>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.08.2018 (czwartek)

Status
Zamknięty.
J 108

jasiecky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy, kwalifikacje
Godzina: 20:30
Spotkanie:
Gent - Jagiellonia
Typ: 2 drużyna strzeli gola
Kurs: 2.2
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dzisiaj wezmę pod lupę rewanż w kwalifikacjach do Ligi Europy pomiędzy KAA Gent, a Jagiellonią Białystok. W pierwszym meczu &quot;Jaga&quot; zaprezentowała się z dobrej strony, dominowali w meczu i jedynie moment dekoncentracji w końcówce, a także brak skuteczności, sprawił, że przegrali 0:1,. Jestem pewien, że podejdą do tego meczu odważnie, tak jak to zrobili w poprzednim etapie z portugalską drużyną i konsekwentnie zaczną odrabiać stratę. Spodziewam się dużej ilości ataków ze strony gości, a co za tym idzie przynajmniej jednej bramki Jagi po kursie aż 2.2.
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +4
A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LE, kwalifikacje
Spotkanie: Rapid W-Slovan
Typ: powyżej 11,5 rzutów rożnych
Kurs: 3,00
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Poprzednie spotkanie zakończyło się wynikiem 2-1 dla Slovan, padło wtedy aż 17 rzutów rożnych.
Awans jeszcze nie jest przesądzony Rapid od początku musi wziąć się do roboty i strzelić gola, przez co rzuty rożne powinny być nabijane, Gospodarzom wystarczy wygrać 1-0, ale nie sądze żeby tak było, jeśli pierwsi strzelą bramkę tym lepiej dla nas bo wtedy Slovan będzie musiał atakować co zwiększa szanse na rzuty rożne.
Liczę na dużo rzutów rożnych. Kurs jak dla mnie zawyżony.
Powodzenia.
⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 20:00
Spotkanie: Dudelange - Legia Warszawa
Typ: Legia wygra obie polowy
Kurs:
4.25

Ciekawe jak dzisiaj zagra Legia. Nie ma co ukrywac, że muszą rzucić się na przeciwnika od samego początku. Fatalny wynik z pierwszego meczu sprawil, że Legia nie jest faworytem do awansu. Może nowy trener cos pokaże? Mówi się, że świetny z niego motywator, a także to (co chyba najwazniejsze), że trzyma zawodników twardą ręką. Może w końcu skończy sie gwiazdorzenie i gadanie, że zawodnicy mają jakis problem psychiczny czy coś tam innego. Jesli przyjeżdżają amatorzy z Luksemburga, to nie ma tłumaczenia trzeba wygrAć i koniec. Nieważne czy u siebie czy.na boisku rywala. W poprzedniej rundzie Legia była w podobnej sytuacji, ale idiotyczna czerwona kartka zredukowala szanse do minimum. Dzis wystarczy dwa zero by awansowac. Chyba, ze znów któryś z gwiazdeczek Legii pokusi się o czerwo, wtedy będzie gorzej. Nie widzę innej opcji jak szybki gol dla Legii. W drugiej też cos strzela i bedzie dobrze. Ważne, aby bardzo uważnie zagrali w obronie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy, eliminacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: Mac.Tel Aviv - Pyunik
Typ: 2.drużyna strzeli gola - TAK
Kurs: 3.30
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: Pojedynek izraelsko-ormiański. W pierwszym meczu na boisku Pyunik&#39;a padł bezbramkowy remis, dlatego wszystko jest jeszcze sprawą otwartą. Zdecydowanym faworytem wydaje się być Maccabi, które już w pierwszym meczu powinno było spokojnie wygrać i sprawić, że rewanżowy mecz będzie tylko formalnością, jednak byli bardzo nieskuteczni.
Z całej dzisiejszej oferty - gol ekipy z Armenii jest najwyższy, a biorąc pod uwagę nieprzewidywalność meczy eliminacyjnych, kto wie czy to właśnie z tej pary nie będzie sensacyjnej ekipy w kolejnej rundzie?
Przewiduje dominację Maccabi, ale też przynajmniej 1 gola ekipy gości, która na 100 procent będzie miała swoje okazję, a ewentualne stracone gole - mogą działać tylko mobilizująco.
Przewidywany wynik 3-1 dla Maccabi
✅230

Otrzymane punkty reputacji: +6
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Świata U18, kobiet
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - Korea
Typ: Korea +1,5
Kurs:
1,50
Analiza:

Koreanki dość pewnie awansowały do ćwierćfinału pokonując Japonię wysoko 36:30 natomiast Niemki do ostatnich sekund walczyły o ten awans z Chorwatkami wygrywając 25:24 a do przerwy przegrywając 9:14 a były sporym faworytem w swoim meczu. Dziś ponownie Niemki faworytem lecz minimalnym ale ja wchodzę w zwycięstwo Koreanek, chociaż do typów dnia daję, że Koreanki przegrają max 1 gole (takie lekkie zabezpieczenie) ale wierzę, że wygrają po kursie ponad 2.
Do tej pory Koreanki 6 spotkań i 6 zwycięstw chociażby z Hiszpankami i Francuzkami natomiast Niemki uległy z Rumunkami w grupie 17:20 a grupę miały nieco słabszą.
Uważam, że Koreanki (jak już wcześniej wspominałem) mają apetyt na medal.
✅50

Otrzymane punkty reputacji: +2
C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Dudelange - Legia
Typ: 1 - awans
Kurs: 1,85
Godz: 20:00
Bukmacher: Totolotek
Tydzień temu wiara w Dudelange, a właściwie to przede wszystkim brak wiary w aktualną dyspozycję warszawskiej Legii się opłacało. Zespół z Luksemburga w Warszawie nie dał się zdominować i wyglądał jak drużyna po prostu lepsza. Kryzys w Warszawie nadal obecny, a przecież zmiana trenera nie zadziała z dnia na dzień. W dodatku sama kadra meczowa dziwna, bo tylko czterech typowych obrońców. Dudelange przygotowywało się cały tydzień na ten rewanż, ma korzystny wynik, a u siebie są jeszcze groźniejsi. Tym razem dodatni handicap jest trochę mały kurs, więc gram na awans ekipy z Luksemburga, bo przecież do tego wystarczy nawet porażka ;).
✅85

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Zenit - Dyn.Mińsk
Typ: 2
Kurs: 13
Analiza:
Typ warty ryzyka pograne również 02 po dobrym kursie, a więc Zenit w pierwszym meczu był traktowany jako faworyt który dostał baty aż 4:0! taki wynik musi o czymś świadczyć i nie jest to jednorazowa akcja w poprzedniej kolejce z DAC Dunajska Streda wygrali na wyjezdzie 3:1 i u siebie 4:1 więc są baardzo bramko strzelni dodać wynik 4:0 w 3 meczach LE strzelili 11 bramek tracąc 2 pokazali pazur i ja widzę w tym duże value i nie mogę nie spróbować. Powodzenia.
⛔100

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Typ: Legia powyzej 6,5 rzutu roznego
Kurs:
1,81
Bukmacher: 1xbet

Mecz o wszystko, a moze przede wszystkim o honor. Malarz obiecywal po pierwszym meczu że awansują. Taktyki na ten mecz wydają sie oczywiste. Dunderlage murarka ,Legia wsciekle ataki. Pomimo zachwytów nad Dunderlage po pierwszym meczu trzeba zauważyć że w ich obronie nie graja czarodzieje futbolu. W pierwsxym meczu tych druzyn Legia miala tylko 4 rogi, ale trudno było o wiecej gdy jedna strona wogóle nie funkcjonowała. Dziś ma wrócić Hlousek a jego centry to praktycznie gwarancja kilku roznych. Jako mecz odniesienia dla zakładu można traktować mecz rewanżowy z Trnava...wowczas goniaca wynik Legia miała 9 roznych...na podobny wynik trzeba liczyć dzis
⛔100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Typ - wygrana Dudelange
Kurs:
5.75
Bukmacher: Unibet

Witam,
po krótce widziałem pierwszy mecz i myślę ,że Dudelange mogło wygrać wyżej.
Znamy sytuację Legii jest trudna ...nie zanosi się na nagłe cudowne przebudzenie...wygrana z Piastem wymęczyła zespół .
Ponadto gospodarze są o krok od wielkiego jak na drużynę z Luxemburga osiągniecia i na pewno są wystarczająco zmotywowani.
I na koniec...jakoś cały czas mam przed oczami tą niemoc na twarzach piłkarzy Legii podczas zeszłotygodniowego spotkania .
Pozdrawiam.
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Godzina: 19:00
Spotkanie: Suduva - Spartaks
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs:
1.50
Bukmacher: forbet

W pierwszym meczu Suduva wygrała 1:0 i dziś do awansu wystarczy jej remis. Litwini pokazali sie z dobrej strony w kwalifikacjach do LM gdzie wyeliminowali cypryjski Apoel. Wyżej oceniam poziom ligi litewskiej niż łotewskiej ale Spartaks w dwumeczu z Crvena przegrał tylko 0:2. Liczę że dziś goscie również zagrają uważnie w obronie i mecz będzie wyrownany, najlepiej zakończony remisem. Jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅50

ziemniak 199

ziemniak

Użytkownik
Godzina: 19:30
Spotkanie:
Luzern - Olimpiakos
Kurs: 2.08

Dzisiejsze spotkanie Eliminacji Ligi Europy pomiędzy Szwajcarskim Luzern a Grecki Olympiakosem.
Faworytem tego spotkania jest Olympiakos który wygrał 1 spotkanie aż 4-0.
Skrót tego spotkania:

Na początku Skupie się na drużynie gospodarzy.
Szwajcarzy wystąpią w tym spotkaniu bez 6 kontuzjowanych zawodników:

Luzern zaczął też swoja ligę w której idzie im... tragicznie.
Ostatnie spotkanie (rozegrane 4dni temu) grali z obecnym liderem ligi Szwajcarskiej znanym chyba każdemu Young Boysami:

Spotkanie ostro wymęczyli ale mimo wszystko przegrali.
Statystyki tego spotkania były zdecydowanie na korzyść Young Boysów.
Żeby dodać tragiczność tego zespołu dodam tylko że Szwajcarzy przegrali także z przeciętnym Xamaxem 0-2.
Na 4 mecze towarzyskie które rozegrali przed sezonem wygrali tylko 1 (3 remisy) z...Wintherturem czyli 1 ligowcem ligi Szwajcarskiej.
Zespół jest przybity dużą porażka na wyjeździe z Olympiakosem i nie sądzę żeby chcieli wyjść na to spotkanie i próbowali...awansować ?
Prawdopodobnie oleją to spotkanie i postaraj się tylko nie doprowadzić do kolejnej katastrofy żeby nie zawieść swoich fanów.
Co do drużny gości.
Jest sporo rzeczy złych których można powiedzieć o Olympiakosie.
Pierwsza sprawa jest taka że nie zaczęli oni sezonu ligowego (więcej czasu na odpoczynek).
Mecze towarzyskie szły im... niezłym dobrze.
Na 9 spotkań 4zwycięstwa 2 remisy 3 porażki.
Zwycięstwa i remisy były nad typowymi ogórkami.
Natomiast przegrane chociażby z PSV 0-4 czy Genk także 0-4.
Oba spotkania przegrali na... wyjeździe.
O ile u siebie potrafią gromić rywali o tyle na wyjeździe przegrywają jeśli będzie to przeciwnik porównywalny do ich zespołu.
Myślę jednak że Luzerne trzeba traktować obecnie jako ogórka stąd moja propozycja na dobicie tegoż rywala i zwycięstwo Olympiakosu.
Na plus dla gospodarzy - atut własnego boiska.
Ciekawostki:
1. Luzerna jest dość bramkostrzelnym zespołem.
2. Olympiakos zdecydowanie gorzej gra na wyjeździe niż u siebie.
3. Luzerna w pierwszym spotkaniu zagrała bardzo ofensywnie systemem 4:3:3
4. Luzerna po meczu z Olympiakosem gra 1 mecz w pucharze Szwajcarii a potem z samymi sławami Szwajcarskiej ligi czyli kolejno:
- St Gallen
- Grasshoper Zurich
- FC Zurich
- FC Basel
- FC Sion
Nie zazdroszczę.
✅108

Otrzymane punkty reputacji: +12
C 9

cineslaw6

Użytkownik
Spotkanie:
Gent - Jagiellonia
Typ: 2 drużyna over 2.5
Kurs: 27
Analiza:
Witam obstawiam dzisiaj szalony typ ale z odrobiną szczęścia może coś z tego będzie.
Wszyscy wiedzą jak walecznie gra Jaga na wyjazdach to typowa drużyna wyjazdowa ostatni mecz w LE również na to wskazuje 4:4. Mało zabrakło żeby taktyka Jagi już w pierwszym meczu nie zawiodła no ale cóż zdarza się najlepszym oczywiście nie pije tu do Lęgi..
Typ będzie ciężki gdyż jak sami wiemy nie ma co porównywać poziomu naszej ligi z liga belgijska tym bardziej że Gent jest u siebie mocne i tracą mało bramek na ostatnich 5 meczy stracili 3 razy po 1 bramce i dwa razy zachowali czyste konto ale zdarzają im się potknięcia co z walecznością i temperamentem Jagi może dac ciekawe rozwiązanie polecam Typ za jakieś drobne pozdrawiam
⛔100

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Spotkanie:
FCSB- Hajduk Split
Kurs: 5,1
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Nie ukrywam że wydaje mi się ten kurs mocno przesadzony. Poleciał już trochę ale nadal jest wart lekkiej stawki.
Dziwi mnie aż takie faworyzowanie gospodarzy, bo w pierwszym spotkaniu to Chorwaci stworzyli więcej okazji, oddali więcej strzałów, z gry wyglądali wg mnie lepiej. Nie ma między tymi drużynami aż takiej rozbieżności potencjału. Do tego że piłka w Chorwacji robi progres to po mistrzostwach już każdy wie, fakt że większość to export graczy, ale zawsze wyniki podnoszą jakość w lidze krajowej. Zainteresowanie, napływ innych trenerów itd.
Hajduk potrafi też zagrać ofensywnie i na obcym terenie o czym przekonała się Slavia Sofia przegrała u siebie 2-3, odpadła w porzedniej rundzie.
Rumuni mocna defensywa, ostatnie mecze na zero z tyłu, czy dziś będzie podobnie ? Hajduk ma jak dla mnie łatwiej bo 0-0 w pierwszym meczu po strzeleniu bramki promuje ich, zmusiłoby to do otwartej gry a jak się to kończy już pisałem o bułgarskiej drużynie. Mniejsze ryzyko remis, większe postawię dziś na Chorwatów szkoda mi tego kursu.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Europejska,
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Feyenoord – Trencin
Typ: over 13.5 rzutów rożnych
Kurs: 4.60
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Kurs na bramki fatalny ale i tak pewnie będzie tutaj overowo i ofensywnie z obu stron. Dla mnie ten wynik z pierwszego starcia to nie ukrywam sensacja. Trencin nie może tego wypuścić ale gospodarze będą walczyć mimo to i to jest właśnie lepsza opcja związku z tym na ten mecz czyli rzuty rożne. To jest pewne Feyenoord tutaj ruszy zaciekle do ataku od pierwszej minuty, będą chcieli szybko strzelić, po prostu rzucą się na rywala, który pewnie na początku się mocno zamknie by to przetrzymać i tutaj gospodarze będą się przedzierać bokami oraz będą dużo uderzać z dystansu. Tak sobie zerknąłem na kilka spotkań u siebie z poprzedniego sezonu gdzie dominowali rywali i potrafią kręcić tak w graniach 6- 10 rogów a dziś to tempo by przynajmniej powalczyć o awans będą musieli utrzymać przez 90 minut. Trencin bronić nie umie i będzie się to pewne odgryzał w kontrach, coś od siebie dorzucą do tego wyniku a dla mnie te linie wcale nie takie wysokie.
✅360

Otrzymane punkty reputacji: +27
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom