>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 15.10.2011 (sobota)

Status
Zamknięty.
dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 3 liga opolsko- śląska
Spotkanie: Start Namysłów - TOR Dobrzeń Wielki
Typ: 1
Kurs: 3.25
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Jako typ dnia wybrałem na dziś spotkanie dwóch beniaminków 3 ligi opolsko- śląskiej. Wydaje mi się, że kursy na gospodarzy są mocno przesadzone. Tobet oferuje 3.80 jednak nie podaję go tutaj jako bukmachera gdyż zamykają zbieranie zakładów już o 11 i mało kto mógłby zagrać mój typ. Mecz rozpoczyna się o godzinie 15.
Obie ekipy spotkały się w zeszłym sezonie w 4 lidze i mecz u siebie wygrał Namysłów 1-0. Na wyjeździe- w Dobrzeniu padł remis.
Ten sezon obie ekipy rozpoczęły słabo i bronią się przed spadkiem, jednak poziom ekip jest bardzo wyrównany. Dotąd Namysłów nie wygrał spotkania ale dziś mają niesamowitą szansę zdobyć pierwsze trzy punkty i są ku temu bardzo zmotywowani.
Namysłów nie przegrał trzech ostatnich spotkań i w poprzedniej kolejce urwał punkty zdecydowanemu faworytowi czyli Leśnicy. TOR ostatnio notuje fatalne wyniki: ostatnie trzy spotkania przegrali a bilans bramkowy wynosi 0-13 ! Drużyna jest w dołku i nie ma lepszego momentu dla Startu Namysłów by zdobyć trzy punkty i doskoczyć lekko do drużyn znajdujących się wyżej w tabeli. Szczególnie, że liga wkracza powoli w fazę kiedy nie można pozwolić sobie na głupie porażki.
Powtarzam, poziom drużyn jest na prawdę wyrównany, na zapleczu rozgrywek w poprzednim sezonie Start pokonał u siebie TOR, a składy obu ekip nie zmieniły się diametralnie. Po za tym Namysłów w ostatnich spotkaniach gra lepiej niż TOR, który jak wyżej wspomniałem ma tragiczny bilans.
Polecam typ na Namysłów, bo kurs jest bardzo kuszący.
⛔ 100

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Linz
Spotkanie: Safarova, L - Cibulkova, D
Typ: 1
Kurs: 1,97
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś półfinał w Linzu i para Safarova-Cibulkova....
2 razy stawiałem przeciwko Cibulkovej i 2 razy przegrałem... mam nadzieję, że dziś za trzecim już tak nie będzie. W obu ostatnich spotkacniach Cibulkova przegrywała pierwsze sety żeby później się budzić i wygrywać... pytanie czy jest to bardziej zasługa jej &quot;budzenia&quot; czy &quot;uśpienia&quot; przeciwniczek- stawiam na to drugie. Wczoraj rodionova po wygranym secie zaczęła robić sceny, obrażać się i wkurzać- a takie rzeczu po prostu gubią... i skończyło się jak się skończyło a Cebulka nie gra nic specjalnego....
Dziś mam nadzieję, że znów wyjdzie ospale na kort przegra pierwszego seta a Safarova będzie mądrzejsza od Rodionovej i Errani .... i 2-0 ???? choć na dokładny wynik nie stawiam ;)
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : Liverpool : Manchester United
Typ : over 2,5 w pierwszej połowie
Kurs : 7,00 ==&gt; 5,00
Buk : bet365
Godzina : 13.45
Analiza :
To jest bez wątpienia hit kolejki w Anglii i spotkanie które musi spełnić oczekiwania.
Liverpool gra dobrze w tym sezonie, po formie z poprzedniego sezonu chyba już nic nie zostało i dobrze.
Póki co mają 13 punktów co daje im piąte miejsce a więc jest to niezły wynik.
Manchester zaś sezon rozpoczął naprawdę wyśmienicie i wygrywał mecz za meczem.
Narazie są niepokonaniu i mają na koncie 19 punktów - tylko raz dali się zatrzymać rywalom a byli to gracze Stoke.
Ogólnie wtedy mieli taki mały kryzys, nie grało wielu podstawowych zawodników i Manchester najpierw zremisował ze Stoke a potem w Lidze Mistrzów zremisował u siebie z Basel 3:3 i to nawet przegrywali do 90minuty 2:3.
Teraz jednak już w pełnym składzie, pokażą na co ich stać i ja w to nie wątpię.
Liverpool ma w bramkach 10:8 i kiepsko to wygląda przy 24:5 po stronie Manchesteru.
Jednak obie drużyny mają w swoich szeregach graczy wybitnych i wybitnych strzelców i ja dzisiaj na kilka bramek tu liczę.
I myślę że to strzelanie zacznie się bardzo szybko a jeszcze przed przerwą zobaczymy trzy bramki.
Manchester bowiem często tak rozgrywa pierwsze połowy w ważnych meczach - z Arsenalem 3:1 do przerwy, z Boltonem 3:0 do przerwy iz Chelsea też 3:0 do przerwy.
Liverpool jest tego przeciwieństwem ale myślę że dzisiaj się to trochę zmieni i wyrówna.
Gdyby spotkania trwały 45 minut to Liverpool miałby 11 punktów na koncie po 7 meczach, a Manchester aż 15 zaś w bramkach gospodarze mieliby 4:2 a goście 11:2.
Dzisiaj będzie wielki spektakl i myślę że już w pierwszych 45 minutach zobaczymy wiele bramek.
Polecam bo kurs wyśmienity
⛔ 100

212273 0

212273

Użytkownik
Piłka nożna 3 liga kujawsko pomorsko wielkopolska
Lech Rypin - Polonia 1912 Leszno
Typ: powyżej 2,5
Kurs 1,40
Buk: Tobet
O 14 w Rypinie rozpoczyna sie spotkanie pomiędzy liderem rozgrywek Lechem i zespołem z 14 miejsca Polonią. Za moim wyborem przemawia to, że Lech jest kandydatem do awansu do 2 ligi i w każdym spotkaniu daje z siebie 100% aby osiągnąć ten cel. Zwycięstwo Lecha jest pewne teraz zależy tylko w jakim wymiarze. W 11 meczach Lech strzelił 32 bramki. A w 5 meczach u siebie strzelił ich 17, średnio ponad 3 na mecz. N własnym boisku w 5 meczach stracił 5 bramek czyli średnio 1 na mecz. Ostatnie wyniki Lecha u siebie , to zwycięstwa 5:0 i 4:1. Polonia Leszno powinna zdobyć w Rypinie swoją honorową bramkę, mimo swojej niskiej pozycji ostatnio prezentuje zwyżkową formę, błysnęła w meczu wyjazdowym wygrywając 1:2 i w meczu u siebie wygrywając aż 7:0, więc bramki potrafi strzelać. A Lech mimo swojej dominacji zawsze &quot;lubił&quot; na początku meczu stracić jakąś bramkę i później gonić wynik, albo gdy prowadzi już bezpieczną ilością goli, stracić koncentrację i zostać skarcony przez rywala pod koniec meczu bramką honorową. Wróżę wynik 4:eek:ne ???? .
✅ 40

raindropz 30

raindropz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Data: 15.10.2011
Spotkanie: Polonia - Górnik 0:1
Typ: Polonia(Handicup Europejski)
Kurs: 3.30
Bukmacher: bwin
Godzina Rozoczęcia: 15:45
Analiza:
Jest Sobota, do Warszawy po kolejną już piątą z rzędu porażke przyjeżdza Górnik i to nie na stadion na Łazienkowską tylko na Konwiktorską.Posada trenera Zielińskiego jest na włosku, ekipa gospodarzy przegrała ostatni mecz dość wyraźnie na stadionie Śląska, chociaż ich gra nie wyglądała tak źle jak wynik 0:4, wcześniej Polonia nie potrafiła u siebie wygrać z Koroną 0:0.I były to dwa mecze z liderem i wiceliderem Ligi.Górnik za to przegrał dwa mecze u siebie z ostatnią wtedy Cracovią 0:1 i wyjazd z Koroną 0:2.Dziś Górnik przyjedzie mocno osłabiony:
Banaś Obrońca 8/2
Olkowski Obrońca 8/0
Skorupski Bramkarz 8/0
Gołębiewski Napastnik 4/1
Zahorski Napastnik 9/1
Milik Napastnik 5/0
Do kadry Górnika po kontuzji dopiero co wracają Magiera Obrońca i Gierczak Pomocnik więc napewno nie będą w pełni formy, do tego 2 podstawowych obrońców i bramkarz i 3 napastników.
W Polonii brakuje tylko albo i aż Pomocnika Bruno 5/4, ale na tyle silny skład z dobrym trenerem powinien wystarczyć.
Do tej pory Polonia u siebie rozegrała jak narazie najwięcej meczów z pośród wszystkich ekip Ekstraklasy, ani razu nie zaznając porażki, 2 mecze zremisowała i 4 wygrała, ze stanem bramkowym 8-3
Górnik na wyjazdach nie wygrał ani razu, 2 razy zremisował i 3 razy przegrał, ze stanem bramkowym 4-9.Wszystkie przegrane mecze zakończyły się handicapem.
Ostatnie 3 na 5 meczów Górnik przegrał z Polonią wyżej niż jednym golem i jedno zremisował.
⛔ 100

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - 3liga kuj-pom-wielk
Data: 15.10.2011
Spotkanie: Notecianka Pakosc -Victoria Koronowo
Typ: -1,5 handii Noteciianka
Kurs: 2,4
Bukmacher: betsafe
Godzina Rozoczęcia: 15:00
Analiza:
W 12 kolejce 3 ligii kuj-pom Noteciianka Pakosc podejmiie u siebie Victorie Koronowo w tej chwili najsłabszą ekipe ligii i tak powinno zostac do końca rundy raczej.Victoriia w okresie przygotowawczym pozbyla siie prawie wszystkich graczy i zostalo 3-4 z poprzedniego sezonu a reszta zawodnikow opiera sie na wychowankach tego Klubu.Notecianka zas kupiła piłkarzy ktorzy mieli sie wkomponowac w druzyne a jest jednak miizernie bo Pakosć kupiła graczy znanych w regionie m.in gracz Zawiszy byly Chachuła czy Wiśniewski mysle ze na wiecej stac gospodarzy poprzez bardzo doswiiadczony sklad tego teamu i ta ekipa bedzie siie pioła w tabeli.Bedą rowniez chcieli sie wg mnie zrehabilitowac za porazke z Unią Janikowo .
⛔ 100

pingwin 117

pingwin

Użytkownik
SERIE A ⚽
Spotkanie: Catania - Inter
Typ: Handicap Inter -1
Kurs: 3,60
Bukmacher: Bet-at-home

Dzisiaj o godzinie 18, Catania podejmie Inter Mediolan. Inter od początku sezonu zawodzi. Już wydawało się, że po przyjściu Ranieriego i wygranych z CSKA oraz w lidze z Bologną, Inter wyjdzie na prostą, ale Mediolańczycy doznali u siebie porażki z Napoli. Inter wcale nie grał w tym spotkaniu źle, mozna nawet powiedzieć, że grał dobrze, ale niesłuszne wyrzucenie przez sędziego zawodnika Interu, odgwizdanie dyskusyjnego spalonego przy golu dla Interu oraz podyktowanie karnego dla Napoli za faul przed polem karnym istotnie wpłynęło na wynik. Wydaje mi się, że dzisiaj wygra Inter. Piłkarze napewno będą chcieli pokazać, że kryzys maja już za sobą. Będą chcieli także wydostać się z dołu tabeli, bo przecież klubowi z taką renomą, nie przystoi dopiero 17 miejsce. W ostatnich 10 meczach ligowych 9 razy zwyciężał Inter, a w ostatnich trzech wyjazdach do Catani, strzelał po dwa gole co jest dobrym prognostykiem. Catania zajmuje 11 miejsce w tabeli, nie przegrała jeszcze przed własną publicznością i moim zdaniem dzisiaj ta seria dobiegnie końca. Inter bez Forlana, który nie może grać z powodu kontuzji, lecz może on być z powodzeniem zastąpiony przez Milito.

Przewidywane składy obu zespołów:

Catania: Andujar - Izco, Marchese, Legrottaglie, Capuano, Lanzafame, Almiron, Lodi, Delvecchio, Gomez, Gergessio
Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti, Stanković, Cambiasso, Nagatomo, Pazzini, Milito
⛔ 100

voriax 12

voriax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - POLSKA: 1 liga
Spotkanie: Olimpia Elblag - Flota Świnoujście
TYP:HT/FT 2/2
Kurs: 3,4
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Na dzis wybrałem spotkanie 1 Ligi Polskiej pomiędzy zamykajacą tabele drużyną gospodarzy ,która ma bilans 1-5-8 i zbiera cięgi w lidze ,majac najgorszy bilans bramkowy w lidze 9bramek strzelonych i 26 straconych (-17).Na własnym boisku radzą sobie średnio, 1-3-2 więc kibice im dodawali do tej pory woli walki lecz w tym spotkaniu tego zabraknie i stąd taki typ. Info z oficjalnej strony Olimpii:
Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej podczas posiedzenia w dniu 13.10.2011 r. podjął decyzję o zamknięciu dla publiczności stadionu Olimpii Elbląg, na jedno spotkanie. Kara została nałożona w związku z zakłóeniem porządku podczas spotkania Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz (08.10.2011 r.).
Kara obowiązuje od najbliższego spotkania, w związku z tym pojedynek pomiędzy Olimpią Elbląg a Flota Świnoujście (15.10.2011 r.) odbędzie się bez udziału publiczności.
Kibice którzy nabyli wejściówki na to spotkanie, mogą dokonać zwrotu w budynku klubowy, dzisiaj (14.10.2011 r.) do godziny 18 i w poniedziałek (17.10.2011 r.) w godzinach 8-18.
Natomiast drużyna gosci to taka &quot;niespełniona drużyna z aspiracjami do awansu do Ekstaklasy&quot; ,obecnie zajmują 4 miejsce w lidze z bilansem 26strzelonych , 12 straconych (+14- najlepszy w lidze) więc parcie na bramke jest. Bilansu wyjazdowego nie maja oszałamiajacego bo 2-3-1 ,ale z dzisiejszym rywalem ,który został pozbawiony atutu w postaci wsparcia własnych kibiców nie powinni mieć problemów.
✅ 240

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Dyscyplina: SHANGHAI MASTERS SF TENNIS
Spotkanie: K. Nishikori - A. Murray
Typ: GAME SPREAD +5.5 K. Nishikori
Kurs: 1.794
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Półfinał Mastersa w Szanghaju. Murray po wygraniu Tokio gra kolejny turniej bez przerwy. Myślę, że Andy jest bardzo pewny siebie i nie będzie szalał dzisiaj na korcie, a postara się tylko wygrać jak najmniejszym nakładem sił. To jest podstawowy argument. Poza tym Nishikori pokazuje w Chinach dobry tenis i jak najbardziej stać go żeby powalczyć ze Szkotem. Pamiętam jego dobre mecze z Nadalem, dlaczego miałby nie pograć z Murrayem? Japończyk dobrze wygląda przy swoim serwisie. Jego serve &amp; volley na pewno przyniesie kilka ważnych punktów. Murray raczej nie wsiada od początku na rywala. Szkot wchodzi wolno w mecz, więc w pierwszym secie Nishikori będzie miał swoje szanse. Drugi set dla Murray na dogranie. Myślę, że handicap spokojnie do pokrycia.
⛔ 100

waniak 179

waniak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Liverpool - Manchester United
TYP: X
Kurs: 3,3
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Dziś o 13:45 rozpocznie się szlagier Ligi Angielskiej, Liverpool podejmie u siebie Manchester United który jak do tej pory nie przegrał żadnego spotkania w lidze.
Zarówno Liverpool jak i Manchester zagrają najsilniejszym składem, ale patrząc na ManU z ubiegłego sezonu to na wyjazdach gra słabiej, ostatnio na wyjeździe zremisowali 1:1 ze Stoke do tego dochodzi im mecz w Lidze Mistrzów we wtorek na wyjeździe z Galati, a na Anfield nie wygrali z Liverpoolem od 5 spotkań, mecz dla obydwu zespołów będzie najcięższym testem w tym sezonie, sądzę, że padnie tutaj bramkowy remis 1-1 lub 2-2 ponieważ tak jak wcześniej pisałem, ManU słabiej gra na wyjazdach i dochodzi im mecz w LM we wtorek, Liverpool na pewno u siebie nie będzie chciał przegrać spotkania ale sądzę, że remis zadowoli oba zespoły
✅ 230

Otrzymane punkty reputacji: +1
kancia 36

kancia

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 2 . Bundesliga, Niemcy.
Spotkanie:
1. FC Union Berlin - Karlsruher SC Typ: 1. FC Union Berlin
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bwin - Nie mam 10-ciu postów, dlatego nie mogę dać linka a w regulaminie nie ma zapisu, jakoby użytkownik z mniejszą ilością postów niż 10 nie mógł brać udziału w zabawie.
W sobotę o godzinie 13:00 rozpocznie się mecz 2. Bundesligi, gdzie Union Berlin będzie podejmował drużynę Karlsruher SC. Zespół z Berlina aktualnie zajmuję 8 miejsce w tabeli, gdzie po słabszym początku sezonu powoli pnie się w górę tabeli. Gwiazdą zespołu jest Silvio, który jest &#39;&#39;strzelbą&#39;&#39; Berlińczyków. Drużyna Karlsruher to outsider rozgrywek. Zajmuję 15 miejsce, przy dwóch wygranych meczach, dwóch zremisowanych i aż 6 przegranych! Ostatnie dwa mecze w lidze, goście dzisiejszego meczu zremisowali, ale oglądając ich mecze można śmiało powiedzieć, że zdobyte punkty w tych meczach, były bardzo szczęśliwie. Natomiast Berlińczycy dwa ostatnie mecze u siebie pewnie wygrali. W ostatniej kolejce Union przegrał z wyżej notowanym zespołem z Frankfurtu. Zespół Eintrachtem jest faworytem ligi i na pewno po rocznym rozbracie z 1. Bundesligą będzie chciał do niej powrócić, dlatego porażkę Unionu należy traktować z przymrużeniem oka. Ich aspirację sięgają gry w środku tabeli, natomiast Karlsruher SC będzie chciało za wszelką cenę się utrzymać. Dlatego kurs 1.95 jest zachęcający i warto postawić na Union Berlin!
✅ 95

S 2

stachuuu

Użytkownik
Dyscyplina: Polska – 1 Liga
Spotkanie: Olimpia Elbląg – Flota Świnoujście
Typ: 2 (Handicap Flota -1)
Kurs: 3,60
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: W ramach 15 kolejki rozgrywek polskiej 1 Ligi w Elblągu miejscowa Olimpia podejmie zespół Floty Świnoujście. Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gości, która obecnie zajmuje 3 miejsce w ligowej tabeli. Celem drużyny ze Świnoujścia jest w tym sezonie awans do Ekstraklasy, więc aby ten cel zrealizować nie mogą pozwolić sobie na stratę punktów z takimi drużynami jak beniaminek z Elbląga, który zawodzi na całej linii i zajmuje ostatnie miejsce w tabeli. Olimpia Elbląg jest drużyną, która jak dotąd straciła najwięcej bramek w lidze (26) i choć Flota Świnoujście nie należy do zespołów bramkostrzelnych (16 bramek jak dotąd) powinni się pokusić o zwycięstwo różnicą przynajmniej dwóch bramek.
✅ 260

chr1s 2

chr1s

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków - Jagielonia Białystok
TYP: 2
Kurs: 5,5
Bukmacher: Betclic
Analiza :
Za nami przerwa reprezentacyjna , znamy już pary barażowe i uczestników EURO 2012 czas więc na powrót naszych europejskich lig . Dziś postanowiłem wybrać spotkanie z oferty 10-tej kolejki Polskiej Ekstraklasy - mecz Wisły z Jagielonią - obie drużyny zajmują odpowiednio 6-ste i 8-sme miejsce w tabeli , dzieli ich różnica jednego punkta . Oczywiście w Mistrzu Polskim buki upatrują faworyta , jednakże historia nie raz już nam pokazuje że faworyzowanie Wisły źle się kończy . Ostatnia kolejka - Wisła w kiepskim stylu przegrywa z Legią , Jagielonia wygrywa z Zagłębiem 3:1 . Mało przekonujące ? Wisła wystąpi mocno osłabiona ( może nawet 5-ciu zawodników z podstawowego składu nie wyjdzie na boisko ) - są to Maor Melikson , Patryk Małecki , Radosław Sobolewski - a także pod znakiem zapytania występ Chaveza i Jovanovica . To ogromne osłabienie białej gwiazdy , będą grali rezerwami . Jagielonia za to na kłopoty kadrowe nie może narzekać , w Czwartek cała drużyna trenowała razem . Historia spotkań tych drużyn przemawia na korzyść Krakusów ale myślę że przy takim osłabieniu i ostatnio kiepskiej formie Wisła przegra ten mecz .
⛔ 100

matred21 0

matred21

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Anwil Włocławek - Trefl Sopot
TYP: Trefl Sopot WIN
Kurs: 1.71
Bukmacher: betgun

Obok derbów dolnego śląska pomiędzy Turowem a Śląskiem najciekawsze spotkanie trzeciej kolejki PLK choć obecna tabela ligi z pewnością nie potwierdza tych słów (jest to spotkanie pierwszej z ostatnią drużyną).
Gospodarze w pierwszym meczu zawiedli na całej linii. Porażkę tą tłumaczy się wielką mobilizacją beniaminka z Łks-u, brakiem koncentracji itd. Nie było zgrania, skuteczności, zwiedli liderzy - drużyna Anwilu nie istniała. Dziś zapowiadają oni wielki powrót. Po pierwsze do dyspozycji trenera (nie wiadomo czy 100%) będzie Seid Hairić którego zabrakło w pierwszym spotkaniu. Po drugie wnioski (tak twierdzą) zostały wyciągnięte i w dniu dzisiejszym zobaczymy całkiem inną drużynę. Po trzecie (ostatnie:]) będzie to pierwszy mecz we własnej hali w tym sezonie gdzie kibice mają stać się szóstym zawodnikiem...
Trefl Sopot sezon rozpocząwszy zgodnie z planem ograł zarówno Politechnikę jak i Łks (oba boje stoczył na wyjeździe). Nie były to jednak pasjonujące widowiska zważywszy na klasę (zarówno w pierwszym jak i drugim meczu) różniącą zespoły. Trefl po profesorsku po prostu grał swoje wygrywając oba mecze plus/minus 20 punktami.
Dziś - w kolejnym wyjazdowym spotkaniu - przyjdzie im się zmierzyć z drużyną z którą (w meczach wyjazdowych) byli w stanie wygrać ostatnie cztery spotkania. Z drużyną w moim odczuciu nie zgraną, nie zatartą oraz bez wyraźnego lidera.
Jestem przekonany o tym, że w dniu dzisiejszym zobaczymy inny Anwil. Z pewnością wyjdą oni zmotywowani z ogromną chęcią zwycięstwa jednak w moim odczuciu nawet ten zmieniony Anwil który przecież ma graczom z Sopotu tyle do udowodnienia ( przegrane play-off ostatni sezon) nie będzie w stanie zapewnić radości swoim kibicom. Wbrew pozorom Hala Mistrzów to parkiet Filipa Dylewicza który wyjątkowo lubi ten obiekt i gra mu się tam po prostu dobrze co powinno zaowocować zwłaszcza w formie w której się obecnie znajduje. &quot;Jak w domu&quot; powinien się czuć także Łukasz Koszarek który w Anwilu spędził przecież dwa ostatnie sezony przed wyjazdem do Włoch.
Mecz powinien być wyrównany... do pewnego momentu w który klasa Trefla według mnie weźmie górę i mecz zakończy się ich zwycięstwem.
⛔ 100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Kei Nishikori vs Andy Murray
Typ: Nishikori +1,5 seta
Kurs: 3,35
Buk: Unibet
Data/godzina rozpoczęcia: 15-10-2011/14-00
Analiza:
Już za nieco ponad godzinę dojdzie do drugiego półfinałowego starcia na turnieju w Szanghaju. Zaobserwowałem czytając kilka stron, że ,,znawcy&#39;&#39; upatrują Murra&#39;ya już jako zwycięzcę tego turnieju, jak również i to, że w opublikowanym w najbliższy poniedziałek rankingu ,,wskoczy&#39;&#39; na trzecie miejsce. Czy tak będzie? Z pewnością jest faworytem, jednak Japończyk dziś tak łatwo nie odpuści. Jest to jeszcze młody, praworęczny zawodnik dysponujący oburęcznym backhandem. Wygrał dotychczas w karierze jeden turniej. Japończyk poza szybkim odpadnięciu podczas turnieju w Tokio bardzo przyzwoicie sobie radzi. W Kuala Laumpur doszedł do półfinału. W obecnie trwającym turnieju sprawił jedną z większych niespodzianek eliminując Francuza Tsongę. Murray znajduje się w znakomitej dyspozycji. Wygrał 13 spotkań z rzędu. Zwyciężył w Bangkoku i Tokio. We wczorajszym ćwierćfinale pokonał kwalifikanta Ebdena. Australijczyk był równorzędnym przeciwnikiem przez pierwszy pięć gemów. Następnie przyszła jednak dominacja Brytyjczyka, który wygrał siedem kolejnych gemów z rzędu. Jak długo będzie trwała passa Murraya? Ciężko powiedzieć, trudno wyczuć. Nishikori moim zdaniem jest na tyle niewygodnym przeciwnikiem, iż będzie dziś w stanie ugrać przynajmniej jednego seta-powodzenia
⛔ 100

gen_maciek 10

gen_maciek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna
Spotkanie: At.Madryt - KC Veszprem
Typ: Veszprem +5
Kurs: 1.61
Buk: bet365
Mecz zaplanowany na godzine 20:15. Mecz faworytów grupy i liderów. Jednak to Veszprem mimo, iż uważany za nieco słabszy zespół pokonał innych pretendentow do zajecia pierwszego miejsca - Vive. To oni są w formie i to oni dyktują póki co warunki w grupie. Ciudad (przemianowane na Atletico, jednak wole Ciudad) zawiodło w ostatnim meczu u siebie z Medvedami, przez cały mecz przeważali jednak Niedzwiedzie zaliczyły fantastyczny mecz i zdołały zremisować. Jednak mieli kłopoty z ruchliwymi rozgrywającymi rosyjskiego zespołu. Veszprem takowych posiada, dodatkowo dochodzą znakomici skrzydłowi, którzy zapewne nie zmarnują szans do kontr. No i oczywiście lider zespołu Vujin. Liczę, że Wegrzy nie odpuszą tego meczu i bedą walczyc do konca. Jednak siła Ciudad jest olbrzymia. Mimo to wierzę w Węgrów. Na pewno będzie można wyłapać lepszy kurs z lepszym handi na live.
⛔ 100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Francja Ligue 1
Spotkanie: Toulouse - O. Marseille
TYP: Over 2,5
Kurs: 2,41
Bukmacher: Betfair
Analiza : W spotkanie 10 kolejki Francuskiej Ligue 1 spotykaja sie Toulouse i Marseille. Gospodarze tego spotkanie dobrze sie spisuja w tym sezonie, maja 17 punktow na koncie i zajmuja dobra 4 pozycja w tabelii. Pilkarze z poludnia Francji fatalnie sie spisuja w tym sezonie, zdobyli zaledwie 8 punktow i zajmuja odlegla 13 pozycja. W tym sezonie pilkarze Toulouse dobrze sobie radza u siebie gdzie maja bilans 3-0-1 gole 7-5, kiedy ich rywale slabo sie spisuja poza wlasnym boisku gdzie zanotowali bilans 0-2-2 gole 5-8. Napewno dzis gospodarze zrobia wszystko zeby potwierdzic swoja dobra dyspozycja u siebie i wykorzestac slaba dyspozycja rywale zeby wywalczyc komplet punktow. Moim zdaniem pilkarze Marseille rownierz dzis zagraja tak aby wywalczyc komplet punktow zeby poprawic swoja sytuacja w tabelii i przerwac ta fatalna seria poza wlasnym boisku. W 5 ostanich spotkan pomiedzy oba zespolami na ten boisku, pilkarze Toulouse nie byli w stanie wywalczyc komplet punktow. Dzis bedzie okazaja zeby zmienic ta tendencja i wrezacie pokonac przed wlasna publicznoscia Olympique Marseille. Widac wiec ze dzis nie zabraknie pilkarzom obie druzyn motywacji zeby walczyc do konca o dobry wynik. Licze ze dzis obie druzyny zagraja ofensywnego skutecznego futbolu i uda im sie nie raz pokonac bramkarza rywale. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Toulouse i Olympique Marseille padnie wynik powyzej 2,5 gola.
⛔ 100

polakko20 170

polakko20

Użytkownik
Pilka nozna, 2 Liga hiszpanska, godzina 18.00

Cartagena - Cordoba
2/2
5.00
William Hill
analiza:
Dzis o godzinie 18.00 zostanie rozegrane spotkanie 2 ligi hiszpanskiej pomiedzy Cartageną a Cordoba. Jak anrazie lepiej w lidze radzą sobie goscie ktorzy zajmują aktualnie na 7 kolejek 4 miejsce a Cartagena ostatnie, 22. Cartagena ma fatalny bilans meczowy: 0 wygranych, 1 remis i az 5 porazek. Cordoby bilans to: 4-2-1. Jesli chodzi o bramki to tez pod tym wzgledem Cordoba bije na glowe Cartagene..otóż gospodarze w bramkach mają: 3-15 a wiec 12 bramek na minusie, natomiast Cordoba 7-5, 2 gole na plusie. Cartagena bardzo slabo gra u siebie..na 3 mecze wszytskie przgrala, a Cordoba za to niezle radzi sobie na wyjazdach,na 3spotkania zdobyli 6 punktów. W zeszlym sezonie te druzyny spotkaly sie 2-krtonie i 2 razy gorą byli pilkarze Cordoby. Dzisiaj spodziewam sie tego samego. Mysle ze kurs 5 zł na to ze Cordoba bedzie wygrywala do przerwy i utrzyma zwyciestwo do konca to oplacalny, wart ryzyka kurs.
⛔ 100

D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Iskra Golczewo Pomorzanin Nowogard
Typ: x
Kurs: 3.85
Bukmacher tobet
Analiza:
Druzyny te sasiaduja w tabeli. Iskra to tegoroczny beniaminek okregowki graja dobrze w obronie a ich głowna bronia sa kontry , Pomorzanin z kolei to spadkowicz z V ligi który probuje sie zreorganizowac stawiajac na mlodych graczu wspartych jednym lub dwoma doswiadczonymi zawodnikami, równiez dobrze graja w defensywie gdzie ich najmocniejsza strona jest łapanie napastników przeciwnika na pułapki ofsajdowe. Potencjał jest wiec zblizony takze remis o kursie 3.85 jest wart zagrania.
⛔ 100

empe92 438

empe92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaHolandia, Eredivisie
Spotkanie: PSV - Utrecht
Typ: Tim Matavz strzeli co najmniej 2 gole
Kurs: 4.00
Bukmacher: Unibet
Analiza: Dziś o 20:45 na Philips Stadium rozpocznie się mecz pomiędzy PSV Eindhoven a Utrechtem. Oczywiście zdecydowanymi faworytami są gospodarze. Ich jedyna porażka w tym sezonie w przegrana na początku sierpnia z AZ Alkmaar. Od tamtej pory grają coraz lepiej i zdobywają dużo bramek. Liczę, że dziś wieczorem będzie podobnie i postawię na to, że Tim Matavz strzeli co najmniej 2 bramki. Słoweniec jest wysuniętym napastnikiem i z reguły ma kilka szans na bramkę w każdym spotkaniu. Początek sezonu miał średni, nie zdobywał wielu bramek, ale z meczu na mecz widać, że coraz lepiej rozumie się z kolegami, co zaowocuje duzą ilością dobrych do wykończenia sytuacji. PSV ma bardzo silne skrzydła, na których grają Mertens oraz Lens oraz solidny środek pola z Toivonenem i Strootmanem. A Utrecht? Grają bardzo różnie. Potrafią wygrać z dobrze spisującym się Waalwijk 3:0, albo przegrać 0:1 ze słabą Bredą. PSV w 4 spotkaniach u siebie w lidze zdobyło 16 goli, co daje średnią 4 goli na mecz. Myślę, że dziś wieczorem będzie podobnie, a swoją skutecznością popisze się Słoweniec Tim Matavz.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom