mecz ale chyba brazylyjczyków i gwinejczyków zamieszkujących dzielnicę na której znajduje się ów stadion ;] Wchodząc luknąć w H2H tych drużyn nie pokazuje żadnego bezpośredniego spotkania. Kurs rano był na overa 1.25 teraz jest 1.36. Tak czy siak na pewno nie jest to spotkanie gdzie grać będzie Neymar, Vinicus, Raphinha itd tylko nie wiadomo kto. Ludzie widząc Brazylia vs Gwinea pomyślą oooo over na bank. I może i tak będzie ale jakoś wydaje mi się, że jednak to podpucha z tym kursem i zobaczymy afrykańskie ostre defensywne nastawienie ktokolwiek by nie grał w tym spotkaniu. Pierdzielolo takie moje na temat tego spotkania i niech nikt nawet nie śmie tego grać ale ja ryzykuję. Ejkum kejkum.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom