>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 15.08.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Tottenham – Stoke
Typ: over 3 azjan
Kurs: 2.68
Buk: Pinnacle
Godz. 16:00
Analiza:
Pierwsze koty za płoty jak to się mówi za angielską Premier League, w jednym z najciekawszych spotkań sobotniego popołudnia Tottenham będzie podejmować Stoke City – dorobek obu ekip po pierwszej kolejce wynosi zero a to zwiastuje bardzo ciekawe widowisko mam nadzieję że z bramkami w tle. „Koguty” zagrały średnie zawody na Old Trafford moim zdaniem oglądając ten mecz który był nudny podeszli zbyt dużym respektem do Manchesteru który też dobrze nie wyglądał. O porażce zadecydował jeden błąd Walkera. Jednak najlepsza taktyka w tamtym spotkaniu to byłby atak, weszli w mecz odważnie i dość szybko mieli 100% sytuacje. Po straconej bramce grali przez większość cześć tak by nie stracić więcej, dopiero końcówka to ostre ataki i od razu pojawiło się kilka świetnych okazji. Tak odważnie trzeba było grać od początku bo wszyscy wiedzą że w ofensywie tkwi siła tej ekipy, bo defensywa mimo że wzmocniona moim zdaniem dalej będzie ich słabym punktem. Tak zerowy dorobek punktowy oznacza jedno dziś już trzeba zdobyć komplet oczek bo z takimi rywalami w walce o Ligę Mistrzów trzeba wygrywać. Dziś zapewne zobaczymy jak zwykle inny zespół stawiający zdecydowanie na atak bo tego wymagają kibice i jestem przekonany że powtórzą się takie spotkania jak przed rokiem min. 4:3 z Leicester czy 3:2 z Swansea. Opiekun gospodarze będzie miał do dyspozycji wszystkich graczy pierwszego wyboru. Stoke przegrał u siebie z Liverpoolem bo bramce stracone w samej końcówce, ale jedno już było widać długie piłki, niesamowita walka to już od samego początku sezonu ponownie ogromna moc tej ekipy. W pierwszej połowie stworzyli sobie kilka dogodnych sytuacji głownie właśnie po długich piłkach, ale także kombinacyjna gra powinna z biegiem czasu być ich atutem bo transfery bardzo fajne Van Ginkel, Afellay, Shaqiri, Joselu to gracze przecież stworzeni do takiej gry. Zobaczymy jak to będzie funkcjonowało na wyjazdach bo to był zawsze większych problem tej ekipy. Patrząc na pierwsze spotkania o porażki obu ekip dziś będziemy oglądać jestem o tym przekonany odważniejsze ekipy w grze ofensywnej a już na pewno Totki rusza od początku zobaczymy na ile stać przyjezdnych a myślę że na wiele bo personalnie wyglądają w ofensywie jeszcze lepiej niż przed rokiem a potrafili wygrać oba spotkania 1:2 oraz 3:0.
✅ 168

Otrzymane punkty reputacji: +7
rolandnole 182

rolandnole

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ligue 1.
Godzina: 17.00
Spotkanie: St. Etienne - Bordeaux
Typ: Bordeaux strzeli gola - tak
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiejszy typ opieram na dotychczasowych spotkaniach obu tych drużyn. W ostatnich 5 spotkaniach Bordeaux zdobywał przynajmniej jednego gola na mecz. St. Etienne jest zespołem, który traci mało goli, aczkolwiek ekipa z Tuluzy stanęła na wysokości zadania i ich pokonała. Dlatego wydaje mi się, że i St. Etienne i Bordeaux (które również niespodziewanie przegrało pierwszy mecz), dzisiaj zafundują nam trochę goli, ale stawiam bezpieczniej na jedną drużynę. Obie ekipy miały trudne dwa tygodnie, gdyż rywalizowały w europejskich pucharach - obie przeszły dalej. Teraz już mają łatwiejszy tydzień i mieli więcej czasu na przygotowania do meczu.
✅ 61

D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Praga, Challenger
Godzina: 11:00
Spotkanie: Michon A.- Albot R.
Typ: Michon A.
Kurs: 2.97
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Półfinał challengera na Ziemi Czeskiej. Znowu poluję na niespodziankę. Michon zawodnik ze słabym rankingiem okolice 400 miejsca podejmie Albota zawodnika z pierwszej setki. Faworytem jest Albot. Lecz mnie gra tego zawodnika nie przekonuje kompletnie. Taki przebijaka. Podobnie zresztą jak Michon. Michon mimo że ograł Włocha Bolleliego to nie to powoduję że na niego stawiam bo Bolleli dużo wczoraj piłek wyrzucał. MIchon jest bardzo regularny i popełnia bardzo mało własnych niewymuszonych błędów. Może pomęczyć Albota. Moim zdaniem ten mecz jest po prostu 50/50 więc jak zwykle pobieram wyższy kurs. Wczoraj Bahamonde był bardzo bliski wygranej w normalnych okolicznościach dziś mam nadzieje Michon ogra Albota i zamelduję się finale.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka nożna - Eredivisie - Liga holenderska
Godzina: 19:45
Spotkanie: Ajax - Willem II
Typ: Ajax -1.25 AH
Kurs: 1.80
Analiza
:
Lubię Ajax, lubię po prostu drużynę z Amsterdamu, jestem z lat &#39;90 czyli z tego okresu gdzie Ajax był dominatorem na europejskiej arenie - stąd też może ta niewytłumaczalna sympatia do tego klubu pomimo, że jest to pod wieloma podtekstami żydowski klub... Mniejsza oto.
Ajax u siebie na Arenie jest wiadomo = niezwykle mocny, rzadko kiedy w ogóle przegrywają tam mecze. Ich spotkania to raczej wyniki hokejowe gdzie nie ma minimalizmu przy np. 1:0 tylko grają tyle ile fabryka dała. Tak uczą młodzież ich w tych holenderskich szkółkach trenerskich które są jedne z najlepszych na świecie. Od kilkunastu lat Ajax obrał drogę &quot;kuźnię talentów&quot; i tak oto typ sposobem pamiętam jak jeszcze grał tam Luis Suarez który władował bodajże w sezonie około 60 bramek (kto chce niech sprawdzi dokładnie ile) - sprzedają później młodych zawodników za grube miliony euro.
Ajax skoro odpadł z Ligi Mistrzów skupi się teraz na lidze krajowej i to widać. W pierwszym meczu sezonu wygrali bardzo pewnie nad silnym przeciwnikiem do tego na wyjeździe 0:3 z AZ Alkmaar.
H2H... ostatnio zremisował Ajax z nimi na wyjeździe 1:1 w lutym tego roku, ale pozostałe mecze to były &quot;masakracje&quot; i Ajax narzucał mordercze tempo. Niech nikogo nie zdziwią wyniki po 5:0 czy nawet 7:0 jak to było w 2009 roku. Willem II to typowy ligowy średniak skazany w tym meczu słusznie na pożarcie.
✅ 80

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina:16:00
Spotkanie: Sunderland-Norwich
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs: 4.25
Bukmacher: Unibet
Analiza
:
Na dziś postanowiłem zagrać spotkanie z drugiej kolejki angielskiej Premier League w którym ekipa Sunderlandu podejmowała będzie beniaminka z Norwich. Dzisiejsi gospodarze przegrali swoje pierwsze spotkanie w Leicester 4:2 bardzo szybko tracąc bramki już w pierwszej połowie spotkania , która ustawiła całe spotkanie . Norwich przegrało na swoim stadionie z Crystal Palace, chociaż w przeciągu całego spotkania było zespołem lepszym,ale jest to beniaminek który będzie musiał zapłacić tak zwane frycowe i w kilku spotkaniach może tracić punkty, myślę że tutaj może być podobnie Sunderland właśnie na swoim stadionie radzi sobie zawsze najlepiej i tam zdobywa najwięcej punktów, w tym spotkaniu też jest moim faworytem, poza tym przemawia za nim zdecydowanie historia meczy pomiędzy oboma zespołami właśnie na tym stadionie , w 6 dotychczasowych pojedynkach ekipa gospodarzy 4 razy wygrała i dwa remisowała 3 z 4 zakończyły się wygraną dokładnie 1 golem , bilans bramkowy też zdecydowanie przemawia za ekipą gospodarzy strzelili Norwich aż 7 goli tracąc tylko 1 , stawiam że gospodarze nie przegrają w tym spotkaniu a nawet pokuszą się wygraną dokładnie 1 golem.

⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy, Bundesliga
Spotkanie: SV Darmstadt 98 - Hannover 96
Typ: 2
Kurs: 2.81
Buk: Bet At Home
Godz. 15:30
Analiza:
&quot;Grzyb już czeka na przeciwników&quot;, zatytuowali redaktorzy PS artykuł o Darmstadt ????
A to z tytułu infrastruktury, mała szatnia jakich nie ma nawet w szkołach podstawowych,małe salki, trzy ławki. Ubawiło mnie stwierdzenie prezydenta klubu &quot;przemyjemy mopem szatnie przed przyjazdem Bayernu&quot;. Po prostu nikt się nie spodziewał,że w ciągu 3 lat z dolnych rejonów 3 ligi wskoczą do najwyższej klasy rozgrywkowej.
Ale nie szatnią grają piłkarze...
Darmstadt ma niedoświadczonego trenera, i co chyba najistotniejsze, niestety jest beniaminkiem, a 2 liga i 1 to dwa różne światy.
Będą grać praktycznie składem z 2 ligi, tym bardziej nie przewiduję im łatwego życia...
Hannover jeżeli nie chce znowu walczyć o utrzymanie, musi takie mecze wygrywać. Jeżeli grzyb mocno nie zaatakuje im nóg, tak się powinno stać ????
⛔ 100

zgredek 4

zgredek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina:16:00
Spotkanie: Swansea - Newcastle
Typ: 1
Kurs: 1.94
Analiza: Swansea w meczu z The Blues, rozegrali fantastyczne spotkanie oddając znacznie więcej strzałów na bramkę niż obecni mistrzowie (18(10) Swansea, 11(3) Chelsea). Na wyróżnienie zasługują przede wszystkim Andre Ayew i Jefferson Montero, którzy na skrzydłach po prostu niszczyli defensywę Chelsea, która w tym roku wygląda bardzo miernie. Po wzmocnieniach takich jak Ayew, skład Łabędzi prezentuje się bardzo stabilnie, Gomis na szpicy bardzo dobrze sobie radzi i wydaje mi się, że coś dzisiaj ustrzeli.
Newcastle zremisowali u siebie 2:2 z Southampton. Obie ekipy nie zaprezentowały się zbyt dobrze moim zdaniem. Święci mimo, że mają mocno przebudowany skład po odejściach takich zawodników jak Clyne czy Schneiderlin to Sroki nie potrafiły wykorzystać tego faktu. Jedynym zawodnikiem, który wyróżniał się w spotkaniu z Southampton był Wijnaldum, świeży nabytek który nie jest jeszcze w pełni zgrany z zespołem. Dodatkowo jeszcze na bramce mamy Krula, który ostatnio nie zachwyca.
Moim zdaniem, kurs na Swansea to trochę prezent dlatego go zapisuję ????
✅ 94

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ligue 1
Spotkanie: Troyes - Nicea
Godz: 20
Typ: 2DNB
Kurs: 2,5
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Po wczorajszym udanym typie pozostaje we Francji i dzisiaj biore na warsztat spotkanie Troyes z Niceą. Początek sezonu dopiero druga kolejka stąd myśle dlatego buki faworyzują ekipe gospodarzy która zremisowała pierwszy mecz z ogórkami ligi Ajaccio. Nicea przegrała 2-1 z zawsze silnym Monaco. Ja w tym meczu skłaniam sie w strone gości którzy mieli zdecydowanie trudniejszego rywala a postawili mu twarde warunki. Mecze przedsezonowe również w wykonaniu Nicei były bardzo dobre, ograli m.in. Napoli czy Galatasaray. Dysponują wg mnie lepszą kadrą niż gospodarze i w tym meczu na pewno stać ich na zwycięstwo. Powodzenia;)
zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis
Spotkanie: Axel Michon vs Radu Albot
Godz: 11:15
Typ: Albot dw: 2:0 win
Kurs: 1,83
Analiza:
Szybko bo zaraz się zaczyna...
Michon gra straszną padakę, ma zaledwie 56% pierwszego podania zaś 42% drugiego.
Odpadł w 2 rundzie w poznaniu, przegrał z cienkim Satralem, 2 runda w Prostejov, czy też w 1 rundzie na Wrocław Open. Ostatnie jego wyniki nie sprzyjają mu dobrego wyniku w tym spotkaniu. Do tego jego gra mnie nie przekonuję a serwis to totalna lipa.... Bynajmniej na Radu.
Albot znaczny progres, w rankingu wskoczył ze (168 w 2014 do 93 dzisiaj ), znaczny progres.
Ma 62% trafionego pierwszego podania zaś 42% drugiego.
Dotarł do: finału na Kalkucie , gdzie pokonał Duckworth (111) , został pokonany w finale w Poznaniu, gdzie przegrał z Martinem (175), czy też dotarł do półfinału w Libercu.
Dla mnie lepiej prezentuję się niż jego dzisiejszy rywal, dla mnie 2:0 dla Albota.
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +1
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Termalica - Górnik Zabrze
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.76
Buk: Bettson
Przed nami spotkanie dwóch czerwonych latarnii. W Zabrzu w czwartek doszło do sporych zmian. Przyszedł w końcu prezes, którego nie było w Zabrzu od ponad roku, oraz nowy trener - jest z najlepszych ludzi motywujących do gry - Leszek Ojrzyński. Górnicy do tego meczu przystępują z nożem na gardle, i jestem zdania, że zła passa musi się w końcu skończyć. Pan Ojrzyński zapowiedział zmiany w składzie, a więc powinno być parę niespodzianek. Mam nadzieje, że zmiany przyniosą lepszą grę i końcowy rezultat będzie korzystny dla gości. Gospodarze po ostatniej wygranej z Zagłębiem będą chcieli pójść za ciosem. Wygrana nad Górnikiem pozwoli im uciec ze strefy spadkowej. Jednak myślę, że to Zabrzanie odpowiednio zmotywowani wyjdą z tego meczu zwycięsko i zdobędą komplet punktów. Mecz zapowiada się ciekawie, i ja idę w stronę gości!
Pomogłem? Podziękuj to nic nie kosztuje.
⛔ 100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - POLSKA: T-Mobile Ekstraklasa

Piast Gliwice - Legia Warszawa
Stadion Miejski w Gliwicach, godz. 20:30
Legia HA -1.5 @3.00 Pinnacle Sports

Kolejny raz zaufam Legii, która w ostatnich swoich 3 meczach mnie nie zawiodła ani razu i to kolejny handicap w ich stronę. Piast niespodziewanie odpadł w PP przeciwko Stal Stalowa Wola, natomiast Legia drugi raz w ciągu 10 dni rozprawiła się z Górnikiem Łęczną w meczach wyjazdowych, gdzie padł identyczny wynik w obu spotkaniach 0:2. Legioniści przyzwyczajeni do gry co 3-4 dni, natomiast Piast? W moich przekonaniu nie za bardzo i braknie im sił. Wojskowi dysponują szeroką i wyrównaną ławką rezerwowych, która jest w stanie ograć każdy zespół naszej Ekstraklasy.
Wypowiedź trenera Berga przed spotkaniem:
W sobotę zagramy najsilniejszym składem, jakim teraz dysponujemy. Będą może jedna czy dwie zmiany. Piast to dużo silniejsza drużyna niż Górnik Łęczna, dlatego nie możemy pozwolić sobie na dużą rotację - powiedział trener Henning Berg przed meczem z Piastem Gliwice w 5. kolejce Ekstraklasy.
A więc zobaczymy najsilniejszy możliwy skład dzisiejszego wieczora i myślę, że takie podejście jest zdrowe w wykonaniu trenera, jeżeli chcę walczyć o Mistrza Polski. Dzisiaj stawiam na pewne zwycięstwo Legii.​
⛔ 100

krzychugks 21

krzychugks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga
Spotkanie: B.Dortmund - B.Monchengladbach
Godz: 18:30
Typ: 2x
Kurs: 2,3
Bukmacher: bet365

Dzisiaj większość widzi Dortmund w roli faworyta, ale jak doświadczenie bukmacherskie nas uczy czasami trzeba iść pod prąd, tym bardzie,że goście nie stoją na straconej pozycji,jak pisał poprzednik także nie przegrali żadnego spotkania przygotowawczego i bilans spotkań H2H również przemawia za nimi.Krótko mówiąc goście to nie są chłopcy do bicia więc dlaczego nie...

&quot;Nic tak nie sprzyja mądrej i rzeczowej dyskusji jak atmosfera pieniądza.&quot; Mario Puzo
⛔ 100

P 69,2K

pewnywjednym

Użytkownik
Spotkanie: Tottenham – Stoke
Typ: Harry Kane strzeli przynajmniej jedną bramke
Kurs: 1,95
Buk: bet365
Godz. 16:00
Analiza:
W fortunie kurs jest na to 2.1, toteż dla łowców kursów bardziej się tam opłaca postawić, ale do rzeczy... Tottenham w poprzednim, bardzo nudnym meczu nie zaprezentował się wcale słabo, można było zauważyć znaczny postęp w grze obronnej, gdzie MU nie potrafiło utworzyć żadnej porządnej akcji. Uważam, że zaprezentowali podobny poziom do gospodarzy, momentami nawet lepszy, jednak pechowo przegrali ten mecz, dlatego poza powyższym typem polecam grać również czystą jedynkę na Kogutów. Dlaczego akurat ten typ? Bardzo prosty powód - Harry Kane dawał zwycięstwo gospodarzom w meczach w których grał. Dał zwycięstwo z z Chelsea czy zaliczył hat-trick z Leicester City. W tym sezonie zakładam, że znowu będzie walczył o tytuł króla strzelców, a żeby to zrobić musi strzelać bramki każdym rywalom, zwłaszcza tym spoza czołówki. Dzisiejszy rywal - Stoke, drużyna świetnie grająca &#39;u siebie&#39;, gorzej już na wyjazdach, będzie próbowała się odkuć po poprzedniej porażce z Liverpoolem, i zakładam, że dziś ujrzymy przyjemny dla oka, ofensywny futbol, gdzie Anglik coś ustrzeli. Myślę o wyniku 3:1 z jedną lub dwoma bramkami Harrego.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka - Polska
Godzina: 15:30
Spotkanie: Termalica - Górnik Zabrze
Typ: over 2.5
Kurs: 2.25
Według mnie stawianie na Zabrzan w dzisiejszym spotkaniu jest błędem zmiana trenera na Ojrzyńskiego nie poprawi z dnia na dzień oblicza zespołu zacznijmy od tego że przeprowadził ledwie jeden czy dwa. Odbudowanie formy czołowych postaci w defensywie min. Dancha, Magiery czy Kosznika trochę potrwa przyda sie przerwa która lada chwila będzie z racji terminów Reprezentacji. Najważniejsze jednak jest fakt że niema kim zastąpić największej ciamajdy w zespole czyli Przyrowskiego mając go jako bramkarza możemy być pewni że przeciwnik ustrzeli minimum bramkę, a być może nawet trójkę jak to miało miejsce w ostatnich spotkaniach. Dlatego najciekawiej wygląda w pogranie overku2.5 po solidnym 2.25 kursie tym bardziej że Górnik nawet w tych przegranych spotkaniach i kompromitującej grze bramki zdobywał dzięki mocnej obsadzie pomocy. Termalica podbudowana zwycięstwem z Zagłębiem 1:0 może pójść za ciosem i znów zgarnąć komplet tym bardziej że zagrali na prawdę dobre spotkanie i wynik mógł być dużo wyższy.
✅ 125

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Zdarzenie: 2 kolejka (mecze z 15.08)
Godz: 13:45
Typ: Ile bramek zostanie zdobytych w Premier League (15.08.2015)? Over 15,5
Kurs: 2,1
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: W pierwszej kolejce w sobotę mieliśmy tak samo 6 spotkań, w których padło 20 goli. Teraz linia ustawiona jest dość nisko, na 2,5 bramki w każdym meczu. Spotkań potencjalnie bramkowych nie brakuje. Southampton - Everton, Swansea-Newcastle, West Ham- Leicester, Tottenham-Stoke to mecze, które powinny dostarczyć bramek, spotkania Watford z West Brom i Sunderland z Norwich też mają pewien potencjał, chociaż nie liczę na nie tak bardzo. Ogólnie jestem zdziwiony tą linią, oczywiście czasem zdarzają się mało bramkowe kolejki, ale to jeszcze początek sezonu, żaden z zespołów nie jest w tak niekomfortowej sytuacji, by ciułać punkty i próbować grać na zero z tyłu, a dla każdego z nich trzy punkty są niezwykle ważne. Spodziewam się więc spotkań, w których teamy będą grały przede wszystkim o zwycięstwo, tym bardziej, że przed meczami, na papierze, żaden z grających dziś zespołów nie stoi na straconej pozycji.
✅ 110

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna , Niemcy Bundesliga
Godz. 15:30
Spotkanie - Werder Brema : Schalke
Typ - Schalke win / over 2.5 gola w meczu
Kurs - 3.25
Buk - Bet365
No to znowu u mnie Bundesliga , tym razem zaglądam na Weserstadion do Bremy gdzie Werder podejmować będzie Schalke i tak jak &quot;gn7&quot; w swoim typie liczę na zwycięstwo gości , co za tym przemawia ? a no jest parę powodów , po pierwsze Werder od bardzo wielu już spotkań z Schalke nie potrafi wygrać , ostatnie zwycięstwo u siebie na nimi to bardzo odległy już czas bo sezon 2007/8 , co prawda w sezonie 2009/10 wygrali z nimi ale nie u siebie ale na Schalke , od ładnych już paru sezonów Werder w tabeli kończącej sezon na dalekich pozycjach , w tym sezonie co prawda w meczach towarzyskich prezentował się całkiem przyzwoicie ale to w meczach towarzyskich a jak przyszedł mecz już o coś mam tu na myśli pierwszy mecz w Pucharze Niemiec to niestety Werder po męczarniach ograł 3 ligowca Wurzburger Kickers po dogrywce 2:0 tak więc nie wiele tego dobrego po stronie gospodarzy , goście wiadomo od ładnych paru sezonów wysoko na koniec sezonu no może ten ostatni nie do końca taki idealny ale 6 miejsce co niektóre zespoły brały by w ciemno , &quot;gn7&quot; wspomniał już o transferach tak więc nie będę się powtarzał ale niewątpliwie przejście właśnie z Werderu do Schalke Franco di Santo to chyba warte podkreślenia , Schalke w pierwszym meczu Pucharu Niemiec ograło 5:0 Duisburg co może świadczyć o dobrym przygotowaniu do nowego sezonu no i jak już wspomniałem na początku o H2H to ta statystyka należy do Schalke i liczę że i dziś udowodnią to na boisku i wygrają a w meczu padną przynajmniej 3 bramki !
✅ 225

Otrzymane punkty reputacji: +4
larkspur 516K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy , Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Werder - Schalke
Typ: Werder lub remis
Kurs: 1.62
Analiza:
Werder Brema zakończyła zeszłoroczny sezon na 10-tym miejscu w tabeli. Schalke uplasowało się cztery pozycje wyżej dzięki czemu zagraja w fazie grupowej Ligi Europejskiej.
Schalke zdecydowalo się na transfer Franco Di Santo z Werderu za 6 mln euro.
Zespół zainteresowany jest jeszcze pozyskaniem Gokhana Inlera z Napoli.
Werder ściągnął z AZ Alkmaar Johannssona, który ma zastąpić Di Santo. . Bardzo dobrze do drużyny wkomponował się były snajper FC Koeln Anthony Ujah, który w sparingach zdążył zdobyć już kilka bramek. Wszystko wskazuje na to, że transfer Nigeryjczyka był strzałem w dziesiątkę. Zespół z Bremy wzmocnić mają również Garcia oraz Wiedwald. Zespół Bremy opuścił również na zasadach wolnego transferu Eljero Elia.
Trzeba przyznać, że w meczach sparingowych lepiej prezentował się Werder, który wygrywał min. z Sevillą, Brnem, Salzburgiem, West Ham. Schalke głównie remisowało (Twente, Porto, Udinese).
W poprzednim sezonie w pojedynkach bezpośrednich górą było Schalke, które u siebie wygrało 3:0, w Bremie drużyny podzieliły się punktami, ten mecz zakończył sie wynikiem 1:1.
Ja pojde w strone Werderu , jestem pod wrazeniem ich ostatniej formy i dzis grajac u siebie nie powinni przegrac.
⛔ 100

piekarz 1,9K

piekarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Premier League
Spotkanie: Watford - West Bromwich Albion
Godz: 16.00
Typ: 2
Kurs: 4,00
Analiza:
Przed nami druga kolejka najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii. Beniaminek z Watford w pierwszej kolejce dość niespodziewanie wywalczył punkt, remisując z Evertonem na stadionie drużyny z Liverpoolu 2-2. A WBA, gładko uległo 0-3 Manchesterowi City. Ja jednak nie zważając na wyniki pierwszej kolejki, dziś stawiam na zwycięstwo gości. Stawka kusząca, bieniaminek to beniaminek i myślę, że w dzisiejszym meczu gospodarze zapłacą tzw. &quot;frycowe&quot; i po 90 minutach to drużyna z West Bromwich dopisze na swoje konto 3pkt.
⛔ 100

gusto 695

gusto

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 17:30
Spotkanie: Kozlov Stefan - Lu Yen-hsun
Typ: 1
Kurs: 7,2
Bukmacher: betsson
Analiza: Przede wszystkim kurs bardzo przesadzony zwłaszcza w betssonie. Młodziutki Amerykanin ma tutaj dużo większe szanse niż sugeruje kurs. Być może nie gra za dobrze w tym sezonie jednak tutaj może błysnąć. Błysnął w zeszłym roku w Sacramento gdzie doszedł do finału challengera w Sacramento, po drodze pokonując takich zawodników jak: Harrsion, Smith, Williams czy będący wtedy w lepszej formie Smyczek). Przegrał dopiero w finale z Samem Querreyem. Ale to było rok temu a rok temu Lu tutaj pograł bardzo dobrze pokonujmąc w pierwszej rundzie Istomina i w drugiej sensacyjnie Berdycha! Stąd pewnie te kursy. Lu musi bronić punktów za zeszły rok, jednak wydaje mi się, że ich nie obroni w obecnej formie. Korty są szybkie. Ja widziałem w tym roku Lu na trawie z Dolgopolovem gdzie mógł wygrać ale nie wygrał. Brak mu regularności i pomysłu na grę. Oczywiście mogę się mylić i tutaj Lu błyśnie jak przed rokiem. Jednak przed rokiem nie musiał grac kwali bo miał lepszy sezon. Tutaj przez te kwale może nawet nie przebrnąć i myślę, ze może to nastąpić już dzisiaj. Na pewno Lu nie jest aż takim faworytem jak sugeruje kurs dlatego jeśli ten mecz grać to delikatnie na Kozlova.
⛔ 100

skvsky 5

skvsky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Termalica B-B. - Górnik Z.
Godz: 15:30
Typ: 1 DNB
Kurs: 1,83
Analiza:
Zaczynając od gości, są w tragicznej formie. Mają nowego trenera, lecz nie sądzę, by zdążył poukładać drużynę tak szybko. Ich forma wyjazdowa jest tragiczna (4 porażki i remis w ostatnich meczach). Termalica u siebie wręcz przeciwnie. Oczywiście wiemy, że nie grają na własnym stadionie, jednak na pewno są ogromnie zmobilizowani by łapać punkty, decydujące o bycie w naszej rodzimej lidze. Jeżeli je zdobywać, to właśnie w takich meczach, jak dzisiejszy, z tak słabym przeciwnikiem. Widzę ogromną szansę, co bukmacherzy zauważyli, przez co kursy zaczęły gwałtownie spadać. Podsumowując, grają ze sobą dwie słabe drużyny, w której gospodarze powinni sprawić niespodziankę, jaką są zdobycze punktowe w ekstraklasie, tak jak, w poprzedniej kolejce. Remis nie ma zakładu i tak duży kurs = value.
✅ 83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom