>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.09.2018 (niedziela)

Status
Zamknięty.
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, Bułgaria, Prva Liga, runda 8
Spotkanie: Slavia Sofia - Botev Plovdiv
Godzina: 16:30
Typ: BTS -nie
Kurs: 1,96
Bukmacher: Fortuna
Analiza: stadion Wasyla Lewskiego w Sofii liczący ponad 40 tys. miejsc jest w tym sezonie stadionem domowym Slavii, jest nim także dla Septemvrii i Witoszy. Na mecze Slavii przychodzi średnio 185 widzów, to najmniejsza publika w tej lidze.W porze meczu będzie częściowe zachmurzenie, bez opadów, wiatr 10 km/h, temperatura wyniesie 24&#39;C.
Tabela (14 zespołów):
8. Slavia
7 2-3-2 br. 8:7, w domu 4 1-2-1 br. 3:3, to 8. atak ligi i 6. obrona. Gole: średnio 2,14, u/o 2/5 5:2, bts (nie/tak) 4:3.
6. Botev 7 3-1-3 br. 7:4, wyjazd 3 2-1-0 br. 5:2, to 9-11. atak i 2-5 obrona ligi. Gole: średnio 1,57 (najmniej w lidze), ani razu więcej niż 3. Bts (nie/tak) 6:1.
Forma:
Slavia
8 pkt. br. 7:6. Trwa seia 3 meczy bez porażki, w których nie stracili bramki, w tym są 2 bezbramkowe remisy: z dominatorem Łudogortsem, ale też niestety z najsłabszą obecnie Vereyą.
Botev: w lidze trwa seria 2 meczy bez porażki 1-1-0 br. 2:0, w tym wartościowy jest bezbramkowy remis z CSKA Sofia i pewne zwycięstwo z Vitoshą. W przerwie reprezentacyjnej przegrali z drugoligowcem z Montany mecz towarzyski 1:2.
H2H: w latach 2012-2018 rozegrano 22 mecze 9-3-10 br. 28:30, w Sofii 10 6-1-3 br. 18:12. Na wiosnę 2018 r., w 1/2 finału Pucharu, Slavia przełamała serię 5 meczy bez zwycięstwa od 2016 r. (0-1-4). Gole: u/o 2,5 10:12 (w Sofii 3:7), bts (nie/tak) 13:9 (6:4).

Kadra Slavia: liczy 24 graczy, 6 obcych, warta jest 3,90 mln. euro, średnio zawodnik wart jest 162 tys. euro. Brak absencji. Snajperzy: Ivanov (7/2/2), Shkolarov (7/2/0), Yomov (7/2/0)). Brak absencji. Trenerem od października 2017 r. jest 47-letni Serb Zagorcić, który jako zawodnik był stoperem.
Kadra Botev: liczy 21 graczy, w tym 4 obcych, warta jest 6,08 mln. euro, średnio zawodnik wyceniany jest na 289 tys. euro. Brak absencji. Snajperzy: Petkov (6/3/0), Nedelev (7/3/0). Od stycznia 2017 r. trenerem jest 43-letni Bułgar Kirow.
Podsumowanie i wnioski: wycena rynku wskazuje, że mecz ten nie ma wyraźnego faworyta, choć od kilku godzin kurs spadł o kilka procent po stronie gospodarzy, pokazując zwiększający się optymizm po tej stronie, w związku z czym obecnie ceny kształtuje następująco: 2,39-3,16-2,86. Po analizie danych dotyczących obu drużyn odnoszę podobne wrażenie, równowagi sił, ale lekką przewagę widzę jednak po stronie gości, ze względu na wartościowszą kadrę i niezłe wyniki wyjazdowe i fakt, że Slavia grając na gigancie Levski Stadion z mikroskopijną zwykle publiką wcale nie jest tak do końca u siebie.. Zamiast jednak konfrontować się z rynkiem, wydaje mi się , że lepiej jest poszukać dobrego typu na innym rynku tego spotkania. Uważam, że potencjalnie najwartościowszy bet jest w kupieniu zdarzenia &quot;obie strzelą gola - nie&quot;. Wartość wewnętrzną tego typu, przy kursie bliskim 2,00 widzę z kilku powodów: 1) dane historyczne wskazują, że dzieje się tak częściej niż odwrotnie w meczach H2H tych drużyn, 2) w tym sezonie każda z obu tych ekip również częściej notuje brak bts niż odwrotnie, 3) oba zespoły w tabeli zdobywanych bramek są w dolnej połówce, przy tym ostatnio mają problemy ze strzelaniem bramek, 4) Botev od początku sezonu, a Slavia zwłaszcza obecnie, mają szczelne defensywy. Potwierdzają to średnie bramkowe. 5) obie ekipy nie mają ani rannych, ani zabitych, więc każda wystąpi w podobnym ustawieniu co w 3 poprzednich kolejkach, a w nich każda w 2 meczach nie zdobyła bramki, zawsze też notowały bts i under 2,5 gola. Postawiłem stawkę wysoką - 8/10. Uwaga dodatkowa: kurs który proponuje Fortuna jest obecnie 3. na rynku światowym, po dwóch bukach rosyjskich, które proponują cenę 2,00 i 2,02; oczywiście jest to prawdą jeśli przeglądarka oddsportal.com uwzględniła wszystkie najlepsze wyceny.

✅96

ferguson2 943K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Wolverhampton - Burnley
Typ: Wolverhampton wygra
Kurs: 1,76
Bukmacher: lvbet
Analiza: Wolves nie wygrali jeszcze spotkania u siebie w tym sezonie, a patrzac na ich dyspozycje od początku kampanii ligowej można spodziewać się dobrego wystepu z ich strony w dniu dzisiejszym. Burnley jest w kryzysie, przegrywaja notorycznie spotkania i nie wiadomo kiedy sie otrzasną. Wilki słyną z ofensywnej gry co potwierdziły przeciwko City czy Evertonowi. Maja dobrych zawodników i potrafią strzelać bramki. Myślę, że dziś nadszedł odpowiedni dzień, żeby zdobyć pierwsze pełne punkty na własnym podwórku. Mają ku temu większe argumenty niż przyjezdni.
✅76

Otrzymane punkty reputacji: +5
little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Meksyk, Primera Division
Godzina: 23:00
Spotkanie: Santos Laguna - Club Leon
Typ: 1
Kurs: 2.01
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Obie drużyny przystąpią do meczu po porażkach. Club Leon przegrał drugi mecz z rzędu, tym razem z UNAM, zaś Santos na wyjeździe w Toluce. Jednak Laguna jest dziś zdecydowanym faworytem nie z przypadku. Meczu domowego nie przegrali od kwietnia, gdy pokonało ich... UNAM. Od tamtej pory potrafili wygrywać z Americą czy Tigres, czyli znanymi markami. U gości nie zagra Pedro Sanchez, reprezentant Peru, który pauzuje za czerwoną kartkę. Santos powinien się tu przełamać, rywal nie jest z górnej półki, a gospodarze potrzebują trzech punktów, by przebić się do TOP3. Tym bardziej, że ich rywale z ligi pomogli - wczoraj porażki odnieśli Monterrey i Cruz Azul.
✅101

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Godzina: 17:00
Spotkanie: Everton - West Ham
Typ: EVERTON
Kurs: 2.05
Bukmacher: Totolotek
Poszperałem trochę w statystykach oraz w obecnej formie obu zespołów i postanowiłem postawić na wygraną Evertonu. Zapytacie mnie skąd ten pomysł...już podaję co mnie kierowało... Everton w tym sezonie (liga i puchar) nie przegrał jeszcze ani jednego spotkania. W ostatnich 10 ligowych meczach u siebie Everton przegrał tylko raz!!! – z Manchesterem City. Dwa ostatnie mecze u siebie Everton wygrał z West Ham bez straty choćby jednej bramki (2:0 i 4:0). Goście to zdecydowanie najgorsza drużyna początku sezonu Premier League. Zdobyli najmniej punktów (0), zdobyli najmniej bramek (2) i są trzecią drużyną, która straciła najwięcej goli (10). Po takich argumentach kurs wydaje się trochę przesadzony...ja to tłumaczę ostatnim meczem Evertonu z Huddersfield (1:1)
ale też traktuję jako argument za zwycięstwem ponieważ gospodarze mogą chcieć zwycięstwa po tamtym remisie.
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Pro League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Mouscron - Kortrijk
Typ:
over 2.5
Kurs: 1.78
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Spotkanie ostatniej druzyny tabeli z 13, ktore zajmuje Kortrijk. Gospodarze ze spektakularnym wynikiem 6 porazek z rzedu i 2 strelonymi bramkami. W sumie to nie za bardzo znam sie na lidze Belgijskiej, ale mam nadzieje, ze po tylu porazkach Mouscron ruszy do przodu i jesli nie wygra tego meczu, to przynajmniej bedzie pokazywac ofensywny futbol ze zdobytymi bramkami..
⛔100

N 583

nikoosg123

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Austria Bundesliga
Godzina : 15:00
Spotkanie : Juventus - Sassuolo
Typ : C.Ronaldo strzeli i Juve wygra
Kurs : 1,72
Bukmacher : Unibet
Faworyt tego meczu może być tylko jeden, w połączeniu z golem CR7 wychodzi fajny kurs i tak próbuje dziś zagrać. Ronaldo to zbyt dobry gracz i czuje ze dziś u siebie przełamie się i otworzy konto bramkowe w barwach Juve. Rzuty karne + ewentualne wolne tez mogą pomoc Crisowi a Juve póki co nie wykonywało „11” w tym sezonie. Sassuolo choć nie przegrało jeszcze spotkania to stracili już 5 bramek w ostatnich dwóch meczach a grali ze średniakami co może wskazywać na kiepska grę obronna. Skład Juve na mecz jest ok, wraca Dybała a CR7 ma szanse się przełamać przed własna publika i moim zdaniem tak się dziś stanie.
✅72

adrianabch 2,2K

adrianabch

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Freiburg vs Stuttgart
Typ:
2/tak
Kurs: 5.50
Bukmacher: fortuna
Analiza: Dzis przykuło mojej uwadze na ten mecz..goscie w meczu z Mainz mieli przewagę ale niestety przegrali 0:1.. za to z bayernem wiadomo dostali baty...freibrug? porazka z Hoffenheimem i Frankufrtem... słaba gra i o wynik powalczyli tylko z Wieśniakami ale do czasu... Obrona sttugartu ardzo dobra.. Insua Pavard Baumgartl i Maffeo... na ataku gomez dosiwadczenie wielkie.. w pomocy Gonzalo Castro,Ascibar mlody talent, Gettner legenda druzyny i prawodopobnie młody Donis.. Potencjal jest bardzo duzy.. a freiburg ? Jeden dobry obronca reszta przecietna.. pomoc takze srednia i atak w miare okej wyglada na papierze...Wyniki miedzy nimi ? duzo bramek przede wszystkim.. ostatnie 3 lata we Freiburgu? 1:3, 1:4, 1:2... mysle ze dzis jest to nawet pewniesjze niz w ostatnich latach..
⛔100

everto 25,9K

everto

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Godz: 15:00
Spotkanie:
Juventus - Sassuolo
Typ: bts
Kurs: 2
Analiza:
Znowu na celowniku Sassuolo tym razem czeka ich wyjazd do Starej Damy jednego z głównych kandydatów na mistrzostwo i jednej z najlepszych 11 Starego Kontynentu Ostatnie spotkanie obydwu ekip 7-0 nie napawa optymizmem drużyny gości ale po ostatniej wygranej 5-3 zapewne z mniej utytuowana epipą Genua goscie wyjdą umotywowani i strzela bramke a moze pokuszą sie o zwyciestwo biorytmy bo też opieram typy o nie wskazuja na mecz wyrownany
✅100

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Dyscyplina: piłka ręczna, Węgry 1-liga kobiet
Spotkanie GYOER - Debreczyn
Godzina:
16:30
Typ: Gyoer -12,5 handi
Kurs: 1,84
Analiza:
Węgierskie galaktikos czyli zespół Gyoer podejmuje dziś typowego przeciętniaka z Debreczyna. Czołowe zespoły póki nie rozpoczęły sie jeszcze rozgrywki europejskie jak narazie nie maja litości dla słabszych drużyn. Gyoer jak narazie wygrał u siebie z Albą w pierwszej kolejce 38:26. Później dziewczyny miały dwa wyjazdy zakończone zwycięstwami z Budaros 45:30 i MTK Budapeszt 35:25. Wszystkie te ekipy sa na poziomie Debreczyna. Teraz kolejny mecz u siebie...po przerwie, ale zgranie zespołu juz lepsze. Gyoer to zespół który jest faworytem nie tylko ligi wegierskiej ale i ligi mistrzów kobiet. Skład naszpikowany gwiazdami...Mork, Oftedal całe grono reprezentantek Wegier. Dodatkowo przed sezonem doszla świetna bramkarka Leynaud. Dotychczasowe mecze z Debreczynem konczyły sie wysokimi wygranymi Gyoer. Debreczyn wygral co prawda dwa mecze u siebie w tym sezonie ale jedyny wyjazd i mecz z Siofok zakończył sie dramatycznym wynikiem 18:35. Nie zdziwie sie jak dzisiaj zobaczymy podobny wynik.
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Godzina: 17:00
Spotkanie: Everton - West Ham
Typ: Everton lub remis i powyżej 2,5 gola
Kurs: 2,40
Buk: LVBET
Analiza: ???
Spotkanie na które chyba najbardziej czekam w tej kolejce. Spotkanie dwóch drużyn , które zmagały lub zmagają się ze swoimi problemami. Everton walczy z plagą kontuzji, która chyba powoli się stabilizuje, bowiem kilku ważnych zawodników już zakończyło swoje absencje. Marco da Silva dziś nie będzie mógł skorzystać między innymi z pauzującego za kartki Richarlisona, po za tym kontuzje leczą Andre Gomes, Yeri Mina, James McCarthy, Phil Jagielka, Michael Kean oraz Shamusa Colemana. West Ham natomiast przed sezonem zainwestował ogromne pieniądze w całkowita przemianę zespołu. Ściągnięto sporo bardzo uznanych nazwisk oraz trenera ze światowego poziomu - Manuela Pellegriniego. Kibice Młotów oczekują wyników na już, teraz a przy tak dużej rewolucji jest to po prostu nie możliwe. Zespół potrzebuje czasu, aby wejść na odpowiedni poziom, aby to co przekazuje Pellegrini stało się automatyzmem na boisku. Widac ogromny potencjał w tym zespole i jestem przekonany że jeśli właściciele West Hamu dadzą szansę na dłuższą pracę Pellegriniemu to w końcu to wypali i najpóźniej w grudniu zobaczymy zupełnie inny zespół, na znacznie wyższym poziomie. Dziś jednak stawiam na bardzo dobry dla neutralnego kibica mecz, ze sporą iloscią sytuacji bramkowych. Oba zespoły starają się grać piłkę ofensywną, kreują swoje akcje od tyłu, starają się atakowac pozycyjni, dzięki czemu zobaczymy dobre spotkanie. Nie sądze jednak że dziś West Ham będzie dziś na tyle silny aby wyrwac punkty na Goodison Park Evertonowi i moim zdaniem The Toffies sięgną po komplet punktów a wynik będzie brzmieć w okolicach 3:1. Powodzenia!
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 19:00
Spotkanie: Nantes - Flensburg
Typ: Powyżej 58,5
Kurs: 2,86
Witam wszystkich w kolejnym dniu. Oferta w ostatnim dniu tygodnia jest spora i można znaleźć kilka ciekawych pozycji. Moja propozycja skierowana jest na spotkanie z Ligi Mistrzów, które najbardziej utkwiło mi w głowie, a mowa o meczu francuskiego klubu Nantes i czołowego zespołu bundesligi Flensburga. Faworytem wskazywanym przez wielu bukmacherów do wygrania pierwszego meczu w grupie B jest Nantes, które bardzo dobrze sobie poczyna na własnym parkiecie i cieżko będzie drużynie z Flensburga wywieźć jakieś punkty. Jednak jak wiemy piłka ręczna i nie tylko ta dyscyplina, to gra błędów, dlatego jeżeli Francuzi źle wejdą w spotkanie, to goście mogą upatrywać swoich szans w wyprowadzaniu szybkich kontr ataków i objęcia prowadzenia. Nantes w ubiegłej edycji Ligi Mistrzów zaszło bardzo daleko, bo aż do finału gdzie przegrali ze zwycięzca Montpellier, które jest im bardzo dobrze znane z ligowych parkietów. Niewątpliwie był, to najlepszy ich występ w tych prestiżowych rozgrywkach. Dzisiaj zmierzą się przed własną widownią z niemieckim Flensburgiem, który jest czołowym zespołem w piłce ręcznej i na pewno nie będzie, to łatwa przeprawa. Moja propozycja skierowana jest w ilość bramek, gdyż obydwa zespoły dysponują niezwykle mocną ofensywą i bramki w tym meczu, są tylko kwestią czasu. Gospodarze często podkręcają tempo gry, mimo że mają znaczną przewagę bramkową, a przede wszystkim akcje w ich wykonaniu są przeprowadzane szybko i skutecznie. Zdecydowałem się na najwyższą linię overową jaka została wystawiana przez bukmachera, czyli +58,5 która jest jak najbardziej w zasięgu tych zespołów. Bardzo fajnym alternatywnym zagraniem będzie również niższa linia zaczynająca się od +55,5 po kursie 1,84 na Fortunie
✅186

Otrzymane punkty reputacji: +10
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 16:00
Spotkanie: Chiny - Egipt
Typ: Chiny
Kurs:
1,77
Analiza:

Ja już rano zagrałem Chiny po kursie 2,15 teraz już spore spadki tak jak się spodziewałem tego.
Chiny drużyna dużo lepsza od Egiptu. Nawet poprzednie mecze pokazywały, że Chiny grają momentami bardzo dobrze, wygrany set z Kanadą czy z Holandia natomiast Egipt porażki 0:3.
R. Lozano robi robotę w tych Chinach i takie zwycięstwo na MŚ będzie miłym wspomnieniem jak na taką mocną grupę gdzie tylko mieli podejście tak naprawdę z Holandią.
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Legia - Lech
Typ: 2 [DNB]
Kurs: 2,1
Godz: 18:00
Bukmacher: Totolotek
Mecz może nie do końca na szczycie, ale to na pewno najbardziej prestiżowe stacie w polskiej lidze w ostatnich latach. Ostatnio Legia lepiej radziła sobie w bezpośrednich starciach, lecz Lech Djurdjevicia to jednak inna mentalnie drużyna i to było widać na początku sezonu. Ostatnio chyba mały kryzys, ale ta przerwa na reprezentacje na pewno była Lechowi potrzebna. W Legii mówi się znów o konflikcie w szatni choćby między Malarzem, a nowym szkoleniowcem. Biorąc pod uwage kursy szedłbym dziś w Lecha, bo w tym sezonie pokazał po prostu więcej jakości. Jak pokazała płocka Wisła wygrana na Legii nie jest niczym specjalnie trudnym. Daję z draw no bet, bo po prostu to bezpieczniejsze.
⛔100
powtórzony typ @Marcos71

barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Legia - Lech
Typ: over 6,5 kartek żółtych
Kurs: 2,57
Godz: 18:00
Bukmacher: efortuna
witam, dzisiaj spotkanie (gdyby nie aktualna tabela) to na szczycie w Polsce ???? W Legii jak i w Lechu coś nie pyka na początku sezonu, może jest to spowodowane pucharami europejskimi. Presja na obu klubach po słabych występach jest ogromna. Piłkarze zdają sobie z tego sprawę. To nie tylko mecz o 3 punkty, ale o godność na naszym podwórku. Obie ekipy będą chciały wygrać i zrobią to za wszelką cenę. Myślę że będzie to mega wyrównany pojedynek i będzie obfitował w pojedynki w środku pola. Ostatni mecze Lecha z Gliwicami to aż 4 żółte kartki, dodajmy do tego żółte i czerwoną w ostatnich dwóch meczach Legii i linia zostanie pokryta. Powodzenia ! ????
⛔100

5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Futbol Amerykański - NFL
Godzina: 19:00
Spotkanie: Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
Typ: Buffalo Bills (ML)
Kurs: 3,60
Analiza:
Od razu rzucił mi się w oczy ten kurs na Buffalo Bills. W US Sports, żeby był tak wysoki kurs na gospodarza, to pomiędzy nimi a gośćmi powinna być przepaść, oczywiście na korzyść gości. Tutaj aż takiej przepaści nie widzę, stąd kurs na Buffalo Bills bardzo mi się podoba. Oczywiście Los Angeles Chargers na chwilę obecną są lepszą drużyną, ale nie aż tak jak pokazują to kursy, przynajmniej ja tak uważam. Wpływ na kurs ma zapewne katastrofalny pierwszy mecz Buffalo, gdzie zostali zmiażdżeni przez Baltimore Ravens 3:47, ale był to mecz wyjazdowy. Czasem tak bywa, że danego dnia nic nie wychodzi, a w następnym meczu mogą zagrać dobrze i na to liczę. Chargers w pierwszym meczu też zagrali słabo, przegrali u siebie z Kansas 28:38. Czuję, że Buffalo tu powalczy, a może nawet sprawią niespodziankę i wygrają mecz.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Legia Warszawa - Lech Poznań
Typ: Trałka żółta kartka
Kurs: 2,75
Bukmacher: forBet
Analiza:
Na same kartki aby złapać dobry kurs linie wysokie, to ja dzisiaj proponuję kartki ale dla konkretnego zawodnika. W drużynie Lecha bardzo szybko znalazłem takiego kandydata a mianowicie Łukasza Trałkę.
Jest to zawodnik, który w każdym spotkaniu z Legią czy to w Warszawie czy Poznaniu czy to akurat mecz ligowy czy pucharowy mocno się spina i gra wtedy bardzo agresywnie bardzo często łapiąc przy tym kartki. Na ostatnie 15 spotkaniach we wszelkich rozgrywkach przeciwko Legii w 9 otrzymał żółtą kartkę więc sporo. Dzisiaj obie ekipy mają coś do udowodnienia i na boisku powinno być dosyć nerwowo, jestem przekonany że kartka dla Trałki to tylko kwestia czasu.
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Rumunia Ekstraklasa
Godzina: 20:00
Spotkanie: Cluj - FCSB
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.80
Bukmacher: forBet
Analiza:
Mecz na szczycie, obydwa zespoly po 7 kolejkach dzielą tylko dwa punkty. Cluj przegrał w ostatniej kolejce u siebie, wcześniej miał długą serię meczów bez porażki na własnym boisku w lidze. W h2h remisy w 5 ostatnich meczach między tymi zespołami. Liczę na kolejny remis, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅80

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:30
Spotkanie: Serbia - Australia
Typ: Australia (handi +2,5 seta)
Kurs: 1,70
Analiza:
Dziś zajrzymy na Mistrzostwa Świata w siatkówce i całkiem ciekawe spotkanie. Myślę, ze Australię stać tutaj na wygranie seta. Serbia jest zespołem silnym, ale nie od dziś wiadomo, że wygrywanie 3:0 to nie ich specjalność. W tym turnieju raz już się to udało, ale z Kamerunek, z którym Australia również wygrała, jednak 3:1. Australia urwała 2 sety USA, tak samo jak Serbia. H2H między drużynami również wskazuje nam tutaj conajmniej na 4 setowy pojedynek. Mam nadzieję, ze zobaczymy kawał dobrej siatkówki a kurs na zwycięsto chociażby 1 seta całkiem przyzwoity.
Powodzenia i pozdrawiam.
✅70

kuczko1997 314

kuczko1997

Użytkownik
Dyscyplina: E-sport
Godzina: 23:00
Spotkanie: Cloud9-Team Solomid
Typ: Team Solomid -1,5
Kurs: 3.35
Analiza:Witam krótko o spotkaniu bo zaraz sie rozpocznie.Obie ekipy maja juz ostatnia szanse na gre na worldsach.Przegrany odpada i przygotowuje sie do kolejnego sezonu.Doswiadczenie dzis przemawia za ekipa TSM na czele z Bjergsenem.C9 przegralo bardzo gladko final z Team Liquid i pokazalo ze notuja spadek formy.TSM gladko wygralo z Echo Fox 3:0.TSM dzis powinno to spokojnie wygrac dlatego gram ryzkownie -1,5 mapy po kursie 3.35 w Unibecie.Wydaje mi sie ze C9 jedynie ugra dzis jedna mape.Worldsy bez Bjergsena i spolki na pewno beda dla wszystkich zaskoczeniem.Licze rowniez ze zrewanzuja sie za porazke w polfinalach letniego splitu gdzie przegrali z C9 3:2.Powodzenia!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom