>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.08.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja National
Spotkanie: Luzenac vs Bourg Perronas
Typ: Under 1,5 bramki
Kurs: 2.54
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Zapraszam na spotkanie ligi National we Francji i mecz drużyn które w swoich pierwszych spotkaniach zanotowały zwycięstwo.Gospodarze czyli Luzenac w pierwszym meczu wygrali na wyjeździe z Orleans skromnie 1:0 natomiast goście dzisiejszego spotkania Bourg Perronas wygrali an własnym terenie 2:1 z drużyną Boulogne.Co ciekawe wszystkie 3 bramki w tym spotkaniu wpadły z rzutów karnych więc ewidentnie piłkarze mieli problem ze strzeleniem bramki z akcji lub jakiegoś innego stałego fragmentu gry.Stąd pojawia się u mnie typ under 1,5 bramki i myślę że ma on duże szanse powodzenia.W tamtym sezonie w meczach tych drużyn raz było 1:0 dla Bourg a raz 2:0 dla Luzenac.Pokazuje to że te drużyny nie są jakoś bardzo bramkostrzelne i nie tracą zbyt wielu bramek więc dziś możemy się spodziewać bardzo małej ilości goli.Dobry początek sezonu w postaci 6 pkt to będzie bardzo dobry start jednak myślę że w tym spotkaniu oba zespoły będą chciały co najważniejsze nie stracić bramki i dalej utrzymać się w czołówce tabeli po dwóch kolejkach.Osobiście myślę że gospodarze dzisiejszego starcia czyli Luzenac wygrają skromnie 1:0 lub w tym meczu nie obejrzymy bramek.Powodzenia!!!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom