>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.01.2019 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 15. Stycznia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

gladiators 1,9K

gladiators

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - Australian Open (Australia)
Godzina:
04:00
Spotkanie: Laura Siegemund - Victoria Azarenka
Typ: poniżej 17.5 gema
Kurs: 2.85
Bukmacher: Fortuna

Analiza:
Obie tenisistki wróciły do zawodowego tenisa w 2018 roku po prawie rocznej przerwie i od razu widać kto jaki poziom prezentuje. Laurze już raczej umiejętności deblistki nie pomogą w pojedynku z piekielnie mocno atakującą i wciąż bardzo niebezpieczną z głębi kortu Białorusinką. Rok młodsza Victoria stylu nie zmieniła i będzie grać ofensywnie, a że jesteśmy na jej ulubionym Australian Open możemy być przekonani, że będzie perfekcyjnie przygotowana i skoncentrowana na grze. Rywalka, która gra jeszcze w turniejach ITF będzie dla niej jedynie dobrą sparingpartnerką. Natura białoruskiej zawodniczki jest taka, że będzie starała się jak najszybciej przełamać rywalkę co z pewnością odbije się na bezpośrednim wyniku. Laura nie jest ograna z tak doświadczoną i mocno grającą tenisistką. Z początkiem roku w Auckland w meczu z Caroline Wozniacki niemal w każdym własnym gemie broniła się przed stratą własnego podania, ostatecznie będąc cztery razy przełamana zdobyła pięć gemów. Tydzień później w Hobart było jeszcze gorzej. W pierwszej rundzie ugrała raptem trzy gemy z Jastremską. Nie liczyłbym na rozprężenie Victorii z racji na teoretycznie słabszą rywalkę, to nie w stylu Białorusinki. Bliższe jest mi stwierdzenie, że Azarenka zagra tak jak dzisiaj zaprezentowała się na korcie Sharapova. Zawodniczki dzieli w rankingu ok 50 miejsc, ale to Victoria była już liderką WTA. Dla Niemki trzecia runda w AO w 2016 roku to dotąd najlepszy wynik, ale trzeba pamiętać że wówczas grała swój sezon życia (27 WTA). Dla 29-letniej Azarenki taki powrót po dwóch latach nieobecności na AO to wyjątkowa sprawa, bowiem właśnie tutaj zdobyła dwa tytuły i były to dotąd jedyne jej finałowe zwycięstwa w turniejach tej rangi. Na korzyść Victorii przemawiają również warunki fizyczne. Polecam również zwycięstwo Azarenki 2-0 po kursie 1.6.
⛔100

ziggy1984 1,3K

ziggy1984

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS ATP
Godzina: 03:00
Spotkanie: Pella G.-Sousa J.
Typ:
Pella G.
Kurs: 2.26
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Wszyscy bukmacherzy uważają za faworyta Joao Sousa ja jestem innego zdania upatrując, że większe szanse na końcowy sukces ma Guido Pella. Wprawdzie Pella lepiej czuje się na kortach ziemnych to jednak ma atut, który może okazać się kluczowy w tym spotkaniu mianowicie jest leworęczny. Joao Sousa ma ewidentny problem z zawodnikami leworęcznymi, którzy często spychają go do gry backhandem co u Sousy nie jest najmocniejszą stroną. Jeśli Pella zastosuje tą taktykę powinien sobie poradzić w tym meczu. Mimo, iż Pella miał ostatnio nieco problemów (m.in. wycofując się z turnieju w Doha) ale jak sam twierdzi trenuje ciężko i czuje się dobrze. Obydwaj spotkali się w tym roku podczas FO gdzie gładko 3:0 (6-2 6-3 6-4) wygrał Pella. Teraz spodziewam się bardziej wyrównanej walki ale nadal ze wskazaniem na Pelle.
⛔ 100

viceversa 338

viceversa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Azji
Godzina: 14;30
Spotkanie: Australia - Syria
Typ: Australia + over 1.5 bramek
Kurs: 1.76

Analiza:
Przystępujemy do trzeciej kolejki w grupie B, w której spotkają się drużyny z Australii i Syrii.
Reprezentacja Australii w pierwszej kolejce uległa Jordanii ( 0;1 ) po wyrównanym meczu, a w drugiej kolejce pewnie ograła 3:0 reprezentacje Palestyny, natomiast Syria w pierwszym spotkaniu zremisowała 0:0 z Palestyną, grając ponad 20 minutek w przewadze, w drugiej kolejce uległa Jordanii 2:0. Drużyny spotykały się ze sobą dwukrotnie, w ramach kwalifikacji do Mistrzostw Świata, padł wówczas remis 1:1 oraz wygrana Australii u siebie w stosunku 2:1, a Australia zagrała na MŚ ???? Ponadto, Australia w Mistrzostwach Azji brała udział trzykrotnie, rozegrała 16 meczy ( 10 wygranych, 3 remisy, 3 porażki ) zdobywając srebro (2011r.) oraz złoto (2015r), natomiast Syria aż pięciokrotnie brała udział w tych rozgrywkach, a rozegrali 18 spotkań, z bilansem 7-2-9.. Hmm.. Na to wychodzi, że w każdych Mistrzostwach Syria odpadała po trzech spotkaniach ( fazie grupowej ), aktualnie w obecnych rozgrywkach wszystko wskazuje na powtórzenie historii, bowiem nie wyobrażam sobie, żeby Australia przegrała z niżej notowanym przeciwnikiem odpadając tym samym z dalszych rozgrywek.
✅76

Otrzymane punkty reputacji: +55
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis - Australian Open (Australia)
Godzina:
01:00
Spotkanie: Iwaszka I. - Jaziri M.
Typ: Jaziri -1,5 seta

Kurs: 3,70
Bukmacher: sts

Wedlug mnie kursy na to spotkanie wystawione przez bukmacherów są niepoważne. Iwaszka to zawodnik typowo przecietny grajacy glownie w challengerach. Dwa dni temu został pokonany w finale challengera przez naszego polskiego tenisiste Hurkacza. Ogladalem to spotkanie i Białorusin nic wielkiego nie pokazal, typowy przebijaka. Jaziri znajdujacy sie na 43 miejscu w rankingu ATP potrafil nieraz przeciwstawic sie zawodnikom zdecydowanie lepszym od siebie. W ostatnim rozegranym przez siebie turnieju w Sydney skreczował w drugim secie. Dolegała mu jakas kontuzja stad wydaje mi sie, ze takie zawyzone kursy na Tunezyjczyka. Wedlug mnie zawodnik juz jest zdrowy w 100% skoro przystapi do tego meczu. Pod koniec 2018 roku potrafil pokonac takich zawodnikow jak Verdasco, Zvereva czy tez Mannarino. Uwazam, ze ten kurs to ogromne value. Dlatego polecam zagrac ten typ
⛔100
nieregulaminowy bukmacher

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Typ: czerwona kartka / tak
Kurs: 4.40
Bukmacher: Unibet
Dosyć szczegółowo opisał już w swojej analizie to spotkanie &quot; ViceVersa &quot; i osobiście się pod tym podpisuję , ja jak zwykle patrzę na to spotkanie pod względem kartek bo na to się chyba zanosi iż ostro powinno być , sytuacja ciekawa bowiem przy wygranej Syrii to oni awansują bezpośrednio do dalszej fazy stad mecz zapowiada się ciekawie . myślę że fauli powinno być sporo no i najważniejsze pod względem mojego typu jest chyba to iż sędzią jest Meksykanin César Ramos , ten pan potrafi sypać kartkami i to nie tylko żółtka a czerwień również , a z ciekawostek jest to iż ostatnie spotkanie pomiędzy Australią a Syrią to rok 2017 i eliminacje do MŚ - wynik 2:1 jednak po dogrywce , w meczu 8 żółtek a w konsekwencji 2 żółtek czerwona dla Syrii .
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Australian Open (Australia), twarda
Godzina: 05:30
Spotkanie: Alexei Popyrin - Mischa Zverev
Typ: 1
Kurs: 1,47
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Kolejny dzień z Australian Open. Spotkanie 1 rundy, w której zmierzy się zawodnik gospodarzy Popyrin z Niemcem Zverevem. Popyrin wprawdzie nie jest w jakiejś wielkiej formie, bo w tym roku zagrał 3 spotkania i wszystkie 3 przegrał w Brisbane z De Minaurem, w Sydney z Klizanem i w meczu pokazowym w Kooyong z Polmansem ale stawiam na jego zwycięstwo. Główny powód mojego typu jest taki, że jego rywal Mischa nie grał spotkania od 20 pażdziernika tamtego roku. Borykał się z urazem i jego forma w swoich ostatnich meczach tamtego roku była daleka od optymalnej. Teraz będzie to dla niego pierwsze spotkanie i pierwszy turniej w tym roku i wątpię, że będzie w 100% przygotowany tak jak się należy. Starszy z braci Zverev dodatkowo skarży się na problemy z nadgarstkiem. Myślę, że dużo większą szansę na zwycięstwo w tym spotkaniu ma zawodnik gospodarzy. Mimo, że przegrał swoje 3 spotkania w tym roku, to przynajmniej się już nieco rozegrał w nowym sezonie a Zverevovi tego ogrania może mocno brakować. Gdybym miał pewność, że Mischa jest przygotowany tak jak się należy, ograny i bez problemów zdrowotnych to z pewnością nie zagrałbym na Alexeia ale w tych okolicznościach gram na Australijczyka.
✅ 47

Otrzymane punkty reputacji: +24
przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Typ: dokładny wynik : 1-1
Kurs: 7.50
Bukmacher: forBET
Analiza:

Zapewne zapytacie mnie , dlaczego stawiam na taki , a nie inny wynik tegóż spotkania , skoro to australiczycy są zdecydowanymi faworytami tego spotkania ? Otóż , po pierwsze , jest ono bardzo ważne dla dalszych układów sił w tabeli , i w zasadzie też ostatnim dla dwóch zespółów z tej grupy .
Dla Syrii jest też meczem o być albo nie być , bowiem wszystkie drużyny z trzecich miejsć nadakl będą miały szansę na awans , więc gra dla nich nadal toczy się o najwyższą stawkę . Dobrym pomysłem jest też postawienie na mniej niż 2,5 gola na mecz oraz na to , że obydwa zespoły strzelą po jednej bramie .
LINK : https://www.flashscore.pl/mecz/pEgnTHz4/#szczegoly-meczu
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Australian Open
godzina 5,30
spotkanie : J.W. Tsonga - M.Klizan
typ :Klizan
kurs:3,75
unibet
analiza:
No dobra Tsonga to ciut wyższa półka od klizana , ale Martin jak wiadomo nie od dzisiaj potrafi się mocno postawić teoretycznie lepszym od siebie.Np wywalić Nadala z Bejzhing czy właśnie wywalić Tsongę z US open.
Co prawda był to US open 2012 ale latka postarzają obu dzisiaj Tsonga 34 lata a Klizan 28.
Kolejna sprawa Tsonga nie za wiele pograł w ubiegłym roku w drugiej części sezonu w ostatnich 10 meczach wygrał 4 ale raczej z ogórkami , porażki z Raonicem , Querrym ,Monflisem , Pouile Medvedevem i Gojowczykiem to raczej pokazuje że Tsonga raczej daleki od optymalnej formy.U Klizana też nie jest za kolorwo , ale na rozkładzie Johnson , Wawrinka , Shapovalov i Fognini czyli tragedii nie ma .Do tego mecz na dystansie 3 setów kondycyjnie też Klizan powinien lepiej znieść.Tsongę widziałem ostatnio w meczu z Medvedevem i nie grał źle ale w Tiebreaku pierwszego seta wyraźnie mu się paliwo skończyło.Kolejny przegrał 6:2.
Pewnie że tutaj to Francuz jest faworytem i dzisiaj na pewno Słowaka nie zlekcewarzy ale na 3,75 na Klizana się po delikatnych stawkach skuszę .Jeśli Tsonga wygra pierwszego seta i kurs urośnie a mecz będzie w miarę wyrównany to za drobne tez wejdę bo Klizan tu moze wybiegać zwycięstwo.No zobaczymy.
⛔ 100

chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Houston Rockets - Memphis Grizzlies
Typ: Memphis Grizzlies OT
Kurs: 2.87
Analiza:

Na dzień jutrzejszy ponownie typ z NBA, gdzie według mnie trzeba wykorzystać okazję, jaką daje nam teraz buk i pobierać tak wysoki kurs. Houston co prawda mocne u siebie, bardzo rzadko tu przegrywają, ale grają mecz b2b, grę niesamowicie ciągnie im Harden, ale czy można dzień w dzień grać ponad 40 min na wysokiej skuteczności? Moim zdaniem będzie ciężko, już wczoraj miał słaby dzień, 1/17 rzutów zza łuku i przegrana ze słabym Orlando na wyjeździe. Na dodatek do nieobecności CP3 i Gordona, dołącza Capela, który zaraz za Hardenem jest bardzo ważnym ogniwem zespołu. Miśki jak grają tak grają, ostatnio dosyć niska forma, ale taką okazję po prostu muszą wykorzystać, na dodatek dwa mecze z Houston w tym sezonie już przegrali, więc nadarza się bardzo duża okazja na rewanż. Nie wiem jak słaby mecz musiałyby zagrać Miśki, żeby nie pokonać Houston w tej sytuacji, kurs zachęcający, ale ciągle spada w dół, więc moim zdaniem warto pobierać, bo później może być to już nieopłacalne.
⛔100

W 5,5K

wojtek_89

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka kobiet - WNCAA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Saint Francis NY - Kobiety - Saint Francis PA - Kobiety
Typ: Saint Francis PA - Kobiety
Kurs: 2.675
Analiza:
Po raz kolejny przeciwko Terriers, po raz kolejny ze swietnym kursem.
Delikatnie może martwić tutaj fakt absencji w ostatnim meczu po stronie przyjezdnych Sabino oraz Williams. Niewykluczone jednak, ze dzis pod tym względem bedzie lepiej, a nawet jesli nie az tak mnie te absencje nie odstraszaja, RM last match grajac bez Callahan potrafilo zniszczyc SFNY.
Wracając jednak do początku. Lepszy bilans maja Terriers, ale w tym wypadku ma to raczej male znaczenie, bo ogolnie lepsza paka sa przyjezdne, ktore w NEC sa jedna z lepszych ekip, moze jest to nawet obok RM najlepsza druzyna w konferencji, a tez przyjezdne mialy cięższy terminarz.
Flash jak wspomnialem wyżej mialy cięższy terminarz i w sumie tutaj jedyną taka skaza powiedzmy jest wysoka porazka z Liberty jeszcze na początku sezonu.
Ostatnio forma byla calkiem niezla.. Last 6 to 4-2, a rownie dobrze moglo byc tutaj 6-0.. Wygląda to o tyle niezle, ze porazki byly minimalne z rywalami jednak lepszymi. Z Montana dziewczyny polegly by 2, z PITT by 3. Udalo sie jednak ograc Morehead State i przede wszystkim zacząc solidnie zmagania w NEC, wygrywając trzy mecze.
Oczywiscie ogranie Dickinson czy LIU to jedno, ale juz niezle wygląda ogranie Saint Marys.
Jesli o Terriers chodzi, tak jak pisalem ostatnio to typowy sredniak w konferencji i tez trzeba przypomniec, ze poki co zmagania w konferencji nie byly rewelacyjne. Ogranie Wagner to nic, bo tutaj inaczej byc nie moglo, ale tylko +5 z Bryant to wynik raczej mizerny nawet jesli wziąc pod uwage fakt, ze byl to wyjazd.
No a juz taki prawdziwy obraz tej ekipy w konferencji dal ostatni mecz z RM, ktory Terriers przegraly by 19.
Nie mowie, ze tutaj tez bedzie tak lekko, ale Flash są po prostu lepsze i to one powinny byc tutaj stawiane w roli faworyta.
Dodatkowo dodam, ze ostatni raz Terriers wygraly z Flash w sezonie 2014/15.. Ostatnie starcia to 6-0 dla Saint Francis PA i wygrane srednio by 16 punktow.
Po takim kursie nic tylko brac.
⛔100

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 03:05
Spotkanie: Edmonton - Buffalo
Typ: Buffalo -1,5
Kurs: 3.85
Analiza:

Kurs na gości według mnie przesadzony mocno. Sabres z Eichelem który szuka swojego rytmu po kontuzji w meczu z Tampą widać, że bardzo się stara 8 oddanych strzałów choć nie znalazły drogi do bramki to można było zaobserwować jak ważną jest postacią kapitan Buffalo ale tu chodzi o gospodarzy a mianowicie gwiazda zespołu McDavid walczy z grypą, opuścił niedzielne &quot;skills competition&quot; no ale choroby tak szybko się nie wyleczy, nawet jeśli czuję się lepiej i zagra to nie będzie to ten sam Connor który lata nad lodem, Dodatkowo Edmonton w całym aktualnym sezonie nie błyszczeli a nawet grają poniżej oczekiwać. Jeszcze chwila o goaltenderze Oilers, Koskinen puścił 3 strzały na 19 po zastąpieniu kolegi z drużyny w meczu z Sharks, aktualnie po dobrych występach coś się popsuło 1-5-0 ze średnią 4.58 puszczonych bramek i z .866% w ostatnich 7 spotkaniach. Dużo też będzie zależało od dyspozycji Connora ale według mnie jeśli na prawdę jest chory to może po prostu odpuścić to spotkanie.

⛔100

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kuwejt
Godzina: 15:45
Spotkanie: Al. Kuwait-Al Yarmouk Kuwait
Typ: Yarmouk Powyzej 2.5 Bramek
Kurs: 4.40 ( Dla osob lubiących mocne ryzykow Yarmouk Powyzej 3.5 Bramek z kursem 9.00-luzna propozycja )
Analiza:
Mój człowiek z tamtejszych stron podesłał mi ciekawą informację-Al. Kuwait ma zagrac tutaj składem u21. Zdecydowana większość zawodnikow tej druzyny jest na obozie przygotowawczym w Katarze. Jest to mecz pucharowy-Kuwait średnio jest zainteresowany tym pucharem. Wystawia na ten mecz skład u20.
Co więcej-7dmiu zawodnikow kadry u20 również tutaj zabraknie-przygotowują się do meczu druzyny narodowej u20.
Goscie to gora tabeli 2giej dywizji-z pewnoscia awansują do 1wszej ligii,wiec postarają się ugrac cos w tym pucharze.
W normalnych okolicznościach Al. Kuwait zjada Yarmouk,jednak tutaj według mojego człowieka-Yarmouk postawi się gospodarzom i jest wysoka szansa,ze odniosą zwycięstwo-KURS: 3.20 na zwycięstwo lub opcja DNB dla osob grających bezpieczniej.
Pomoglem? Zostaw proszę reputke ????
Typujacym i Grajacym zycze Powodzenia ????
✅340

Otrzymane punkty reputacji: +23
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - Australian Open (Australia)
Godzina: 06:15(może ulec zmianie)
Spotkanie: Świątek I. - Bogdan A.
Typ: Bogdan A. (+1.5 seta)
Kurs: 1.80

Już od dawna mnie zastanawia aż tak duże faworyzowanie naszej młodej zawodniczki.Jak najbardziej jej kibicuje i niech zajdzie jak najdalej ale nie sądze aby szła przez turniej jak burza rozbijając wszystkich po kolei.
Bogdan to nie jest słaba zawodniczka. Napewno doświadczeniem kładzie naszą zawodniczke. Sądze,że set dla Rumunki to jest całkiem fajna opcja zwłaszcza,że nasza zawodniczka przeważnie słabo wchodzi w mecz i dopiero z czasem się rozkręca.Dodatkowo czytałem w wywiadzie,że ma jakieś problemy mięśniowe,a więc kolejny plus dla typu.Jak będzie okaże sie ale jak dla mnie całkiem fajna opcja warta gry.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +33
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis - ATP - Australian Open
Godzina: 10:40
Spotkanie: Benoit Paire - Dominic Thiem
Typ: Benoit Paire wygra pierwszego seta i wygra cały mecz
Kurs: 5,10
Analiza:
Benoit Paire uchodzi za jednego z bardziej utalentowanych tenisistów. Kilka lat temu wróżono mu wielką karierę. Pamiętam, że ok. pięciu lat temu eksperci stworzyli ranking przyszłości co będzie za pięć lat i Benoit Paire był tam na drugim miejscu zaraz za Grigorem Dimitrovem. Niestety do drugiego miejsca Francuzowi bardzo dużo brakuje... Mimo wszystko od czasu do czasu Paire potrafi zaskoczyć i sprawić niespodziankę. Ten gracz posiada spore umiejętności i jeśli głowa nie zawodzi, to stać go na wiele. Paire ma świetne warunki fizyczne, mocno uderza, jak wchodzi, to rywal może mieć duże problemy. Thiem aktualnie wydaje się być bez formy, pewnie z czasem do niej wróci, ale póki co jest daleki od swojej optymalnej dyspozycji. To daje szanse Francuzowi na zwycięstwo. Moim zdnaiem lepiej zagrac typ, że Paire wygra pierwszego seta i cały mecz niż na samo zwycięstwo, bo kurs jest dużo lepszy, a jakoś wątpię, żeby Paire po przegranym pierwszym secie mógł to wygrać.
⛔100

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Australian Open
Godzina: 01:00
Spotkanie: Diyas - Krunic
Typ: Krunic +1.5 seta handicap
Kurs:
1.70
Analiza:
Kursy dość mocno zróżnicowane, ja jednak liczę na Krunic, która potrafi zaskoczyć. Spotykają się zawodniczki, którym na przestrzeni dwóch setów ciężko utrzymać koncentrację. Diyas oczywiście jest lekką faworytką, ale czy tak znaczną? Krunic rezultaty ma ostatnio rzeczywiście słabe, w tym sezonie porażki z McHale i reprezentantką gospodarzy Hon (w Sydney) bez wygranego seta. Diyas przegrywała po walce z Rodiną, wygrała z będącą w słabej formie Strycovą i przegrała z Putincevą. Oczywiście, przeciwniczki dużo lepsze, udało się więcej pograć niż Krunic, ale to jest jednak turniej wielkoszlemowy i nowe rozdanie. h2h również za Diyas, na hardzie jeden mecz - w 2014 roku w kwalifikacjach AO wygrany przez Diyas 2:1. Poza tym wygrała też na trawie dwa lata temu. Ja jednak idę pod prąd w tym meczu i do dubla dokładam seta Krunic. Obie panie w ubiegłym roku odpadły w pierwszej rundzie po porażkach z Kontaveit (Krunic) i Cirsteą (Diyas). Krunic to zawodniczka z potencjałem, potrafiła ograć na hardzie pod koniec sezonu Svitolinę czy Giorgi, na szlemach też sprawiała kłopoty wyżej notowanym rywalkom. Diyas na przestrzeni całego poprzedniego sezonu prezentowała się równiej, ale także bez dużych osiągnięć i z częstymi nieoczekiwanymi porażkami. Według mnie będziemy tutaj świadkami wyrównanego spotkania i żaden rezultat mnie nie zdziwi, a taki kurs na seta Serbki chętnie gram.

✅70

Otrzymane punkty reputacji: +24
M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 4:00
Spotkanie: Filip Krajinovic vs Marco Cecchinato
Typ: Cecchinato
Kurs: 2,15
Analiza: Hmmm. Dziwią mnie kursy na ten mecz. Dla mnie faworytem jest Włoch. Już tłumaczę dlaczego. Krajinovic w obecnym sezonie rozegrał zaledwie 1 mecz. W dodatku towarzyski z Damirem Dzumhurem. Wygrał go. No to jest naprawdę wyczyn patrząc na to że wczoraj Dzumhur przegrał z Monfilsem 6:0, 6:4, 6:0. Krajinovic jest czajnikiem. Dość mocno serwuje, mocno gra z głębi kortu, ale popełnia przy tym masę błędów. Poprzedni sezon głównie spędził na leczeniu się. Jego dzisiejszy przeciwnik pokazuje ostatnio całkiem niezły Tenis. Z Sandgrenem w Auckland tu tak nie wyglądało ale wydaje mi się że tankował. Włoch jest przeciwieństwem Serba. Jest spokojny i opanowany. Choć czasem również zdarza mu się zagotować, ale on potrafi nad tym zapanować. Cecchinato jest bardzo technicznym zawodnikiem. Gra jednoręcznym backhandem. Też ma całkiem niezły serwis. Krajinovic nie powinien go często łamać, a w wymianach z racji większego spokoju i lepszej techniki stawiam na Włocha.
⛔ 100

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Toronto - Colorado
Typ: Toronto -2,5
Kurs: 3,30
Dzisiaj ponownie próbuje złapać wysoki kurs zza oceanu. Do składu Toronto wraca pierwszy bramkarz - Andersen. Jest to bardzo dobra informacja, bo ostatnio zespół z Kanady nie radził sobie zbyt dobrze bez swojej jedynki. Ekipa gospodarzy musi jak najszybciej wskoczyć na optymalny poziom - stracili drugie miejsce w konferencji na rzecz Capitals. Przydało by się także pokazać z dobrej strony kibicom bo jedno zwycięstwo w pięciu ostatnich meczach u siebie to bardzo słaby wynik. Dzisiaj nadarzy się ku temu dobra okazja bo do Toronto zawita zespół Avalanche. Goście wciąż przeżywają kryzys. Cudowne trio Landeskog, Rantanen i McKinnon samo nie zapewni udziału w Play Offach, a pozostałe formację grają przeciętnie. Goście nie są także mistrzami pojedynków w delegacjach. Świadczy o tym seria siedmiu spotkań z rzędu przegranych na wyjeździe. Myślę że ofensywa Toronto zrobi swoje strzelając kilka bramek przeciwnikom a Andersen w bramce zapewni spokój psychiczny obrońcom i nie pozwolą na zbyt wiele przyjezdnym. Powodzenia!
⛔100

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: :hokej: ELH
Godzina: 17:30
Spotkanie: Ocelari Trinec - Karlove Vary
Typ: Ocelari Trinec -1,5
Kurs: 1.73
Jutro dokończenie kolejki i typ tak oczywisty,jak to,że jutro spadnie śnieg w Trincu. Ocelari bez problemu powinni wygrać ten mecz. Nie widzę innej opcji patrząc na formę i potencjał tych drużyn na tym etapie sezonu. Trinec u siebie trzyma poziom, ostatnio wygrana ze Spartą po trudnym meczu,ogólnie seria zwycięstw i Trinec w dobrej równej dyspozycji. Do składu wrócił Michal Kovarcik, Roth...Jest problem z Power Play i głupimi karami, ale to tylko mozna zlepszyć.
KV błysnęło już w tym sezonie. Jak na beniaminka mieli sporą serię zwycięstw i zaskakiwali swoją zespołową grą. Silny team bez gwiazd,ale z parciem na wynik. Nie wiem dokładnie co tam się podziało,ale obecnie brakuje tempa i pomysłu na grę,a zawodnicy jakby przygasnęli. Ostatnie ich wyjazdowe mecze z Kometą i Vitkami to 3-1/ 4-1 i myślę,że Ocelari u siebie też ich nie oszczędzą umacniając swoją pozycję na czele tabeli,a KV będzie szukało punktów u siebie.
- ostatnie 4 mecze Ocelari u siebie wygrane ,gole 14-5 / pozycja w tabeli 1 (66pkt)
- ostatnie 4 mecze KV na wyjezdzie przegrane, gole 7-16 / pozycja w tabeli 12 (39pkt)
Zapraszam do działu https://forum.bukmacherskie.com/threads/czechy-tipsport-extraliga-slowacja-tipsport-liga-2018-2019.153470/page-8#post-6782092
Pozdrawiam ????
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - Australian Open
Godzina: 10:30
Spotkanie: Kyrgios - Raonic
Typ: Kyrgios
Kurs: 2.05
Analiza:
Kyrgios gra w swoim kraju. W tym Wielkoszlemowym turnieju zawsze pokazuję, że mu bardzo zależy. Już na samym początku powiem, że serwis Raonica będzie bardzo ciężki do przełamania. Mimo to pod koniec roku zdarzały mu się wpadki m.in: Porażka z Pospisilem,Melzerem,Nishikorim oraz Miedwiediewem. Tych dwóch ostatnich panów jeszcze porażka mogła się przydarzyć, ale z Pospisilem i Melzerem to lekkie nieporozumienie. Kyrgios wiadomo przez cały sezon gra w kratkę, ale jak ma przed sobą turniej Wielkoszlemowy to na pewno da wszystko z siebie. Ostatnie wyniki Australijczyka to porażka z Tomicem, Chardym, Klahnem. Niespodziewana wygrana z Rafa Nadalem ,Harrisonem, Rublowem, Nishioka. Rok temu porażka w Australian Open z Dimitrowem gdzie Dimi zagrał znakomity mecz i za wiele do powodzenia Kyrgios nie miał. Dzisiaj mimo wszystko idę w stronę jednego z gospodarzy turnieju i po takim kursie jak najbardziej myślę warty zagrania.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom