>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 15.02.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
W 0

wit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 16:50
Spotkanie: Aalborg Handball - HC Motor Zaporozhye
Typ: HC Motor Zaporozhye
Kurs: 3.60
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W przedostatniej 9 kolejce grupy D Ligi Mistrzów piłkarzy ręcznych spotkają się dwie ekipy walczące o awans do dalszej części turnieju.W poprzednim meczu obu drużyny padł wynik 28:25 dla drużyny Aalborga.Obecnie Duńczycy zajmują 3 miejsce z dorobkiem 6 pkt (2-2-4), natomiast Ukraińcy zajmują ostatnie miejsce z dorobkiem 4 pkt (2-0-6).
Mecz poprowadzą arbitrzy ze Słowenii Bojan Lah i David Sok.Kluczowa będzie forma Onufryienka i Burki, którzy biorą ciężar gry na siebie.Motor jeżeli chce awansować musi to spotkanie wygrać, a myślę, że dzisiaj są w stanie to zrobić, bo przegrana 1 bramką z Pick Szeged na węgierskim terenie, czy też czterema bramkami z Vive Kielce daje nadzieje na sukces.
✅260

lel0 30

lel0

Użytkownik
Dyscyplina: NIEMCY: Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Hertha Berlin - Freiburg
Typ: Wygrane w jednej z połów : Hertha Berlin
Kurs: 1.62
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Niestety wczorajszy dzień i postawa Trappa nie pozwoliła mi zarobić, ale to nic, bowiem dzisiaj spotkają się Hertha Berlin - Freiburg. Bez wątpienia u gości pewna iskra wygasła po znakomitym sezonie 2012/13 kiedy to zajęli wysokie 5 miejsce ! przyszedł czas na walke o utrzymanie :/ choć w meczach nie prezentują się najgorzej, zawsze jakaś tam sytuacja bramkowa zostaje stworzona, jednak brak szczęścia, niestety nie pozwala na zgarnięcie jakichkolwiek oczek. U gospodarzy sytuacja nie wygląda lepiej, walka o utrzymanie również po tej stronie... Co za tym idzie, walka o &quot;6&quot; punktów. Wynik w tym meczu może być różny, jednak myślę, że to Herta przejmie inicjatywę w tym spotkaniu, i niestety Freiburg będzie musial odrabiać straty,
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
⛔100

D 55

demiks

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie PŚ: Vikersund drugi konkurs
Godzina: 16.00
Spotkanie: Konkurs indywidualny
Typ: Wygra Fannemel
Kurs: 2.65
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam!
Dzisiaj mam do zaoferowania typ na skoki narciarskie. Moja wiedza o skokach jest chyba najlepsza ze wszystkich dyscyplin. PŚ oglądałem już od podstawówki w sumie jakieś 13 lat, więc o skokach mógłbym mówić i mówić.
Przy delikatnym wietrze pod narty Fannemel bedzie przeskakiwał skocznie i może tutaj wygrać.
Polecam obejrzeć skok Fannemela z kwalifikacji do pierwszego konkursu na tej skoczni 246 m
Przy takiej dyspozycji i płaskim przejsciu nad bulą może naprawdę daleeeeeeeeeeeeeeko polecieć. Jeśli ktoś mam pobić rekord to tylko Fannemel.
Zabraknie kilku zawodników z czołowej &quot;10&quot; PŚ m. i.: Krafta, Koudelki, Kamila, Schlirenzauera, Haybocka nie wiem czy o kimś jeszcze zapomniałem, Ammann jeszcze ale i tak nieskakał wześniej. Więc trochę konkurencji odpadło.
Freund na pewno będzie mocny, również Słoweńcy. Prevc i Tepes mogą namieszać.
Tym czwartym który może wygrać jest właśnie Fannemel, który ze wszystkich skoczków najbardziej agresywnie skacze. Dla nie wtajemniczonych: najbardziej płasko przechodzi nad bulą dzięki czemu nie traci tak bardzo prędkości i w końcowej fazie lotów przy delikatnym wietrze pod narty lekko się odchyla i odlatuję. Jak to było w Tittise w jego ostatnim skoku. Na mamucie to będzie jeszcze bardziej procentował.
Fannemel skaczę podobnie jak rekordzista długości lotów Evensen, który niestety w słabszej formie na mniejszych skoczniach nie istniał. Dziwię się, że czegoś nie zrobił żeby to poprawić i skończył karierę.
Kurs naprawdę zachęcający do zagrania chociaż za 10 PLN, dla zwiększenia swojej szansy można zagrać, że będzie na podium, za grubszą stawkę.
Wiadomo to są skoki i tu wszystko się może zdarzyć np.: upadek zawodnika, podpórka, podmuch wiatru, ktoś wystrzeli z formą i będzie miał dużo lepsze warunki.
Jak już wcześniej pisałem że analiza powstała przed treningami i Fannemel oddał skok na 246m i Prevc 250m.
Różnica pomiędzy tymi zawodnikami nie wielka. Pierwszym konkursie Fannemel stracił ok. 14 punktów to ok. 12m, ale w pierwszym skoku na samym lądowaniu stracił ok. 6 punktów (5m). Czyli 7 m na dwa skoki na tej skoczni to naprawdę nie wiele.
Przy odrobinie lepszych warunkach i szczęsciu może dziś wygrać
⛔100

figo17 48

figo17

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nożna liga hiszpańska
Godzina: 17.00
Spotkanie: Sabadell-Real Zaragoza
Typ: 1x
Kurs: 1,6
Bukmacher: bet365
Analiza
Witam. Sabadell - ostatnia drużyna drugiej ligi hiszpańskiej. Ostatnie 3 spotkania to same porażki, dlatego liczę że zła passa dziś się zakończy. Drużyna musi walczyć o każdy punkt a gdzie to robić jeśli nie na własnym stadionie. Sabadell to drużyna własnego boiska - większość zgromadzonych punktów zostało zdobytych na własnym stadionie. Biorąc pod uwagę fakt, że Sabadell nie mieli seri 4 porażek z rzędu tak więc dziś powinien paść albo remis albo wygrana gospodarzy. Real zaragoza ostatnio bardzo dobrze sie spisuje i strzela wiele goli ale myślę, że w tym spotkaniu latwo nie będzie, bo grają z drużyną, która walczy o utrzymanie i napewno nie odpuści. Dzisiejsi goście nie grają zbyt dobrze na wyjazdach więc będą mieli bardzo trudno w tym spotkaniu. Zaragoza 4 zwycięskie mecze z rzędu więc seria ta musi się zakończyć i to bedzie wlasnie dzisiaj.
✅60

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Hiszpania, Primera Liga
Spotkanie: Celta Vigo - Atletico Madryt
Typ: 1X
Kurs: 1.72
Godz: 21:00
Analiza:
Witam. Na dzisiejszy wieczor wybralem meczyk w ramach hiszpanskiej primera ligi pomiedzy Celta Vigo a Atletico Madryt. Nieznacznym faworytem tego meczu jest Atletico - przynajmniej na papierze. Jednak kurs na wygrana przyjezdnych jest powyzej 2.00! Jest to dla mnie dobry znak na poszukanie niespodzianki w tym meczu jakim bylaby wygrana Celty lub ewentualnie remis. Po pierwsze gra przed wlasna publicznoscia przeciwko praktycznie mocniejszemu zespolowi daje tzw. &quot;kopa&quot; i motywuje do jak najlepszej gry. Celta zrobi wszystko zeby tego nie przegrac. Jest zespolem w miare solidnym - pokazuja to statystyki z ostatnich kilku meczow tej druzyny. Zremisoali na wyjezdzie z Realem Sociedad, wygrali u siebie z Cordoba oraz wygrali na wyjezdzie z Bilbao. Kolejnym istotnym faktem jest ostatni bezposredni pojedynek Celty z Atletico, a mialo to miejsce w obecnym sezonie na stadionie w Madrycie. Jakims trafem padl remis 2:2 i to mnie przekonuje, ze skoro potrafili zremisowac na wyjezdzie to tym bardziej dadza rade dzisiaj u siebie. Powodzenia.
✅72

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Legia - Jagiellonia
Typ: 2 DNB
Kurs: 4.33
Analiza:

Liga wraca pełną parą po przerwie zimowej. Ostatni mecz tej kolejki, czyli mistrz kraju z Jagiellonią Białystok. Legia grała ostatnio w PP remisując ze Śląskiem 1:1. Był to mecz z różnymi fazami. Legioniści potrafili oddac pełną inicjatywę na długie minuty, długo też szturmując bramkę, ale bez wymiernych korzyści. Typowa polska kopanina z przebłyskami jakości. Dziś podobnie, choć Legia u siebie. Jaga bez Piątkowskiego, coś czuje że będzie bardziej nastawiona na defensywę. W poprzedniej rundzie notowali bardzo duzo wyników underowych mając jednąz lepszych obron ligi (3 stracone bramki więcej niz Legia).

Mała poprawka: Legia wychodzi dość rezerwowym składem. W takiej sytuacji szansę na wygraną gości wzrastają. Warto chyba postawić na to, że chociaż nie przegrają.
✅333

rush 17

rush

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Hannover - SC Paderborn
Typ: under 1.5
Kurs: 4.00
Bukmacher: William Hill
Paderborn to tegoroczny beniaminek, który dobrym początkiem sezonu zepsuł kupon nie jednemu bukmacherowi. Z czasem jednak klub ze wschodniej części Niemiec zaczął tracić punkty i aktualnie zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli ligi niemieckiej.
Paderborn nie znajduje się póki co w tragicznej sytuacji, ponieważ do bezpiecznego miejsca traci zaledwie punkt, ale warte odnotowania jest to, że sezon wkracza w finałową fazę. Będąc w takiej sytuacji nie gra się wyłącznie o każdy punkt, ale również bilans bramek może mieć ogromne znaczenie w ustawieniu końcowej tabeli i wydaje mi się, że piłkarze Paderborn zdają sobie z tego sprawę.
Hannover to bardzo groźna ekipa na swoim stadionie. Z racji tego, że dla Paderborn będą liczyły się teraz każde punkty sądzę, że będą oni tu grali głęboką defensywą z czekaniem na swoje sytuacje z kontrataku. Liczę tu na skromne zwycięstwo jednej z ekip z większym wskazaniem dla Hannoveru.
⛔100

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 19:00
Spotkanie: Energa Czarni Słupsk v AZS Koszalin
Typ: AZS Koszalin -3.0
Kurs: 1.85
Analiza:
Czas goni więc nie będę zbytnio się rozpisywał reasumując Energa Czarni vs AZS Koszalin czyli krótko mówiąc derby Pomorza Środkowego. AZS pierwszy raz jedzie do Słupska w roli faworyta(bilans 9-2 w hali Gryfia na korzyść słupszczan). Oba zespoły zupełnie z innymi planami AZS poważnie myśli o medalu natomiast Czarni chcą raczej tylko załapać się do PO. Do drużyny ze Słupska ostatnio doszedł Drago Pasalić za Trajkovskiego(ogólnie gracze bardzo podobni transfer typu - zamienił stryjek siekierę na kijek ???? ). Na papierze skład AZSu prezentuje się zdecydowanie lepiej - przewaga na każdej pozycji - kluczem do zwycięstwa powinno ograniczenie poczynań JB i Gruszeckiego. AZS w tym sezonie pokazał że potrafi wyłączać z gry kluczowych zawodników mam nadzieję że w tym meczu nie będzie inaczej. W koszalińskiej drużynie Woods, Szewcu, Dante i Vrbanc powinni zrobić różnicę. Liczę na spokojną wygraną AZSu.
⛔100

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania(Primera Division)
Spotkanie: Rayo - Villareal
Typ: Over 2,5
Kurs: 1.81
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Wiele spotkań w Primera Division jest obfitujące w bramki i to spotkanie zdecydowanie do tego grona będzie należało. Będzie krótko, bo do meczu zostało kilkanaście minut.
Rayo ostatnio dość słaba forma, 4 porażki w 5 meczach. Co prawda potrafią strzelać często bramki, ale ich gra obronna wygląda dramatycznie. Kakuta,Lica,Trashorras,Aquino zapewniają jakość w ofensywie i to jest duży atut ekipy gospodarzy. Linia napadu bardzo dobra, Baptistao, Bueno i Goncalves gwarantują bramki. Ten typ gram, bo gospodarze to druga od końca najgorsza obrona ligi, dodając do tego ich niezłą bramkową skuteczność + siłę ognia Villareal wychodzi ładne widowisko z kilkoma bramkami. Liczę na skuteczność gości gdyż mają według mnie 4 najlepszą ofensywę w lidze. Powodzenia!
⛔100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 20:00
Spotkanie: Rosa Radom (-2,5) - Turów Zgorzelec
Typ: 1
Kurs: 4,33
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Rosa podejmie aktualnego mistrza Polski PGE Turów Zgorzelec. W ostatnim meczu gospodarze bez większych problemów pokonali Polpharmę 91:72 natomiast podopieczni Miodraga Rajkovicia na własnym parkiecie nie sprostali Polskiemu Cukrowi Toruń i przegrali z beniaminkiem 86:90. Dzisiejszy mecz nie będzie łatwy dla Turowa, pare dni temu grali ciężki mecz w Eurocupie a dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć na wyjeździe z Radomiakami. Rosa przegrała u siebie tylko jeden mecz. Gospodarze wzmocnili swój zespół, trzy tygodnie temu Mike Taylor dołączył do drużyny Rosy, zawodnik zaliczył świetny debiut w barwach nowego zespołu, zdobywając 27 punktów w wyjazdowym, wygranym 82:71 spotkaniu z Anwilem Włocławek. Dzisiaj będzie miał okazję zaprezentować się radomskiej publiczności. Rosa spisuje się ostatnio bardzo dobrze i spodziewam się rewanżu za ostatni mecz.
✅333

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celta Vigo vs Atletico Madryt
Typ: Atletico -1
Kurs: 4.00
Analiza:
Do tej pory nikt nie podał takiego typu. Zastanawiam się w sumie dlaczego, gdyż w tym meczu faworyt jest tylko jeden. Drużyna, który gromi Real Madryt 4:0, jest 3 w tabeli ligi hiszpańskiej z szansą na mistrzostwo, a kurs na czystą 2-jkę to ponad 2 ? Według mnie, okazja. Fakt, że nie zagra kilku zawodników, ale na Celtę spokojnie powinno to wystarczyć. Celta to typowy średniak ligi, zajmują 10 miejsce z niezbyt dobrym bilansem 6-7-9, z dosyć niewielką przewagą nad strefą spadkową. Athletico z 50 punktami w 22 meczach spisuje się ostatnio bardzo dobrze. Ponieśli co prawda pod koniec stycznia 2 porażki z Barceloną, ale w pozostałe mecze wygrali, z Realem 4:0, z Eibar 1:3 i Vallecano 3:1. Z wielkiej trójki ligi hiszpańskiej wygląda to tak, że Athletico ostatnio regularnie ogrywa Real, Barcelona Athletico, a mecze Barcy i Realu sa wyrównane, choć w ostatnich lekką przewagę osiągnął Real. Wszystkie zespoły mają szansę na mistrzostwo, a takich meczach jak dzisiaj, z rywalem ze średniej półki, Athletico musi pokazać wyższość nad rywalem i wygrać co najmniej 2 bramkami. Kurs bardzo dobry, można śmiało stawiać. Ogólnie jestem zdziwiony takim kursem, spodziewałem się czegoś w granicach 1,6/1,8
Powodzenia
⛔100

C 8

camilioflower

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Urugwaj, Primera Division Clausura
Godzina: 20:30
Spotkanie: Racing Montevideo-Danubio
Typ: 1
Kurs: 1.82
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W dzisiejszym meczu pierwszej ligi Urugwajskiej stawiam na Racing Montevideo. Będzie to pierwszy mecz, dla obu drużyn w Clausurze. Aperturę Racing skończył na drugim miejscu, a Danubio na 10. Zespoły te rywalizowały ze sobą w sierpniu i skończyło się 4:2 dla drużyny z Montevideo na wyjeździe. Z ostatnich pięciu meczów, Racing wygrał 4. Danubio natomiast 2. Jeśli chodzi o mecze u siebie w Aperturze, RAcing był tylko oczko wyżej od Danubio. Drużyny zajmowały miejsca kolejno 6 i 7. Jeśli weźmiemy pod uwagę wyjazdowe spotkania to była już spora przepaść, bo Racing był najlepszy w lidze a Danubio było 10. Myślę, że dziś klub z Montevideo poradzi sobie z zespołem Danubio. Kurs jest bardzo, bardzo przyzwoity.
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Kevin Anderson vs Kei Nishikori
Typ: Dokładny wynik 2:0
Kurs: 5,00
Data/godzina rozpoczęcia: 15.02.2015/22:00
Analiza:
Finał turnieju w Memphis. Zagrają w nim dwa najwyżej rozstawieni zawodnicy. Nieznacznym faworytem jest Japończyk, ale czy wytrzyma on trudy turnieju. Nishikori w trzech spotkaniach turnieju w Memphis za każdym razem grał trzysetówkę. Kilka godzin temu zakończył mecz z Amerykaninem Querreyem wygrany 2:1. Spotkanie trwało blisko trzy godziny. Poprzednie mecze z Krajicek czy też Harrisonem również były długie. Kei miał 56% skuteczności pierwszego serwisu. Zaserwował pięć asów, oraz z ciekawszych statystyk obronił cztery z sześciu piłek na przełamanie. Kevin Anderson uchodzi za typowego serwismana. Ma imponujące warunki fizyczne. Jego serwis można przyrównywać do zagrań Isnera, Karlovica. Wczoraj wygrał 2:1 z Amerykaninem Youngem. 79% skuteczności wygranych podań z pierwszego serwisu, 13 asów, oraz dziesięć wygranych piłek z rzędu to ciekawsze statystyki, które należy odnotować. Anderson rozgrywa lepszy turniej w swojej karierze. Rozstawiony jest z dwójką. Obaj grali ze sobą pięć lat temu. To spotkanie dawno odeszło w niepamięć. Warto zaznaczyć jednak, że wygrał Japończyk, czas na rewanż. Spotkanie może kończyć się w trzech setach, jak również tie-break w którymś z nich, warto coś pograć-powodzenia
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom