>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.01.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Stoke-Arsenal
Typ: X
Kurs: 3.72
Buk: Pinnacle
Godz. 17.15
Analiza:
Stoke w tym sezonie spisuje sie wyjatkowo dobrze i notuje 7pozycje w lidze majac na rozkladzie u siebie City,MU czy Chelsea.Jest to na pewno niewygodny rywal dla Arsenalu ktory nie potrafil z nimi wygrac ostatnich 5meczow i zapowiada sie dla nich kolejny trudny mecz.W Arsenalu wciaz kontuzjowanych jest wielu waznych zawodnikow jak Cazorla,Sanchez,Cocquelin,Wellbeck,Willshare,Rosicky.Biorac pod uwage napiety grafik w ostatnim czasie Wenger nie ma prawie zadnego pola manewru a ledwie kilka dni temu zagrali bardzo wyczerpujacy mecz z Liverpoolem na wyjezdzie 3:3.Arsenal mierzy jednak w tytul i ma ku temu znakomita szanse w tym sezonie i nie moze sobie pozwolic na porazke w tym meczu i biorac pod uwage, ze ich gra dawno nie byla tak dobra watpliwe, zeby Stoke zdolali wygrac ten mecz, remis jednak jest bardzo realny zwlaszcza patrzac na ostatnie 2mecze wyjazdowe Arsenalu z Southamptonem i Liverpoolem ktorych nie potrafili wygrac i to, ze fizyczna gra gospodarzy nigdy im nie lezala.
✅ 272

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 11

kanonier23

Użytkownik
Dyscyplina: Boks
Godzina: 04:00
Spotkanie: Deontay Wilder - Artur Szpilka
Typ: Artur Szpilka w rundach 7-9
Kurs: 29
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Typ zupełnie bez większego sensu na pierwszy rzut oka, ale czy na pewno? Uważam, że nie. Wilder w czasach amatorskich &quot;słynął&quot; ze słabej szczęki. Jeżeli Artur wytrzyma kilka pierwszych rund, będzie szybki na nogach, a jego taktyka obijania tułowia Wildera zda egzamin jest w stanie wygrać tą walkę. Dlaczego akurat w rundach 7-9? Na punkty Szpilka tej walki nie wygra. Nie ma na to najmniejszych szans. Jego jedyną szansą jest nokaut. Artur mówił w wywiadzie, że jeśli będzie czuł, że przegrywa walkę to postawi wszystko na jedną kartę. Miejmy nadzieję, że za kilka godzin będziemy mieli pierwszego polskiego mistrza świata wagi ciężkiej.
#andthenew
⛔ 100

F 34

farawayjoker6

Użytkownik
Fnatic - Natus Vincere 14.00
E-Sports CS (BO3)
Twój zakład: 0-2
Kursy 4.15
Buk: Betsafe
Mój zakład na 2-0 dla NaVi. Dlaczego? Ponieważ ten team potrafi grać każdą mapę. Najmocniejsza ich strona to terro. Wczoraj EnVyUs, które wcześniej wygrało z fnatic 2-0 ugrało na obydwu mapach tylko po 2 rundy po CT. Bet jest dosyć pewny, ale nie stuprocentowo. Tak jak piszę NaVi jest w szczytowej formie, ale fnatic ma takich graczy, którzy zawsze potrafią zaskoczyć. Na finałach faceit po przegranym majorze potfafili wygrać turniej. Co prawda to było kilka tygodni a nie dni.
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Holandia Eredivisie
Godzina 12:30
ADO Den Haag : Ajax
czerwona kartka w meczu / tak
4.00 / Unibet
W piątek w meczu Twente z czerwoną nie weszło to może dziś się powiedzie . Ajax wybiera się do ADO i mecz może być ciekawie , ADO podejmowało już w tym sezonie u siebie 3 drużynę Eredivisie Feyenoord i chłopaki wygrali 1:0 a w sumie u siebie na boisku w tym sezonie w 8 meczach przegrali tylko raz tak więc przed Ajaksem dosyć ciężkie spotkanie ale ja idę w kartki , sędzią tego pojedynku jest Pol van Boekel i gdy zajrzymy do jego statystyki to możemy zauważyć jedno iż czerwonych to ten pan już trochę w swojej karierze pokazał , w sumie ma ich w dorobku 64 a dzielą się one tak - 28 w konsekwencji 2 żółtych natomiast aż 36 bezpośrednich i na taką bezpośrednią dziś liczę a zaglądając do H2H ADO z Ajaksem takich bezpośrednich już parę było , w ostatnim pojedynku kiedy ADO gościło u siebie Ajax ( 30 listopad 2014 ) wynik 1:1 i czerwona kartka w doliczonym czasie gry ale to w konsekwencji drugiej żółtej dla Gianni Zuiverloona i co ciekawe to pierwszą żółtą otrzymał w 80 min gry tak więc i dziś liczę że ten kartonik może być pokazany !
⛔ 100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Holandia 1
Godzina 12:30
Den Haag - Ajax
Over 3.5 gola
2.95
Unibet

W niedzielne popołudnie w ekstraklasie holenderskiej zostanie rozegrany mecz pomiędzy zespołem Den Haag i Ajax Amsterdam. Drużyna gospodarzy po 17 meczach plasuje się na 11 pozycji w tabeli. Ekipa ze stolicy Holandii jest liderem rozgrywek. Typuję w tym spotkaniu na to, że wpadną co najmniej 4 gole. Po pierwsze za typem over 3.5 gola przemawia bezpośrednia historia spotkań między tymi klubami. Ostatnie mecze między Haag, a Ajaxem kończyły się wynikami 4:0, 1:0, 1:1, 3:2 i 0:4. Jak widać na 5 ostatnich meczy aż 3 kończyły się przekroczeniem linii 3.5 gola. Po drugie w obecnych rozgrywkach zarówno Den Haag i Ajax zaliczają regularnie wyniki powyżej 3.5 gola. Gospodarze na 17 meczy zanotowali 7 razy over 3.5 gola, a przyjezdni na 17 meczy mieli 6 spotkań gdzie wpadły co najmniej 4 gole. Dzisiaj moim zdaniem to Ajax będzie dominował na boisku i szybko strzelona bramka otworzy wynik i kolejne gole będą kwestią czasu. Mój typ to 1:4 dla Ajaxu i over 3.5 gola.
⛔ 100

S 40

sheiq

Użytkownik
Snooker - The Masters
Godzina 14:00
Barry Hawkins - Ronnie O&#39;Sullivan
Typ: Barry Hawkins (@4.33)
Bet365
Oglądałem wczoraj obydwa mecze i nie ukrywam trochę mnie zaskoczyły, obydwaj grają bardzo dobrego snookera, jednakże nie potrafią utrzymać regularności (po prostu miewają przestoje w grze). Barry w tym turnieju naprawdę gra świetnie, można by rzec że ponad swoje możliwości i myśle że gdyby Trumpowi nie udało się kilka kosmicznych zagrań które wczoraj wykonał Barry wygrał by z nim jeszcze wyżej. Trzy setki (130,128,100) naprawdę robia wrażenie. Po drugiej stronie bieguna Ronnie, faworyt wszystkich, jednakże oglądając jego mecze można chyba stwierdzić ze gra słabo, no a jeżeli nie słabo to na pewno poniżej normy którą powinien prezentować. Oglądając wczorajszy mecz śmiem stwierdzić ze gdyby nie kilka prezentów od Binghama mogło by się zrobić naprawdę nerwowo. Teraz odwołując się do typu. Moim zdaniem gdyby wczoraj stanęli przeciwko sobie Barry dał by sobie z nim rade, pytanie czy dzisiaj utrzyma formę i czy Ronnie się poprawi? Tego nie wiemy, bo to przecież bukmacherka i tutaj wszystko jest możliwe. Ja osobiście pobieram kurs na Hawkinsa bo moim zdaniem jest zawyżony i jak najbardziej wart ryzyka. Najbardziej w tym wszystkim martwi mnie dystans bo dzisiaj jest to już 19F a nie 11F do zwycięstwa potrzebne 10F a nie 6F myślę że mecz będzie dość długi z wieloma zwrotami akcji.
Dla wielu nie lada sensacją jest obecność, Barry&#39;ego w finale bo jak wiadomo nigdy wcześniej nie był on w stanie wygrać on meczu w The Masters. Myślę że to jego turniej i potwierdzi to dzisiaj świetną dyspozycją przy stole.
Bardzo lubię Osę jednak uważam że w tym turnieju zwycięstwo należy się Hawkinsowi i grzechem było by nie spróbować na niego zagrać. Pozdrawiam :smile:
⛔ 100

ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 17:15
Spotkanie: Stoke - Arsenal
Typ: Arsenal -1,5H
Kurs: 3,90
Bukmacher:
Analiza:
Witam, dziś chciałbym zaproponować odważnym mecz Stoke z Arsenalem Londyn. O godzinie 17:15 na Britannia Stadium zostanie rozegrany jak dla mnie ciekawszy mecz od Liverpool - Manchester United. Tam widzę tylko 1, maksymalnie 2 bramki. Zacznę może od drużyny Kanonierów, ostatnie mecze między tymi drużynami to 3 zwycięstwa Arsenalu, 2 zwycięstwa Stoke - na co należy zwrócić uwagę, że zwycięstwa zostały wywalczone u siebie. Zespół z Londynu raczej bez jeszcze Alexisa Sancheza, za to Wenger widzi miejsce w 18 dla nowego nabytku Mohameda Elneny. Wciąż będzie brakowało takich graczy jak Cazorla, Wilshere czy Rosicky. Drużyna Stoke wyjdzie na ten mecz w optymalnym składzie. Stoke ostatnio wygrało u siebie z Norwich 3:1, choć patrząc na wyniki Stoke u siebie w przeciągu miesiąca to mają na koncie 2 porażki, z Liverpoolem oraz Crystal Palace. Dziś wszystko na to wskazuje, że Arsenal zmotywowany, bo wiedzą, że przyjdzie im grać na ciężkim terenie, wygra to spotkanie. Dla mnie zagrać handicap 1,5 na Arsenal dość ryzykowny, lecz na pewno do zagrania.
Brak bukmachera ⛔ 100

saszix 86

saszix

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Europy M.
Godzina: 16:00
Spotkanie: Islandia - Białoruś
Typ: poniżej 56.5
Kurs: 1.95
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Wczoraj nie rozumiałem kursu na Cuprum Lubin, dzisiaj nie rozumiem kursu na under 56.5 w tym meczu. Islandia w swoim meczu z Norwegami rzuciła 26 bramek zaś Białoruś 21 przeciwko Chorwatom. I połowa meczu Islandii z Norwegami bardzo underowa zaledwie 21 bramek w II nieco się obudzili. Białorusini bardzo mnie zaskoczyli w I połowie meczu z Chorwatami remisując aż 15:15 ale to co działo się w II połowie sam nie wiedziałem o co chodzi. Odpaliłem ostatnie 10 min meczu i zobaczyłem jak gra Białoruś to zastanawiałem się czy oni w ogóle wiedzą gdzie oni się znajdują. Kompletnie nie mieli żadnego pomysłu na atak pozycyjny, bardzo łatwe rzuty dla chorwackiego bramkarza. Po przerwie to wyglądało jak jakiś mecz II ligowca z drużyną z Ekstraklasy. Niesamowita niemoc w ataku sprawiła, że w II połowie Białorusini rzucili zaledwie 6 bramek ! 6 bramek w 30 minut = 1 bramka w ciągu 5 minut, a że w tym meczu nie są faworytami do zwycięstwa również liczę na wyrównaną grę w I połowie a po przerwie, może nie taką samą niemoc rzutową jak z Chorwatami lecz podobną. Może to wszystko było spowodowane zbyt wymagającą (zbyt szybką) grą w I połowie co przełożyło się na brak sił w drugiej. Dziś liczę na podobny scenariusz jeżeli chodzi o zdobycz bramkową Białorusinów.

⛔ 100

pismack 19

pismack

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna
Godzina:15:05
Spotkanie:FC Liverpool-Manchester United
Typ: Ronney strzeli gola: TAK
Kurs: 3,50
Bukmaher:bet365
Analiza: Ronney w ostatnich trzech meczach zdobył cztery bramki oraz jedną asystę.Liverpool który zmaga się z kontuzjami(Lovren i Skrtel) nie wystawi optymalnej linii obrony więc uważam że Ronney ma szanse na strzelenie gola.Uważam też że mecz będzie otwarty i każda z drużyn będzie miała przynajmniej kilka sytuacji do strzelenia gola a wiadomo że jak napastnik jest w formie to dużo rzeczy mu wychodzi.
✅ 250

Otrzymane punkty reputacji: +8
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: AC Milan - Fiorentina
Typ: Fiorentina @3,05 Pinnacle

Najciekawiej zapowiadajacy się mecz tej kolejki patrząc na nazwy klubów i całą otoczkę jaka wywołują.
Ale Milan gra naprawdę przeciętnie. Mecz z Carpi w Coppa Italia niby wygrany 2:1, niby pewna 1 połowa i popis Carlosa Bacca ( Co za zabawka przy golu na 1-0, rabona!! Ulala ). Ale im dłużej trwał mecz tym Milan był coraz bardziej przeciętny, a Carpi miało swoje okazje i przewagę.
Fiorentina to zupełnie wyższa półka, już raz na San Siro w tym sezonie zagrali koncert i rozjechali Inter 4:1. Kursy faworyzują Rossonerich, ale mnie kusi pograć na Violę.
Patrząc w składy to ma wyglądać to tak :
Milan; Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Antonelli - Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura - Niang, Bacca
Fiorentina: Tatarusanu - Roncaglia, Astori, Tomović - Bernardeschi, Vecino, Borja Valero, Marcos Alonso - Mati Fernandez - Ilicić, Kalinić
Niby wrócił Balotelli, ale z Carpi nawet na kilka min nie wszedł, więc wątpie by w takim meczu go Sinisa wpuścił. Boateng o ile z Romą ciekawa zmiana, o tyle z Carpi chaotyczny i bez pomysłu na siebie i na grę zespołu jak na trequartistę przystało. Niang mecz z Carpi miał beznadziejny, mnóstwo strat, moze i zdobył gola, ale to był jeden z jego gorszych meczów w tym sezonie i już mnie jakby nie dziwi dlaczego Mihajlovic go ostatnio nie wystawiał. Do tego Honda hehe, dla mnie przereklamowany piłkarz i nie chce mi sie na jego temat już nic pisać nawet :p
Fiorentina bez zawieszonego za kartki Gonzalo Rodrigueza i bez Badelja. Ale skład mają szeroki, wskakuje Roncaglia, byle nie zagootwał się i kartki nie wyłapał znowu jak z Basel chociażby ;&gt;
Środek pola Fiorentiny przewyższa ten Milanu, a to będzie kluczowe dziś moim zdaniem. Widziałem jak Milan grał z Hellasem czy Carpi czyli z samym dołem tabeli, a grał tam fatalnie poza pojedynczymi momentami! Niby mecze z mocnymi wyzwalają dodatkowe pokłady motywacji i umiejętności, ale to działa też w drugą stronę.
Taki kurs na Fiorentinę warto spróbować.

Warto odwiedzić też ten dział -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/20-kolejka-serie-a-16-17-stycznia-2016-a-128426.html#post5898329
⛔ 100

P 42

polska12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Segunda Liga
Spotkanie: FC Porto B - Santa Clara
Typ: BTTS - nie
Kurs: 1.8
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Witam serdecznie, na dzisiejsze spotkanie wybieramy się do słonecznej(?) Portgualii. Lider rozgrywek drugiej ligi podejmie u siebie 14 zespół. Porto w meczach u siebie może się pochwalić bilansem 11:eek:ne:1 oraz 33:14 w bramkach, średnio 4.3 bramki na mecz natomiast goście dzisiejszego spotkania na wyjazdach grają następująco 3:two:7 oraz 8:14 co daje Nam średnią 1.8 bramek. Jednak w ostatnich 10 meczach na rozjazdach zdobyli tylko 2 bramki. Co do gospodarzy, tylko w jednym meczu u siebie w tym sezonie nie zdobyli 2 bramek, był to pierwszy mecz w sezonie. Mecze H2H w Porto: 0:1, 2:1, 3:2. Od wczoraj zastanawiam się nad tym typem, zastanawia mnie ile Porto B może jeszcze wygrać meczy? Jak wiadomo nie mogą awansować już wyżej, więc wkońcu zaczną tracić punkty, w 5 ostatnich spotkaniach przegrali już dwukrotnie 1:2 z Portimonse oraz 0:2 z drugą drużyną z Bragi. Co jeszcze ciekawe liderem strzelców tych rozgrywek jest zawodnik z Santa Clara, zazwyczaj tylko on zdobywa dla nich bramki, liczę że liczny sztab szkoleniowy, skauting oraz sami zawodnicy tak się ustawią, że odetną Venturę od piłek, poprostu wyłączą go z gry. Nie spodziewam się meczu typowo overowego, aczkolwiek kto wie, Porto B jak i druga liga Portugalska niejednokrotnie mnie już zaskoczyła, mimo wszystko wchodzę. Powodzenia.
⛔ 100

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - UK, Premier League
Godzina: 15:05
Spotkanie: Liverpool v Manchester United
Typ: Liverpool Over 1.5 gola
Kurs: 2,50
Analiza:
Obie ekipy w tym sezonie grają bardzo słabo i w tym sezonie co najwyżej mogą walczyć o TOP4. Stawiam w tym meczu na to, że Liverpool strzeli co najmniej dwa gole, bo mimo że obie te drużyny zawodzą na całej linii, o jednak Liverpool pod wodzą Kloppa przeplata mecze świetne z tragicznymi. To znaczy meczą się z jakimiś przeciętnymi zespołami ale potrafią też wygrać trzema bramkami City. United za to, nie zagrali jeszcze w tym sezonie żadnego meczu na miarę przed sezonowych oczekiwań a ich obrona to jakieś nieporozumienie. Średnio na mecz tracą nieco ponad gola, jednak to nie pokazuję jak słaba jest ich obrona. Dodatkowo dzisiaj może nie zagrać Jones, czyli ostoja obrona i Schweinsteiger. Kontuzjowani są: Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Nick Powell, Michael Carrick, czyli praktycznie wszyscy odpowiedzialni za obronę. Oczywiście, w Liverpoolu jest też szpital dlatego nie stawiam w tym meczu na gospodarzy tylko na dwie bramki strzelone United. Ostatnio trzy bramki stracił na Anfield Arsenal i myślę że też Liverpool zagra świetne zawody, bo w takich hitach nigdy The Reds nie zawodzili a mimo kontuzji siła ofensywna jest spora, do tego jest szansa na powrót Sturridge&#39;a który przeciwko United już nieraz strzelał bramki.
⛔ 100

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie
Godzina: 14:15
Spotkanie: Polska vs Czechy
Typ: Polska
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betsson
Analiza: Ostatnio rzadko gram ale zupelnie przypadkiem z nudow postanowiłem popatrzyc na oferty bukmacherow jesli chodzi o sporty zimowe. No i co widzE?... nie wierze wlasnym oczom, 1.75 na Polske to jest jakis dobry żart.W kazdej parze dopatruje sie wygranej Polaka.Stoch w kwali wypadek przy pracy, Vacura nie radzi sobie z warunkami, himeryczny a ma wiac. Muranka vs Matura? Muranka byl gorszy tylko w 1 skoku w ktorym mial pecha. Kubacki jest o 2 klasy lepszy na tej skoczni od Hlavy. Jedyna wyrownana para to Hula Koudi.
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +1
henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Spotkanie: Real Madryt vs Sporting Gijon
Typ: Over 1.5 gola w pierwszej połowie
Kurs: 1.60
Po raz kolejny ide w strone bramek w meczu Realu.
Ogladalem debiutancka pierwsza polowe Zidanea z Deportivo i musze powiedziec,ze pomimo pogromu,jaki tam mial miejsce to Deportivo zagralo calkiem fajnie.
Mieli okazje bramkowe,zwlaszcza ta setka przy stanie 0:0,no ale jesli w sytuacji &quot;sam na sam&quot; napastnik nie strzela to potem tak to sie wlasnie konczy.
Dzisiaj znowu rywal wymarzony do kompletu punktow i efektownej wygranej,dodatkowo ponownie mecz w Madrycie.
Tutaj moze byc troche trudniej,poniewaz nie sadze,zeby Gijon zagral tak otwarcie jak Deportivo,ale nawet postawiony autobus powinien dosc szybko zostac rozklepany.
Real ma jak na razie najlepszy bilans strzelonych bramek u siebie w calej lidze,w 10 meczach strzelili az 34 bramki,stracili 9.
Druga w tym zestawieniu jest Barca,ktora strzelila dwie bramki mniej,z kolei lider Atletico strzelil...12 goli...

Sporting zajmuje miejsce spadkowe i do wyjscia potrzeba im 2 punktow,czy dzisiaj beda w stanie cos ugrac?
Punktow raczej nie zdobeda,ale gola moga strzelic,zwlaszcza,ze defensywa Realu nie byla monolitem w ostatnim meczu mimo,ze nie stracili bramki.
Gijon w delegacjach ma bilans 2-1-7,bramki 7:17.
Urzadzili sobie prawdziwa strzelanine w Copa del Rey z Betisem,licznik zatrzymal sie na stanie 3:3.
Betis strzelil im az 3 gole,dlaczego takie zdziwienie?A no dlatego,ze druzyna z Sewilli w ostatnich 9 meczach strzelila tylko 3 bramki z...Gijonem wlasnie.
Sporting w ostatnich 5 meczach gral 3 razy na wyjezdzie i bez zaskoczenia przegrali wszystkie 3 mecze.
Grali tez dwa razy u siebie i najpierw pokonali Las Palmas 3:1 a potem dali sie ograc Getafe,przegrywajac 1:2.

Real jest murowanym faworytem,do przerwy strzela minimum jedna bramke,ogolnie rzecz biorac w ostatnim meczu z Deportivo do przerwy powinny wpasc ze 4 bramki,jak widac wszystko zalezy od skutecznosci bo sytuacje bramkowe na pewno dzisiaj beda.
✅ 60

Otrzymane punkty reputacji: +4
martins20 74

martins20

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania Secunda
Godzina: 17:00
Spotkanie: Alaves - G. Tarragona
Typ: Alaves

Kurs: 1.85
Bukmacher:
Expekt
Analiza:

Ostatnio ta liga mi &quot;siedzi&quot; (wczoraj Saragossa :]). Lider rozgrywek podejmuje drużynę środka tabeli. Gospodarze są na gazie, wygrywają wszystko. Dodatkowym dla mnie argumentem jest to, że tracą mało goli u siebie (bilans 17-7). Pod znakiem zapytania stoi występ ich najlepszego strzelca Toquero (6 goli).
Goście grają lepiej u siebie niż na wyjeździe. Na wyjazdach punktują w kratkę jednak tracą mało goli (7-11). Przeważnie po zapunktowaniu na wyjeździe kolejny wyjazdowy mecz przegrywają. Dzisiaj goście będą troszkę osłabieni, szczególnie w obronie. Zabraknie Bauzona (15-1d) i Calacery (9-1d), którzy grali w ostatnim wyjazdowym meczu z Ossą (gdzie było 1-1). Ponadto nie zobaczymy napastników Jimeneza (16-4)- zdobył gola z Ossą oraz wcześniej już pauzującego Lopeza (12-2).
Liczę, że w tym meczu nie będzie niespodzianki. Rozpędzony gospodarze pokona średnio grającą na wyjazdach Tarragonę, w dodatku z małymi problemami kadrowymi. :grin:
⛔ 100

naimad424 112

naimad424

Użytkownik
Spotkanie: Stoke-Arsenal
Typ: 2
Kurs: 2.0
Buk: Bet365
Godz. 17.15
Analiza:
Cześć, po weekendzie bez zysku pora odrobić straty. Obralem pod lupę spotkanie Stoke z Arsenalem Londyn.
Zarówno gospodarze jak i goście mają powody do dumy - grają ładną piłkę i z meczu na mecz pokazują że mogą namieszać w Anglii.
Arsenal po ostatnim meczu z Liverpoolem w którym strzelili aż 3bramki (3:3) będzie chciał pokazać że jeden remis nie działa na nich przygnębiająco.
Stoke nie da rady dzisiaj zatrzymać ekipy z Londynu którym potrzebne są punkty ;)
Pomogłem? Podziękuj !
⛔ 100

2 44

26dzejo26

Użytkownik
Piłka Ręczna
18:15
Norwegia-Chorwacja
1
4,05
Betsafe
Zdecydowanym faworytem spotkania wg bukmacherów sa Chorwaci i ja sercem jestem za nimi, jednak rozsadek podpowiada - to już nie ta Chorwacja co kilka lat temu, wymiana pokoleniowa w ich wypadku nie wypadła najkorzystniej. Nie chce odwoływać się do sparingów, bo one nie sa nic warte, więc i ta klęska ze słowenia nic nie znaczy. Niepokoi mnie jednak obraz gry w 1 meczu z Białorusia, która w tych ME ja uznaje za chłopca do bicia. Norwegowie za to rozegrali bardzo przyzwoite spotkanie z Islandia przegrane 1 bramka, co powinno tylko ich podrażnić i na mecz z Chorwacja wyjda podwójnie skoncetrowani. Ostatnie mecze miedzy tymi drużynami wskazuja, że to będzie bardzo wyrównane spotkanie, niemniej jednak uważam, że to Norwegom będzie bardziej zależało i to oni zgarna pełna pulę. No i Norwegia wygra, bo wysoki kurs, poza tym to bogate państwo i przyjechali ładnym pksem.
✅ 305

Otrzymane punkty reputacji: +10
pizduszka 379

pizduszka

Użytkownik
Spotkanie: Liverpool – Manchester United
Typ: Dostanie kartkę - TAK - Marouane Fellaini
Kurs: 2,75Bukmacher: Betano
Godz. 15:05
Analiza:
Typ na przeczucie. Są to derby, mecz powinien obfitować w ostrą grę i co za tym idzie kilka kartek. Belg zaczyna mecz od pierwszej minuty i raczej na 80% go nie dokończy, ponieważ zazwyczaj w okolicach 65min zostaje zmieniany przez jakiegoś rezerwowego. Uważam, że ta godzinka gry w zupełności wystarczy by zarobić żółtą kartkę biorąc pod uwagę jego brzydki styl gry w powietrzu, walkę łokciami itd. Kiepska analiza, ale uważam, że typ bardzo prawdopodobny.
✅ 175

Otrzymane punkty reputacji: +15
peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Włochy - Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Roma - Verona
Typ: Roma powyżej 2,5 gola
Kurs: 2,25
Bukmacher: uni

Nie ma innej opcji tutaj jak duża ilość goli Romy, która po serii kiepskich wyników zmieniła trenera i każdy tej &quot;nowej miotle&quot; będzie się chciał pokazać, więc nie będzie tutaj stania w miejscu i zawodnicy będą przejawiać chęć do strzelenia kilku goli.
Przeciwnika mają do tego odpowiedniego bo Verona klepie bide na ostatnim miejscu w tabeli, a na dodatek jeszcze osłabiona:
Luca Toni(nap 10/3), Siligardi(nap 16/0), Pisano(obr 16/2), Allbertazzi(obr 2/0), Romulo(pom 1/0), Viviani(pom 11/1) i Souprayen(obr 17/0)

Roma te 2-3 bramki powinna strzelić. Wynik obstawiam na 3:0

⛔ 100

U 0

Usunięty użytkownik 118084

Gość
Dyscyplina: Piłka nożnaPortugalia, Segunda Liga
Spotkanie: Gil Vicente - Braga B
Typ: Gil Vicente
Kurs: 1.80
Godz: 16:00
Analiza: Drużyna Gil Vicente jest szósą drużyną w lidze z bilansem 6/6/0 u siebie. W ostatnich 13-stu meczach ich forma to 9 wygranych i 4 remisy. Wedug mnie rewelacja. Druga drużyna Bragi w tym meczu na pewno będzie musiała sobie radzić bez pierwszego bramkarza jakim jest Sa, oraz bez ich najbardziej skutecznego snajpera jakim jest Fortes z dorobkiem 8 goli. Jestem zdania że punkty są na wyciągnięciu ręki dla gospodarzy, pod warunkiem że dadzą z siebie wszystko co najlepsze.
✅ 80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom