swedi
Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Anglia
Godzina: 18:30
Spotkanie: Aston Villa - Chelsea
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bet365
Godzina: 18:30
Spotkanie: Aston Villa - Chelsea
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bet365
Myśle, że dziś podam tylko konkrety. Chelsea to najbardziej defensywnie grający klub w Angli, swiadczyć o tym może liczba 22 straconych bramek (nikt nie stracił mniej) oraz liczba 56 strzelonych (z czołowych zespołów także najmniej) to bardzo mało. W 29 meczach 16 razy padł wynik overowy a 13 underowy. Owszem w ostatnich 3 meczach Chelsea nastrzelało kilka bramek lecz każdy kto oglądał np mecz z Tottenhamem wie, że bramki padały po KARDYNALNYCH błędach obrony!
Aston Villa to klub ze środka tabeli w PL. Mimo wszystko przypominam że Anglia to nie Niemcy i tam każdy walczy jak równy z równym. Dlatego wydaje mi się że. AV w 28 meczach 13 razy zagrała overowo i 15 razy underovo. Wydaję mi się, że i dziś padnie under.
Według mnie w typowaniu zarówno wyników 1x2 jaki każdego innego najbardziej pomaga statystyka ostatnich spotkań. A więc przypominam, że The Blues o ile grało overowo to tylko po zrywach którejś z gwiazd, czy to genialnego belga Hazarda, Eto czy ostatnio Schurrle. Jeżeli nie zobaczymy dzisiaj takiego "zrywy" z pewnością padnie wynik underowy.
85