>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.08.2020 (sobota)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na sobotę - 15. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Szkocja - Premiership
Godzina 18:30
Spotkanie : Hibernian : Motherwell
Typ : Hibernian powyżej 1.5 gola
Kurs : 2.10
Bukmacher : ETOTO

To dopiero początek sezonu w Szkockiej Premiership i jak na razie zespół Hibernian zaskakuje swoich fanów , po 3 kolejkach komplet 9 puntów i bramki 7:2 może robić wrażenie , dziś podejmują Motherwell które ma zaledwie 1 punkt i jak na razie bez zwycięstwa natomiast bramki 2 zdobyte i 4 stracone , od 3 sezonów zespół gości nie pokonał tutaj Hinernian i liczę że i dziś tak nie będzie , na 20 spotkań rozegranych tutaj w Hibernian 11 razy górą gospodarze 4 remisy i 5 zwycięstw gości w bramkach 32:20 na korzyść Hibernian tak wiec patrząc na formę z początku tego sezonu zespołu gospodarzy liczę na ich kolejny dobry mecz no i bramki w ich wykonaniu a za dwie doprawdy dobry kurs to idę w gole gospodarzy !

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +9
kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina:piłka Nożna - Australia A- League
Godzina : 9:00
Spotkanie :Sydney FC - Western United
Typ : Western United DNB
Kurs : 2.47
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

Dyscyplina: Piłka NoŻna - Australia A - League
Godzina : 9:00
Spotkanie : Sydney FC - Western United
Typ : Western United DNB
Kurs : 2.47
Analiza :

Typując na zwycięstwo Western United przeciwko Perth Glory w ubiegłą środę w opcji Western / +2.5 zachowałem się zbyt pazernie gdyż zmieniłem w ostatniej chwili typ z Western / +1.5 dla wyższego kursu. Jak wiadomo mój faworyt wygrał 2:0 co i tak dawało @ 3.75 a ja zostałem z niczym. Pomny tego dzisiaj typuje dużo bezpieczniej. Nadal idę w kierunku ekipy z zachodniej Australii gdyż ostatnim zwycięstwem przedłużyła dobry bilans swoich występów.

Dzisiejszy rywal liderujące Sydney FC ( 53 pkt.) ma sporą przewagę nad następnym Melbourne City ( 44 pkt.) i od 4 -ech spotkań nie zaznało smaku wygranej. Po dwóch porażkach przyszły dwa remisy i dzisiaj teoretycznie jest faworytem na papierze i wedle bukmachera ale ja ja nie podzielam tego stanowiska. Uważam że stać drużynę Western United na walkę i wygraną w tym pojedynku , tym bardziej że grają oni o 6 - stą lokatę którą zajmują w chwili obecnej dającą prawo udziału w fazie Play - Off od ćwierćfinału. Tak więc niewątpliwie wiecej do zdobycia po ich stronie. Drużyna Sydney ma zagwarantowany udział w dalszych rozgrywkach od fazy półfinałowej z racji zajmowanego miejsca ( pierwsze dwa zespoły).

Grający w ekipie Western United Kosowianin Besart Berisha to ikona całej ligi poprawiający tamtejsze rekordy. W ostatnim meczu wpisał się dwa razy na listę strzelców , liczę też więc na jego snajperski nos i dzisiaj. Berisha w tym sezonie przewodzi klasyfikacji najlepszych strzelców A- League ( 18 goil) , a łącznie w 8- iu sezonach grając jeszcze w barwach Brisbane Roar czy Melbourne Victory zdobył 134 bramki. Mając 35 lat nadal imponuje skutecznością.

Podsumowując liczę na udany występ całej drużyny Western United i zwycięstwo. Dla bezpieczeństwa podpieram się opcją DNB.

147

Otrzymane punkty reputacji: +235
patraul19 39,5K

patraul19

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball - USA, MLB
Godzina: 01:05
Spotkanie: Philadelphia Phillies - New York Mets
Typ: Over 9.5 runs
Kurs: 1.82
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Kurs na Mets przez ostatnią godzinę poszybował mocno w górę, a to za sprawą kontuzji miotacza gości: Jacoba deGroma.
Spójrzmy najpierw na sytuację w tabeli:

MLB.png

Jak widać Mets grają bardzo przeciętnie, wygrali 9 z 20 spotkań. Ofensywnie średnio zdobywają 4,5 obiegu na mecz. Wpuszczają średnio minimalnie ponad 5.
Ich pitcherem w zastępstwie za deGroma będzie dziś Walker Lockett.
Tak prezentują się jego statystyki w karierze:
MLB2.png
Jak widać na powyższym obrazku jest to bardzo kiepski miotacz, któremu bardzo rzadko przydarzały się dobre mecze. Wpuszcza on sporo runów, dzisiaj liczę na podtrzymanie tradycji.

U gospodarzy miotał będzie Spencer Howard, tegoroczny debiutant.
MLB3.png
Rozegrał dotąd tylko 1 spotkanie, które przegrał. Na domiar złego pozwolił przeciwnikom na 7 uderzeń, które skutkowały zdobyciem przez rywali 4 obiegów. Ciężko jest ocenić go po jednym starcie, ale cyferki mówią same za siebie.

Liczę dzisiaj na shootout po stronie obu zespołów. Myślę że linia 9,5 jest zdecydowanie do zrobienia.

82

Otrzymane punkty reputacji: +95
RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
GP Hiszpanii - kwalifikacje, sobota 15:00
Leclerc - Perez @ 2
Kurs: 1.92
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Na kwalifikacje proponuje typ na powracajacego po krotkiej przerwie Pereza, ktory moim zdaniem ma zdecydowanie lepszy bolid na pojedynczym okrazeniu w porownaniu do Leclerca. Te tryby kwalifikacyjne silnikow Mercedesa sa naprawde mocne i robia roznice. Do tego rozowa kopia Mercedesa powinna na tym torze czuc sie jak ryba w wodzie. W treningach obaj pojechali stabilnie i porownywalnie do siebie ale roznice robi samochod. Uwazam, ze Leclerc jest w stanie namieszac troche w wyscigu ale na pojedynczym kolku w kwalifikacjach nie da rady Perezowi.

92

Otrzymane punkty reputacji: +132
pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / LM
Godzina 21:00
Spotkanie : MC - Lyon
Typ : 1/bts
Kurs : 2.85
Bukmacher : STS

Tutaj faworyt wydaje sie zdecydowany Manchester wygral zdecydowanie swoja grupe i dwa mecze z Realem , ale Lyonu nie mozna lekcewazyc w fazie geupowej wygral i zremisowal z Lipskiem nastepnie wyeliminowal Juventus,anglicy po wznowieniu sa w duzej formie przynajmniej w tych meczach ktore ogladalem i powinni wygrac,ale licze takze na gola Lyonu.

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina : tstolowy, tt cup kobiety
Godzina 9:25
Spotkanie : Miklukha-Tatianina
Typ : Miklukha
Kurs : 1.9
Bukmacher : betclic
Analiza: Na szybko bo zaraz rozpoczyna sie spotkanie. Tak wiec mamy starcie Mikukhy i Tatianiny. Jesli spojrzymy na kursy mozemy zdac sobie sprawe, ze zapowiada sie na wyrownane starcie. Tatianina jest jednak w lepszej dyspozycji - tak przynajmniej pokazuje jej obecny bilans. Ja jednak wierze w odbudowanie sie jej przeciwniczki. Wazna kwestia ktora nalezy poruszyc jest fakt, ze bezposrednie starcie pomiedzy tymi paniami czesto przekraczaly ponad cztery sety. W tym przypadku istnieje prawdopodopienstwo ze ponownie zobaczymy piec setow w tym spotkaniu. Ja przede wszystkim licze, ze Miklukha zagra jeszcze lepiej niz poprzednio i wygra. W koncu musi nadejsc mecz w ktorym sie odbije i mam nadzieje, ze ten mecz to potwierdzi

100

bonustagpl 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Japonia J1L
Godzina 12:00
Spotkanie : FC Tokyo-Nagoya
Typ : Gole powyżej 3,5
Kurs : 3,5
Bukmacher : Betclic
Analiza:
Po krótce: tutaj nie ma faworyta. Stawiam jednak że spotkanie może obfitować w dużą ilość goli. Dlaczego tak sądze, po spotkaniach Tokyo u siebie i Nagoyi na wyjeździe. NAgoya na wyjeździe strzela dosyć dużo bramek po 2-3, natomiast ostatnie dwa mecze Tokyo to 2 bramki strzelone u siebie. Po ostanim spotkaniu Tokyo mogę zaryzykować stwierdzeniem że Tokyo nie ma szczelnej oborny, i NAgoyi może strzelić nawet 4 bramki. Czy Tokyo uszczelni obronę na te spotkanie - nie wiem. Stawiam że nie i to jest bet na konkurs.

100

milypan 45,5K

milypan

DEBESTA
Dyscyplina : Lol esport LCK
Godzina 10:00
Spotkanie : Team Dynamics-Damwon
Typ : Team Dynamics +11,5 zabójstw na 1 mapie
Kurs : 1.90
Bukmacher : STS
Analiza:
Kursy wedlug mnie troszke sa przesadzone.Okej Damwon w tym sezonie przegrali tylko 5 mapek co jest obecnie najlepszym wynikiem ale tutaj Dynamics to nie zaden chlopak do bicia.Kursy w ich strone sa bardzo wysokie bo aż 10.0 ale handicap +11,5 zabojstw powinien wejsc jak w maselko bo powinni powalczyc.Team Dynamics ma bilans 4/11 ale w mapkach wyglada to 13:24 i ogolnie graja dosyc solidnie mimo tych slabych wyników.Handicap wedlug mnie jest przesadzony bo Damwon to faworyt ale nie az taki zeby wygrali oni 12 zabojstwami na tej pierwszej mapie.Obie ekipy graly ze soba miesiac temu i wtedy Damwon rowniez bez wiekszych problemow wygrali 2:0 :).Powodzenia!

90

Otrzymane punkty reputacji: +74
paskovesl 462

paskovesl

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / LM
Spotkanie : MC - Lyon
Typ : gracz zostanie ukarany żółtą kartką musi wystąpić od początku meczu : Aouar.H - Tak
Kurs : 5.0
Bukmacher : fortuna
Dziś wpadł mi w oko fajny kurs na kartki graczy Lyonu. Dziś napewno będzie gorąca nie tylko dlatego ,że w Portugalii upały , ale również na boisku. Jeden mecz gwarantuje o awansie do półfinału miałem dać typ na bramki, powyżej 5.5 gola , bo myślę ,se może być podobnie jak wczoraj ,ale gdy zobaczyłem statystyki ostatniego meczu z juve myślę ,że bardziej realnie dziś będzie zagrać na kartki. W ostatnim meczu z juventusem gracze Lyonu dostali aż 7 żółtych kartek z tego aż 3 w pierwszej połowie , dziś powinno być podobnie stawką jest duża ,a zawodnicy city są szybcy zwinni i napewno będą często faulowani. Wybrałem tego gracza bo ostatnim meczu ze starą dama dostał pierwszy kartkę i to za niesportowe zachowanie ,dziś może byc dużo sytuacji na styku a myślę ,że city wygra wysoko dlatego zawodnicy Lyonu będą wkur.. i będą faulowac.

100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina : Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie : Man City - Lyon
Typ : Man City i powyżej 2,5 gola
Kurs : 1,67
Analiza: Ostatnie spotkanie 1/4 finału, po wczorajszym ultra ofensywnym widowisku apetyty wzrosły, faworytem dzisiejszego spotkania są z pewnością zawodnicy Guardioli, drabinka jest tak ułożona, że w przypadku awansu Hiszpan trafi na swój były klub, który wczoraj upokorzył jego pierwszy zespół, który prowadził. W poprzednim sezonie City mierzyło się z Lyonem dwukrotnie w fazie grupowej Ligi Mistrzów, Manchesterze wygrał Lyon 1:2, a we Francji padł remis 2:2. W ogóle piłkarzom Lyonu dobrze się wiedzie w starciach z zespołami z Anglii, z którymi nie przegrali już czterech kolejnych spotkań. Nie mam raczej wątpliwości, że Francuzi postawią się dzisiaj Obywatelom, jednak siła ofensywna City jest tak wielka, że raczej wynik powinien rozstrzygnąć się w ciągu 90 minut, do wygranej Manchesteru dokładam over 2,5 goli, który mogą nawet sami pokryć, kusiła mnie wyższa linia, ale ostatecznie postanowiłem zostać przy tej, kurs oczywiście adekwatnie mniejszy, ale i ryzyko również.

100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaChiny, Superliga

Godzinna: 12:00

Spotkanie: Shandong Luneng – Shenzhen

Typ: over 3 azjan bramki

Kurs: 2.19

Bukmacher: lvbet

Analiza:

Gospodarze jak na nich to spokojnie rozpoczęli sezon, wydaje mi się że tak ekipa jednak będzie tą która będzie się im dalej w sezon rozkręcała. W ostatniej kolejce pokonali głównego faworyta Guangzhou 0:1 i to mecz który na pewno tylko ich zbuduje. To jest ekipa która lubi grać piłkę i ma do tego piłkarzy, ostatnie trzy mecz spokojnie jeśli chodzi o bramki ale tutaj czyli w ofensywie jest mega jakość Pelle, Moises, Leonardo, Fellaini ta czwórka potrafi robić w ataku rzeczy którymi wygrywa się spotkania. Mecz na otwarcie sezonu z Dalian pokazała właśnie to jak złapią rytm i te indywidualności zrobić swoje to w 10 minut są wstanie obrócić losy mecz i strzelić trzy bramki. Dziś rywal który odważnie podchodzi do spotkań z tymi z topu przegrali ostatnie trzy mecz ale zostawili dobre wrażenie szczególnie w ofensywie przegrali z Shenhua 2:3 czy Guangzhou 1:3 ale byli odważni w swoje grze zresztą od tego sezonu ma nowego trener z ofensywną myślą Jordi Cruijff, dlatego cierpią w defensywie z zespołami z jakością ofensywną ale sami potrafią robić swoje. Jak wspomniałem Luneng potrafi narzucić taki styl który będzie oznaczała otwarty z szybką grę i na taki scenariusz dziś liczę po prostu.

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina : Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie : Man City - Lyon
Typ : Obie drużyny strzelą gola, powyżej 8 rzutów rożnych i powyżej 3 żółtych kartek
Kurs : 3.65
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Po wczorajszym trafieniu kartki dla Arturto, pora na kolejny ciekawy typ, tym razem złożony. Ten sezon jest prawdopodobnie ostatnią szansą dla Guardioli, by osiągnąć europejski sukces z Manchesterem City, na drodze czeka już m. in Bayern, jednak w pierwszej kolejności trzeba poradzić sobie z niewygodnym Lyonem. W tym meczu nie musi być pogromu dla City, nie zdziwi mnie wyrównany mecz i im dłużej na tablicy wyników będzie widniał np. remis, tym lepiej dla Lyonu. Co do zakładu - BTS, bo myślę że City po szturmie strzeli, natomiast gol Lyonu, w teorii trudniejszy, ale obrona City nie jest wybitna i nawet w ostatnich edycjach, gdy te ekipy się ze sobą mierzyły - City miało wiele problemów z Lyonem. Rożne powinny być efektem ofensywy - samo City często pokrywa ten próg, a tutaj dochodzi jeszcze Lyon, który najpewniej się będzie bronić. No i żółte kartki - i łatwy typ i trudny, City dużo nie fauluje, ale jak już to robi, to często zbiera żółtka, jest w obu ekipach kilku zawodników, którzy są "pewniaczkami" do kartek, a jak będzie, zobaczymy po 22:30.

265

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja
Godzina: 19:00
Spotkanie: FK Rostów - Zenit
Typ: Zenit wygra do zera
Kurs: 2.92
Analiza: Zenit to mistrz Rosji, który zrobi wszystko, by obronić tytuł mistrzowski i utrzymać prym w swoim kraju. Rostów nie wygląda tak dobrze jak w poprzednim sezonie, który skończył się stosunkowo niedawno, nawet w pierwszej kolejce nie pokazali wielkiego futbolu i wygrali skromnie 1-0 z niżej notowanym przeciwnikiem. Defensywa Zenitu uległa poprawie co pokazał choćby ostatni mecz z beniaminkiem. Ofensywa Zenitu jest bardzo mocna i powinna znaleźć drogę do siatki przynajmniej raz, z Rostowem już nie raz udawało im się zachować czyste konto i liczę na kolejny taki mecz.

192

Otrzymane punkty reputacji: +40
lepszy-szkodnik 7,6K

lepszy-szkodnik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bośnia i Hercegowina 1 Liga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Velez Mostar - Krupa
Typ: 1
Kurs: 1,65
Analiza:
Teraz w BiH jesteśmy po 3 rundach sezonu 2020/2021. W poprzednim, Velez zaczął fatalnie ale już marcowe wyniki, kiedy forma tej ekipy była najlepsza w lidze, spowodowały, że jeszcze ze 2-3 kolejki a ekipa zaczęłaby zagrażać najlepszym. Tak się nie stalo i ligę zakończono po 22 kolejkach. Teraz mamy "nowe" rozdanie.
Gospodarze zaliczyli bilans 1-1-1, przy czym porażka to wyjazdowa potyczka z Zelejznicar (czołówka rokrocznie) a remis to także wyjazdowa potyczka z zawsze groźną ekipą Siroki. Ekipa Velez jest bardzo mocna u siebie. Z ostatnich 10 spotkań (nie tylko ligowych), mają bilans 6-3-1 porażka z czołową ekipą BiH Sarajevem.
Goście po rocznej przerwie, ponownie wrócili do najwyższej ligi ale jak na razie moga pochwalić sie zwycięstwem w domu z najsłabszą jak dotąd ekipą Olimpic Sarajevo. Na wyjazdach goście jak grali ligę niżej, to notowali niezłe rezultaty, jednak poczawszy od 2020 roku idzie im jak po grudzie. Z 5 spotkań wyjazdowych tylko 1 remis z Zagłębiem Sosnowiec i 4 porażki.
Ostatnio obie ekipy jakoś mijały się i brak wyników bezpośrednich konfrontacji. Jednak to co ekipa z Velez pokazała pod koniec tamtego sezonu jak i statystyka spotkań u siebie nakazuje mi wskazać gospodarzy jako zwycięzców tego pojedynku.

65

Otrzymane punkty reputacji: +20
askamil 8,8K

askamil

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Szkocja - Premiership
Godzina 18:30
Spotkanie : HIT DNIA: Hibernian - Motherwell
Typ : Hibernian
Kurs : 2.05
Analiza:

Mecz ten został już wyżej troszkę opisany, ja zaproponuję tutaj czystą jedynkę również po ładnym kursie dzięki oferty fortuny, która ten mecz proponuje w formule HIT DNIA, czyli z podwyższonym kursem. Jak zostało zauważone w pierwszym poście, Hibernian rozpieszcza swoich kibiców. Pierwsze trzy mecze sezonu 2020/2021 to trzy zwycięstwa, z czego dwa były na wyjeździe. Dzisiaj zagrają z Motherwell, które słabo zaczęło sezon. Dwie porażki oraz remis na tą chwile nie napawa optymizmem przed dalszą częścią sezonu. Ostatnie cztery mecze między tymi drużynami na terenie Hibernian to cztery zwycięstwa gospodarzy. Nie ma wątpliwości, kto jest faworytem tego meczu i mam nadzieje, że drużyna ta wygra mecz w tej roli, najlepiej strzelając co najmniej dwie bramki ;)

100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina : Koszykówka/NBA
Godzina 20:30
Spotkanie : Portland vs Memphis
Typ :
Hassan Whiteside over 0,5 asysty
Kurs : 1,85
Bukmacher : ewinner
Analiza:

Bardzo niska linia, ale to też z tego względu, że mało czasu spędza na parkiecie i jest to typowy center. Ważne spotkanie dzisiaj wieczorem, mogą być problemy z faulami Nurkica. W okolicach 15-20 może nawet dostać. Ostatnio się pokazał z niezłej strony, chociaż straszny leń z niego jest. Poprzednie trzy spotkania pokrywał taką linijkę. Jedna asysta to nie jest wielka sztuka i nawet taki typowy center może gdzieś piłkę oddać na obwód. Myślę, że kurs warty zastanowienia. Mecz powinien być zacięty i raczej otwarty. Także liczę na sporo okazji do zapunktowania przez jego kolegów.

100

S 13K

stonesour

Użytkownik
DYSCYPLINA: Hokej NHL
GODZINA: 21:00
MECZ: Arizona Coyotes – Colorado Avalanche
TYP: wygrana Colorado Avalanche
KURS: 1.90
BUKMACHER: STS
ANALIZA:
Trzeci mecz playoffów między Colorado a Arizoną. Pierwszy zakończony wynikiem 3-0 drugi 3-2 na tafli Colorado. Teraz trzeci mecz na tafli Arizony, ponownie stawiam na Colorado co prawda Arizona postawiła się w drugim meczu, ale według mnie tym razem również nie wygrają. Colorado w lipcu na wyjazdach dobrze się spisywali wygrana z Dallas i Minnesotą. Arizona u siebie wygrana z Nashville, porażka z Vegas. Nie będzie to łatwy mecz najbardziej obawiam się remisu. Co dużo pisać do trzech razy sztuka Colorado do boju. Powodzenia z fartem .

Na przyszłość proszę się zaznajomić, gdzie rozgrywane są mecze, ponieważ żaden z zespołów nie gra u siebie, mecze PO są rozgrywane w bańkach w dwóch miastach Edmonton i Toronto (info od fazesky fazesky ) //Waldi1979

100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka NoŻna - PP
Godzina : 20:30
Spotkanie : Odra Opole - Lech Poznań
Typ: Odra Opole
Kurs : 6,85
Bukmacher : sts

W Fortuna PP nie było niespodzianki. Mistrz, 3 drużyna czyli Piast zwyciężyły. Odra Opole pokazała na wiosnę że dają radę. Byli pod kreską a utrzymali się w Fortuna 1 lidze. Myślę że po odejściu Króla strzelców ekstraklasy nie będzie Lechowi łatwo strzelić bramki.
Liczę na niespodziankę.
Co się tyczy odds portal nie daje nikt na Odrę Opole. https://www.oddsportal.com/soccer/poland/polish-cup/odra-opole-lech-poznan-MNhdBHkB/
Mecz w Polsacie Sport.

Pozdrawiam

100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Manchester City - Lyon
Typ: Lyon strzeli więcej niż 1,5 gola w meczu
Kurs: 6,10
Bukmacher: eTOTO
Analiza:

Dużym faworytem jest Manchester City i zapewne awansują, ale niekoniecznie za sprawą defensywy. Największym atutem City jest ofensywa. Oni w każdym meczu sporo strzelają. Nawet z Realem Madryt który obecnie jest bardzo solidny w obronie strzelili dwa gole, a szans na więcej bramek mieli sporo. Z Lyonem tych bramek zapewne będzie więcej niż dwie, jeśli nie będzie jakiejś ogromnej nieskuteczności. Obrona Lyonu jest dość słaba, więc jeśli mają sprawić niespodziankę albo chociaż postraszyć faworyta, to tylko swoim atakiem. Lyon w ataku radzi sobie nieźle. Z Juventusem strzelili gola, mieli też kilka dobrych szans na następnego. Manchester City zwykle dominuje w swoich meczach, jednak ich styl gry daje szanse rywalom na kontrataki. Lyon kilka takich szans powinien mieć, więc podając ten typ liczę na to, że w tym spotkaniu Lyon będzie skuteczny i wykorzysta błędy Manchesteru City.

400

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom