>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.04.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
kamykus 3

kamykus

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka | FINLANDIA: Korisliiga - Play Offy
Spotkanie: KTP Basket - Kouvot
Typ: Handicap (-12,5) 1
Kurs: 1,8
Bukmacher: Star-typ sport
Analiza:
Witam, nigdy nic nie pisałem jeszcze na forum, ale gram już dosyć długo. Wybrałem na dziś to spotkanie, ponieważ myślę że jest to pewniak, a w dodatku dobry kurs do podbicia sobie ogólnego kursu. Zacznijmy od tego, że po sezonie zasadniczym KTP zajęło 3 miejsce, przegrywając u siebie jedynie 3 razy i wygrywając po dogrywce raz, zaś Kouvot na wyjazdach nie zachwycił, przegrał aż 72% spotkań wyjazdowych.. H2H przemawia oczywiście za gospodarzami, ostatnie 5 meczy tych drużyn to 4 zwycięstwa KTP i jedno Kouvotu. KTP Grając u siebie wygrywało po 13, 25 i 12 punktów, sądzę że dziś szykuje się na pogrom gości. Jest to pierwszy mecz play offów, więc myślę, że KTP będzie chciało dobrze wejść w rywalizację i zniechęcić Kouvot do walki w następnych spotkaniach.
⛔ 100
nieregulaminowy bukmacher, typ nietrafiony

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plusliga
Spotkanie: Jastrzębski Węgiel vs Delecta Bydgoszcz
Typ: Jastrzębski Węgiel )-1,5 seta)
Kurs:2.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wczorajszy tym na handicap niestety nieudany ale dziś próbuję się poprawić.W walce o 3 miejsce siatkarskiej Plusligi JW podejmuje u siebie połączenie młodości z doświadczeniem czyli Delectę Bydgoszcz.Po dwóch meczach w Bydgoszczy wynik rywalizacji wynosi 1-1 więc JW ma szansę już u siebie zapewnić sobie brązowe medale ale nie będzie to łatwe.W 1 meczu w Bydgoszczy gospodarze spisali się znakomicie i mimo niepowodzenia na początku wygrali 3-1.W 2 starciu lepszy okazał się Jastrzębski wygrywając po tie-breaku.Teraz rywalizacja przenosi się do Jastrzębia gdzie podopieczni Lorenzo Bernardiego zawsze spisują się bardzo dobrze.Jastrzębie ma swoich rękach wiele atutów.Jak dla mnie powracający do formy Bontje oraz będący od początku sezonu w dobrej dyspozycji Russel Holmes są dużo lepsi niż ich visavi czy Andrzej Wrona oraz Wojciech Jurkiewicz.Na ataku jak zawsze bryluje Michał Łasko który ma duże oparcie w przyjmujących a przede wszystkim w Michale Kubiaku.Po stronie Delecty jak zwykle najlepiej spisują się Dawid Konarski oraz Stephane Antiga i to oni robią tą różnicę na boisku.Dziś na pewno nie będzie im łatwo.Jak dla mnie JW jest zdecydowanym faworytem dzisiejszego spotkanie i powinien zwyciężyć wypełniając nawet ten handicap.Polecam grać ten typ bo na prawdę warto.
⛔ 100

nedved94 637

nedved94

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, ROSJA - KHL
Spotkanie: UHC Dynamo-Traktor Chelyabinsk
Typ: Handicap Dynamo -0,5
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Witam w mojej pierwszej analizie. ????
Mój wybór padł na spotkanie Dynamo Moskwa z Traktorem Chelyabinsk. Będzie to 5 spotkanie tych zespołów, w ramach finału Play-offów, zdominowanych przez zespół z Moskwy. Gospodarzem i faworytem bukmacherów jest oczywiście zespół z Moskwy i cieszy mnie przyjemny kurs na handi. Aktualny wynik finału to 3:1 dla Dynamo, więc dzisiejsze ewentualne zwycięstwo pozwoli im na świętowanie sukcesu. Przejdźmy do statystyk.
Wyniki ostatnich meczy finałowych:
Traktor Chelyabinsk 0:1 UHC Dynamo
Traktor Chelyabinsk 3:1 UHC Dynamo
UHC Dynamo 3 : 2 Traktor Chelyabinsk
UHC Dynamo 2 : 1 Traktor Chelyabinsk
Jak widać w tych meczach rywalizacja jest bardzo duża i nikt nie odpuszcza. Za moim typem przemawia jeszcze jedna statystyka - zespół z Moskwy przegrał z Traktorem u siebie tylko razy od roku 1998 i miało to miejsce w roku 2011. Dziś Dynamo grając u siebie po raz kolejny pokaże swą siłę i wygra finał wynikiem 4-1. Pozdrawiam.
⛔ 100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Iran
Spotkanie: Teraktor Sazi - Foolad Khuzestan
Typ: Drużyna 2. powyżej 1,5 gola
Kurs: 3.0
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: W pierwszym meczu tych drużyn padł wynik 3-2 dla Foolad. Myślę, że już to w pewnym stopniu sugeruję w jaka stronę może iśc ten dzisiejszy mecz. Goscie po dwóch remisach z rzedu tracą już 4 punkty do trzeciego w tabeli Teraktora. Sytuacja jest więc bardzo napięta. Sądzę, że Foolad od poczatku wyjdzie na spotkanie bardzo zmobilizowany i będzie chciał ustrzelić gola. Nie mają nic do stracenia, muszą gonić rywala, a najlepiej zrobić to w bzpośrednim pojedynku. remis ich raczej nie zadowoli, bo zachowa status quo. Teraktor w sredniej formie bo w trzech ostatnich meczach zgromadził zaledwie trzy punkty. niewiele. Wygrał ostatnio 2-1 z broniącym się przed spadkiem Damash. Goscie w ostatnich trzech meczach zdobyli 7 goli, chociaż trzba przyznać że rywale nie byli wymagający. Ale strzelać potrafią i moze dzisiaj to pokażą.
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mallorca - Celta
Cabral kartka
Kurs: 2,10
Bukmacher: Unibet

W meczu dwóch walczących o utrzymanie drużyn powinno być sporo walki. Nie wiem jak przełoży się to na wynik, bo na początku miałem grać over, ale jednak Celta bez Aspasa więc strzelanie bramek może przyjść im ciężko. Czuję, że tu może być na styku i raczej mega overowego spotkania nie będzie.

Meczów Majorki z Barcą i Realem nie ma co omawiać. Z Deportivo mecz był szalony, cios za cios i miło się to oglądało. Deportivo ma jednak większą siłę rażenia i gorszą obronę od Celty Vigo. Drużyna z Galicji została natomiast wypunktowana przez Rayo. Gospodarze potrafili dochodzić pod pole karne przeciwnika i na tym się kończyło. Mało strzałów więc ciężko było o gole. Do powrotu Aspasa jednak wiele nie powinno się zmienić.

Stroną, która powinna napierać w tym spotkaniu powinna być Mallorca. Atut własnego boiska i nienajlepsza gra gości na wyjazdach składają się na to wszystko. Warto więc poszukać też kartki dla zawodnika Celty. Wybór padł na Cabrala, który często jest bardzo spóźniony i ratuje się faulem. Sam w tym sezonie zebrał już 12 kartek i prawdopodobne, że z Mallorcą też dostanie. Liczę na jakiś bezmyślny wślizg.

Sędziować będzie Gil Manzano, który kartkuje dość pokaźnie. Od kilku meczów nie zszedł poniżej 6 kartek, a w spotkaniu Granady z Levante pokazał ich aż 16!. W tym meczu też powinno być dosyć ostro, bo jednak obie ekipy walczą o utrzymanie.
zwrot, zawodnik nie wystąpił

P 40

petroniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 2 Bundesliga
Spotkanie:Aue - Kaiserslautern
Typ:2
Kurs:2,00
Bukmacher:Betclic
Analiza:Mecz rozpocznie się o godz. 20:15. Mecz 14 drużyny z 4. Obie grają o coś. Aue o utrzymanie, goście o awans do najwyższej klasy. W ostatnim meczu Goście wygrali na wyjeździe z Bochum 0:3, a wcześniej porażka z M.1860 0:1, remis z Regensburgiem 1:1. Goście wygrali 3:0 z Koln,który również walczy o awans oraz 1:0, 1:1 z Sandhausen i 3:0 z Ignostald. Są drużyną,ktróra oprócz Herthy ma najmniej straconych bramek, natomiast jest jedną z trzech drużyn która ma najwięcej remisów. Wydaje mi się, że dzisiaj wygrają różnicą jednej bramki - typuje 0:1 dla gości.
⛔ 100

D 0

dexter9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Dania
Spotkanie: Nordsjaelland-FC Copenhagen
Typ: 2
Kurs: 2.55
Bukmacher: Toto-mix
Analiza:
Dzisiejszy mecz tych dwóch ekip elektryzuje całą Duńską piłkę. Zmierzą się dwa najlepsze kluby. Z jednej strony gospodarze którzy mają na swoim koncie 4 WIN z rzędu a po 2 wciąż mocny zespół Kopenhagi. Myśle, że goście odrodzą się i w koncu beda chcieli wygrac. Mam nadzieje że przełamie się Kornelius który w dw€ch ostatnich spotkaniach nie strzelił bramki.
kiepska analiza, nieregulaminowy bukmacher

roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna,RUMUNIA: Liga I
Spotkanie:Vaslui-FC Brasov
Typ:1
Kurs:1.62
Godz:18:00
Buk:Will Hill
Vaslui będzie grało dzisiaj pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera Gabi Balint.Gospodarze byli jednym z pretendentów do mistrzostwa na początku sezonu,ale w drugiej części sezonu grają słabo.Vaslui mają dobry skład i chcą grać w europejskich pucharach po tym sezonie.Gospodarze w meczach u siebie nie doznali jescze porażki, odnieśli 10 zwycięstw i 3 remisy.Prawdopodobny skład na dzis Vaslui: Černiauskas - Milanov, Celeban, Varela, Charalambous - N&#39;Doye, Jumisse - Antal, N.Stanciu, L.Sânmărtean - Temwanjera
FC Brasov jest na bezpiecznym miejscu w tabelisą i ma 10 punktów procentowych przewagi nad strefa spasdkową.Na wyjazdach wygrali tylko jedno spotkanie i zdobyli tylko 8 punktów.Dzisiaj zagrają osłabieni bez: Cristi Ionescu, Bruno Madeira, Javier Velayos i Paweł Batin.Prawdopodobny skład na dzis Brasov ???? .Mutu - Vagner, Cr.Munteanu, Ricardo Machado, Barbu - Nuno Viveiros, Davide Dias, Mateiu, Enceanu - Buga, Danquah
Wierzę,że nowy trener da graczom nowy impuls i będą bardziej zmotywowani, aby pokazać, że są silną drużyną i powinni być wyżej w tabeli.Muszą wygrać by marzyć jeszcze o Lidze europejskiej.
⛔ 100

rogz166 514

rogz166

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Litwa
Spotkanie: Zalgiris - Nevezis
Typ: Nevezis + 40,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher:William Hill
Spotkanie play off ligi Litewskiej, spotyka się 1 dobrze znana drużyna Zalgirisu i z pozycji 8 Nevezis. Już przed meczem wiadomo, kto wygra ten mecz, w ofercie nawet nie można obsatwić zwycięstwa Zalgirsu.
Nie ma co dużo pisać na temat tych dwóch drużyn, różnica conajmniej 3 klas.
Handi jest niesmaowice wysokie, blowut w tym spotkaniu będzie i to jest pewne, ja licze jednak ,że nie większy niż te 40 pkt oferowane przez WH.
Grając z wysoką przewagą napewno nie będzie Zalgirisowi zależa za wszelką cenę wygrać np 50 pkt. Tak naprawdę rozmiar wygranej nie ma tutaj żadnego znaczenia.
Przewaga 41 to bardzo dużo, nawet porównując te 2 drużyny. Zalgiris prowadząc wysoko np 30 pkt nie będzie się spinał by rzucić więcej i więcej. Tym bardziej ,że przed drużyną napewno większe wyzwania, dalsza cześć PO w lidze litewskiej i PO w VTB , które już nie długo sie rozpoczynają, najlepszych graczy trzeba oszczędzać na finiszu seozonu, przy takim spotkaniu w drugiej połowie prowadząc wysoko napewno można to zrobić.
Patrząc na historie spotkniać obydwóch ekip w ostatnich 2 latach grali 5 razy i tylko raz udało się osiągnąć przewage 41 pkt w ostatnim meczu. Oczywiście radze nie szaleć ze stawką , można spróbować za jakieś drobne 2/10
⛔ 100

T 2

traveler

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Gambrinus liga
Spotkanie: Mlada Boleslav - Ostrava
Typ: HT/FT - Remis/Remis
Kurs: 5.00
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Z perspektywy gości, bo z nich właśnie trzeba rozpatrywać to spotkanie, trzeba zacząć zbierać punkty nie tylko u siebie. Jeszcze nie tak dawno potrafili wygrać ze Slavią czy zremisować z Pilznem. Teraz przyszły dwie porażki z walczącym o 3 lokatę Libercem i Ołomucem. Czas odwrócić tendencję i ugrać jakiś punkt. Azja pokazuje i h2h pokazuje, że Ostrava może na coś liczyć ze strony Mlady, tym bardziej, że w sobotę grają ze Spartą, gdzie o punktach mogę raczej pomarzyć. Jedno oczko nad strefa spadkową w tej sytuacji zmusza do ugrania czegoś w tym meczu. Mlada będąca w środku tabeli, w weekend jedzie grać ze Sigmą i tam coś powinni uszczknąć, patrząc na formę Sigmy( i h2h). Oddanie więc punktu potrzebującym rywalom i zarazem powtórzenie podziału punktów z Ostravy(2:2) jest wskazane. Po meczu z Pragą, Ostrava gra mecz zaległy na własnym terenie z Jihlawą i tam mogą spodziewać się 3 oczek. Dziś jednak historia powinna zatoczyć koło i dać podział punktów. 0:0 do przerwy i 1:1 na koniec.
⛔ 100

wojt_as 5

wojt_as

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania, Superliga
Spotkanie: FC Nordsjaelland - FC Kopenhaga
Typ: over 2,5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Mecz na szczycie tabeli, pomiędzy pierwszą i drugą drużyną. Przede wszytskim nie jest łatwo wytypowac zwycięzce meczu. Jednak ja upatruje duże szanse aby wskoczył wynik overowy. Przede wszytskim na pięć ostatnich meczów pomiędzy Kop i Nor padło w trzech meczach powyżej 2,5. Do tego drużyna FC Kopenhagi jest mocno podrażniona, gdyż ostatni trzy mecze nie zakończyły się zwycięstwem. Z kolei na innym biegunie jest drużyna Nordsjaelland która idzie jak burza z serią czeterch meczów z kompletem punktów. Obie drużyny pokazują najbardziej ofensywny futbol na półwyspie jutlandzkim. Kolejno gospodarz strzela 1,88 bramek na mecz, zaś goście ponad 2,19. Z drugiej strony również nalezy powiedzieć o tym, że obie druzyny tracą najmniej bramek w lidze. Jednak czuje, że prestiż meczu, rywalizacja najelpszych drużyn duńskiej ekstraklasy otworzy drużyny i posypią się bramki. Obie drużyny lubią strzelać w końcówkach meczu więc do końca sprawa przekroczenia overa będzie otwarta.
✅ 85

S 108

suri

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Rosja: 1 Dywizja
Spotkanie: Baltika Kaliningrad - Yaroslavl
Typ: HT/FT X/X
Kurs: 4.50
Bukmacher: Betclic
Analiza:
No cóż... Trudny teren i do tego druga liga, ale mam sentyment do tego klubu, byłem w tym mieście, widziałem stadion, ciągnie mnie na wschód, ale mimo tego, że to krok od Europy to jednak Rosja i ma to odniesienie oczywiście w stosunku do futbolu. Szarzyzna i bieda, Kaliningrad to kiedyś potęga, politycznie, ekonomicznie i sportowo.... obecnie poniżej średniej. Ostatnio niezły występ w Pucharze Rosji, trzecie miejsce... jak było naprawdę, raczej się nie dowiemy:wink:, w lidze solidni, ale bez entuzjazmu. Nie bez kozery mecze tych klimatów obłożone są wśród bukmacherów pewnymi zależnościami np. min. 3 zdarzenia na kuponie itd., etc.
Baltika to klub raczej underowy, mało strzelają też na wyjazdach, kojarzą mi się zawsze z remisem. Ten mecz, to po ostatniej porażce, bedzie raczej grą na remis.
A co do gości, ekipa z Szinnika potrzebuje punktów, niewiele ich dzieli od strefy spadkowej. Dobrze skończyli rundę jesienną, teraz ostatnio zaliczyli wpadkę, ale dziś powinni grać raczej bardziej asekuracyjnie.
Biorąc pod uwagę początek rundy wiosennej, underowy charakter gospodarzy, wzmocnienia defensywy gości (raczej murowanie bramki z ewentualną szansą na kontrataki), spotkanie powinno zakończyć się podziałem punktów. Gospodarze pewnie nie będą za bardzo cisnąć, a goście nie będą chcieli przegrać. Raczej remis, przez duże R.
✅ 350

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
bets by kosmo70
Piłka nożna - II liga francuska - godz. 20.30
Mecz: Chateauroux - Nantes
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Buk: bet365
Witajcie. Kwiecień mam koszmarny, ale na szczęście nie znam żadnego advisera, który co miesiąc byłby na plusie. Pocieszające ???? Dziś mecz drużyn z przeciwnych ligowych biegunów - broniące się przed spadkiem Chateauroux, punkt nad strefą spadkową i ubiegające sie o awans obecnie drugie w lidze Nantes. Kurs na BTS jest moim zdaniem idealny do grania, Chateauroux jest bowiem drużyną własnego podwórka, w tym sezonie przegrało tylko raz, dwie kolejki temu 2:3 ze świetnym Angers, tylko raz w domu nie strzeliło gola. Z liderem Monaco nie tak dawno zanotowali remis 1:1. Punkty są im niezmierne potrzebne, podobnie jest z Nantes, który walczy z 4 innymi drużynami o bezpośredni awans klasę wyżej. Nantes ostatnio w kratkę, przegrali ostatni mecz na wyjeździe 2:0 z bezpośrednim przeciwnikiem do awansu Angers, zremisowali z liderem Monaco 1:1 u siebie. Jak widać pomimo różnicy klas powinno to być bardzo wyrównane spotkanie. Nadmienić należy, że we wcześniejszych meczach obu drużyn bardzo często notowano wysokie wyniki z BTS, dlatego można też zagrać over po kursie 2.40. Jeżeli piłkarzy, że urządzą nam dziś partii szachów, typ jak najbardziej do łyknięcia. Powodzenia.
⛔ 100

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
15.04.2013 19:20 SZWECJA: Superettan
Örebro - Sundsvall
Typ (-1.5)
Kurs 3.35
Bet365
Spotkanie dwóch spadkowiczów z zeszłego sezonu Allsvenskan. W tym że różnica pomiędzy obiema drużynami i celami założonymi na sezon obecny jest ogromna.Goście stracili praktycznie cały skład z zeszłego sezonu grają zawodnikami niszowymi cel - utrzymanie w lidze.Örebro drużyna o odmiennym nastawieniu na sezon tegoroczny cel - uzyskanie miejsca premiowanego awansem do najwyższej klasy rozgrywkowej w rodzimej lidze.Gospodarze bez większych osłabień.A co do gości to o nich nie ma sensu się wypowiadać - w `ich` najmocniejszym składzie przegrywają mecz za meczem czy to pucharówke z ekipą z 3 ligi czy z typowym średniakiem zaplecza ligi Jonkoping tracąc przy tym aż trzy bramki na swoim terenie . Gram handicapem -1.5 po kursie 3.35 który oferuje nam Bet365

-1,5 na kogo?

⛔ 100

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Piłka nożna: Aue - Kaiserslautern
Typ: remis
Kurs: 3.40
Buk: STS
Bezpośrednie spotkania tych drużyn przeważnie kończą się wygraną Kai, lecz tylko wtedy gdy grają oni u siebie. Dziś nie zagrają na własnym stadionie, a statystyki mówią, że Kaiserslautern na wyjeździe jeszcze z nimi nie wygrało. Jednak w tym sezonie idzie im zaskakująco dobrze, dlatego myślę, że coś tam ustrzelą, lecz nie wystarczy to do zebrania kompletu punktów. Wynik 1-1 mi tu pasuje jak ulał. A jak to będzie to zobaczymy...
nieregulaminowy bukmacher
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
J 15

jogabonito

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLIGUE 2
Spotkanie: Chateauroux - Nantes
Typ: X
Kurs: 3.05
Bukmacher: Betfair
O 20:30 rozpocznie się mecz pomiędzy drużynami Chateauroux oraz Nantes. Gospodarze to drużyna z dolnej części tabeli, broniąca się przed spadkiem. Zajmują 17 miejsce i mają tylko punkt przewagi nad 18 zespołem 2 ligi francuskiej – Le Mans. Główną bolączką gospodarze są mecze na wyjeździe. W tym sezonie nie potrafili pokonać drużyny przeciwnej na ich własnym terenie remisując 8 spotkań i tyle samo przegrywając. Chateauroux jest zupełnie inną drużyną na własnym boisko gdzie przegrali tylko 1 spotkanie pod koniec marca. I była to porażka dosyć dziwna, bo do 90 minuty wygrywali jeszcze 2-1, kiedy to w doliczonym czasie gry drużyna gości – Angers strzeliła 2 bramki i wyjechała z kompletem punktów. Mimo wszystko radzą sobie całkiem nieźle. Wygrali 6 spotkań, 8 meczy kończyło się podziałem punktów. Drużyna gości to faworyt do uzyskania awansu w tym roku. Mają dosyć małe szanse na wygranie ligi, ponieważ do lidera z Księstwa Monaco tracą 8 punktów mając jeden mecz do rozegrania więcej. Drużynie gości, gdzie prezesem jest polski przedsiębiorca – Waldemar Kita idzie ostatnio średnio. Ostatnich 3 meczy nie mogą zaliczyć do udanych, bo zdobyli tylko 1 punkt. Usprawiedliwia ich jedynie to, że były to drużyny z górnej tabeli, Dijon oraz Angers zainkasowły 3 punkty, z kolei w meczu z liderem w roli gospodarza padł bramkowy remis. W rundzie jesiennej w Nantes było 1-1. Dzisiaj zagrają drużyny z dwóch różnych końców tabeli, aczkolwiek te spotkanie nie ma wyraźnego faworyta. W Chateauroux wygrać jest bardzo trudno i dokonała tegoo wyczynu w tym sezonie tylko jedna drużyna. Nie sądze, aby goście, którym ostatnio nie idze tak wspaniale zdominowali mecz, nie sądze również, aby gospodarze odpuścili. Walczą o utrzymanie, z drugiej strony, Kanarki walczą o awans, a w czubie tabeli straszny ścisk. Zapowiada się typowy mecz walki, który moim zdaniem zakończy się podziałem punktów. Dla gospodarzy nie zagra dzisiaj Ludovic Guerriero, a z drugiej strony barykady nie zagrają Djilobodji, Madouni, Trebel i Veretout. Typuje 1-1.
⛔ 100

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Hiszpania Primiera Division
Spotkanie:Mallorca-Celta Vigo
Typ:Mallorca -2 rzuty rożne [opcja 1x2]
Kurs:2,20
Bukmacher:Bet365
Dziś o godzinie 21:00 rozpocznie się spotkanie kończące 31 kolejkę Primiera Division pomiędzy Mallaroca a Celtą Vigo.Mecz outsiderów ligi zajmujących kolejno 20 i 19 miejsce więc raczej nie ma się co podejmować typowania zwycięzcy jednak znalazłem dość ciekawy zakład na rzuty rożne.Gospodarze pod tym względem wypadają dość dobrze,ale jak widać po ich lokacie jest problem z wykorzystaniem tego stałego fragmentu gry.Po 30 kolejkach na własnym stadionie ma średnią 8,1 rzutu rożnego w meczu i daje wykonywać rywalą średnio 4,9 rzutów rożnych na mecz.Niby nie jest to powalająca statystyka patrząc na mój typ jednak argumentem który przekonuje mnie do tego typu jest postawa gości w tym elemencie gry,a szczególnie ich mecze na wyjazdach.Goście z Vigo w meczach wyjazdowych wykonują średnio 5,5 rzutu rożnego na mecz,do tego w 60% spotkań wyjazdowych w statystyce rożnych przegrywali trzema rzutami rożnymi lub wyżej.Dorzućmy do tego fakt że mimo wszystko Majorka jest tu faworytem i jeśli chce wygrać ten mecz musi atakować a na własnym boisku w większości przypadków dominuje ekipy z dolnej części tabeli jeśli chodzi o rożne.Myślę więc że kurs jest na tyle wysoki że na pewno warto spróbować tego typu bo jeśli gospodarze zagrają na swoim normalnym poziomie to powinni pokryć bez problemu ten handicap z taką drużyną jaką jest Celta.Polecam
✅ 120

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom