>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 16.12.2020 (środa)

Status
Zamknięty.
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie liga Szwajcarii
Godzinna: 19:45
Spotkanie: SC Bern - Rapperswill Jona Lakers
Typ: Rapperswill z x
Kurs: 2,05
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Ekipa Bern przed sezonem zmieniła trenera, w ich składzie kilka wybitnych nazwisk, jednak nie wszystko idzie po myśli kierownictwa i samych graczy, co obrazuje pozycja w tabeli a przecież Bern to wielokrotny mistrz kraju, dodatkowo kontuzjowani są pierwszy bramkarz Karhunen i jeden z liderów Raufenach. Goście z Rapperswill ostatnio seria porażek ale i rywale z górnej półki, może prócz Davos. Ostatni ich mecz z mocnym Zug napawa jednak optymizmem, dobra gra i niewiele brakło i by była pełna pula punktów, Romek Cervenka jak wino, Clark z Mosesem dobrze się rozumieją a młody reprezentant Swisse obrońca Egli skuteczny po obu stronach lodu. Dziś mimo spadających kursów na Bern liczę na wyrównany mecz i przynajmniej punkt gości a są też rachunki do wyrównania.

105

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +173
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy, Bundesliga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Koeln – Bayer Leverkusen
Typ: BTS
Kurs: 1.67
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Koeln to bardzo niewygodna ekipa, która od czasu do czasu lubi postawić się z wyżej notowanym rywalem. Bayer jest zaś na fali i mimo utraty m. in Kaia Havertza - jest jedną z bardziej poukładanych ekip w tym sezonie. Spodziewam się otwartego meczu, w którym przewagę ma niewątpliwie Bayer, jednak nie skreslałbym gospodarzy, którzy lubią grać wymagające mecze. Sytuacja kadrowa po obu stronach nie jest zła. Alternatywnie można iść w kierunku overów.

100

Chore Jazdy 8,4K

Chore Jazdy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Ham - Crystal Palace
Typ: Crystal Palace
Kurs: 3.60
Bukmacher: totolotek
Analiza:

Witam.
Na dziś proponuję wygrana Crystal w meczu z West Hamem.
Drużyna gospodarzy ma ostatnio fajna formę, ale jeżeli przyjzyby się bliżej z kim grali to nie są ta rywale z najwyższej półki. Można powiedzieć, że Crystal dużo lepsze nie jest, jednak ostatnie spotkania napawają optymizmem. Mecz z Tottenhamem, który mogli wygrać zakończony remisem 1:1 i wyjazdowe zwycięstwo 1:5 z WBA. Jeżeli w drużynie gości od początku gra Zaha ( jeden z moich ulubionych zawodników) wtedy Crystal ładuje bramki i ma znacząco większą siłę ofensywna, jeśli do tego dodamy Ayew lub Benteke czy Batshuai to wychodzi fajna ofensywna banda, która nie raz wygrała mi kupon. Moim zdaniem West Ham nie jest ogromnym faworytem, wystarczy dobre wejście w mecz Crystal. Myślę, że po ostatnim boju z Tottenhamem będą chcieli wywieźć 3 punkty a dobra seria West Hamu się dziś skończy.
Mam nadzieję, że Zaha z chłopakami poprowadzą dzisiaj Crystal.

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Niemcy 2 Bundesliga
Godzina 18:30
Spotkanie : Holstein Kiel - 1. FC Nürnberg
Typ : obie strzelą w pierwszej połowie
Kurs : 3.80
Bukmacher : Forbet

Zapowiada się niezwykle ciekawe spotkanie , gospodarze w tym sezonie grają bardzo dobrze i po 11 kolejkach ich bilans to 6-4-1 i bramki 19:11 , u siebie z kolei 3-2-1 i bramki 10:8 , porównując to z wyjazdami 3-2-0 i bramki 9:3 to widać że u siebie stracili więcej bramek , Norymberga z kolei ostatnio gra całkiem nie żle i pną się trochę w górę tabeli , w ostatnich 5 kolejkach obie drużyny praktycznie grają równo bo Holstein Kiel 3-2-0 i bramki 12:6 natomiast Norymberga 3-1-1 i bramki 11:6 , Norymberga 5 wyjazdów i bilans 2-2-1 i bramki 11:7 czyli całkiem nie żle , myślę że może tu być mecz bramka za bramkę i mam nadzieję że będzie to już w pierwszej połowie i obie strzelą !

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 18:30
Spotkanie: Juventus Turyn - Atalanta
Typ: Juventus i obie strzelą
Kurs:
3,25
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

W dniu dzisiejszym w lidze Włoskiej obejrzymy 2 hity, najpierw Juventus vs Atalanta a następnie Inter Mediolan vs SSC Napoli. Ja skupię się na pierwszym spotkaniu, który już za kilkanaście minut.
Juventus grając u siebie jest na pewno faworytem co pokazują kursy natomiast myślę, że ich obrona nie jest aż tak szczelna jak miało to miejsce jeszcze sezony wcześniej i dość często tracą bramki.
Jeśli chodzi o Atalante to widać, że coraz częściej gubią się w obronie i już nie są tak skuteczni jak w poprzednim sezonie.
Myślę, że dziś Juventus wygra ten ważny mecz ale obie drużyny strzelą po bramce.

100

martinellini 468

martinellini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Genoa - Milan
Typ: Milan -1
Kurs: 2,28

Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Milan potknął się ostatnio w lidze, remisując 2:2 z Parmą. Drużyna z Mediolanu pozostaje jednak niepokonana w rozgrywkach (8 zwycięstw i 3 remisy) W składzie brakuje wciąż Ibrahimovica, jednak nawet bez niego Milan potrafi grać dobrą piłkę, a co ważniejsze, skuteczną. Dziś przed Milanem ekipa, która przyzwyczaiła nas do tego, że co sezon bije się o utrzymanie. Po 11 spotkaniach mają na koncie 6 oczek. W drużynie z Genui wiele absencji, tak więc myślę , że nie sprawią dziś żadnej niespodzianki. Genoa przegrywa w tym sezonie z klasowymi drużynami kilkoma bramkami (6:0 z Napoli, 0:2 z Interem. 1:3 z Romą oraz w ostatniej kolejce 1:3 z Juventusem) Jeśli tylko Milanowi nie zabraknie skuteczności to podobnie powinno być dziś wieczorem. Powodzenia!

100

Rising Star 7,6K

Rising Star

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Francja PRO B
Godzina: 19:30
Spotkanie: Antibes - Vichy
Typ: Vichy + 2,5 HA
Kurs:
1.85
Analiza:
Witam ! Na dziś kolejna petarda. Antibes poważnie osłabione raz COVID drua sprawa wypadło dwóch centrów na dzisiejsze spotkanie. Nikola Antic będzie miał dziś duży ból głowy przy zestawieniu składu. Pitard i Tanner dziś nie dostaną zbyt duzo czasu. Wracają zaraz po kontuzji.
Typuję tutaj 2/2 Ht/Ft @ 3,50 ale daje kolejny raz bezpiecznie. Vichy po porażce z Nantes u siebie 81-83 dziś sięgną po zwycięstwo.

85

Otrzymane punkty reputacji: +218
m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Francja 1Liga
Spotkanie: Lyon - Brest
Typ: Brest lub remis
Kurs: 3,95
Analiza:

Długo się zastanawiałem które spotkanie wybrać z dzisiejszej bogatej oferty, chodziły mi po głowie niespodzianki w meczach Liverpoolu lub Barcelony ale ostatecznie postawiłem na ligę francuską.

Lyon gra ostatnio bardzo dobrze i wygrywa wszystko jak leci włącznie z ostatnim spotkaniem z PSG więc skąd ten typ zapytacie? A stąd że drużyna gości według mnie prezentuje się równie dobrze, wygrali 5 z 6 ostatnich spotkań między innymi pokonując Lille czy St. Etienne. Kurs na drużynę Brestu jest przesadzony dlatego zamierzam spróbować poszukać niespodzianki gdyż tak jak pisałem wczoraj - kolejki w środku tygodnia rządzą się swoimi prawami.

Powodzenia!

295

Otrzymane punkty reputacji: +180
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna: Premier League
Spotkanie: Liverpool - Tottenham
Typ: X
Kurs: 4.00
Bukmacher: Betclic
Analiza :
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Angielskiej pomiędzy zespolami Liverpoolu i Tottenhamu. Drużyna gosci jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Liverpoolu również będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramki ktore dadza im zwyciestwo i awans w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie nie ma jednoznaczego faworyta. Spotkanie na pewno będzie zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to bramkowy remis 1:1.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Spotkanie: Barcelona - Real Sociedad
Typ: poniżej 3 goli
Kurs: 2.05
Bukmacher: FORTUNA
Analiza:
W meczach Barcelony w LaLiga pada średnio 2,9 gola, z kolei w spotkaniach z udziałem Sociedad ta statystyka jest jeszcze niższa i wynosi 2,2 gola/mecz. Sociedad na wyjeździe w dotychczasowych 6 spotkaniach stracił tylko 2 bramki. W ostatnich 5 bezpośrednich pojedynkach tylko raz padło więcej niż 3 gole. Dziś spodziewam bardziej 'partii szachów' niż szalonego spotkania z udziałem mnóstwa bramek.

zwrot

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna Premier League
Spotkanie: Liverpool - Tottenham
Typ: over 2.5
Kurs: 1.65
Bukmacher:fortuna
Analiza: Wyczuwam ofensywne spotkanie. Live musi wygrać, grają u siebie, wiadomo że potrafią przycisnac rywala. Obawiam się nieco taktyki Mourinho, bo jak wiemy lubi czasami murowac się na wyjazdach natomiast jestem zdania że prędzej czy później znajdą sobie sytuację na boisku. Potencjał ofensywny jest, forma jest- powinni wyjść bez jakichkolwiek kompleksów. Live ma problemy w defensywie przez brak obrońców, mam nadzieję że goście to wykorzystają i pokryja over.

65

Otrzymane punkty reputacji: +173
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom