>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.11.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Piłka Nożna Anglia, Conference Premier, godz 16.00
Bristol Rovers (4) – Kidderminster (11)
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet 365

Jest sobota, a to znak że gra Conference Premiere jedna z bardziej lubianych przez zemnie lig w Anglii mimo, ze czasami sypnie niespodziankami. Dzisiaj spotkanie dwóch zespołów, które ostatnio jak się domyślam przyniosły kolegom sporo przykrości i nerwów nie wygrywając swoich spotkań w których byli faworytami.
Bristol Rover to spadkowicz z ligi i oczywiście przed ligą jeden z dużych faworytów, ale początek rozgrywek nie najlepszy, kilka strat punktów. Od jakiegoś czasu jednak forma przyzwoita, zęby nie napisać doskonała, aż do nieszczęsnego meczu we wtorek w którym zremisowali z Alfreton Town na wyjeździe.
Jednak mimo tej straty punktów tutaj sa dla mnie faworytami choćby kiedy popatrzeć na ich dorobek na własnym boisku 6-2-1 bramki 11-4.
Dzisiaj w najsilniejszym składzie z wyjątkiem zawieszonego Andrew Monkhousa.
Kidderminster jeszcze bardziej mnie zdenerwował swoją porażka z Aldershot, tym bardziej, że to był mój wtorkowy „typ dnia”. Lekceważyłem oznaki słabszej formy u nich myśląc że na własnym boisku przynajmniej będą chcieli wygrywać. Jednak teraz już nie mam wątpliwości, że ostatnie 2-1-3 to oznaka słabości drużyny jako całości.
Reasumując:
Podoba mi się tutaj kurs na gospodarzy, tym bardziej kiedy sa po meczu gdzie stracili punkty. Motywacja powinna być na wysokim poziomie, a forma gości nie rokuje tutaj na jakieś zdobycze punktowe.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Conference Premier
Godzina: 16:00
Spotkanie: Eastleigh - Lincoln
Typ: over 3,5
Kurs: 2.62
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Spotykają się 2 bardzo overove drużyny. Gospodarze na 18 spotkań 7x zaliczyli over 3,5, a goście na 20 spotkań 9x. Trzy ostatnie spotkania ligowe drużyny Eastleigh w domu zakończyły się wynikami 3:2, 2:1, 4:1 natomiast Lincoln na wyjeździe trzy ostatnie spotkania to 3:3, 3:3, 3:3. W dodatku obie drużyny nawet z &quot;underowymi&quot; team&#39;ami kończą mecze z 3 golami więc szansa wydaje się być całkiem spora. Typ czysto statystyczny bo za wiele o drużynach nie wiem, ale wydaje mi się , że warto postwaić. Może Lincoln znów zaliczy 3:3 ;D.
Zwrot - spotkanie odwołane

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EL.ME
Godzina: 20:45
Spotkanie: Hiszpania vs Białoruś
Typ: Hiszpania over 2.5 gola
Kurs: 1.57
Bukmacher: Bet365
Spotkanie z jednym faworytem odbedzie sie na stadionie Nuevo w Huelvie.
Sytuacja w grupie C jest nastepujaca :
Prowadzi dosc niespodziewanie Slowacja,ktora wyprzedza Hiszpanie i Ukraine o 3 punkty.

Co do ostatnich spotkan,to podopieczni Del Bosque po odpadnieciu i mizernej grze na Mistrzostwach Świata rozegrali mecz towarzyski z Francja,co prawda Fracja przezywa bardzo dobry okres i gra naprawde bardzo dobrze to jednak fakt,iz Hiszpania nie oddala nawet jednego celnego strzalu na bramke byl dosc mocno rozczarowujacy..delikatnie mowiac..
Pozniej zaczely sie eliminacje i na wlasnym stadionie latwo udalo sie ograc Macedonie 5:1,po tym meczu moglo sie wydawac,ze kryzys chyba jest juz za druzyna jednak kolejny mecz znowu sprowadzil na ziemie hiszpanow,ktorzy przegrali na wyjezdzie ze Slowacja 1:2.
Meczu nie ogladalem,ale ponoc gospodarze nie mieli zbyt wielu sytuacji ale udalo im sie wykrozystac dwie i mecz wygrali.
Ostatni mecz to wyjazd i pewna wygrana z duzo slabszym Luksemburgiem 4:0.

Bialorus w grupie jest na 5 miejscu i gorzej wyglada tylko Luksemburg,ktory ma tyle samo punktow,czyli 1.
Obie te ekipy zdobyly po tym punkcie grajac miedzy soba,remisujac 1:1.
Bialorus po meczach towarzyskich rozegrala 3 mecze eliminacyjne.
Jeden wynik juz wymienilem,remis z najslabsza ekipa w grupie,poza tym dwie porazki przed wlasna publicznoscia - pierwsza z Ukraina 0:2 a druga ze Slowacja 1:3.

Hiszpania ma sie wziasc za gre w koncu i pokazac kibicom inne oblicze,dzis mecz u siebie z duzo slabszym rywalem tak wiec okazja do pewnej wygranej wyborna.
Nie mowie o jakims szczegolnym pogromie,ale 3-4 gole dzis to powinien byc &quot;plan minimum&quot;...

Z potwierdzen z prasy dzis ma zagrac w ataku Paco z Pedro...ten pierwszy jest w formie,wiec mnie to specjalnie nie dziwi ale Pedro..w klubie juz dawno zgasl ale fakt faktem w reprezentacji szlo mu jakos lepiej ostatnio..
Zagra tez Isco,ktory prezentuje wysoka forme w Realu.
W teorii wydaje sie wszystko ladnie a jak bedzie w rzeczywistosci to juz zweryfikuje boisko..
✅57

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, EL. ME
Godz: 20 45
Spotkanie: Macedonia - Słowacja
Typ: Słowacja -1
Kurs: 3.4
Bukmacher: U-nibet
Analiza:
Słowacja na dzisiaj czysto wydaje się być perełką dnia. Słowacy w tym eliminacjach po 3 meczach mają 9 punktów, a grali między innymi z Hiszpanią, którą na własnym stadionie ograli 2-1 czy Cenne 3 punkty przywiezione z Ukrainy. W trzecim meczu ograli naszych wschodnich sąsiadów Białorusinów 3-1. Także taka Macedonia nie powinna sprawić im problemów i gładko dzis zdobęda komplet punktów.
Macedończycy maja na swoim koncie 3 punkty po wygranej 3-2 z Luksemburgiem, poza tym przegrali na wyjeżdzie z Hiszpanią 5-1 i Ukrainą 1-0. Dzis sądzę, że Słowacy pojdą za ciosem. Podobna sytuacja jak do wczorajszego meczu naszych z Gruzją. Jeśli ogrywa się obecnych lub ustepujących Mistrzów Świata, to nie można tracic punktów z zespołami pokroju Macedonia. Dzisiejsza wygrana pozwoli zrobić ogromny krok w stronę awansu. Mój typ to 1-3 lub 0-2 dla gości. Hamsik, Weiss czy Skrtel poprowadzą drużyne do pewnej wygranej. Pozdrawiam
✅240

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna ( Eliminacje Euro 2016)
Spotkanie: Czarnogóra - Szwecja
Typ: 2
Kurs: 2.35
Analiza:
Najważniejsza informacja dot. tego spotkania i dla fanów rep. Szwecji to powrót Zlatana! Poza tym nie zagra pierwszy bramkarz Czarnogóry Mladen Bozovic i gwiazda zespołu Mirko Vucinic, który wrócił do klubu leczyć uraz. Czarnogóra popełnia ogromne błędy w obronie, kto oglądał skróty z ostatnich spotkań tej ekipy ten wie. Gospodarze muszą ten mecz wygrać, aby zachować szanse na awans, ale to nie będzie takie łatwe. Wiadomo, Czarnogóra trudny teren, ale Szwecja ze Zlatanem w składzie to inna jakość. Mocna, siłowa piłka.
Skład Szwecji na to spotkanie:
Zengin Ibrahimovic Forsberg
Ekdal Källström Durmaz
Bengtsson Antonsson Granqvist Lustig
Isaksson
Nie ma co patrzeć na to, że Czarnogóra gra dobrze u siebie, skoro w tych eliminacjach grają jak Grecy wczoraj... Remis 0:0 z Lichtensteinem dobitnie to pokazuje. Liczę na to, że Ibra pociągnie tą grę i Szwecja wywiezie bardzo cenne 3 pkt!
⛔100

jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Godz: 18:00
Spotkanie: Luksemburg vs. Ukraina
Typ: 2 połowa: powyżej 1.5 bramki
Kurs: 2.10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam, dziś przyjrzałem się nico bardziej spotkaniu które odbędzie się na terenie Luksemburgu. Ukraina w swojej grupie zajmuje trzecia pozycję i posiada tyle samo punktów co druga Hiszpania. Lider grupy Słowacja wygrała trzy z trzech spotkań a teraz czeka ich teoretycznie łatwy mecz na wyjeździe z bardzo przeciętną Macedonią. Hiszpanie również mają przed sobą dość lekko wyglądający mecz na własnej murawie z Białorusią. Ukraina musi wygrać to spotkanie jeżeli nie chce by rywale z wyższych pozycji jej odskoczyli a może i nawet po cichu liczy na potknięcie jakiejkolwiek z drużyn i szybkiego skoku na wyższą pozycję. Bilans ich bramek również nie wygląda zadowalająco więc będą chcieli wykorzystać okazję grania z najsłabszym rywalem w grupie do maksimum. Luksemburg jednak pokazał w meczach z Macedonią i z Białorusią, że również potrafi strzelać bramki i zadbać o dobre ustawienie się w defensywie. Moim zdaniem over 1.5 gola w drugiej połowie spotkania powinien wchodzić zwłaszcza że w tej części meczu drużyny które nie miały zbyt wielu okazji do gry będą chciały roztrzygnąć to spotkanie na własna korzyć strzelając decydujące bramki. Pozdro
✅110

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - Piłka Nożna - EURO 2016: Kwalifikacje
Spotkanie:
Szwajcaria - Litwa

Typ: Szwajcaria -2.5
Kurs: 2.85
Bukmacher: bet365
Analiza: Szwajcaria w ostatnich latach ma niezłą drużynę narodową. Między innymi można tutaj wymienić takie nazwiska jak Shaqiri, Lichtsteiner, Inler (kapitan), Mehmedi, Seferović.
Na pewno mają czym straszyć obronę i bramkarza Litwy, a dodatkowym atutem jest gra przed własną publiką, gdzie ostatni mecz przegrali tylko z Anglią (2:0).
Litwa moim zdaniem nie ma nawet prawa zaaplikować gola w tym meczu. Ich ostatnie wygrane w meczach wyjazdowych to jedynie San Marino (2:0), Finlandia (1:0), Liechtenstein (2:0). Jak widać, nawet z tak słabymi przeciwnikami nie potrafią strzelić za dużo goli, to gdzie ze Szwajcarami strzelą chociaż jednego?
Dzisiaj Szwajcarzy powinni wygrać wysoko to spotkanie.. Muszą także gonić punkty w tabeli Grupy E, ponieważ do tej pory mają ich tylko 3, a przed nimi jest nawet Litwa z dorobkiem 6 punktów (po wygranych nad Estonią u siebie oraz wyżej wspomnianej wygranej z San Marino). Szwajcarzy będą na pewno chcieli walczyć o drugie miejsce z drużyną Słowacji, z którą przegrali 1:0 na wyjeździe.. Bo nie wydaje mi się, żeby Anglia nie wygrała tej grupy.
U siebie Szwajcarzy w tych eliminacjach rozegrali do tej pory 1 mecz, który przegrali 2:0 z reprezentacją Anglii.
Litwa w meczach wyjazdowych zdobyła 3 punkty z wyżej wymienioną reprezentacją San Marino w obecnych kwalifikacjach do EURO 2016.
Dlatego dzisiaj moim zdaniem wygrywają pewnie to spotkanie i wskakują na 3 pozycje tabeli.
✅185​

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Dyscyplina: Sporty Walki UFC
Godz: 0:00
Spotkanie: Kelvin Gastelum v. Jake Ellenberger
Typ: 2
Kurs: 2.70
Bukmacher: Bet-at-home

Całą walkę opisałem w dziale ze sportami walki, więc nie będę robił tutaj zbytniego spamu. W dużym skrócie, starcie dużego, niepokonanego talentu w osobie Kelvina Gasteluma, z jednym z najlepszych zawodników świata w wadze półśredniej, Jake&#39;m Ellenbergerem. Bukmacherzy wskazali jako faworyta Gasteluma, biorąc pod uwagę że Ellenberger 2 ostatnie walki przegrał. Prawda jest jednak taka że Kelvin nigdy jeszcze nie walczył z nikim tak dobrym jak Jake, a w dotychczasowych walkach miał często więcej szczęścia niż rozumu. Ellenberger jest w stanie sprawić niespodziankę i pokonać Gasteluma, którego wielkie umiejętności są jak UFO, wiele się o nich mówi, ale nikt ich jeszcze nie widział.
⛔100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
spotkanie: Anglia vs Słowenia
typ: Anglia wygra do zera
kurs:1,81
bukmacher: bet365
godz. 18.00
ANALIZA. Witam, dzisiaj ciąg dalszy meczy eliminacyjnych do ME. Na lupę wziąłem ciekawy pojedynek bo pomiędzy aktualnym liderem i vice liderem grupy E, czyli Anglii ze Słowenią. Anglia po 3 meczach komplet punktów, 0 straconych bramek i dzisiaj mam nadzieje zostanie podobnie, Słoweńcy na miejscu II z jedną porażką na koncie z Estończykami (0-1). Anglicy na swoim boisku nie stracili bramki od 19 listopada 2013!!!! wtedy to ulegli w towarzyskim spotkaniu Niemcom 1-0. Defensywa wygląda wg mnie solidnie z dobrze dysponowanym Hartem między słupkami. Słowenia niby ma fajny team, w którym nie wg mnie prócz Novakovića nikt się nie wyróżnia, ale jest za mało na anglików, którzy chcą spokojnie i szybko awansować do tego turnieju. Nie spodziewam się jakiegoś pogromu, bo Słowency przyjechali do Anglii po punkt- z 3 się nie pogniewają ???? ale wyjdą defensywnie, będą zwalniać grę. długo rozgrywać piłkę i wyczekiwać, jednak wydaje mi się, że zostaną pokonani ich własną bronią, bo przy długim klepaniu na własnej połowie Anglicy zaczną podchodzić pressingiem i wtedy wyjdą braki techniczne Słoweńców co może doprowadzić do błędu i straty bramki, poza tym Anglia ma w swoich szeregach na prawdę zawodników na światowym poziomie i ta różnica pomiędzy zawodnikami będzie widoczna na boisku. Słowenia zajmie się bronieniem a nie strzelaniem, a Anglia zadba o &quot;0&quot; z tyłu i z jedną, dwie bramki z przodu. POWODZENIA I POZDRAWIAM
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: League 1
Godzina: 16:00
Spotkanie: preston - bradford
Typ: X/1
Kurs: 5
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Spotkanie 17 kolejki angielskiej Ligue One. Widcelider Preston podejmuje 14 Bradford. Preston jest zaskoczeniem tej części sezonu. Widac, że mają apetyt na awans. U siebie nie przegrali jeszcze żadnego z 8 spotkań, mając całkiem fajne bilanse bramkowe (takze na wyjezdzie dodatni). Jedynie Bristol wyroznia sie tym, ze nie przegral jeszcze nic i jest to lider. Goscie z kolei 5 zwyciestw w 16 spotkaniach, a na 10 spotkan tylko 2 wygrane. Mimo wszystko bilanse nie mają takie złe, a więc kurs na czystą 1 jest mysle zbyt niski na Preston. Są faworytami, ale nie az takimi. Mysle, ze wiec wygrają,a le troche sie pomęczą.
⛔100

robertho 0

robertho

Użytkownik
Godz: 18:00
Spotkanie: Anglia - Słowenia
Typ: Handicap 0:1 , Anglia
Kurs: 1,94
Bukmacher: Fortuna
Jak dotychczas Anglicy prowadzą w grupie E z 3 zwycięstwami,ich bilans bramkowy to 8:0. Do tej pory może ich gra nie należy do najlepszych, w ostatniej kolejce wygrali TYLKO 1:0 na wyjeżdzie z Estończykami po golu Rooney&#39;a z rzutu wolnego. Myślę że jednak na swoim terenie powinni bez problemu wygrać i strzelić co najmniej dwie bramki więcej niż Słoweńcy. A kurs bardzo kuszący ????
// nieregulaminowy bukmacher. KubaRKS
⛔
100

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje do Euro 2016 Francja
Typ: Słowacja strzeli przed 51:00
Kurs: 1.83
Analiza:
Seryjka trwa - 3/3 w Typach Dnia i kolejna próba pomnożenia budzetu. Jesteśmy świadkami prawdziwej masówki na Słowację, decydujecie się nawet na grę z handicapem. Idę w inną stronę - przewiduję, że nasi południowi sąsiedzi strzelą już w pierwszych trzech kwadransach gry, zabezpieczając się linią postawioną przez bukmachera - gol Słowacji do 51. minuty. Macedończyków, oprócz oczywistej różnicy klas, dręczyć będą dziś także problemy kadrowe. Przede wszystkim atak mocno ucierpi na tych absencjach - lider linii ofensywnej Ibraimi (Maribor) nie zagra dziś z powodu urazu. Zabraknie również napastnika Krylii Adis Jahowiḱa i podstawowego obrońcy Steaua Bukareszt - Daniela Georgievskiego. Wobec takich braków w ataku warto byłoby zagrać brak BTS (1,57), jednak Słowacy też nie są doskonali z tyłu. Mimo takiego starego wyjadacza jak Skrtel potrafią tracić żenujące bramki, choćby takie jak z Białorusią. Co ważne jednak - z przodu nie próżnują, a w linii pomocy mamy do czynienia z prawdziwą europejską śmietanką. Do tego w każdym z trzech spotkań tych eliminacji Macedonia traciła gola do przerwy. Słowacy z kolei w każdym meczu strzelali. Tylko z Białorusią strzelili późno, bo dopiero po dwudziestu minutach gry w drugiej połowie, jednak to miało silny związek ze słabą nawierzchnią. No i klasa rywala była wyższa. Większych osłabień u Słowaków nie ma i szybki gol (o ile nie przybije ich atmosfera na stadionie) powinien być formalnością. W końcu trafiały już tu takie ekipy jak Luksemburg czy Kamerun. Sędziuje uznany w sędziowskim światku Pedro Proença, dlatego przed nami świetny mecz i (miejmy nadzieję) szybki gol dla naszych południowych sąsiadów.
✅83

miguel1992 180

miguel1992

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje do Euro 2016 Francja
Godzina: 18:00
Spotkanie: Austria - Rosja
Typ: Obie drużyny strzelą
Kurs: 1.80
Bukmacher: STS
Analiza:
Witam! Po wczorajszej porażce w typowaniu(Polska 3-0 Gruzja niestety nie weszło), postanowiłem dzisiaj spróbować kolejny raz. Mamy tutaj zestawienie lidera i drużynę ulokowaną tylko o oczko niżej. Rosja w tych eliminacjach pokazuje dosyć dobrą grę, przyzwoite przygotowanie fizyczne oraz fajną taktykę. Niestety wielkim minusem jest ich skuteczność, która daje wiele do życzenia. Remis u siebie z Mołdawią to moim zdaniem porażka, ale już mecz wyjazdowy ze Szwecją i wywiezienie jednego punktu z tak trudnego terenu można uznać za plus. Austria natomiast prezentuje się o dziwo dobrze w tej wyrównanej grupie. Na koncie mają 7 punktów dzięki jednemu remisowi i dwukrotnemu zwycięstwu nad Czarnogórą i Mołdawią. Olbrzymim osłabieniem Austriaków będzie brak Alaby, który nabawił się w Lidze Mistrzów okropnej kontuzji.
Oba zespoły mają podobny bilans bramkowy, ale sądzę że spokojnie każda z nich dzisiaj konto bramek strzelonych powiększy chociaż o jedno oczko, ponieważ jest to kluczowy mecz. Zwycięstwo będzie dużym krokiem w stronę francuskiego euro 2016.
Powodzenia Panowie i Panie! Niech bukmacherzy jutro wyskakują z kasy!
⛔ 100 Nieregulaminowy bukmacher!

E 3

el-fanatico

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje do Euro 2016
Godzina: 18:00
Spotkanie: San Marino - Estonia
Typ: Gole - powyżej 2,5
Kurs: 1.85
Analiza:
Witam o godzinie 18 w grupie E zmierzą się San Marino z Estonia. Jak wiadomo San Marino to drużyna w większości amatorska są chłopakami do zdobywania punktów no i bramek. Po 3 kolejkach San Marino zajmuje ostatnie miejsce z zerowym dorobkiem punktowym i bilansem bramek 0:11 (-11 bramek) a Estonia 5 plac z 3 pktami i dorobkiem 1:2 (-1 bramka). San Marino do tej pory mierzyło się z Litwą 0:2 , Anglią 0;5 i Szwajcarią 0;4 a Estonia ze Słowacją 1:0, Litwą 0;1 i Anglią 0;1 co pokazuje jaką siłą dysponują obie ekipy. Dla Estonii będzie to ważny mecz ponieważ mogą podreperować bilans bramkowy który później może być bardzo ważny i nie przejdą sobie obok meczu, także over 2,5 jest bardzo pewny sądzę nawet że bramek może paść znacznie więcej. Pozdrawiam ????
⛔100

tlok 50

tlok

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EURO 2016 - Kwalifikacje
Typ: Słowacja wygra i powyżej 2,5 goli w meczu
Kurs: 3.40
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie kwalifikacji do Euro 2016. Mecz pomiędzy Macedonią, a Słowacją. Uważam, że Słowacja jest zdecydowanym faworytem do wygrania dzisiejszego meczu. Wygrali oni jak na razie wszystkie swoje mecze w grupie (m. in. z Hiszpanią). Są oni w dobrej formie. Drużynie gospodarzy udało się wygrać w grupie tylko raz (z Luksemburgiem, czyli bardzo nisko notowaną drużyną). W bezpośrednich starciach między Macedonią, a Słowacją, to nasi sąsiedzi w większości meczy triumfowali, a w dodatku nigdy nie przegrali. Ponadto, wspomniana wcześniej dobra forma reprezentacji Słowacji, sprawia, że to własnie Słowacja jest faworytem. Myślę, że nawet jak stracą jakąś bramkę, to i tak spokojnie wygrają, a jak nie stracą żadnej, to uda im się zdobyć te 3, stąd też typ, że Słowacja wygra i padną przynajmniej 3 bramki.
⛔100

J 43

jarasinjo

Użytkownik
Typ: handicap 2:0 typ 2
Kurs: 11.00
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Witam.Co do analizy składów itp. to wszystko zostało już napisane przez kolegów wyżej. Skłaniam się przy tym typie najbardziej przez różnice klas. A przedewszystkim wydaje mi się że Szwedzi są w stanie wywieźć okazałe zwycięstwo z Czarnogóry,gdzie rok temu udało się to np takiej Mołdawi która wygrała 5-2, może to i dosyć dawno a przez rok może się wiele zmienić ale sądze że nie aż tak dużo żeby ograć Szwecję.Goście również dosyć długo nie wygrali wyjazdowego meczu,bo od stycznia tego roku i tutaj również upatruję przełamania.Wczoraj zagrałem Polskę z takim samym handi po kursie 7.70 i pykło. Dzisiaj mam jeszcze słowację po 9.50 z Williama. Powodzenia.Polecam.
⛔100

T 55

typy-1x2

Użytkownik
Typ: over 2,5
Kurs:2,1
Analiza:
Napisze krótko i na temat arcyważny mecz w tej grupie Czarnogórcy jeśli chcą się liczy w walce o awans muszą ten mecz wygrac wiec zuca sie do ataku licze na bramki i kunszt Jovetica. Szwedzi na pewno tez cos strzela no iten fenomenalny Zlatan.
Kiepska analiza!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom