>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.03.2023 (czwartek)

Status
Zamknięty.
SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - Premier League
Godzina: 20:10
Spotkanie: Van den Bergh - Aspinall
Typ: Aspinall
Kurs: 1.91
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Nie będę ukrywał, że nie trawie Van den Bergha. Jego sposób bycia, robienie z siebie klauna na scenie oraz wychodząc na nią działa mi na nerwy i gość jest chyba jedynym darterem, którego tak nie cierpie, bo lotki to sport, w którym chyba jako jedynym, czuje sympatie do 95 procent graczy.
Belg, w mojej opinii, ostatnio zbyt często „prześlizguje się” w meczach i korzysta z chwilowych załamań przeciwników, albo ze zwykłego szczęścia. Tak było z Garym w UK Open, gdzie Szkot wrócił losy spotkania i powinien luźno to zamknąć w końcówce, tak było w Players Championship z De Sousa, gdzie Portugalczyk prowadził 4-1, ale przegrał 5-6.
Asp robi o wiele większe wrażenie i jego gra jest przyjemniejsza dla oka - w mojej ocenie, w nużącej Premier League daje powiew świeżości. Często pokazuje moc punktową, ale brakuje czasem kropki nad i, zamknięcia na podwójnych. Na podłogówkach z poprzedniego weekendu zrobił o wiele lepsze wyniki niż Belg i po cichu liczę, że Night 7 padnie łupem Anglika.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 18:45
Spotkanie: Djurgardens IF - Lech Poznań
Typ: DW 0:0
Kurs: 8.90
Bukmacher: Fortuna
Analiza

Szwedzi są w bardzo trudnym położeniu przed tym meczem i muszą rzucić się na Lecha od samego początku i próbować przedrzeć się przez obronę Lecha.
Mój typ jest oparty na meczu Lecha z Bodo gdzie w pierwszym meczu Lech bronił się cały mecz i niewiele miał z gry w tamtym meczu,Szwedzi będą robić dzisiaj dokładnie to co samo co Norwedzy,z tym że mają w nogach 120 minut meczu w pucharze Szwecji, Djurgarden to nie Chelsea czy Man City gdzie na ławce siedzi kolejna gwiazda która odmieni losy meczu. Naprawdę zdaje sobie sprawy że to wysoki kurs i porywam się z motyką na słońce ale Lech prawdopodobnie postawi autobus tak jak w meczu z Bodo.
Djurgarden to nie jest ta sama drużyna co jesienią i nie widze tutaj powodu dla którego miałbym uważać inaczej,nie grają rewelacyjnie na wiosnę,z drugiej strony myślałem że skoro Szwedzi nie są w najlepszej formie to można zagrać na Lecha ale nasza drużyna na pewno jest szcześliwa z trzymania wyniku,no i gospodarze z całą pewnością będą równie twardo bronić jak Polacy,nie widze tutaj niczego innego niz 0:0.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna plażowa - Copa America
Godzina: 18:00
Spotkanie: Peru - Urugwaj
Typ: Peru
Kurs:
2,45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Mecz, który rozstrzygnie 3 miejsce w grupie.
Obie drużyny mają po 1 zwycięstwie i 2óch porażkach. Szkoda po raz kolejny, że bukmacherzy nie wystawiają overów bo w tym meczu bym postawił na over. Drużyny już bez spiny, szans na awans do półfinału już nie mają a więc mogą pokazać troszkę ofensywy. Urugwaj faworytem? No dla mnie nie.
Peru moim zdaniem pokazało się z lepszej strony w tych 3 meczach a jak będzie dziś? Zobaczymy po 19.
Ostatnie mecze to Peru wygrywało z Urugwajem

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Europy
Godzina 21:00
Spotkanie : Ferencvaros : Leverkusen
Typ : suma kartek ( czerwona =2 ) powyżej 6.5
Kurs : 3.55
Bukmacher : ETOTO

Pierwszy mecz na BayArena (Leverkusen) zakończył się zwycięstwem Leverkusen 2:0 i z tą nie złą zaliczka chłopaki pojechali na rewanż , w tym pierwszym meczu fauli zanotowaliśmy 28 a sędzia Daniele Massa pokazał 7 żółtek , dzisiaj posędziuje Portugalczyk Artur Dias Soares który dosyć mocno sypie karteczkami , w tym sezonie w LM 3 mecze 9 żółtek i 2 bezpośrednie czerwone w LE jeszcze nie sędziował ani jednego meczu natomiast w poprzednim sezonie w Lidze Europy sędziował 3 mecze 21 żółtek i czerwona liczę że dziś znowu będzie sporo fauli a pan Artur posypie karteczkami .

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Mistrzów Kobiet
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Fenerbahce K - Conegliano K
Typ: Conegliano K
Kurs: 1.50
Bukmacher: STS
Analiza:

Szybko bo za chwilę spotkanie. Dziś Fenerbahce Oper Stambuł zmierzy się w pierwszym ćwierćfinałowym spotkaniu Ligi Mistrzów Kobiet z zespołem Joanny Wołosz Imoco Conegliano. Brak awansu włoskiej ekipy będzie mega sensacją. Conegliano jest liderem w lidze z jedną porażką na koncie i tylko 16-stoma straconymi setami w 22 spotkaniach. W fazie grupowej LM wygrały wszystkie 6 spotkań, tracąc tylko 2 sety. Dziś również są zdecydowanym faworytem w pojedynku z dopiero czwartą siłą tureckiej siatkówki. Fenerbahce w swojej grupie LM zajęło dopiero drugą lokatę za Stuttgartem i musiało grać w play offach z Chemikiem Police. Obydwa te spotkania wygrało Fenerbahce lecz że sporymi problemami. Raz po tie breku 3:2 i siebie 3:1. Dziś Wołosz i spółka powinny spokojnie sobie poradzić, bowiem są lepszym zespołem w praktycznie każdym aspekcie.

100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Europy
Godzinna: 18:45
Spotkanie: Fenerbahce – Sevilla
Typ: over 5.5 rzuty rożne Fenerbahce
Kurs: 1.98
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Turcja to gorący i trudny teren dla przyjezdnych, do tego nie ma co ukrywać Fenerbahce w domu w lidze imponuje, niestety ekipa ma do odrobienia wynik z Hiszpanie gdzie przegrali 2:0, tak więc ekipa musi tutaj rzucić się do ataków i jestem pewien że to zrobią od samego początku, kibice ich poniosą, otworzą ten mecz na pewno to jest ekipa mająca jakość na skrzydłach i tak będzie próbowała przebijać się przez defensywę Sevilli która na pewno mocno się cofnie i będzie czekać na kontry. Dla mnie przy scenariuszu że będą mieć piłkę to te 6 rogów powinni nabić bo muszą atakować zaciekle od pierwszych minut, będzie dużo strzałów, szukania gry skrzydłami.

98

Otrzymane punkty reputacji: +1167
U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna/Liga Konferencji
Godzinna: 18:45
Spotkanie: Slovan - Basel
Typ: Basel wygra minimum 2 golami (handi -1.5 na dwójkę)
Kurs: 5.75
Bukmacher: sts
Analiza:
Typ konkursowy, dla bezpieczeństwa można pograć awans Basel (ponad 2.0) czy też dwójkę ok 3.0. Tak jak przed pierwszym meczem uważam, że przewagę sportową w tej parze ma drużyna ze Szwajcarii. Uwazam, że to może być łatwiejszy mecz niż u siebie, gdzie goście zaprezentowali to co lubią - kontrę, czekali na kreacje ofensywne home i dwa razy udało im się skierować piłkę do siatki. Basel z kolei jakby trochę uciekł polot, dzisiaj to oni mogą poczekać na rywala i go w odpowiedni sposób wypuntkowac. Widze tu trochę analogię do ostatniego meczu Gent w Turcji, więc warto spróbować. Kursy wydają się przeszacowane, a jak mawia klasyk "Nic dwa razy się nie zdarza". Jak będzie to się oczywiście okaże.

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa, Liga Konferencji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Villareal - Anderlecht
Typ: Anderlecht awansuje
Kurs: 5.05
Bukmacher: Lvbet
Analiza: Ależ wyczuwam tu podpuchę. Nie lubię takich kursów. Wiadomo, że Villareal jest faworytem, wiadomo że jest zdecydowanie lepszym zespołem, ale na ich wygraną mamy cały czas 1.50, więc to już nie jest taki pewniaczek. Do tego mecz w Brukseli, który był naprawdę wyrównany i Anderlecht dogonił wynik przedłużając sobie szanse na awans, który osobiście wierzę, że uzyska, jednak jest to zakład bardziej przeciwko Hiszpanom niż oparty na dobrej formie Belgów.
Liga Konferencji to może nie Puchar Biedronki, ale czołowe drużyny nie traktują go poważnie, a Żółta Łódź Podwodna to poważny zespół, półfinalista ubiegłorocznej Ligi Mistrzów.
Obserwowałem Hiszpanów w Poznaniu i ich zaangażowanie już na rozgrzewce było delikatnie mówiąc średnie. Od początu było widać, że ten mecz przegrają i każdy kto był na stadionie odniósł takie wrażenie. Na podobne podejście liczę dziś. Mam nadzieję, że gospodarze uznali już, że awansowali po remisie w Belgii, a kurs po remisie w pierwszym spotkaniu zaskakująco wysoki. Tym bardziej, że Anderlecht to też nie jakieś ogórki. W lidze co prawda zawodzą, ale w Europie radzą sobie dobrze. Uważam, że kurs jest warty ryzyka i szukam w tym pojedynku niespodzianki.

400

Otrzymane punkty reputacji: +2470
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - WTA Indian Wells
Godzinna: 19:00
Spotkanie: Muchova - Rybakina
Typ: Rybakina o5,5 asa
Kurs: 2,75
Bukmacher: betclic
Analiza:

Mecz 1/4 turnieju. Zmierzą się w nim Czeszka Karolina Muchova, i faworytką według bukmacherów Elena Rybakina. Kazaszka to ścisły top w całym tourze jeżeli chodzi o serwis. W klasyfikacji zawodniczek w tym sezonie zajmuje drugie miejsce pod wzgledem asów mając ich 116. Liderką jest Garcia z dorobkiem 144. Jednak Francuzka rozegrała o 7 spotkań wiecej od Rybakiny. W IW Elena rozegrała 3 mecze. Notując w nich odpowiednio 6 asów w dwóch setach z Kenin, 9 asów z Badosą, również rozegrały panie dwa sety, oraz 4 asy z Graczevą. Jednak spotkanie z Rosjanką było bardzo krótkie, bo panie rozegrały tylko 15 gemów. Rybakina dysponuje bardzo silnym serwisem. Prędkość podania często kręci sie wokół 190 km/h, a niekiedy nawet przekracza tę barierę. Te prędkości są solidne nawet jak na standardy w ATP. Elenę miałem okazje obejrzeć na żywo w zeszłym roku w Ostravie w spotkaniu z Kvitovą. I szybkość oraz parabola lotu piłki po jej serwisie robiła wielkie wrażenie. Muchova złapała ostatnio dobrą forme i liczę na dobre spotkanie z obu stron. Nie powinno sie szybko skończyć, a patrząc na dyspozycje zawodniczek nie wykluczam trzech setów. Liczę, że dziś Elena będzie mieć dobry dzień jeżeli chodzi o serwis i pokryje linie zaproponowaną przez buka.

175

Otrzymane punkty reputacji: +1825
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom