>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.05.2023 (wtorek)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP
Godzina 19.15 +
D>Medvedev - A.Zverev
Typ Zverev i over 22.5 gema
kurs 3.95
forbet
analiza:
Dobra wiadomośc dla obu Lolek Alcaraz za burtą i myślę że obaj tutaj nie odpuszczą.W Monte Carlo i w Indian Welss wygrywał 2:1 rosjanin ja tu spróbuję pójsc w stronę niemca i wyższego kursu.Obserwując przebieg ich dwóch ostatnich meczów dobrym pomysłem możę być również over 1.5 tajbreka kurs nawet 17 na to mozna znaleźć .Powinien być dobry mecz na styku.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Inter Mediolan - AC Milan
Typ: obie strzelą
Kurs:
1,71
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

W pierwszym meczu Inter "na wyjeździe" pokonał AC Milan 2:0, dziś grają rewanż na tym samym stadionie bo obie drużyny graja na San Siro w Mediolanie. Pierwsza połowa to był pogrom w wykonaniu Interu gdzie mogli spokojnie strzelić 3,4 bramki ale druga połowa już była lepsza w wykonaniu Milanu.
Dziś Leao powinien wrócić do gry a jest to dość spore wzmocnienie ekipy Milanu. Typuję w tym meczu obie strzelą ponieważ Milan nie mają już nic do stracenia musi zagrać agresywnie i ofensywnie od 1 minuty meczu aby chociaż spróbować odrobić straty a dla Interu będzie sporo okazji do kontr.
Co by nie mówić Milan awansował do półfinału strzelając gole m.in. Napoli w obu meczach czy Tottenhamowi w 1 meczu.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom