>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.01.2023 (wtorek)

Status
Zamknięty.
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: GKS Katowice - AZS Olsztyn Typ: J.Jarosz powyżej 14.5 pkt
Kurs: 2.00
Bukmacher: Betx
Analiza: Pisze z telefonu na delegacji , wiec króciutko. Mecz mizernego w tym sezonie GKS Katowice i solidnego AZS Olsztyn. Zdecydowanym faworytem do zwycięstwa są goście, którzy grają naprawdę solidnie Karol Butryn robi świetna robotę, ale jak najbardziej zwycięstwo popieram gości, ale wydaje mi się, że w końcu GKS seta powinien ugrać tymbardziej u siebie, a co za tym idzie 15 pkt powinien zdobyć Jakub. Racją jest fakt, że jest pod forma , bo oglądałem ich 3 ostatnie mecze i często był łapany blokiem w pierwszych atakach meczu po czym rozgrywający dawał mu duzo mniej piłek i częściej korzystał z Quirogi czy też środkowych. Jakub w ubiegłym sezonie w pojedynkę czasami dawał punkty czy też zwycięstwa Katowicom i wierzę, że w tym meczu w końcu wróci stary dobry Jarosz. Punkty do pokrycia nawet w 3 setach , ale liczę tu na 4 , bo nawet rozmyslaem czy zagrać 4 sety czy te punkty, ale ta ostatnia niemoc Jakuba mnie przekonała, bo w końcu powinien swoje dać drużynie. W ostatnich meczach linia wynosiła po 17.5 pkt teraz wyraźny spadek który trzeba wykorzystać. Życzę powodzenia wszystkim!

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Hiszpania - Puchar Króla
Godzina 19:00
Spotkanie : Real Sociedad : Mallorca
Typ : liczba kartek (ŻK=1, 2xŻK=3, bezpośrednia CZK=2) powyżej 7,5
Kurs : 4.85
Bukmacher : STS

Puchary rządzą się swoimi prawami stąd liczę że w tym meczu a trzeba przypomnieć że jest to tylko jeden mecz i zwycięzca awansuje już do 1/4 finał tak więc wszystko się może zdarzyć , w meczach ligowych pomiędzy nimi to gospodarze są lepsi natomiast dwa razy spotykali się właśnie w Pucharze Króla i tu po jednym zwycięstwie , było to dekadę temu ale jak pisałem puchary rządzą się swoimi prawami , dlaczego aż tak wielki over ? ano sędzia jest pan Alejandro Hernandez który w La Liga nie schodzi poniżej 5 kartek na mecz , sędziował w tym sezonie jeden mecz w Pucharze Króla i pokazał 6 kartoników , ogólnie w meczach Pucharu Króla sędziował 29 meczy a dorobek 125 żółtek i 4 bezpośrednie czerwone tak więc ta informacja o bezpośrednich czerwonych pokusiła mnie aby pójść w wysoki over bo nie wykluczam dziś takiego koloru kartki bo sędziował on zaledwie 5 meczy z udziałem Mallorki i Mallorca zobaczyła 3 czerwienie w tym jedna bezpośrednia , może być ciekawie i życzyłbym sobie i bardzo ostro , ale może być też z dużej chmury mały deszcz tak jak wczoraj w meczu Cadiz z Elche .

100

don_kalion 83,2K

don_kalion

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League
Godzina:
20:45
Spotkanie: Dagenham & Redbridge - Eastleigh FC
Typ: Dagenham & Redbridge wygra + poniżej 4,5 bramki (Zakłady kombinacyjne)
Kurs: 2,36

Bukmacher: Betclic
Analiza:

W 24. kolejce angielskiej National League na Victoria Road w Londynie przyjedzie ekipa Eastleigh, aby zmierzyć się z drużyną Dagenham. Gospodarze zajmują obecnie 7. lokatę w tabeli, mając dwa rozegrane mecze mniej od Eastleigh, będącej na 10 miejscu. Obydwie ekipy w podobnej formie - gospodarze w ostatnich 5 meczach wygrali 3 razy i przegrali dwa, goście zaś zanotowali bilans 3-1-1. Ja w tym meczu stawiam na zwycięstwo Dagenham, ze względu na to jak obie ekipy radzą sobie u siebie i na wyjeździe. Tutaj pokazuje się już istotna w mojej ocenie różnica. W tym sezonie ekipa Dagenham u siebie po 13 meczach ma bilans 7-3-3, więc można powiedzieć, że całkiem przyzwoicie. Eastleigh radzi sobie u siebie nawet jeszcze lepiej, ale dziś będą w delegacji, a w meczach wyjazdowych wyraźnie odstają od reszty drużyn. Po 13 meczach ekipa gości ma bilans 1-3-9 - ewidentnie nie idzie im gra na innych obiektach niż swój stadion. Myślę, że atut własnego boiska dziś przeważy i ujrzymy zwycięstwo gospodarzy. Dla podbicia kursu dokładam dosyć bezpieczny under - standardowo garść statystyk - ostatnie 5 ligowych spotkań obu ekip to kolejno 5/5 i 5/5 underów 4,5 bramki, Dagenham u siebie - 4/5, Eastleigh na wyjeździe - 5/5. W meczach bezpośrednich 5/5. Myślę, że można tu też celować w poniżej 3,5 bramki i też powinno wejść, wtedy kurs by wynosił 2,90 na Superbet. Pozdrawiam i życzę zieloności!

zwrot

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Puchar FA
Godzina: 20:45
Spotkanie: Wolves - Liverpool
Typ: Liverpool DNB
Kurs:
1.55
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam , dziś jest wtorek 17 stycznia . Jak to bywa często w środku tygodnia rozgrywane są mecze pucharowe . W Anglii dziś gra FA Cup . Przed nami 5 spotkań , ponieważ jedno spotkanie zostało przełożone . Najciekawiej zapowiada się mecz pomiędzy Wolverhampton a Liverpoolem . Obie drużyny z pewnością nie są zadowolone z tego sezonu . Wolverhampton w Premier League zajmuje 16 miejsce , ma 17 oczek , i jest w gronie 7 drużyn poważnie zamieszanych w walkę o utrzymanie . Między 14 Leicester a ostatnim Southampton są tylko 2 punkty różnicy . Liverpoolowi to nie grozi , ale z pewnością liczyli na więcej niż 9 miejsce które aktualnie zajmują . Liverpool ma naprawdę mocny zespół , wydaje mi się że ko kwestia czasu aż znów zacząć regularnie wygrywać . Wolverhampton ma najmniej strzelonych goli w Premier League , w 19 meczach zdobył ich tylko 12 . Dla przykładu Liverpool ma ich 34. Obie drużyny mają swoje problemy , wydaje mi się że dla obu priorytetem jest Premier League aniżeli FA Cup , dlatego nie wiadomo jak obie drużyny podejdą do dzisiejszego meczu . Patrząc jednak na potencjał obydwu drużyn uważam , że to Liverpool powinien dziś być zwycięski , dlatego tak typuję i podpieram się zakładem bez remisu .

55

Otrzymane punkty reputacji: +592
H 53,9K

halacik96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna/ MŚ świata
Godzina: 18:00
Spotkanie: Belgia:Bahrajn
Typ: REMIS
Kurs: 9.40
Analiza:

Ojj śmierdzi mi ten mecz remisem. Bahrajn takowy jeden na koncie już ma, remisując w dość ciekawych okolicznościach z Tunezją.
A ciekawych dlatego, że najpierw prowadzili 6:0 by później w drugiej połowie doprowadzić do stanu 23:27 dla Tunezji po czym kolejny zwrot akcji, cztery bramki Bahrajnu i finalnie remis 27:27 co dało drużynom po jednym punkcie. I to właśnie ten jeden punkt może dziś mieć znaczenie, ponieważ remisując - przy założeniu,że Dania zgodnie z przewidywaniami wygra z Tunezją - obie drużyny zameldują się w drugiej fazie mistrzostw. Dla Belgii nie będzie to być może najkorzystniejsze rozwiązanie, ponieważ mają oni 2pkt za zwycięstwo z Tunezją, ale myślę,że awans do drugiej fazy mistrzostw nawet z jednym punktem na koncie przed rozpoczęciem braliby w ciemno dlatego remisowy scenariusz w dzisiejszym meczu uważam za realny, a jak będzie przekonamy się przed godziną 20:00.

100

p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia / Puchar
Godzina 21:00
Spotkanie : West Brom - Chesterfield
Typ : Powyżej 5.5 rzutów rożnych w 1 połowie
Kurs : 2.30
Bukmacher : Superbet

West Brom jako gospodarz, to zdecydowany faworyt w tym spotkaniu, ale juz w 1/32 pucharu mają oni problemy z dużo niżej notowanym rywalem Chesterfield bo pierwszy mecz zdołali tylko zremisować, a goście dzisiejszego spotkania zagrali dość dobry mecz strzelając 3 bramki, gdzie mecz zakończył się remisem 3:3 i teraz mamy powtórkę. Ja tu widzę sporo fragmentów gry, z resztą jak to miało miejsce w 1 spotkaniu gdzie drużyna Chesterfield nabiła sama aż 9 rożnych, co ciekawe drużyna West Brom o wiele mniej ich miała bo tylko 5. Ja tu próbuje i myślę, że to dobry pomysł iść w stronę rzutów rożnych, ale w 1 połowie. U siebie drużyna West Brom na pewno będą sporo atakować, a to powinno przełożyć się na rzuty rożne, również liczę na kilka ze strony gości. Statystyki z ostatnich 5 spotkań ligowych WBA u siebie: 6,14,6,8,7. Jak widać potrafią ich nabić sporo, a to że pierwsze spotkanie zremisowali, to uważam, że w 1 połowie będzie ich co najmniej 6, większość linii pewnie pokryją gospodarze, ale goście powinni też coś dorzucić od siebie.

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Piłka ręczna, Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Dania - Tunezja
Typ: poniżej 7,5 kar w meczu
Kurs: 1.83
Bukmacher: forbet
Analiza:

Bardzo przyjemny kurs na to zdarzenie. Dania w bardzo słabej grupie gromi swoich rywali i nie musi grać zbyt ostro. Do tej pory Duńczycy zostali ukarani 2 razy z Belgią, a przeciwko Bahrajnowi nie złapali żadnej kary. Tunezja będzie tutaj walczyć o jak najlepszy rezultat. Zespół z Afryki do tej pory nie łapał wielu kar - 2 z Belgią i 3 przeciwko Bahrajnowi. Spodziewam się spokojnego i w miarę czystego spotkania. Dla porównania na innych bukmacherach linia na to zdarzenie wynosi 6,5.

83

Otrzymane punkty reputacji: +1540
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Puchar
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Napoli - Cremonese
Typ: Napoli + over 2,5 gola w meczu + over 8,5 rzutów rożnych
Kurs:
2,63
Analiza:
Wracam do piłki kopanej, niestety nadal w poszukiwaniu pierwszego typu na zielono w styczniowym konkursie. Na dzisiaj wybieram pojedynek pucharowy na półwyspie Apenińskim i starcie rewelacji tegorocznych rozgrywek Napoli z "czerwona latarnią" ligi Cremonese. Ekipa z Napolu w zdominowała jak na razie rozgrywki ligowe we Włoszech. W ostatniej kolejce zespół spod Wezuwiusza zdeklasował zespół Wojtka Szczęsnego, który zaliczył serię ośmiu kolejnych zwycięstw bez straty gola, a poległ na Stadio Diego Armando Maradona aż 5:1. Ten triumf pozwolił ekipie Luciano Spallettiego odskoczyć rywalom na aż dziewięć punków. Z kolei przyjezdni to najgorsza "kapela" w Serie A. W bieżących rozgrywkach nie potrafiąca wygrać choćby jednego meczu ligowego. W obecnej kampanii Napoli wygrało na obiekcie rywala 4:1. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie jeżeli tylko podopieczni Spallettiego nie wyhamują przy stanie 2:0. Goście nie strzelili gola w sześciu z ostatnich ośmiu meczów i obawiam się że dzisiaj mogą przedłużyć serię bez gola. Z kolei Napoli wygrało osiemnaście z ostatnich dwudziestu gier we wszystkich rozgrywkach. Natomiast w domowych meczach w lidze w tym sezonie Napoli wygrało 8 z 9 starć z bilansem bramkowym 26:7. Tak więc sprawę zwycięzcy oraz overu bramkowego mamy już załatwioną. Pozostają rożne. Statystycznie Neapol nabija u siebie 6,56 rożnego na mecz, ale zdarzały się już wyniki dwucyfrowe (11 Sassuolo, 10 Spezia, 10 Monza). Przyjezdni również całkiem fajnie wyglądają statystycznie jeśli chodzi o rożne w delegacji, bo ich średnia to 5,67 rożnego na mecz. W meczu ligowym u siebie przeciwko Napoli kopali piłkę z narożnika 5 razy. Tak więc myślę, że dołożą swoją cegiełkę do dorobku miejscowych.

100

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie, liga szwajcarska
Godzina: 19:45
Spotkanie: Fribourg - Biel
Typ: Biel z x
Kurs: 1.80
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Dzis wypad do Szwajcarii. Biel to zespoł ktory sporo czasu był w nizszej klasie rozgrywkowej , a kilka lemu szorował przy dnie NL, jednak wiele sie zmieniło w tej ekipie, od dowództwa sportowego po cały sztab szkoleniowy a to przekładąło sie co roku na transfery. Po opuszczeniu przez wielu graczy skandynawskich ligi KHL, do składu zwerbowano mocnych graczy do kazdej praktycznie formacji, w tym sezonie Biel gra bardzo dobry hokej po obu stronach lodowiska. Gospodarz z Fribourga tez od killku seznów zalicza sie do czołówki NL, w tym razi sobie dobrze plasujac sie w pierwszej szóstce choc sa ekipy z tyłu których potencjał jest znacznie wiekszy. Ostatnio Friboug gra troche w kratke, miewa przestoje w grze. Ja dzis ide w kierunku gosci bo widze tam wiecej potencjału i frma tez wg mnie wyzsza.

100

don_kalion 83,2K

don_kalion

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League
Godzina:
20:45
Spotkanie: Altrincham - Maidenhead
Typ: Altrincham wygra + BTTS
Kurs: 3,80
Bukmacher: Superbet
Analiza:

W tym spotkaniu Altrincham podejmie na własnym stadionie drużynę Maidenhead. Gospodarze ze względu na swoją obecną formę wydają się być faworytami tego starcia. W ostatnich 10 meczach przegrali jedynie raz, remisując trzykrotnie (+jeden remis i zwycięstwo w dogrywce w pucharze). Goście grają w kratkę. Ostatnie 10 spotkań to bilans 4-2-4. Stawiam na zwycięstwo gospodarzy, którzy wygrali 3 ostatnie mecze ligowe u siebie (goście przegrali 3 ostatnie mecze wyjazdowe). W pojedynkach bezpośrednich bilans 3-1 dla Altrincham i jeden remis, u siebie Altrincham wygrało dwa z dwóch spotkań z Maidenhead. Dodaję BTTS. Przemawiają za tym statystyki. Gospodarze w ostatnich 10 meczach zanotowali aż 8 BTTSów, strzelając bramkę w każdym z ostatnich 9 meczów. Goście notowali BTTS w 7 z poprzednich 10 starć, strzelając gola w 8/10 spotkań. Myślę, że istnieje duża szansa na to, że oba zespoły strzelą dziś bramkę. Spodziewam się tu wyniku 2-1 lub 3-1 dla gospodarzy. Pozdrawiam z nadzieją, że tego spotkania już nie odwołają;)

//Mecz z poprzedniego typu został przełożony, a tym samym anulowany na Betclicu, dlatego podaję drugą propozycję na dzisiaj.

280

Otrzymane punkty reputacji: +1889
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Plus Liga
Spotkanie: GKS Katowice - AZS Olsztyn - Czy będzie 4 set?
Typ: TAK
Kurs: 1.90
Bukmacher: STS
Analiza:

Dzisiaj wieczorem dojdzie do rozegrania zaległej kolejki PlusLigi. Faworyt jest dosyć wyraźny, a jest nim AZS Olsztyn. Jednak w mojej opinii mecz absolutnie nie skończy się 3:0 dla gości, a tym bardziej dla gospodarzy. GKS Katowice to bardzo solidny ligowy średniak. Ostatnimi czasy wpadli w dołek, notując 7 porażek pod rząd. Jednak większość spotkań rozgrywali z zespołami będącymi w gazie lub z czuba tabeli. Dziś najwyższa pora na przełamanie, bo taki marazm jest do nich bardzo niepodobny. O zwycięstwo będzie bardzo trudno, ale do 0 nie polegną. Jest ku temu fantastyczna okazja, aby w końcu coś ugrać. Do Katowic przyjeżdża Olsztyn, który w tym sezonie grając na wyjeździe tylko raz wygrał w stosunku 3:0. Dokonali tego z Radomiem. Są naładowani po wielkim sobotnim zwycięstwie nad Zawierciem, ale również zmęczeni po długiej podróży autokarem z Olsztyna na Górny Śląsk. Olsztyn nie jest zespołem typowego kilera, żeby regularnie ogrywać rywali do 0. Bardzo często zdarzają się im przestoje. Natomiast Katowice, czyli przede wszystkim atakujący Kuba Jarosz, rozgrywający Seganov, przyjmujący Szymański, Quiroga, środkowi Hain i Kania, libero Mariański. Każdy z nich to bardzo solidny gracz. Personalnie są słabsi od swoich rywali, czyli atakującym Karolu Butrunie, rozgrywającemu Tuanidze, przyjmującym Lipińskim i Andrindze, środkowym Averillowi i Porębie, libero Hawrylukowi. Jednak różnica w klasie obu zespołów w żadnym wypadku nie jest tak kolosalna, aby Olsztyn zmiażdżył Katowice. Jestem pewny 4 setego spotkania, a kto wie czy i nie dojdzie do tie breaka. To nie będzie krótki mecz. 4 sety wejdą na miękko.

90

Otrzymane punkty reputacji: +1743
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: tenis ziemny
Godzina: 22:30
Spotkanie: Pucinelli De Almeida vs Mejia
Typ: Mejia wygra w setach 2-0
Kurs: 5.75
Bukmacher: Etoto

Turniej rozgrywany w Brazylii. Na mączce. Pula nagród 80 tys dolarów. Mecz pierwszej rundy.

Naprzeciw siebie stanie Brazylijczyk o długim nazwisku z Kolumbijczykiem Nicolas-em Mejią.

Obaj Panowie są praworęczni. Nie rozumiem kursów gdyż Kolumbijczyk nie jest żadnym ogórkiem.
https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=2267007 szczegóły meczu

https://www.oddsportal.com/tennis/b...-almeida-matheus-mejia-nicolas-6XyCMGZ7/#ah;2 typy na 1 lub 2 są 3: dwa na faworyta bukmacherów i jeden na mojego faworyta.

Nikt na tę porę nie typuje DW na sety.
Będzie to ich premierowe spotkanie w oficjalnych statystykach.

Brazylijczyk jest na 212 miejscu w rankingu ATP, zaś Kolumbijczyk na 260 miejscu. Pucinelli De Almeida jest rozstawiony z 7 w tym turnieju.

Pozdrawiam

zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom