ramzesa
Forum VIP
Dyscyplina: piłka nożna, Ekstraklasa, Polska
Godzina: 20.30
Spotkanie: Zagłębie - Lechia
Typ: BTS
Kurs: 1,91
Bukmacher: Bet365
Co do samego spotkania to mam spore oczekiwania. Obie ekipy aspirują teraz do najwyższych celów, więc kibice mogą stawiać wymagania. Takie mecze powinny być wizytówką Lotto Ekstraklasy. Tu nikt nie ma kompleksów - ten jest z Warszawy, ten z Poznania, a my ze wsi. Tu każdy startuje z równego poziomu, a piłkarze mają luz mentalny.
Pojedynki obu tych drużyn z reguły obfitują w gole. Zagłębie ostatnio bardzo overowe. Jedyny kontrargument to wyjazdy Gdańszczan, gdzie szału nie było.
91
Wbijajcie do dyskusji o 12. kolejce Lotto Ekstraklasy ????
Godzina: 20.30
Spotkanie: Zagłębie - Lechia
Typ: BTS
Kurs: 1,91
Bukmacher: Bet365
W tak krótkim czasie nie da się nadrobić braków, chociaż ja mam trochę inną teorię dotyczącą Lechii. Chyba już nawet o tym wcześniej pisałem. Drużyna z Gdańska gra fajnie, jak wszystko mają pod kontrolą. Problem pojawia się właśnie wtedy, kiedy trzeba szybko wrócić na własną połowę, powalczyć mocniej ciałem. To problem bardziej mentalny niż fizyczny, ale może to tylko mi się tak wydaje.Jako ciekawostke tutaj zostawie. Lechia przez okres reprezentacyjny wykonała badania szybkościowe i mocno pracowała nad dynamiką. To był główny punkt bardzo nijakiej gry gdańszczan od paru kolejek. Start do piłki na 5-6 metrach. Idealnie to obrazował przegrany mecz z Legią wysoko, a powinno być wyżej gdzie po stracie piłki, Legia momentalnie była pod bramką Lechii. W tym meczu było duże parcie Legii, aby zwyciężyć. Braki w tej kwestii spowodowały błędy komunikacyjne w obronie i bardzo dużą ilość sytuacji dla Legii.
Co do samego spotkania to mam spore oczekiwania. Obie ekipy aspirują teraz do najwyższych celów, więc kibice mogą stawiać wymagania. Takie mecze powinny być wizytówką Lotto Ekstraklasy. Tu nikt nie ma kompleksów - ten jest z Warszawy, ten z Poznania, a my ze wsi. Tu każdy startuje z równego poziomu, a piłkarze mają luz mentalny.
Pojedynki obu tych drużyn z reguły obfitują w gole. Zagłębie ostatnio bardzo overowe. Jedyny kontrargument to wyjazdy Gdańszczan, gdzie szału nie było.
91
Wbijajcie do dyskusji o 12. kolejce Lotto Ekstraklasy ????