>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Typy dnia - 16.05.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:pilka nożna,SZWAJCARIA: Super League
Spotkanie:Sion-Grasshoppers
Typ:2
Kurs:2.22
Godz:19:45
Buk:pinnacle Sports
FC Sion ma naprawdę duże problemy finansowe. Z tego powodu, w ostatnim meczu nie zagrali: Sauthier, Buhler, Regazzoni, Dingsdag, Mrdja i Yoda ,którzy opuścili klub.opuścił.Również trener, legendarny Gennaro Gattuso odszedł z klubu.W wyniku tych problemów w ostatnim meczu z Sankt Gallen polegli 0-5 na wyjeżdzie.Prawdopodobnie wszyscy inni podstawowi gracze opuszczą Sion i klub będzie zmuszony grać z młodzieżą ostatnie cztery mecze, według mnie oznacza to wyraźne porażki we wszystkich poozostałych spotkaniach to końca sezonu.Nie ma pieniędzy więc motywacja gospodfarzy dzisiaj jest bardzo słaba.Z drugiej strony, Grasshoppers zajmują drugie miejscew tabeli, i musi wygrać , aby je utrzymać bo tylko o jeden punkt wyprzedza Sankt Gallen.A zajęcie drugiego miejsca w lidze ,oznacza udział w kwalifikacjach Ligi Mistrzów.Jak dla mnie pewna wygrana gości dzisiaj.
✅ 122

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Mistrzostwa Świata, godz 20:15
Kanada - Szwecja
TYP: 1
KURS: 1,82
BUK: Pinnacle
Analiza:
Dzisiaj postanowiłem napisać analizę do hokeja a dokładniej do Mistrzostw Świata gdzie zaczyna się runda pucharowa i zmierzą się ze sobą Kanada z zespołem Szwecji. Faworytem tego meczu jest Kanada ale kursy są bardzo interesujące więc warto jest zagrać.​
Kanada w grupie A zajęła 2 miejsce z dorobkiem 18 oczek. przegrali o 2 oczka ze Szwajcarią która gra znakomicie i awansowała dalej. Kanada 6 meczy wygrała i jeden mecz przegrali. Wygrali oni z zespołami: Dani 3:1, Norwegii 7:1, Białorusi 4:1, Czech 2:1, Szwecji 3:0 i zespołem Słowenii 4:3 a przegrali ze Szwajcarami 3:2. A więc jak widać bardzo dobrze się spisują i wygrywają dużo meczy.​
Natomiast zespół Szwecji znajduje się w grupie A i w grupie zajęli oni 3 miejsce z dorobkiem 15 oczek. wygrali oni 5 meczy i dwa mecze przegrali. Wygrali oni z : Czechami 2:1, Białorusią 2:1, Norwegią 5:1, Słowenią 2:0 i z zespołem Dani 4:2. Przegrali oni z zespołem Kanady 3:0 i z zespołem Szwajcarii 3:2. A więc średnio się w tych rozgrywkach spisują.​
Oba zespoły w ostatnich 5 meczach pomiędzy sobą to 3 razy wygrywali Kanadyjczycy natomiast 2 razy wygrali Szwedzi. Moim zdaniem ten mecz może być zaciekły lecz uważam że reprezentacja Kandy wygra bo jest zespołem lepszym i jak USA dzisiaj tak samo Kanada zagra od początku na 100 % i pokaże kto jest lepszy. Kursy są ciekawe dlatego też stawiam na zespół Kanady.
⛔ 100​

huczkins 28

huczkins

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, Francja D1
Spotkanie: PSG Handball - Billere
Typ: Handi; PSG -11,5
Kurs: 2.00
Godz: 20:30
Buk: Bet 365
Krótka analiza:
Dzisiejszego wieczoru we Francji odbędzie się dość ciekawy pojedynek gdzie pierwsze w tabeli PSG Handball podejmie ostatnią drużynę w tej lidze.
Ciekawy pojedynek, gdyż goście mają dorobek 0pkt.(wszystkie 24 spotkania przegrane) natomiast gospodarze mają oczek 43 (tylko jedna przegrana i jeden remis z ostatnim meczu z Montpellier).
Gospodarze powinni gładko i widowiskowo pokonać Billere pokrywając przy tym typowany przeze mnie handicap. Jednakże dwa pojedynki pomiędzy tymi drużynami zakończyły się wygraną PSG nieznaczną wygraną tj. 7 i 8 bramkami jak na różnicę klas tych drużyn to mało, lecz trzeba brać pod uwagę, iż grali oni na wyjeździe więc tym razem większa wygrana nie powinno im to sprawić większego kłopotu. Sama kadra drużyny ze stolicy budzi ogromny respekt nie trzeba przedstawiać takich gwiazd jak Gunnarsson, Dinart i Hansen.
Jak dla mnie można i stawiać spokojnie handi -14,5 po kursie 2.95 jednak zostanę przy -11,5.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom