Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Portugalia
Godzina: 21:15
Spotkanie: Guimaraes Arouca
Typ: Guimaraes (-2.5) rzutów różnych w 1 polowie
Kurs: 3.0
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Na zakończenie 17 kolejki w Portugalii swój mecz zagrają Victoria Guimaraes z Aroucą. Guimaraes mają świetną serię 7 meczów bez porażki. Potrafili pokonać u siebie Sporting czy zremisować z Bragą na wyjeździe. Arouca jest punkt nad strefą spadkową i są po dwóch porażkach. Myślę, że dzisiaj będą chcieli wywieźć chociaż remis, więc na początku będą się bronić. Guimaraes to drużyna słynąca z rzutów różnych. Nabijają ich na prawdę sporo. Grają u siebie, więc myślę że będą napierać i liczę na to, że Arouca będzie się bronić i nie straci szybko bramki a to może zwiastować stałe fragmenty gry gospodarzy. Mile widziana powtórka z zeszłego sezonu, gdzie Guimaraes wygrało statystykę w różnych w stosunku 12:0, po 6:0 w każdej połowie
300
Godzina: 21:15
Spotkanie: Guimaraes Arouca
Typ: Guimaraes (-2.5) rzutów różnych w 1 polowie
Kurs: 3.0
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Portugalia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy
Sporting - Porto Czerwona kartka - Tak @ 2.65 Superbet Sztandarowy mecz 14 kolejki Primeira Liga zostanie rozegrany w poniedziałek w świetle reflektorów, gdy na Estadio Jose Alvalade Sporting Lizbona zmierzy się z Porto. Jeden z 3-ech portugalskich klasyków. Walka na szczycie tabeli...
forum.bukmacherskie.com
Na zakończenie 17 kolejki w Portugalii swój mecz zagrają Victoria Guimaraes z Aroucą. Guimaraes mają świetną serię 7 meczów bez porażki. Potrafili pokonać u siebie Sporting czy zremisować z Bragą na wyjeździe. Arouca jest punkt nad strefą spadkową i są po dwóch porażkach. Myślę, że dzisiaj będą chcieli wywieźć chociaż remis, więc na początku będą się bronić. Guimaraes to drużyna słynąca z rzutów różnych. Nabijają ich na prawdę sporo. Grają u siebie, więc myślę że będą napierać i liczę na to, że Arouca będzie się bronić i nie straci szybko bramki a to może zwiastować stałe fragmenty gry gospodarzy. Mile widziana powtórka z zeszłego sezonu, gdzie Guimaraes wygrało statystykę w różnych w stosunku 12:0, po 6:0 w każdej połowie
300
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: