>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 17.06.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata 2014 - Grupa A
Godzina: 21:00 CET
Spotkanie: Brazylia - Meksyk
Typ: Brazylia wygrywa i utrzymuje czyste konto (Nie)
Kurs: 1.95
Bukmacher: betsafe
Analiza:
Gospodarze mundialu wygrali mecz otwarcia, ale grą bynajmniej nie zachwycili. Dobrze zorganizowani Chorwaci dość skutecznie niwelowali ich atuty, a zwycięstwo Brazylijczycy w dużej mierze zawdzięczają dziurawym rękom Pletikosy i bujnej wyobraźni sędziego. Symptomatyczne był ostatni kwadrans meczu, kiedy Chorwaci nie wypuszczali ich z połowy i wygrana wisiała na włosku. Dzisiaj Kanarki znowu murowanym faworytem i właściwie nie wiadomo dlaczego, bo rywale bardzo niewygodni. Meksykanie nie mieli problemów z Kamerunem, strzelili 3 gole i tylko nieuctwu sędziów zawdzięczają, że uznano im tylko jednego. Ofensywa wyglądała więcej niż przyzwoicie, szalał dos Santos (to właśnie jego okradziono z dwóch prawidłowo strzelonych goli), bardzo dobry mecz skrzydłowego Layuna i snajpera Peralty, a w odwodzie przecież jeszcze jest Hernandez. Obrona również bez zarzutu pod wodzą weterana Marqueza i z natchnionym Ochoą między słupkami, który stanął na wysokości zadania kiedy trzeba było. A jaką widzieliśmy Brazylię? Nieporadnego Hulka, człapiącego Freda i skrajni obrońcy pod formą. Neymar z Oscarem to trochę mało, nie tylko by wygrać mundial, ale nawet, żeby na luzie ograć solidnych rywali. Moim zdaniem faworytów czeka kolejny trudny mecz, przez który wcale nie muszą przejść suchą nogą, bo Meksykanie mają wystarczająco atutów, by im to skutecznie uniemożliwić.
✅95

1morro 26

1morro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, MŚ
Godzina: 21:00
Typ: Neymar strzeli bramkę i Brazylia wygra
Kurs: 2.20
Buk: William Hill
Załadam ze Brazylia gładko wygra ten mecz. Pytanie jest czy Neymar strzeli bramkę. Sądzę że tak. Po pierwsze wykonuje on rzuty karne. Drugie rzuty wolne bezpośrednie. Trzecie nie jestem dobry z portugalskiego ale wczoraj wieczorem poświęciłem trochę czasu na przegląd forum bukmacherskich w Brazyli. To że Brazylia zdobędzie mistrzostwo jest dla nich samych oczywiste, bardziej jednak przejmują sie tam tym czy Neymar zdobędzie korone. Żeby ją zdobyć wręcz musi strzelać bramki takim drużynom jak chociażby Meksyk. Z moich informacji wynika że cały team będzie grał na Neymara. Wcale nie będę zdziwiony jeśli strzeli dwie bramki. Ciśnienie ma spore ale też umiejętności ogromne.
⛔100

duckland 884

duckland

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata 2014 - Grupa A
Godzina: 21:00 CET
Typ: Meksyk strzeli bramke
Kurs: 1.70
Buk: sts.pl
Witam, ogladam wszystkie mecze na tych mistrzostwach i jestem bardzo zaskoczony kursem na Brazylie po pierwszych meczach. Chyba ze buki biora pod uwage ze sedzia bedzie co mecz wyciagal karnego dla gospodarzy z kapelusza. Brazylia gra slabo jak w mojej ocenie, natomiast Meksyk wygladal bardzo dobrze w pierwszym meczu. Chorwacja mogla strzelic wiecej niz jedna bramke, chyba zabardzo sie wystraszyli. Meksyk gral bardzo ofensywnie i watpie ze beda sie bronic caly mecz. Wygrac moze nie wygraja ale strzela gola i polecam ten typ po wysokim kursie.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / MŚ Grupa A /
Godz. 21:00
Spotkanie - Brazylia : Meksyk
Typ - czerwona kartka w meczu / tak
Kurs - 3.75
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Grupa A zaczyna swoje drugie mecze i na początek gospodarze czyli Brazylijczycy podejmują Meksyk , jak wiemy obie ekipy wygrali swoje pierwsze mecze a jak to wyglądało pod względem sędziowania ? a no wiemy że różnie , bo w meczu Brazylii z Chorwatami arbiter miał duży wkład w zwycięstwo Brazylijczyków no bo gdyby nie podyktował karnego dla nich którego nie było to kto wie jak by to się zakończyło , drugie spotkanie Meksyku z Kamerunem arbiter nie uznał dwóch prawidłowo strzelonych gol przez Meksykanów no ale w końcu wygrali oni 1:0 a dziś ? dziś uważam że arbiter także będzie na ustach wielu kibiców bo jak dało się wyczytać w różnych wiadomościach pisanych na temat tego mundialu i samej Brazylii że będzie ona na siłę faworyzowana to chyba tak się dzieje , arbitrem w tym pojedynku jest sędzia z Turcji pan Bahattin Duran , na jego temat też idzie poczytać że ma on też nie jeden przekręt za uszami i nie dziwę się że to on został wytypowany do sędziowania tego spotkania i tak sobie myślę że jak w pierwszym pojedynku sędzia podyktował nie słusznie rzut karny to teraz chyba czas na wykluczenie jakiegoś Meksykanina z meczu no ale jak będzie zobaczymy , wiem jedno że pomimo krytyki jaka jest na takich arbitrach to widać że wszystkim to im wisi i dalej robią i będą robić swoje no bo cały świat na takich manipulacjach , przekrętach machlojach itd. itp. stoi i jak widać cała federacja FIFA nie robi nic aby to zmienić , tak więc dziś liczę na czerwień !
⛔100

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ŚWIAT: Mistrzostwa Świata
Godzina: 18:00
Spotkanie: Belgia - Algieria
Typ: Eden Hazard (Zdobywca Gola)
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś w Grupie H dojdzie do spotkania mocno faworyzowanej Reprezentacji Belgii z Reprezentacją Algierii. Podopieczni Marca Wilmotsa przeszli jak burza przez trudną grupę eliminacji mistrzostw świata (z Chorwacją, Serbią, Szkocją, Walią i Macedonią). Skład &quot;Czerwonych diabłów&quot; - jak nazywana jest reprezentacja Belgii - tworzą wielkie gwiazdy, m.in. Eden Hazard, Axel Witsel, Vincent Kompany, Marouane Fellaini, Dries Mertens, Romelu Lukaku czy bramkarz Thibaut Courtois. Brakuje tylko kontuzjowanego Christiana Benteke. Warunki panujące w Brazylii, a także we wtorkowym meczu na Estiadio Mineirao w Belo Horizonte mogą bardziej pasować reprezentantom Algierii, jednak Belgowie mają zbyt wielu klasowych piłkarzy, w tym dobrych rezerwowych, którzy mogą przesądzić o końcowym wyniku na swoją korzyść.
Reprezentacja Belgii wygląda bardzo mocno na papierze. Motorem napędowym będą gwiazdy z Premierleague, dziś w szczególności skupiam się na zawodniku który gra w Londyńskiej Chelsea czyli Edenie Hazardzie. Zawodnik zaliczył dość udany sezon strzelając 16 goli, zdobył również MvP w meczu LM z Galatasaray. Liczę że dziś strzeli gola.
⛔100

goralzywiec13 172

goralzywiec13

Użytkownik
Dyscyplina: tenis WTA
Godzina: 14:00
Spotkanie: King V. - Bouchard E.
Typ: King V.
Kurs: 6,50
Witam wracam po kilku miesiecznej przerwie na forum wraz z dobrą analizą meczu ktory wedlug mnie nie bedzie łatwą przeprawą Bouchard, zbliża sie wielkimi krokami Wimbledon i wedlug mnie nie bedzie chciała tutaj sie nadwyrężać i bedzie grała na luzie i pewnie w ramach treningu, Moze ktos pomysli co ja w ogóle mowie i popatrzy na ostatnie mecze Eugeni i wszystko wygrywala az do meczu z Sharapova ktory ostatecznie przegrała w finale, Bouchard jest napewno bardzo zmeczona po calym french open i mysle ze ten mecz poprostu odda bez wiekszego wysilku, co Do Vani King jest to przeciętna i systematyczna zawodniczka jesli Bouchard nie bedzie grała na 100% swojej umiejętności to King wygra bez zadnych problemow za taki kurs biore ją w ciemno ! jesli pomoglem daj dzięki pozdrawiam Goral !!
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +22
D 0

daniuag

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Świata 2014 - Grupa H
Godzina: 18:00 CET
Typ: Wynik meczu/Obie drużyny zdobędą bramki - Belgia/Nie
Kurs: 2.10
Bukmacher: BetClic
Analiza:
Witam! Jest to moja pierwsza analiza na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. W dzisiejszym meczu Belgi z Algierią stawiam na zdecydowane zwycięstwo silnego zespołu z Europu z zachowaniem czystego konta. Belgia przez wielu ekspertów uważana jest za czarnego konia mistrzostw i ja się pod tym podpisuję obiema rękami. W eliminacjach Belgowie zremisowali tylko dwa mecze po to by resztę z nich wygrać. Stracili w całych eliminacjach tylko 4 punkty! Naszpikowani zawodnikami światowego formatu z solidną defensywą Belgowie powinni bez problemu uporać się z zespołem z Afryki, który do wirtuozów nie należy. Jeśli nie wpadnie jakaś kuriozalna bramka, bądź nie zostanie wydrukowany karny dla graczy z Czarnego Lądu typ powinien jak najbardziej się sprawdzić, bo oprócz Feghouliego z przodu Algieria nie ma czym straszyć takich zawodników jak Kompany, Vertonghen czy Van Buyten, a nie należy również zapomnieć o tym kto stoi w bramce. Hazard i Lukaku powinni załatwić sprawę. Ja gram swój typ za minimum 100 zł, a na drugim dorzucę wygraną do połowy Belgów i wygraną w meczu. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
⛔100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - MŚ
Typ: Suma kartek over3.5
Kurs: 2.08
Bukmacher: bet365
Machete popił ostro kilka dni i zapomniał o bukmacherce w alkoholowym cugu, oczywiście MŚ ogląda dla przyjemności ale i też znalazł wydaje się warty postawienia zakład.
Tak dobrze widzicie Machete gra popularne rozgrywki! Oferta w czerwcu słaba to i na mundial można się porwać!
Dzisiaj też jak Stanley na kartki ale zupełnie inny zakład, no bo oczywiście over!
Sędziowie faworyzują Brazylijczyków jako gospodarza, niestety tak to wygląda, najbardziej rażący incydent to oczywiście -&gt; Lovren według sędziego zmarszczył Freda w polu karnym, karny z kapelusza, żal było Chorwatów, szkoda pisać...
Meksyk wygrał z Kamerunem i dzisiaj będą gryźć trawę o punkty (remis w ciemno), za czym idzie ostra gra i wybijanie faworyta z rytmu, najlepszych zawodników w Meczu z Chorwacją Neymara i Oscara na pewno będą kurczowo pilnować, a że gwiazdy Brazylii są szybkie i zwrotne to pewnie będą obijać im kości w co drugiej akcji.
W pierwszym spotkaniu Brazylia - Chorwacja sędzia pokazał 4 żółte kartki po 2 dla każdej z drużyn, u gospodarzy kartoniki zarobili Neymar i Gustavo.
Meksyk z Kamerunem grali w miarę czysto, tylko po jednym kartoniku zarobiły obie ekipy (w Meksyku Moreno), z Kamerunem Latynosi próbowali prowadzić grę nie musieli się często bronić na swojej połowie tak jak to będzie dzisiaj.
Ostatnie spotkania:
19.06.13 Puchar konfederacji Brazylia - Meksyk 2 : 0 kartki: 5 (2-3)
03.06.12 towarzyskie Brazylia - Meksyk 0 : 2 kartki: 4 (2-2)
12.10.11 towarzyskie Meksyk - Brazylia 1 : 2 kartki: 7 (4-3) + czerwona dla Alvesa
Jak w meczach towarzyskich nawet grali bardzo ostro i bez pardonu to co dopiero w spotkaniu o stawkę?
Sędzią dzisiejszego pojedynku jest Turek C. ÇAKΙR (Stanley podał że Bahattin Duran, który jest jego asystentem).
Już mi się zapala czerwona lampka, dosłownie czerwona... Pan Turek może gwarantować że zobaczymy kilka kartek, coś czuje że więcej posypie się dla gości.
Nie jest to oczywiście słaby sędzia bo byle burak nie mógłby sędziować ostatniego finału LM, w którym pokazał 7 żółtych kartek w regulaminowym czasie gry, w dogrywce dołożył 5, no ale to były derby...
Ogólnie patrząc na osiągnięcia/statystyki Turka (w rodzimej lidze i nie tylko) to od pokazywania kartek na pewno nie stroni.
Szczerze spodziewałem się linii 4.5 a tu niespodzianka i to po dobrym kursie.
Liczę na ostrą grę i minimum 4 żółte kartoniki!
✅108

Otrzymane punkty reputacji: +10
maciek1990gw 47

maciek1990gw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Mistrzostwa Świata, Grupa H
Typ : Obydwie drużyny strzela gola - 2.0

Widze wszyscy skazują Algierię na pożarcie i z góry zakładaj ze nie strzela bramki . Ja uważam całkiem inaczej , oglądałem ich mecz z Rumunia . Duzo biegają , ładnie graja dla oka . W swoim składzie maja może nie dla każdego znanych zawodników ale wystarczy im się przyjrzeć i nie są to gracze którzy nic nie znaczą . Zacznę od zawodnika S.Feghouli gracz Valencii ,Bentaleba chyba nie muszę przedstawiać gracza Tottenhamu, Aïssa Mandi gracz Reims , Taïder gracz Interu ,Ghoulam gracz Napoli ,napastnik Soudani 16 bramek dla D.Zagrzeb . 3 mecze sparingowe Algierii przed mistrzostwami z drużynami z Europy .
Algieria - Rumunia 2-1 , Algieria - Armenia 3-1 , Algieria - Słowenia 2-0 . Strzelali w każdym meczu co najmniej 2 gole.
Belgia jest naszpikowana gwiazdami w dodatku młodymi , może być tak ze Algieria strzeli pierwsza bramkę i może namieszać Belgii . Ja widzę tu takie typy
Oprócz tego głównego typowania widzę jeszcze takie typy .
Kto pierwszy strzeli gola - Algieria 4.33
Ilość kartek - powyzej 3,5 1,83
Handicap - + 1,5 Agieria 1,85
dokładny wynik - 2-2
Brak podanego bukmachera
Nieregulaminowy schemat podania typu
⛔100

aliant 531

aliant

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – MŚ 2014, GRUPA H
Typ:
Belgia prowadzi do przerwy
Kurs: 1.71
Bukmacher: efortuna.pl

Analiza:
Witam wszystkich! To moja pierwsza analiza, trochę spóźniona bo mecz zaczyna się za 2 godziny, ale może jeszcze ktoś się skusi ;). Na tapetę biorę dzisiaj spotkanie Belgia-Algieria. &quot;Czerwone Diabły&quot; są zdecydowanym faworytem tego spotkania i nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż ich pewne zwycięstwo. Myślę, że pierwsza bramka padnie jeszcze w pierwszych dwóch kwadransach, więc typ &quot;prowadzenie do przerwy Belgów&quot; wydaje mi się mocno prawdopodobny. Wprawdzie nie zgadzam się z powszechną opinią, że to faworyci do wygrania całej imprezy i w mojej opinii dojdą max. do 1/4, ale dziś powinni zaliczyć dobry start. Oba zespoły są na fali wznoszącej. Belgowie wygrali swoje 3 ostatnie spotkania kontrolne. Z Tunezją 1:0, Szwecją 2:0, Luksemburgiem 5:1. Jak widzimy europejczycy dysponują przede wszystkim solidną obroną. &quot;Lisy Pustyni&quot; wygrały ostatnie 4 mecze, jednak z nie aż tak wymagającymi rywalami (Rumunia 2:1, Armenia 3:1, Słowenia 2:0). Warto zwrócić uwagę, że Algierczycy wymęczyli awans na ten Mundial z Burkina Faso, awansując jedynie dzięki regule bramek na wyjeździe. Co jeszcze przemawia za Belgami? Oprócz bardziej znanych nazwisk i wyższej pozycji w rankingu, terminarz. Podopieczni Marca Wilmontsa nie mogą sobie pozwolić dzisiaj na wpadkę, gdyż pomimo iż trafili oni do grupy jednej z teoretycznie łatwiejszych, to piłkarze z Afryki wydają się mimo wszystko najłatwiejsi do pokonania z tego towarzystwa. Belgowie więc zdają sobie sprawę, że dzisiejsza wygrana to obowiązek, gdyż niedzielny mecz z niewygodnymi Rosjanami na pewno będzie cięższy. Ten mecz to swego rodzaju test, czy faktycznie &quot;Czerwone Diabły&quot; mogą aspirować do miana czarnego konia tej imprezy. Moim zdaniem, dzisiejszy test zaliczą bardzo dobrze, jednak tak jak pisałem wyżej, nie wierzę w ich sukces w Brazylii. W tym roku mija 12 lat od ich występu na ostatniej dużej imprezie. Myślę, że to właśnie brak doświadczenia może zatrzymać ich w drodze do finału. Co do historii spotkań obu reprezentacji, spotkały się one jedynie raz w 2003 roku, gdzie dzisiejsi faworyci pokonali Algierczyków 3:1.
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – MŚ 2014, GRUPA H
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Belgia - Algieria
Typ:
Substitute to score
Kurs: 4,2
Bukmacher:
Betsafe

Analiza:

Wiem, wiem powtarzam sie, ale sa do tego przeslanki. Tutaj wypowiedz trenera Belgow Marca Willmotsa:

&quot;&quot;I tend to focus just as much on those that aren’t playing,&quot; the 45-year-old told FIFA.com. &quot;I want my substitutes to show the same level of desire as the starters.&quot; He then added that “half our winning goals in the qualifiers were netted by substitutes”. &quot;

Co prawda wyjsciowa 11stka zapewne bedzie miala wieksze dziala niz te ktore beda siedziec na lawce, ale mysle, ze lawka tez jest dosyc przyzwoita.

Moim zdaniem , sklad Belgii dzisiaj od poczatku bedzie wygladal tak 1 &quot;gatekeeper&quot; - 4 obroncow (nie wazne ktorych) + Fellaini + Witsel (jako defensywni pomocnicy) + Miralles + Hazard + De Bruyne i na szpicy Lukaku. Jesli tak bedzie to rezerwowi sa bardzo silni: Mertens, Origi (napastnicy choc ciezko spodziewac sie, ze Lukaku predko zejdzie - choc z drugiej strony nie wiadomo jak z ta jego kontuzja jest i w razie dobrego wyniku Belgii tez moze zejsc by nie ryzykowac odnowy urazu) Dodatkowo na lawce moga zasiasc Chadli (to jest moj faworyt do bramki rezerwowego w tym meczu), Dembele i Defour.

Co do Algieri to nie bede sie wymadrzal, bo nic o tym zespole nie wiem. Jednak patrzac na ich sklad mam poczucie, ze to nie sa takie ogorki na jakich sie ich maluje w prasie i wszechwiedzacej TV. W ekipie Halilhodzicia sa zawodnicy z dobrych Europejskich klubow jak Porto, Valencia, Udinese, Inter, Sporting itd. Mysle, ze 3 zmiany u Algierczykow beda murowane - 3 raczej ofensywne bo idac za tokiem myslenia ogolu, Belgia powinna w tym meczu prowadzic, wiec raczej Algierczycy nie beda mieli czego bronic i trzeba bedzie myslec o strzeleniu gola.

Tak czy inaczej mysle, ze bet warty uwagi, choc za drobne...remember gamble responsibly :grin: Powodzenia!
✅320

Otrzymane punkty reputacji: +21
kapi23 403

kapi23

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball - MLB
Spotkanie: SD Padres - SEA MAriners
Typ: SEA (-1.5)
Kurs: 2.55
Godzina: 21:40
Na dziś wybrałem spotkanie z ligi MLB gdzie do Seattle zawita ekipa San Diego. Faworytem sa miejscowi, którzy dziś na górke wysyłaja jednego ze swoich prospectow - Roenisa Eliasa. Zawodnik solidny w ostatnich 2 startach zaprezentował sie troche gorzej ale o tym że ma potencjał potwierdził niedawny mecz z Detoit, którzy co jak co ale mają kim straszyć pitcherów, w którym Elias zaliczył shootout. Jeśli chodzi o startera gości Stultsa najlepsze lata ma on już za sobą, w ostatnich 5 meczach jest po prostu dramatyczny, SD przegrali 4 z nich. Myśle, że dzis znow Mariners zaaplikują kilka runów Stultsowi i spokojnie pokryją handie.
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +11
Z 78

ziom157

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Typ: Meksyk +1 Handicap
Kurs: 2,79
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na dziś zdecydowałem przygotować spotkanie Brazyli z Meksykiem. Dwie dobre ekipy zmierzą się już dziś o godz. 21. Brazylia po wygraniu z Chorwacją 3-1 nie zwalnia tępa. Mimo iż nie było to zachwycające spotkanie to jednak zwyciężyli przewagą 2 bramek. Dziś grają z Meksykiem którego nie ma co porównywać do Chorwacji. To o wiele solidniejsza ekipa,grająca dość mądrze w nie których momentach gry. Brazylia nie wątpliwie góruje w ataku,Oscar jak i Neymar w ostatnim meczu pokazali się najbardziej strzelając bramki. Dziś gram Meksyk z Handi +1. Liczę po cichu że w dzisejszym meczu zobaczymy niespodziankę lub zadyszkę złapią Gospodarze. Na pewno Gospodarze tego meczu nie odpuszczą bo jeśli wygrają to ostatni mecz mogą zagrać nie co spokojniej. Meksyk z koleji musi zdobywać punkty jeśli chcą myśleć o dalszej grze. Powinni urwać dziś choćby punkt największym faworytom tych rozgrywek. Co do spotkań bezpośrednich można powiedzieć że Brazylia tutaj ma większy atut własnego boiska. WYgrywali 2 razy u siebie jak i przegrali również 2 mecze na własnym terenie. Padł jeden remis. Liczę na niespodziankę,jak narazie jest ich mało,ostatnia niespodzianka to wygrana Holandii i to wysoka aż 5-1. Powodzenia trzeba zaryzykować.
Powtórzony typ
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom