>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 16.05.2021 (niedziela)

Status
Zamknięty.
bonustagpl 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna - Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Benevento - Crotone
Typ:
Crotone
Kurs: 5,6
Bukmacher: Betfan

Witam, dzisiejszy kurs na Crotone jest moim zdaniem za wysoki. Więc jeżeli nie macie na dzisiaj wysokiego kursu, to może być to ten typ. Dlaczego? Oprócz formy obydwóch drużyn, patrzę na h2h. Po wzięciu dwóch łyków kawy, zaobserwowałem pełną dominację Crotone nad Benevento. Więc co mogę powiedzieć jak widzę 4:1 i 3:0 dla Crotone? Typ 2. Bez powodzenia.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Polska
Godzina: 19:30
Spotkanie: Puszcza Niepołomice - ŁKS Łódź
Typ: Handicap 1:0 - 2
Kurs: 3,5
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Piłkarze ŁKS-u zawodzą swoich kibiców na całej linii. Zwycięstwo nad niżej notowaną Puszczą nie przywróci zatraconego zaufania, ale pozwoli na złagodzenie nastrojów, które nie są ostatnimi czasy najlepsze....
Puszcza nie wygrała w lidze od sześciu spotkań i z pewnością będzie chciała przerwać tę niechlubną passę. Zespół z Niepołomic zajmują aktualnie 13-tą pozycję z 34 punktami.
Łodzianie po serii niepowodzeń spadli w lidze na szóste miejsce i z 48 punktami drużyna pod wodzą trenera Mamrota musi powoli skupiać się na walce o baraże do Ekstraklasy, choć po rundzie jesiennej wydawało się, że bezpośredni awans będzie formalnością.
Obie drużyny potrzebują przełamania, ale więcej jakości jest po stronie ŁKS-u, który żeby zmazać złe wrażenie musi ten mecz wygrać pewnie, stąd typ na wygraną w handicapie.

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna / 2. Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Sandhausen vs Jahn Regensburg
Typ: czerwona kartka w meczu
Kurs: 4.80
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Za chwilę rusza mecz, więc krótko opiszę swój typ. Jest to starcie z dołu tabeli Zweite, gdzie obie ekipy nie są pewne jeszcze utrzymania. W gorszej sytuacji znajdują się gospodarze, chociaż i goście przy ewentualnej porażce z Sandhausen będą dalej musieli martwić się o swój byt. Gospodarze u siebie czują się bardzo dobrze i zrobią wszystko, aby sięgnąć po komplet oczek. Dla gości planem minimum jest przynajmniej remis. Ja poszukam w tym pojedynku czerwonej kartki. Waga spotkania oraz arbiter pozwalają pozytywnie myśleć o tym typie. 29-latek Nicolas Winter jest niedoświadczonym arbitrem. Głownie prowadzi mecze 3. Ligi. Dzisiaj zapewne będzie miał sporo pracy, bo i jedni i drudzy potrzebują punktów. Jahn Regensburg otrzymuje sporo czerwieni. Mam nadzieję, że dzisiaj oni lub Sandhausen będą musieli grać w osłabieniu.

100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina:19:00
Spotkanie:Wizards vs Hornets
Typ:Westbrook over 12,5 zbiórek
Kurs: 2,1

Bukmacher:
Betclic
Analiza:

Dzisiaj dwa najważniejsze pojedynki w NBA o rozstawienie w fazie play in. Washington z Hornets oraz GSW z Memphis. Obie drużyny z takim samym bilansem, mam nadzieję że stoczą pasjonujące starcie i do końca wyrównane. Nie wiadomo czy zagra Beal w Washington. Myślę, że Russell znowu zrobi monster linijkę. Over ogólny jest do gry, ale ja idę w kierunku jego zbiórek. Generalnie mecz nie musi być bardzo otwarty. Pomimo słabej obrony Czarodziejów jest to bardzo ważne starcie. Szykuje się raczej niższa skuteczność. Tym bardziej biorąc pod uwagę wagę tego spotkania jak i porę rozgrywania meczu. Koło 40 minut dostanie i będzie co zbierać. Jak to Russ będzie wszędzie. Linijka na over ogólny 54,5 również do gry.

110

Otrzymane punkty reputacji: +552
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Villareal - Sevilla
Typ: Sevilla i over 2.5 gola w meczu
Kurs
: 5.00
Analiza:
W przedostatniej kolejce sezonu hiszpańskiej La Liga walczący o piąte miejsce w stawce Villarreal zmierzy się z Sevillą. Goście tym bardziej mają o co grać, bo w teorii mogą jeszcze zakończyć zmagania ligowe na drugim miejscu w tabeli, choć i podium będzie dużym sukcesem. Ścisk w czołówce jest bardzo duży. FC Sevilla jest czwarta, ale do trzeciej w tabeli Barcelony traci tylko dwa punkty. Gospodarze mają przed sobą finał Europa League. Walczą też o to, by zakończyć zmagania w La Liga w pierwszej piątce. Tuż przed Żółtymi Łodziami Podwodnymi są Real Betis i Real Sociedad. Tracą do tych rywali odpowiednio jeden i dwa punkty, moim zdaniem parcie jednak jest na finał rozgrywek klubowych w Europie o czym świadczą ostatnio osiągane wyniki. Cztery ostatnie gry na Estadio de la Ceramica to tylko 3 punkty wywalczone z Getafe po wygranej 1:0. Pozostałe mecze to porażki 2:4 z Celtą Vigo, 1:2 z Barceloną i 1:2 z Osasuną. Przeciwnie goście ich forma wyjazdowa w ostatnim czasie jest całkiem niezła. Zremisowali na Realu 2:2, wygrali z San Sebastian 2:1, z Celtą Vigo 4:3 i zremisowali z walczącym o utrzymanie Valladolid 1:1. Ostatniej porażki w delegacji Sevilla doznała 6 marca przegrywając z Elche 0:1. Jeżeli chodzi o absencje to Sevilla nie ma przed tym meczem nowych zmartwień. Jeśli chodzi o Villarreal, poza kadrą meczową z powodu zawieszenia są Mario Gaspar i Jeromino Rulli, a urazy leczą Iborra i Juan Foyth. Villarreal skupia się w tym momencie przede wszystkim na finale Europa League i mam nadzieję, że będzie to widoczne w czasie dzisiejszego spotkania. Sevilla gra o podium tabeli i moim zdaniem to bierze. "Żółta łódź podwodna" tylko dwa razy na swoim obiekcie nie potrafiła trafić do siatki rywali (Athletico, Elche), wiec mam nadzieję że dorzucą swoją bramkę do dorobku meczowego. Po takim kursie, ja próbuję.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk
Typ: Lechia
Kurs:
2,10
Analiza:

Lechia Gdańsk walczy z Piastem Gliwice o 4 miejsce dające prawo gry w kwalifikacjach do Ligi Europy. Aby tak się stało najpierw muszą wygrać swój mecz a następnie spoglądać na wynik meczu Piasta. Lechia Gdańsk ostatnio zanotowała 2 porażki a wcześniej mieli bardzo dobrą passę zwycięstw jednak ostatnio już nie wygrywali tak często.
Jeśli chodzi o Jagiellonię to ten sezon na pewno nie zaliczą do udanych ostatnie 5 spotkań bez zwycięstwa mówią same za siebie.
Uważam, że dziś Lechia jest bardziej zdeterminowana na 3 oczka i wygrają ten mecz.

100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Wisła P. - Zagłębie
Typ: Zagłębie lub remis i poniżej 4,5 gola
Kurs: 1.79
Bukmacher: Betfan
Analiza: Na dzisiaj wybrałem spotkanie Miedziowych z Nafciarzami, Wisła się utrzymała i jedyne o co mogą powalczyć to 12 miejsce, natomiast Zagłębie może jeszcze powalczyć o 4. miejsce i europejskie puchary, ale czy tego chcą? Szczerze wątpię, więc dlaczego gram w stronę ekipy z Lubina? Pisałem już wielokrotnie, że klimat za obecnego prezesa nie jest najlepszy, kibicuję i jeżdżę na Zagłębie od początku lat 90-tych, ale takiego osoby na tym stanowisku jeszcze nie widziałem, zdaję sobie sprawę, że niestety w KGHM jest to stołek po części polityczny, mam nadzieję, ze po sezonie mu "podziękują" i ktoś nowy zrobi konkretną rewolucję w klubie, bo to co się tam wydarzyło w ciągu ostatniego roku to lekko mówiąc dramat. Sytuacja na linii klub (prezes) kibice jest mocno napięta. Po ich reakcji trener odsunął wreszcie statystów od składu i przyszły wyniki, może nie jakieś rewelacyjne, ale przynajmniej nie przegrywają, jak byłem na początku mocnym zwolennikiem trenera tak teraz widzę, że jak nie ma wykonawców (Bohar, Białek, Czerwiński) to brak też pomysłu na grę, mam nadzieję, że po sezonie strony dojdą do porozumienia i rozstaną się z obecnym trenerem a zatrudnią Brosza, który prawdopodobnie rozstanie się z Górnikiem. Tak, więc uważam, że kilka osób musi grać tu o posadę i tak jak wspomniałem wcześniej, w obecnej sytuacji kadrowej i organizacyjnej ostatnie co jest potrzebne w Lubinie to puchary, wiadomo, że oficjalnie nie odpuszczą, bo muszą walczyć, dlatego myślę, że remis są w stanie wyciągnąć, a może nawet minimalnie wygrać co i tak nie da 4. miejsca, bo innym klubom raczej bardziej zależy pokazać się w Europie. Do typu dokładam under bramkowy, we wszystkich meczach pomiędzy obu klubami granych w Płocku tylko raz padło więcej goli i było to w 2012. W obecnej rundzie w meczach Wisły tylko raz padło więcej goli z Legią w Warszawie 5:2, natomiast Zagłębie przekroczyło tą granicę dwa razy na wyjeździe z Cracovią 4:2 i u siebie z Wisłą Kraków 4:1. Patrząc na obecną formę obu ekip nie sądzę, żebyśmy zobaczyli 5 goli dzisiejszego popołudnia. Bilans spotkań bezpośrednich rozegranych pomiedzy nimi w Płocku to 3 wygrane Wisły, 1 remis i 6 wygranych Zagłębia.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Francja
Godzina 21
Spotkanie : Nimes - Lyon
Typ : Poniżej 3.5 gola
Kurs : 2.05
Bukmacher ETOTO
Sytuacja w tabeli na 2 kolejki przed końcem jest taka że oba zespoły wciąż walczą, goście o grę w Lidze Mistrzów a gospodarze o utrzymanie. Nimes ostatnim wysokim zwycięstwem nad Metz, udowodnili ze nie stracili nadziei na pozostanie w Ligue 1. Uwazam że założenia sztabu szkoleniowego będą takie żeby nie dać sobie wbic bramki i i liczyć na kontry. Zważając na to że Lyon jest w gazie i grają o stawkę to gospodarze będą musieli zagrać zachowawczo a że potrafią grać na under to pokazali w tym sezonie notując tylko 10 over 3.5 na 36 meczów, co dodatkowo skłania mnie to do pogrania powyższego typu. Lyon mimo że zaliczył 3 bardzo overowe spotkania z rzędu to w tej statystyce też nie królują w tabeli bo na 36 meczów miał 14 overow. Jest to mecz walki ale często właśnie takie mecze nie są owocne w bramki liczę na taki scenariusz dziś.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - Rzym - FINAŁ
Godzina: 17:00
Spotkanie: Djokovic Novak - Nadal Rafael
Typ:
powyżej 20,5 gema
Kurs: 1.66
Bukmacher: TOTOLOTEK
Analiza:
Kolega wcześniej już napisał chyba wszystko o tym pojedynku. Obydwaj Panowie w ostatnich latach dość częstwo spotykają się ze sobą na kortach ziemnych w Rzymie. W ciągu ostatnich 5 lat mierzyli się tutaj 3-krotnie. Ostatnio w 2019 roku również w finale, gdzie lepszy okazał się Rafa 6:0, 4:6, 6:1. W 2018 roku w półfinale także ze zwycięstwa cieszył się Hiszpan 7:6, 6:3. W 2016 roku w ćwierćfinale zwyciężył Djoko 7:5, 7:6. Dziś czeka ich kolejny pojedynek. Jeśli miałbym typować zwycięzcę to również stawiałbym na Rafę ale liczę, że Djoko postawi trudne warunki królowi kortów ziemnych i obejrzymy po raz kolejny bardzo ciekawy pojedynek. W ostatnich 3 pojedynkach over 20,5 gema był pokrywany i liczę, że tym razem będzie tak samo. Niemożliwe wydaje się aby ten finał zakończył się tak finał kobiet w którym Nasza Królowa Iga rozjechała Karolinę Pliskovą w 45 minut 6:0, 6:0. Ten wynik zapisze się na długo w historii tenisa. Jednak wracając do finału Panów to zapowiada się bardzo ciekawe widowisko i mam nadzieję, że jak najdłuższe.

66

Otrzymane punkty reputacji: +525
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Rzym
Godzina: 17:00
Spotkanie: Djokovic Novak - Nadal Rafael
Typ: pierwszy set Nadal/ mecz Djokovic
Kurs: 9.6
Bukmacher: betclic
Analiza:
KOLEGA SPECJALISTA OD TENISA ,opisał materię bardzo wyczerpująco i wybrał opcję najbardziej oczywistą , najbardziej prawdopodobną i typuje 2:0 Nadal.DOSTAŁ ODEMNIE PUNKTY REPUTACJI za tą analizę.Oczywiście panowie lubią się upokarzać nawzajem w finałach wielkiego szlema i wygrywać 3:0 w finałach wielkiego szlema.Rafa w Paryżu ,Novak w Melbourne.Rzeczywiście jeśli Rafael wygra dzisiaj 2:0 będzie to kolejny nudny odgrzewany kotlet.Ale panowie fundowali nam też kilka razy dobrze przyprawione i skomponowane dania , kilka razy istne rarytasy , pamiętny finał AO czy półfinał na Wimbledonie.
W tenisie również upokarzające może bardziej od szybkiego 3:0 na wielkich szlemach jest wygrać dwa pierwsze sety a potem przegrać następne 3.Nie zapomnę miny Janowicza po meczu w drugiej rundzie AO z Cilicem.
Podobnie jest w meczu do dwóch wygranych setów .W meczach do dwóch wygranych setów tylko 2 razy Nowakowi udało się wygrać z Nadalem po przegraniu pierwszego seta.Dawno temu w Miami i dawno temu właśnie tutaj w Rzymie w 2014.
To jest bukmacherka i coś wybrać trzeba.Dużo dogów wchodzi w tym roku w Rzymie .Ja wybieram kurs 9.5 za drobne.

100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 17;30
Spotkanie: Pogon - Rakow
Typ: Rakow Czestochowa
Kurs: 3.15

Analiza:

Pogoń jak powszechnie wiadomo, wraz z deklaracją w postaci podziału na grupy, czy jak to miało miejsce w tym roku "przypieczętowaniu podium" kończy grać. Raków obecnie gra bardzo ciekawy futbol, jeden z bardziej skutecznych na poziomie ekstraklasy i na tym etapie rozgrywek, mimo że nic się nie zmieni w tabeli nie uważam, że podopieczni Papszuna odpuszczą spotkanie. Raków przede wszystkim gra fenomenalną ofensywę i myślę, że w przypadku takiego spotkania bez presji powinni tylko na tym zyskać i ograć Pogoń. W miarę kadrowo oba zespoły bez większych braków. Pogoń chociaż zdobywa bramki po kontrach to raczej w przypadku utraty gola z Rakowem, raczej nie będzie miała wielu okazji, bo zawodnicy z Częstochowy bardzo solidnie operują piłką; cytując klasyka - piłka przy nodze im nie przeszkadza, a jako że Pogoń też nic nie musi raczej nie wydaje mi się, żeby gryźli trawę. Typ trochę życzeniowy, aczkolwiek w takich kolejkach o nic to ciężko coś wycisnąć w kwestii analizy - na ten moment Raków to lepszy zespół i kurs przeszło 3 może okazać się super okazją, żeby zarobić.

215

Otrzymane punkty reputacji: +747
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom