>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.08.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Piłka nożna, Czechy
Jablonec - Bohemians
Bohemians DNB 6.00
Bet365
3/10

Czegoś chyba tu nie ogarniam. Bohemians gra póki co lepiej w lidze. Jablonec skupiał się na pucharach, ale ostatni mecz już po pucharach też plecy. Ze Spartą co prawda, ale porażka to porażka. Z tego co czytam to właśnie w ekipie gospodarzy mają być braki. Z tego co wyczytałem ma nie być Lafaty (grał we wszystkich 4 spotkaniach, podstawowy napastnik 1 brama z dwóch zdobytych), Kopica (4 mecze, 3 w podstawowym składzie, raz wszedł w 13 minucie, pomocnik, 21 lat), Vanka (3 w podstawowym, raz wszedł za Kopica, pomocnik) i Valesa (rezerwowy bramkarz, nie grał, ale zawsze na ławce).
A w rozpracowaniu Jablonca może pomóc nowy nabytek Bohemians - Tomáš Michálek, prosto z Jablonca.
⛔ 100

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja:Ligue 2
Spotkanie: Monaco-Reims
Typ: 2X
Kurs: 1.83
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Ostatnie spotkanie 3 kolejki Ligue 2. Jak dla mnie poniosło z kursem na gości bukmacherów.
Gospodarze póki co 2 punkty, po dwóch remisach, drużyna gości ma komplety zwycięstwo pokonali Troyes i Lens, nie stracili jak dotąd nawet bramki.
Wiem,że analiza słaba ale poważnie jestem tak wypompowany po weekendzie,że ból głowy ;)
Mecz za godzinę, moim zdaniem to goście są faworytem ale logiczne Monaco to marka i pewnie głównie na tym bazują bukmacherzy ale ich gra nie powala i mecz dziś powinien zakończyć się bezbramkowym remisem
Powodzonka!
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +1
jankes1910 68

jankes1910

Użytkownik
Dyscyplina : Tennis - WTA - Cincinnati
Spotkanie : Julia Georges - Jie Zheng
Typ : 0:2 (Dokładny wynik)
Kurs : 3.40
Bukmacher : bet-at-home

vs

Analiza : Dzisiaj o godzinie 20:30 na kortach w Cincinnati dojdzie do pojedynku rakiety numer 20 Niemki Julii Georges z rakieta numer 65 Chinką Jie Zheng.Według bukmacherów faworytką jest Niemka,lecz ja się z tym zupełnie nie zgadzam.Chinka jest zawodniczką bardzo doświadczona,natomiast Niemka jest młodą zawodniczką,która gra bardzo w kratke,nie potrafi rozegrać dwóch dobrych spotkań.Ostatnio Georges jest w bardzo słąbej formie,przegrywa w każdym turnieju bardzo szybko bo już w 1 rundach,co jescze ważne Niemka słabo gra na kortach twardych.Chinka Zheng jest ostatnio w niezłej formie.Uważam,że wygra ten mecz Chinka bez większych problemów,upora się ze swoją młodzszą rywalką.Mój typ na to spotkanie to 0-2 w setach dla Chinki,mało odważnym polecam grać w meczu na Zheng.Jeżeli pomogłem kliknij dzięki
⛔ 100

Z 16

zizou303

Użytkownik
towarzyski, 15.08.2011 - 21:30
Mecz: Hiszpania - Bułgaria
typ: Hiszpania -26.5
kurs: 1.90
buk: pinnacle
Analiza: Dziś wieczorem zostanie rozegranym mecz towarzyski przed rozpoczynającym się pod koniec sierpnia Eurobasketem. Stawiam w tym meczu zdecydowanie na Hiszpanów. Właściwie wszystko wskazuje dziś na wysokie zwycięstwo Mistrzów Europy sprzed 2 lat. Grają u siebie, są w znakomitej formie oraz grają praktycznie najmocniejszym składem, z największymi gwiazdami przede wszystkim z NBA. Mowa tu o bracjach Gasol z Grizzlies oraz Lakers, Fernandezie z Blazers, Calderonie z Raptors, Rubio z Timberwolves. Dodatkowo niedawno zespół wzmocnił Serge Ibaka, koszykarz pochodzenia kongijskiego grający w Thunder, który w lipcu otrzymał hiszpański paszport. Nie można również zapomnieć o jednym z najlepszych rozgrywających na świecie Navarro czy Felipe Reyesie. W takim składzie Hiszpanie niedawno rozbili Francuzów aż 77-53 oraz Litwinów 90-78. Warto zauważyć że Francuzi również grali składem z Parkerem( San Antonio Spurs),
Noah&#39;em ( Chicaho Bulls), Turiafem ( New York Knicks) czy Diaw&#39;em (Charlotte Bobcats). wygrana różnicą 24 pkt może więc robić wrażenie. Również zwycięstwo nad Litwinami którzy również grali w pełnym składzie potwierdza wysoki potencjał oraz dobrą formę Hiszpanów. Bułgarzy natomiast nie zachwycają. Przegrywają mecz za meczem, nawet z osłabionym zespołem Polski przegrali różnicą 9 pkt, a z Rosją dostali lanie 88-51. Trudno więc spodziewać się że Bułgarzy dziś nawiążą jakąkolwiek walkę z Hiszpanami. Stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy różnicą 35-40 pkt.
✅ 90

N 14

nsc

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Premier League - Anglia
Spotkanie: Manchester City - Swansea (suma kartek)
Typ: Powyżej 3.0 kartki (azjan)
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ostatni mecz pierwszej kolejki angielskiej Premier League. Manchester City podejmie na własnym stadionie beniaminka Swansea. Manchester zapowiada, że w tym sezonie będzie celował w TOP3. Chyba każdy interesujący się piłką nożną zna poziom ligi angielskiej i wie, że jest to liga dla twardzieli. Częste starcia, faule i walka o każdy metr boiska to chleb powszedni. Dodatkowego smaczku w tym spotkaniu dodaje to, iż jest to pierwsza kolejka i każdy chce jak najlepiej wejść w sezon. Przed sezonem każdy stawia drużynę Swansea w roli ligowego cieniasa. W meczu z The Citizens są z góry skazywani na wysoką porażkę, w sumie nie ma co się dziwić bo różnica klas obu drużyn jest ogromna. Myślę, że Swansea różnicę w umiejętnościach i wyszkoleniu technicznym piłkarzy będzie chciała nadrobić ostrą fizyczną grą obfitującą w wiele fauli i kartek. City również ma w składzie nie jednego boiskowego wojownika. W ostatnim meczu o Tarczę Wspólnoty z Manchesterem United ta drużyna dostała aż 5 żółtych kartek. Patrząc na ilość kartek w poprzednich spotkaniach 1 kolejki nie mam wątpliwości, że tutaj spokojnie będzie ich conajmniej 4.
Mecze i kartki w poprzednich meczach 1 kolejki Premiership:
Blackburn - Wolves - 6 kartek
Fulham - Aston Villa - 6 kartek
Liverpool - Sunderland - 9 kartek
QPR - Bolton - 4 kartki
Wigan - Norwich - 4 kartki
Newcastle - Arsenal - 9 kartek
Stoke - Chelsea - 4 kartki
WBA - Man Utd. - 5 kartek
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Dyscplina : Piłka nożna, Liga Angielska
Spotkanie : Manchester City : Swansea
Typ : over 4,5
Kurs : 6,00 ==&gt; 5,00
Buk : bet365
Godzina : 21.00
Analiza :
To spotkanie zamyka zmagania w pierwszej kolejce nowego sezonu Premiership i myślę że będzie to wielkie zamknięcie z dużą ilością bramek.
City to zespół który ma walczyć o Mistrzostwo, mają genialny napad, genialną pomoc, obrona też jest świetna, na bramce w sumie trzech bardzo dobrych bramkarzy w tym Hart czyli obecnie jeden z najlepszych.
Skład marzenie który wreszcie musi zacząć grać na miarę swoich możliwości.
Dodatkowo sprowadzeni zostali kolejni piłkarze w tym najważniejszy transfer Aguero który już dzisiaj powinien zagrać i myślę że powinien coś strzelić w tym meczu.
Napad mają świetny, nawet brak Teveza tu im nie zaszkodzi bo mają nieposkromionego Balotelliego, Aguero, Dzeko, a do tego w pomocy też świetnych Milnera, Johnsona, Silve, Toure, de Jonga.
No ogólnie zespół bardzo ofensywny, zespół który walczy o najwyższe cele a dzisiaj o trzy punkty żeby już zdobyć przewagę na początku sezonu nad najgroźniejszymi rywalami - Chelsea, Arsenalem i Liverpoolem którzy w pierwszej kolejce zremisowali.
Swansea zaś awansowała tutaj po dobrym sezonie przed rokiem, mają również niezły skład, ale dzisiaj mocno osłabieni są w obronie.
Mogą jednak liczyć na strzelenie jakiejś bramki bo mają genialnego Sinclara którego o dziwo nikt od nich nie odkupił w przerwie a przecież ten pomocnik ma 22 lata i w poprzednim sezonie strzelił aż 22 bramki a więc genialny wynik.
Dzisiaj też jeśli goście mają zdobyć to tylko za sprawą Sinclara.
Przewidywany skład City na dzisiaj to :
Hart, Kompany, Richards, Lescott, Clichy, de Jong, Silva, Milner, Johnson, Barry, Toure, Dzeko
Ale zapewne Aguero i Balotelli też dostaną dzisiaj swoje szanse.
Co do Swansea to przypuszczalny ich skład wygląda następująco :
Vorm, Williams, Tate, Rangel, Caulker, Augustien, Dyer, Sinclar, Britton, Dobbie, Graham
Oba zespoły powinny dzisiaj wiele pokazać, już kiedyś były u nich wysokie wyniki - Swansea wygrała kiedyś 4:1, a Manchester 4:0, a więc widać że po nich można się spodziewać bramek.
Myśle że to może być genialny mecz i nawet jakieś 5:2 jest tu możliwe a bramki strzelać będą Lescott (1), Dzeko (2), Agiero (1), Balotelli (1) i Sinclar (2)
⛔ 100

S 133

safa02

Użytkownik
Spotkanie: Katar U17 - Arabia Saudyjska U17
Typ: Over 3,5
Kurs: 4,33
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: W finale pucharu Gulf Cup U17 spotykaja reprezentaje Katar U17 i Arabia Saudyjska U17. obie druzyne sie spotykale sie juz raz podczas tego trunieju i to gospodarze byli gora wygrywajac 1-0. Moim zdaniem dzis gospodarze nie beda mieli tak samo latwo gdyz pilkarze z Arabii Saudyjskiej po pierwszym spotkanie swietnie sie spisywali. Saudyjczycy zeby zagrac dali pokonali wysoko Kuweit 3-1 i w polfinale rownierz wysoko pokonali Oman 4-1. Widac wiec ze ta pierwsza porazka zmobilizowala pilkarze z Arabii Saudysjkiej i dzis wcale nie sa wskazani na porazka. Pilkarze z KAtaru na ten turnieju zdobyli 5 gole pokonujac brakarze rywale w kazdym spotkanie. Uwazam ze dzis jesli gospodarze tego spotkanie chca wygrac to beda musieli nie raz pokonac bramkarza rywale. Licze ze pilkarze z Arabii Saudyskiej tez potwierdza swoja dobra skutecznosc jak w poprzednich spotkani i rownierz uda im sie nie raz pokonac bramkarza rywale. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Katar U17 i Arabia Saudyjska U17 padnie wynik powyzej 3,5 gola.
✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom