>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.04.2023 (niedziela)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Sztutgart
Godzina 13.00
P.Martic - S.Lisicki
Typ Martic i over 21.5 grma
Kurs 3.1
Forbet
Analiza:
W h2h 2:0 dla Niemki 2:0 na hardzie i 2:0 na trawie dawne dzieje 2010 i 2012.
I chyba porą na rewanż po latach.
Martic wczoraj bardzo udany rewanż po latach na Abduraimovej i liczę że Petra pójdzie za ciosem. Wczoraj wyglądała dobrze , była moc , funkcjonował dropshot , czuję kort.
Lisicki w wieku Chrystusowym 33lat , prime ma dawno za sobą ale patrząc w bilans ciągle coś potrafi.W dodatku gra u siebie , Frekwencja publiczności wczoraj dopisała , dziś powinno być jeszcze lepiej.Niesiona dopingiem Sabine raczej tanio skóry nie sprzeda , nie powinno być do jednej bramki.

210

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2086
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 21
Spotkanie: Memphis Grizzlies - LA
Typ: Austin Reaves 8 lub więcej asyst
Kurs: 6.4
Bukmacher: betfan
Analiza: Typ na podbicie punktów. Reaves jest starterem Lakersow, od parunastu ladnych spotkan rozgrywa ponad 30 min na parkiecie. Czesto ma pilke przy sobie, ogolnie trzeba przyznac ze staty ma troche nieprzewidywalne bo raz potrafi rzucic ponad 20 pkt by potem trafic po 12 czy 13 po kilka spotkan z rzedu. Podobnie jest z asystami. Przeciwko Memphis dwukrotnie w tym sezonie 7 asyst. Spodziewam sie, ze spora ilosc punktow przejdzie na Lebrona i Davisa a ktos im bedzie asystowal. Licze na jego dobry mecz.

100

isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 15:00
Spotkanie: West Ham - Arsenal
Typ: remis
Kurs: 4.30
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Od wczoraj za mną chodzi ten typ. Gdzie nie spojrzysz to piszą, że Arsenal musi. Inter też musiał wczoraj, Batern też a jednak nie podołali, choć oni jeszcze mają LM, no tak... Na siedem ostatnich spotkań Młotów na własnym podwórku przegrali tylko jedno, z Necastle i to dość pokaźnie. U siebie grają dość dobrze ostatnimi czasy. Grają o utrzymanie co na taki klub jak oni, z takim potencjałem nie przystoi. Dzisiaj zawita Arsenal, który gra zaś o mistrza, tym samym obie drużyny mają o co walczyć. Wydaje mi się, że derby zakończą się podziałem punktów, gdyż chłopaki z WestHamu zrobią wszystko aby dzisiaj nie przegrać właśnie z drużyną Arsenalu. HTH bardzo nie korzystne ale może czas właśnie na progresywne przełamanie i jakimś fartem jednak zwycięstwo. 1x za 2.40 opłacalnie wygląda ale czy West Ham będzie miał tyle szczęścia by wygrać? Raczej nie, ale aby zremisować już mam nadzieję, że tak. Cały czas mam przeczucie, że dzisiaj Arsenal po raz drugi z rzędu nie podoła zwyciężyć. Kursy na remis poleciały od wczoraj w dół, na zwycięstwo Arsenalu przeciwnie.

330

Otrzymane punkty reputacji: +2343
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: żużel
Godzina: 19:15
Spotkanie: Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin
Typ: Motor handicap -4,5 pkt
Kurs: 2,55
Bukmacher: ebetX
Analiza:

Hit tej kolejki Ekstraligi. Obie drużyny wymienia się do podium w tym sezonie. Nie ma co ukrywać, Motor to główny kandydat obok Sparty do mistrzostwa. Zmarzlik, Kubera, Lindgren, Hampel czy Holder to plejada gwiazd. Do tego Cierniak, który w tym sezonie powinien być najlepszym juniorem w lidze. Włókniarz natomiast ma Madsena, Michelsena, ale... Nie pojedzie dziś Woryna, a to ogromne osłabienie. Juniorzy i Karlsson, którzy go będą zastępować nie sądzimy, że zrobią duże punkty. Motor powinien spokojnie budować przewagę. Kursy na innych bukmacherach już mocno spadły.

155

Otrzymane punkty reputacji: +2266
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom