barti2000
Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: koszykówka
Godzina: 15:30
Spotkanie: Trefl Sopot - Dziki Warszawa
Typ: Trefl wygra
Kurs: 1,55
Bukmacher: GO+BET
Post w dziale:
Analiza:
Pierwsze dzisiejsze spotkanie w PLK. Idę w stronę Trefla Sopot. Sopocianie w ostatniej kolejce się przełamali w Zielonej Górze. W swoim składzie Trefl ma mnóstwo jakości i co ważne nie ma problemów z kontuzjami. Dziki Warszawa to beniaminek, który świetnie zaczął sezon i wygrał do tej pory 3 mecze. Jednak tak ciągle nie będzie i myślę, że to będzie ich pierwsza porażka. Trefl ma znacznie szerszy i jakościowy skład. Liczę, że sopocianie to udowodnią, a kurs jest fajny.
155
Godzina: 15:30
Spotkanie: Trefl Sopot - Dziki Warszawa
Typ: Trefl wygra
Kurs: 1,55
Bukmacher: GO+BET
Post w dziale:
PLK 2023/24 (typy, analizy, komentarze)
Ja dodam że sokół nadal w 7 - bez struskiego i Nowakowskiego oraz Fayem bez treningów w tygodniu więc granie w stronę sokoła nawet z handi bardzo ryzykowne.
forum.bukmacherskie.com
Pierwsze dzisiejsze spotkanie w PLK. Idę w stronę Trefla Sopot. Sopocianie w ostatniej kolejce się przełamali w Zielonej Górze. W swoim składzie Trefl ma mnóstwo jakości i co ważne nie ma problemów z kontuzjami. Dziki Warszawa to beniaminek, który świetnie zaczął sezon i wygrał do tej pory 3 mecze. Jednak tak ciągle nie będzie i myślę, że to będzie ich pierwsza porażka. Trefl ma znacznie szerszy i jakościowy skład. Liczę, że sopocianie to udowodnią, a kurs jest fajny.
155
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: