>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.09.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
bonustagpl 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Niemcy Niemcy-Południowy zachód
Godzina:19:00
Spotkanie: Pirmasens-Offenbach
Typ: poniżej 1.5 gola
Kurs: 3.40
buk: betclic
Analiza:
Dzisiejsze spotkanie na niemieckich boiskach, obstawiamy na małą ilość goli. Co moim zdaniem padnie ze względu na małą ilość goli zdobywanych u tych dwóch drużyn. Patrząc również na ostanie H2H, lepszej okazji na poniżej 1,5 nie znalazłem na dzisiaj. Więc co moim zdaniem padnie to prawdopodobnie bezbramkowy remis. Skuteczność tych drużyn na poniżej oceniam na 66 % skuteczności. Tutaj podaje tabele poniżej poniżej 1,5 gola http://prntscr.com/uhpp23 . Jak nie wejdzie to prawdopodobnie dlatego że padnie remis 1:1.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów Kwalifikacje
Godzina: 19:00
Spotkanie: Dynamo K. - Alkmaar
Typ : Dynamo /remis zwrot/
Kurs: 2.00
Bukmacher : eTOTO
Analiza :

Dla piłkarzy Alkmaaru dużym problemem przed rywalizacją w Kijowie będzie brak ogrania w meczach o stawkę. W ostatnim czasie rozegrali oni tylko spotkanie z Pilznem w poprzedniej rundzie kwalifikacji i tylko dzięki golu z rzutu karnego w piątej minucie doliczonego czasu gry doprowadzili do dogrywki a potem wygrali. Jednak przed tym meczem ostatnie ich spotkanie o pkt miało miejsce w marcu. Dynamo na pewno będzie chciało wykorzystać ten aspekt.
Dynamo Kijów nie zaznało "smaku goryczki" u siebie w Lidze Mistrzów od końca 2016 roku. W tym czasie rozegrali oni 5 kolejnych spotkań. Nie tylko brak ciągłości gry będzie przewagą Dynama, również doświadczenie w pojedynkach na europejskich salonach. Z kolei ostatni raz w rozgrywkach LM Alkmaar grało w latach 2009-2010.

100

Otrzymane punkty reputacji: +73
couchpotato 75K

couchpotato

Couch Potato
Dyscyplina: Piłka Nożna, Chile
Godzina: 21:00
Spotkanie: Curico Unido - Coquimbo
Typ: Coquimbo
Kurs: 3.65
Bukmacher: betclic
Analiza:
Gospodarze są w dołku, po powrocie na boiska pozostają bez punktów i bez zdobytej bramki. Dla gości to mecz o 6 punktów by wreszcie odbić się od dna. Pierwszy krok zrobili w poprzednim spotkaniu, ogrywajac wyżej notowane Palestino. Stać ich żeby pójść za ciosem i to jest o wiele bardziej prawdopodobne, niż wygrana gospodarzy. Remis 1x1 nie wykluczony, ale wszystko powyżej 3.50 to dla mnie okazja. Historia spotkań jest bogata w strzelone bramki, więc 2x1 dla gości.

100

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów Kwalifikacje
Godzina: 19:00
Spotkanie: Dynamo K. - Alkmaar
Typ : Alkmaar awans
Kurs: @1,82
Bukmacher : Fortuna
Analiza :
Ja idę na przekór i stawia na awans AZ. Jak dla mnie mają spore szanse. Świetna młodzież zwłaszcza w ofensywie Boadu, czy Idrissi mogą zrobić różnice. Holendrzy pewnie dalej opłakują pandemie, bo gdyby nie przerwany sezon, to mogli zdobyć tytuł mistrza Holandii, bo byli zdecydowanie w lepszej formie niż Ajax. Dynamo całkiem nieźle weszlo w sezon i na pewno będzie to wyrównane spotkanie jednak sądzę, że utalentowani piłkarze Alkmaar mogą tutaj przesądzić o losach meczu. Będzie to tylko jedno spotkanie i to rozgrywane na Ukrainie, ale mecze bez kibiców to spora strata i atut własnego boiska już nie jest tak duża przewaga dla gospodarzy. Oczywiście Dynamo Kijów też ma w swojej drużynie sporo utalentowanych Ukrainskich młodych piłkarzy, jednak ja Bardziej cenie ekipę z Holandii. Rozgrywanie jednego spotkania bez rewanżu, to loteria, bo wiele tutaj może zależeć od dyspozycji dnia, bo jeśli któraś z drużyn zagra słabiej to nie będzie mieć możliwości odrobienia strat w rewanżu więc szanse ocieniam 50/50 z małym wskazaniem na Az.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja
Godzina: 21:00
Spotkanie: Montpellier - Lyon
Typ: będzie rzut karny
Kurs: 2,90
Bukmacher: STS
Analiza:
Montpellier gra świetnie u siebie. W bezpośrednich meczach z Lyonem zazwyczaj nie przegrywa na tym stadionie. W ostatnim meczu na tym obiekcie wygrali 1-0 i był tam m.in. rzut karny. W tym meczu liczę na podobny scenariusz. Tym bardziej, że obie drużyny są głodne punktów. W bezpośrednich pojedynkach tych ekip jest sporo rzutów karnych. W obu drużynach nie brakuje też zawodników, którzy takowych szukają. Myślę, że w tym meczu zostanie podyktowana przynajmniej jedna 11. Kurs jest bardzo ciekawy, a szanse według mnie spore.

190

Otrzymane punkty reputacji: +74
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia Carabao Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Bournemouth - Crystal Palace
Typ: 1X
Kurs: 1.50
Bukmacher: STS
Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie w 1/32 finału pucharu Carabao Cup pomiędzy drużynami Bournemouth i Crystal Palace. Ciezko wskazac faworyta w tym meczu dlatego moim zdaniem powinnismy zobaczyc wyrownane spotkanie. Uważam że gospodarze będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc jakas bramke która pomoze im odnieść zwycięstwo. Crystal Palace to rowniez dobry zespół dlatego uwazam ze beda miec swoje szanse w dzisiejszym meczu. Przerwa reprezentacyjna pozwoliła na przeprowadzenie spokojnych treningów i z pewnością może to miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych dla obu zespołów. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to 2:1 dla Bournemouth.

50

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom