>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.09.2018 (sobota)

Status
Zamknięty.
zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:30
Spotkanie: USA - Rosja
Typ: Rosja -1.5 handicap setowy
Kurs: 1.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Kolega powyżej stawia w tym meczu na USA, ja jestem zdecydowanie przeciwnego zdania. Zwycięstwa USA na tych mistrzostwach z Australią i Serbią dopiero po tie-breakach, świadczy raczej o słabości Amerykanów a nie o ich mocy. Dość uważnie obserwuję ekipę Rosji w tym roku i właśnie w nich widzę głównych pretendentów do zdobycia tytułu MŚ. Rosjanie dość łatwo wygrali tegoroczną Ligę Narodów (historyczną, bo pierwszą), w czasie której na neutralnym terenie dwukrotnie pokonali ekipę USA po 3:0 (23.06 we Włoszech i 06.07 we Francji). Obecnie obstawiam podobny wynik (czyli 3:0 ewentualnie 3:1 dla Rosji), tym bardziej, że Amerykanom nie idzie dotychczas jakoś przekonująco na tych mistrzostwach. Powodzenia!
⛔100

stefek91 311

stefek91

Użytkownik
Godzina: 19:30
Spotkanie: Polska - Finlandia
Typ: Dokładny wynik: 3:1
Kurs: 3,25
Bukmacher: fortuna
Analiza: Witam. Dzisiaj wraca do gry na MŚ nasz zespół. Zmierzymy się z Finlandią, a więc 18 zespołem rankingu FIVB. Mistrzowie świata mają za sobą spacerek z Portoryko, natomiast Finowie bardzo udane spotkanie z całkiem dobrze grającą Kubą. Oglądałem spotkanie Polaków z młodymi Kubańczykami oraz Finów z tym samym rywalem. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem gry walecznych Finów. Zagrali bardzo solidnie z młodymi, atletycznymi Kubańczykami, którzy i Polakom napsuli sporo krwi w 3 i na początku 4 seta. Finowie pokazali charakter i dyscyplinę taktyczną bo z taką drużyną jak Kuba nie można iść na wymianę ciosów (co zrobili nasi gracze). Młodziki urwali im co prawda seta, ale pewna wygrana 3:1 musi budować. Dzisiaj przed Finami przeciwnik z najwyższej półki. Jednak w grze naszego zespołu czegoś mi ciągle brakuje. Poprzeczka pod względem trudności rywala rośnie z meczu na mecz i dzisiaj będzie chyba już dużo trudniej. Jesteśmy murowanym faworytem, ale jeżeli Finowie zagrają na swoim najwyższym poziomie z dobrą zagrywką są w stanie urwać nam seta. Szczególnie, że nasza drużyna ma problemy z koncentracją. Do tego dochodzi bardzo przeciętna gra Bartosza Kurka co wyłącza nam jedno skrzydło. Miał być liderem, a jak dotąd gre ciągną młodsi, mniej doświadczeni zawodnicy. Kubańczycy pokazali, że Polakom można napsuć krwi, dużo dojrzalsza drużyna Finów może nam bardziej zagrozić. Spodziewam się pewnej wygranej Polaków, ale kilka gorszych chwil może spowodować utratę seta. Powodzenia!
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +17
C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Wisła Płock - Miedź
Typ: BTS
Kurs: 1,7
Godz: 15:30
Bukmacher: Totolotek
Mało jest w Ekstraklasie spotkań, w których powinniśmy być pewni sporej ilości bramek. Takie przed nami w Płocku, gdzie obejrzymy dwie ofensywnie usposobione drużyny, które dodatkowo potrafią zaliczyć dość proste wpadki w defensywie. To powinna być gwarancja bramek. W każdym meczu Wisły w tym sezonie oba zespoły trafiały do siatki, co z jednej strony świadczy o ofensywnym potencjale gospodarze, ale z drugiej także o wyżej wspomnianych problemach w obronie. Miedź to powiew świeżości w tej lidze, bo beniaminek gra naprawdę ładną piłkę, mają pomysł na swoje akcje ofensywne i to miła odmiana. Najpierw myślałem o łączonym bts + over, ale ostatecznie idę w bezpieczniejszy BTS.
✅70

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie A
Spotkanie: Frosinone - Sampdoria
Typ: Sampdoria powyżej 1,5 bramki
Kurs: 2,48
Analiza:

Kolega wyżej już opisał to spotkanie, ja liczę po cichu dzisiaj na wygraną Sampdorii, muszą w końcu się przełamać na wyjazdach i zwyciężyć, a przeciwnik jest odpowiedni. 3 mecze i 3 porażki to wyniki beniaminka, żadnej bramki strzelonej i 5 straconych, choć dzisiaj będą na pewno bardzo zmotywowani aby co ugrać i zdobyć pierwsze punkty. Sampdoria ostatnio pokonała 3-0 Napoli i pokazała się z bardzo dobrej strony. Dzisiaj z powodu kontuzji nie zagra pomocnik Riccardo Saponara, ale Ramirez powinien go godnie zastąpić. Myślę , że dzisiaj Frosinone coś ustrzeli, dlatego nie do końca jestem pewien jaki ostatecznie padnie wynik ale licze na dwa trafienia gości a kurs całkiem fajny.
Powodzenia !
Grasz ? Daj ????
✅148

kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 20:00
Spotkanie: Amiens SC - Lille
Typ: 1.drużyna strzeli gola w obu połowach - Tak
Kurs: 5.30
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Silne na własnym boisku Amiens zagra dzisiaj z grającym w kratkę na wyjazdach Lille.
Przed meczem trudno wskazać faworyta - w lepszej sytuacji wydają się gospodarze, którzy u siebie potrafili napsuć krwi PSG czy wydawałoby się idealnego kandydata na czarnego konia sezonu - Reims.
Lille natomiast niezłe mecze u siebie - przekłada słabymi meczami wyjazdowymi, podobnie jak w przypadku Sampdorii w lidze włoskiej, która u siebie potrafi zdominować Napoli, by potem remisować/przegrywać z zespołami dna tabeli.
Oba zespoły przystąpią do tego meczu bez większych problemów kadrowych. W ostatnim meczu między tymi drużynami na boisku Amiens było 3-0 dla gospodarzy i gole padały w obu połowach. W tym meczu może być podobnie - zważywszy na dobrą dyspozycje Amiens u siebie.
⛔100

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Chelsea - Cardiff
Typ: Chelsea (-1.5 bramki)
Kurs: 1.55
Bukmacher: Milenium
Analiza:
Dzisiaj zapraszam na spotkanie pomiędzy aktualnie drugim, a szesnastym zespołem angielskiej Premier League. Co tu dużo mówić, faworyt tego spotkania jest tylko jeden - ekipa Chelsea. Beniaminek z Cardiff do tej pory nie wygrał jeszcze spotkania, a w meczach wyjazdowych nie strzelił nawet bramki. Po drugiej stronie mamy mocną na początku sezonu ekipę The Blues, którzy pod wodzą Sarriego prezentują się bardzo ofensywnie, wygrali wszystkie cztery spotkania, w tym trudny mecz z Arsenalem. Podoba mi się, że londyńczycy po strzelonej bramce nie cofają się, tylko grają nadal swoją ofensywną piłkę i uważam, że dzisiaj tak również będzie. Dotychczas w H2H na trzy spotkania wszystkie wygrała ekipa dzisiejszych gospodarzy. Spodziewam się spokojnego zwycięstwa Chelsea i pokrycia tego handi.
✅55

barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Newcastle- Arsenal
Typ: Arsenal over 2,5 gola
Kurs: 3.5
Bukmacher: efortuna

Analiza:
Witam. Stawiam dzisiaj na zdecydowane zwycięstwo ekipy Kanonierów. Z bardzo prostego powodu. W wyjściowym składzie od początku zagrają ze sobą Lacazette i Aubameyang. Duet tych dwóch napastników świetnie się rozumie i na boisku, jak i poza nim. Nie od dziś wiadomo, że spasowali sobie i są przyjaciółmi poza boiskiem. Ostatnie dwa mecze AFC to over 2,5 gola strzelonego. W pierwszym meczu co prawda nie zagrali razem długo, ale już przeciwko Cardiff duet ten miał masę okazji na zdobycie gola. Poza tą dwójką mamy Ramseya, który jest w dobrej formie, coraz lepiej spisujących się skrzydłowych Bellerina oraz Monreala. To wszystko przeciwko Newcastle prowadzonego przez Beniteza. Bardzo słaby start tej drużyny, która gra mega defensywny futbol, ale im to jeszcze nie do końca wychodzi. Scenariusz będzie bardzo prosty, posiadanie piłki i zamknięty zamek przez Kanonierów i gra na kontrę Srok. Liczę na dobrą skuteczność piłkarzy Emerego. Co prawda ostatnie H2H nie wskazują na taką zdobycz bramkową, ale w historii zdarzały się już pogromy ze strony Kanonierów. Dzisiaj będzie podobnie. Postawiłbym nawet że będzie over 3,5, ale nie chce przeginać ????
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - France, ligue 1
Godzina: 17:00

Spotkanie: Caen - Lyon
Typ: Lyon wygra i obie strzela
Kurs: 3.4
Analiza:

Lyon po ostatniej przegranej u siebie z Nice bedzie chcial powiekszyc zdobycz punktowa w tym sezonie. Na wyjazdach gral jeden mecz i go przegral 0;1 z beniaminkiem Reims. Rok temu Lyon wygrywal dwa razy z Caen w tym 2;1 na tym stadionie. Dzisiaj licze na powtorke, chociaz latwo nie bedzie. Caen po wyjazdowej wygranej z niezlym w tym sezonie Dijon&#39;em. Tutaj licze na wymiane goli. Typ ryzykowny, ale Lyon zespow o klase lepszy..
⛔ 100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Spotkanie: Belgia - Słowenia
Typ: Słowenia -1,5 seta
Kurs:
2,64
Godz: 17:00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Na dziś nieco zaryzykuję z wysokim kursem lecz jestem dobrej myśli.
Belgia w 1 kolejce wygrała bardzo ważny dla nich mecz z Argentyną o dziwo bez problemu 3:1 ale z Włochami byli już bez szans przegrali dość niespodziewanie bardzo wysoko 0:3 i bez podejścia w każdym secie.
Słowenia sensacyjnie zaczęła z Dominikaną od porażki seta ale potem już rozbiła w 3 kolejnych i wygrana 3:1. Wczoraj dobry mecz z Japonią wygrany 3:1. Widać u nich pewność siebie i kadrowo są mocniejsi od Belgów.
Stawiam, że Słowenia dziś wygra za 3 punkty co bardzo przybliży ich do 2 miejsca (1 raczej Włosi).
Belgijską grę ciągnie tylko Deroo, jeśli On będzie miał gorszy dzień to lipa, Słowenia natomiast jednak pierwsza szóstka bardzo wyrównana, mocni przyjmujący, atakujący czy środkowi.
⛔ 100

elalma 180,7K

elalma

Olimpijski Mistrz Skoków
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Typ: Wisła Powyżej 5.5 rzutów rożnych
Kurs: 2.00
Bukmacher: forBET
Analiza: Patrząc na tabelę, zapowiada się hit polskiej LOTTO Ekstraklasy. Myślę, że wszyscy dobrze wiemy, jak wyglądają te teoretycznie najciekawsze mecze w tej lidze. Dziś proponuję bardzo ryzykowną linię na rzuty rożne Wisły Kraków. Krakowianie mają bardzo przyzwoitą średnią wykonywanych rzutów rożnych na mecz - 5.71. Lechia z kolei ma jedną z najwyższych w całej lidze średnich rzutów rożnych wykonywanych przez jej rywali - 6.43. Matematycznie czy też statystycznie wygląda to obiecująco. Oglądałem wszystkie mecze Wisły u siebie w tym sezonie i w każdym z nich byli zdecydowanie lepszym zespołem od rywala. Dużo strzałów, ambitna ofensywna gra, to musi się podobać i jeśli nie zawodzi skuteczność, daje efekty w postaci zwycięstw. 7 kornerów przeciwko Arce, 6 w meczu z Miedzią, 4 z Wisłą Płock i aż 9 w spotkaniu z Górnikiem, to wszystko w dotychczasowych 4 meczach na stadionie przy Reymonta. Po słabszym meczu przeciwko Śląskowi we Wrocławiu liczę na powrót tej Wisły, którą można było oglądać we wcześniejszych meczach. Lechia wiadomo, jest liderem, ale jak pokazywały jej poprzednie mecze, nie przeszkadzało to piłkarzom z Gdańska w wybijaniu piłki na rzut rożny. Szkoda, że linia powyżej 4.5 jest dużo niższa, więc próbuję powyższy typ w singlu.
⛔100

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Tenis
Godz: 18:05
Spotkanie: Sofia Kenin - Jessica Pegula
Typ: Sofia Kenin -1.50 Seta
Kurs: 2.33
Analiza:
Niestety to już koniec grania w Quebec dla Pegul&#39;y. Córka miliardera zrobiła półfinał w małym, wręcz treningowym turnieju II klasy w Kanadzie i czas wracać do domu. Jessica zrobiła dwie sensacje, tj ograła Pliskovą &amp; Martic, jednak obie zawodniczki nie zaprezentowały swego maxa. Należy pamiętać, że za chwilę zaczyna się duże granie w Azji. Na temat Jessi rozpisywałem się już wcześniej i nie będę się powtarzać. Za to urodliwa Sofia Kenin to tenisistka z dużym potencjałem. Młoda Amerykanka ma szansę ugrać coś w WTA Tour w przyszłości i dzisiejszej gry napewno nie potraktuje jako &quot;light game&quot;. Kenin doskonale się czuje na zamkniętym, twardym korcie. W rywalizacji z Puig procent serwisu i wygranych piłek był wręcz perfekcyjny w wykonaniu młodej Amerykanki. Szybka ręka i niezwykle ofensywny tenis Kenin będzie destrukcyjny dla Pegul&#39;y, która dziś w 1/2 nie dostanie nic za darmo ...
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie A
Spotkanie: Frosinone - Sampdoria
Typ: Sampdoria
Kurs: 2,46
Bukmacher: ForBET
Analiza:
Dziś bardzo krótko, sporo pracy przez co brak czasu na pisanie analiz pisemnych.
Frosinone jest słabszym zespołem aniżeli w swojej poprzedniej przygodzie z Serie A. Bardzo szczęśliwie i moim zdaniem trochę na wyrost udało się uzyskać awans do Włoskiej Ekstraklasy. Początek sezonu bardzo mocno przeciętny (dwie porazki i remis), ale oprócz wyników sama gra jest nie najlepsza. Spora liczba błędów w defensywie skutkuje sporą liczbą straconych goli. Z przodu również bez rewelacji, bardzo uboga gra w strefie 20-40 metrów przed brammką przeciwnika. Sampa przed przerwą reprezentacyjną zagrał aperfekcyjnie w Genui przeciwko bardzo mocnemu Napoli, dzięki czemu zwyciężyli Neapolitaczyków 3:0. Fenomenalna gra w defensywie, nie dali dojść do głosu zawodnikom Ancelottiego. Dzisiaj jeśli Sampdoria utrzyma dobrą dyspozycję z ostatnich meczów to o zwycięstwo jestem spokojny. Powodzenia!
✅146

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: MMA, UFC Moskwa
Godzina: 21:30
Spotkanie: Hunt - Oleinik
Typ: Oleinik wygra
Kurs: 1,98
Analiza: Kursy trochę spadły, jednak w tym pojedynku między strikerem a grapplerem idę w stronę Rosjanina. Hunt jest faworytem, ale wierzę, że jak w przypadku walki Woodley-Till pojawi się sytuacja na obalenie. Nowozelandczyk ma problemy na ziemi, jego najsilniejszą strona jest stójka i kończenie rywali. Oleinik nieraz przyjmował petardy i dawał radę. Oczywiście boję się trochę jego stylu walki, bo pozwala przeciwnikowi na zbyt dużo. Osobiscie nie liczę na to, że pojedynek będzie bardzo efektywny, bo zarówno Hunt i Oleinik mają swoje lata i dynamika trochę siadła, jednak nieczęsto spotykane są gale UFC w Rosji i wierzę, że Oleinik da radę. Bez wątpienia ma zagwarantowane wsparcie ze strony kibiców i fajnie by było wygrać przed wlasną publicznością.
✅98

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Siatka MŚ
Spotkanie: USA - Rosja
Typ: Usa wygra 3-0 lub 3-1
Kurs: 4,70
Mecz na szczycie: Rosjanie mogą śrubować rekordy pod względem wysokości zwycięstw nad słabeuszami, ale teraz czas na Amerykanów. Amerykanie będą grali z całym powerem jaki mają. https://s5.sir.sportradar.com/etoto/pl/23/season/55465/h2h/match/14996753 Jak pokazują staty mecze o nic wygrywają Rosjanie, mecze o coś USA.
Pozdrawiam
✅370

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom