>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.01.2012 (niedziela )

Status
Zamknięty.
ebi85 212

ebi85

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Włochy Serie A
Spotkanie:
Cesena - Novara
Typ: 1
Kurs:
2,00
Bukmacher:
bet-at-home
Analiza:

WitamCiekawe spotkanie w dniu dzisiejszym odbędzie się we włoskiej Serie A po miedzy drużynami z Ceseny i Novary. Obi ekipy walczą o otrzymanie, zajmują odpowiednio 19 i 18 miejsce z takim samym dorobkiem punktów i 6 punktami straty do wyjścia ze strefy spadkowej. W ostatnich meczach też im się nie wiedzie, Cesena 4 porażki, trzy w lidze i jedno w pucharze, natomiast Novara zanotowała 2 remisy i 2 porażki w lidze. Oglądałem ostatni mecz Ceseny z Udinese i powiem szczerze, żeby nie błędy bramkarza Ceseny i czerwona kartka dla zawodnika tak łatwo Udine by nie wygrało. Ostatni mecz w pucharze z Napoli też pechowo przegrali tracąc bramkę w 86 min i grając w nie najmocniejszym składzie. Cesena jeśli myśli o utrzymaniu takie mecze musi wygrywać. Tacy zawodnicy jak Mutu czy Eder powinni wziąć na siebie odpowiedzialność i poprowadzić drużynę z Ceseny do zwycięstwa.

✅100

Otrzymane punkty reputacji: +1
psm 921

psm

Użytkownik
N 2012-01-15 10,15
Slalom mezczyzn-Wengen
typ-Marcer Hirscher wygra
kurs 3,10
Betsafe

Po dlugim namysle zdecydowalem sie postawic jednak na Austriaka.Jedyne co sprawialo mi klopot w podjeciu decyzji o takim a nie innym typie to fakt ze Kostelic na tej trasie wygral slalom w zeszlym roku a w tym zwyciezyl rowniez w tej konkurencji do ksuperkombinacji.Pozostale argumenty przemawiaja za Marcerem,ktory w tym roku wydaje sie ze nie bedzie mial konkurenta do walki o Duza Krysztalowa Kule.Sposrud 5 rozegranych slalomow w tym sezonie mlody Austriak wygral 3,tylko w pierwszym wystepie stanal na najnizszym stopniu podium,potem zwyciezyl w Alta Badia,nastepnie nie ukonczyl przejazdu we Flachau a 2 ostatnie w Zagrzebiu,na terenie Ivicy i Adelboden nalezaly juz tylko do niego,sadze ze w takim gazie w jakim teraz znajduje sie Hirscher(wygrywa tez gigsnty) jest w stanie regularnie wygrywac z Kostelicem i reszta.

⛔100

e.dantes 330

e.dantes

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Turcja SuperLig
Spotkanie - Sivasspor - Ankaragucu
Typ - Drużyna suma goli ? Ankaragucu powyżej 1,5
Kurs - 4.5
Buk - Bet365
Analiza :

Na dzis chcę podać typ z SuperLig w Turcji pomiędzy Sivasspor które podejmuje na swoim terenie zespół Ankaragucu . Typ może ryzykowny ale .... . Drużyna gospodarzy która obecnie zajmuje 7 miejsce z dorobkiem 28 pkt. walczy o miejsce dające prawo gry w pucharach i do miejsca 4 ma 4 punkty straty nie ukrywam że to gospodarze są faworytem w tym spotkaniu jednak przypatrzmy się na ich stosunek bramkowy który wynosi 30:30 ..... i jak widać tracą oni strasznie dużo bramek defensywa Sivasspor to 3 od końca najgorsza formacja w lidze . Na ostatnie 10 spotkań ligowych gospodarze spisują się no może nie fantastycznie ale powiedzmy srednio bo ich bilans to 4-5-1 i bramki 18:12 . No a teraz goscie jak na dzis to niestety ostatnia drużyna ligi mają oni zaledwie 11 pkt. na swoim koncie i do bezpiecznego 15 miejsca tracą aż 8 pkt. czyli każdy ich mecz to walka o być albo nie być i takiej walki dzis się po Ankaragucu spodziewam . A ostatnie dwa spotkania w ich wykonaniu to potwierdzają , chłopaki chyba ostro wzieli się do pracy bo najpierw wygrali na wyjezdzie z Mersin Idmanyurdu SK 2:1 a w ostatnim spotkaniu u siebie urwali punkty remisując 0:0 z Besiktasem . Jeżeli zas popatrzymy na H2H to zdecydowanie w tym dominują piłkarze Sivasspor bo jak dotąd nie przegrali jeszcze z Ankarą ani jednego pojedynku ......... ale jak już wspomniałem mnie interesują bramki a konkretnie bramki w wykonaniu gosci a wyniki do tej pory uzyskasne z Sivasspor były takie 3:3 , 2:2 , 3:2 i własnie na ten ostatni podany przeze mnie wynik 3:2 dla Sivasspor dzis liczę no i oczywiscie powyżej 1,5 bramki w wykonaniu gosci ..... jak będzie okaże się w sano południe ! Pozdrawiam !

⛔100

cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Spotkanie: Osasuna-Santander
Typ:
over 2
Kurs: 1.752
Bukmache Pinnacle Sports

Analiza:

W spotkaniu hiszpańskiej Primera Division zmierzą się zespoły Osasuny bilans u siebie: 13:5, oraz Santander, który na wyjeździe ma bilans: 7:16. Sumując oba zespoły, to na stoczone u siebie i na wyjeździe 16 spotkań,aż w 10 padały min. 3 gole. Warto zwrócić uwagę na bezpośrednie wyniki obu druzyn. Na 10 spotkań,aż w 7 padały min. 3 gole, 2 mecze dałyby zwrot,a 1 byłby przegrany. Szanse pudła oceniam na 15%, 20% zwrot(2 gole), a ok.65%, że wejdzie. Pozdrawiam i powodzenia.

Zwrot

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga hiszpańska
Spotkanie: Atletico Madryt - Villarreal
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,87
Buk: Pinnacle
Analiza:
Dziś na Vicente Calderon spotka się aktualnie zajmujące 14 miejsce Atletico Madryt z 18 FC Villarreal. Obie ekipy słabo spisują się w obronie i tracą około 1,5 gola na mecz. Swój typ opieram na ostatnich 5 spotkaniach tych drużyn. Czterokrotnie padło więcej niż 2 gole w meczu. Dziś przewiduje wynik 2:1 dla Atletico.
Ostatnie 5 spotkań:
Atletico – Villarreal 3:1
Atletico – Villarreal 0:2
Atletico – Villarreal 1:2
Atletico – Villarreal 1:2
Atletico – Villarreal 3:2

✅87

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Sparta - Zwolle
Typ: Sparta
Kurs: 3,00
Bukmacher: bwin

Krótko o tym meczu, bo nie jestem jakimś fanatykiem drugiej ligi holenderskiej. Typ do tego meczu to będzie bardziej z serii &quot;każda passa musi się kiedyś skończyć&quot;. Gospodarze dzisiejszego spotkania to 6 ekipa w tabeli z bilansem u siebie: 4z-5r-0p i bramkami 14-7. Warto zwrócić uwagę zwłaszcza na bramki stracone. Otóż na własnych stadionach żadnej z drużyn nie udało się uzyskać lepszego rezultatu od Sparty.
Goście to obecny lider z bilansem na wyjazdach 6z-2r-1p i bramkami 19-9. Tu natomiast należy zwrócić uwagę na fakt iż jest to najbardziej ofensywna drużyna w lidze którą zdobyła aż 45 bramek w 17 meczach. Patrząc na ostatnie 10 meczy ekipy Zwolle nie zobaczymy innego rozstrzygnięcia jak ich zwycięstwo. I o tej właśnie serii pisałem na początku. Liczę, że gospodarze zdołają przedłużyć serię meczy bez porażki przed własną publicznością, goście natomiast wkońcu stracą pkt :smile:. Marna analiza ale nic innego mi się nie nasuwa na myśl.

✅200

rossobetting 837

rossobetting

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania Segunda B gr. IV
Spotkanie: Sevilla B - Ceuta godz. 11.30
Typ: 1/1
Kurs: 3.60
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Na dzisiaj postanowieniem zajrzeć do 3 ligi hiszpańskiej gdzie drugi zespol Sevilli podejmie na wlasnym stadionie zespol Ceuty. Mecz ten wedlug bukmacherow wydaje sie byc zaciety kursy sa wysokie ale ze wskazaniem na gosci bo opiewa w granicach 2.00 i tutaj maja racje. Zawodnicy gospodarzy sa wedlug mnie duzym faworytem przemawia na pewno za nimi gra na wlasnym boisku gdzie w tym sezonie spisuja sie znakomicie 7 wygranych 2 remisy i zaledwie 1 porazka, takimi wynikiem chciałby sie poszczycic każdy klub. Cuenta na wyjazdach gra doslownie srednio nie gra rewelacji ale na tle reszty zespolow nie wypada zle fakt ze na 10 meczy wygrali zaledwie 2 mecze ale przegrali tylko 3 i az 5 zremisowali ;). Patrzac na ostantia forme jest ona bardzo podobna nawet goscie grali troche lepiej ale nie przegrali od 4 spotkan i sadze ze wlasnie dzisiaj w koncu przegraja z dobrze spisujaca sie Sevilla.

⛔100

eror26 39

eror26

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Ręczna
Mecz:Czechy - Niemcy
Typ:Over 53,5
Kurs:1.80
Buk:Sportingbet
Analiza:

Arcyciekawie zapowiada się pojedynek naszych sąsiadów który rozpocznie się o godzinie 17.20. W roli faworyta Niemcy ja jednak uważam, że Czesi w tym meczu nie są bez szans.W swoim składzie posiadają wybitnego zawodnika jakim jest na pewno Filip Jicha.
Jicha na ostatnich Mistrzostwach Europy został najskuteczniejszym strzelcem oraz zdobył tytuł MVP całego turnieju! Dziś powinien zagrać na wysokim poziomie i myślę że spokojnie jest w stanie rzucić ok 10 bramek. Swoje na pewno dołożą doświadczony prawoskrzydłowy Jan Filip oraz lewoskrzydłowy Karel Nocar. Czesi na ostatnich ME zajęli bardzo dobrą 8 pozycję, w swoim składzie posiadają zawodników którzy występują w czołowych europejskich klubach.Dziś spokojnie są w stanie powalczyć z Niemcami i rzucić im ok 30 bramek.
Niemcy natomiast to już nie ta ekipa którą kiedyś zachwycałem się na każdym kroku.Na poprzednich ME zajęli dopiero 10 miejsce co było dużym rozczarowaniem.Wiadomo że w bramce zabraknie Bittera co może znacząco przyczynić się do liczby straconych bramek. Posiadają natomiast w swoim składzie wielu utalentowanych zawodników z fenomenalnym lewoskrzydłowym Uwe Gensheimerem oraz Pascalem Hensem na czele.Siła ofensywna reprezentacji Niemiec jest na bardzo wysokim poziomie i myślę że przy słabszej dyspozycji Galii i Stochla powinni nawrzucać Czechom powyżej 30 bramek. Typuję wynik 32-31! powodzenia!

⛔100

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
DYSCYPLINA: Piłka nożna
SPOTKANIE: AC Milan - Inter Mediolan
TYP: X
KURS: 3.24
BUKMACHER: Pinnacle
Juz w dzisiejszy wieczór 175 Derby Mediolanu o godzinie 20:45 rozpocznie się walka o panowanie w mieście . Bukmacherzy w roli faworyta stawiają liderującą w Serie A drużynę Milanu.Obie drużyny są w znakomitej formie co może napawać optymizmem że dziś zobaczymy &quot;kawał&quot; znakomitego futbolu w wykonaniu tych drużyn. Milan w ostatnich 5 meczach 4 razy wygrywał i 1 zremisował Inter w ostatnich 5 meczach 5 wygranych co na pewno dobrze wpłynęło na drużynę po nieudanym początku sezonu.Pomimo że już w tym sezonie Milan 2 wygrał z Interem to postanowiłem postawić w tym spotkaniu na remis gdyż wygrane te miały miejsce na początku sezonu a jak wiadomo Inter z początku sezonu a aktualnie to dwie inne drużyny.Prawdopodobnie Milan będzie się musiał obejść bez pary podstawowych graczy natomiast Claudio Ranieri ma do dyspozycji wszystkich graczy.Mecz na pewno będzie bardzo wyrównany myślę ze zobaczymy w tym meczu 4 bramki a mecz zakończy się wynikiem 2:2
Pozdrawiam

⛔100

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga hiszpańska
Spotkanie: Atletico Madryt - Villarreal
Typ: Falcao przerwszy strzelec
Kurs: 4,0
buk;bet365

Kolejne spotkanie w Hiszpani gdzie Villareal bedzie podejmował ekipe z Madrytu.Aktualnie Athletico zajmuje 10miejsce ale do 5 Osasuny ma tylko 6pkt straty wiec dzis jest o co walczyc zaś Villareal przerasta samych siebie i jest w tej chwile osiemnaste w bramkach 15-25 z 16-stoma punktami na koncie.W ostatnich meczach Madryt zremisował w Maladze 0-0 ,przegral u siebie z Betisem 0-2, przegrał na wyjezdzie w Espanojlu 4-2 wiec gracze nie grzeszą formą czas to zmienic.Villareal zaś zremisował z Valencią 2-2 ,przegrał w Osasunie i zremisował tylko u siebie z Sociedad.W ekipie gospodarzy z powodu nadmiaru żółtych kartek zagrać nie mogą Luis Perea i Alvaro Dominguez, a nie w pełni sił jest Silvio, a w Villareal nie zagrają Catali, Rossiego, Camuñasa i Wakaso, a w ostatnich chwili urazu nabawił się rezerwowy bramkarz, Cezar Sanchez i za kartki Ruben.Mysle ze czołowy napastnik ligi Falcao otworzy wynik meczu w tym sezonie juz 9goli.Prostopadle podanie Diego czy Tiago otworzą drogę do bramki Falcao i powinien cos w tym meczu strzelic zaryzykuje nawet ze bedzie to pierwsza bramka meczu bo zawsze moze podejsc do karnego.Wkoncu Atletico powinno wygrac wiec dzis powinien stac sie ten dzien.

✅300

sorek21 42

sorek21

Użytkownik
Dyscyplina:Hiszpania- La Liga
Spotkanie: Barcelona-Betis Sevilla
Typ: Powyżej 1,5 gola w 1 połowie
Kurs: 1.72
Analiza:
Standardowy typ ,który w większości spotkań Barcelony się sprawdza.Na własnym boisku Barcelona ogrywa kolejnych rywali,strzelając przy tym sporo bramek.Jutro zagrają z Betisem i nie powinni mieć żadnych problemów z wygraniem tego spotkania.Kibice oczekują wysokiego zwycięstwa swojej drużyny i zapewne go dostaną.Na Camp Nou 3 gole do przerwy dostały zespoły Villareal , Atletico oraz Levante.Betis powinien dołączyć do tego grona.

✅72

bradlley 9

bradlley

Użytkownik
vs

Dyscyplina:Serie A
Spotkanie: AC Milan - Internazionale
Typ: 2
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Co do analizy to nie bede dopisywal wiecej niz juz zostalo napisane nie bede ukrywal ze wiekszym fanem jestem Interu i za nimi dzisiaj bede stał murem a dlaczego poniewaz ogladam lige wloska i mecze AC milanu i zawsze cos musi im sie fartnac jak nie sedzia da wolnego z dupy to karnego niewiadomo skad to pilka spadnie tam gdzie nie trzeba to nie odgwizda spalonego albo pusci gre po ewidentym faulu jednym slowem AC Milan ma wielkiego farta i w kazdym meczu jest faworyzowana przez sedziow ba milan dla mnie nie gra ladnego futbolu z meczu na mecz jedzie na totalnych fartach ale ten fart wiecznie nie bedzie trwał i licze na to ze ostatnimi czasy grajacy swoj futbol inter pokaze im ze wlasnie taki futbol grali ze z nimi nie pojdzie im na farcie i ze sedzia w takim meczu nie bedzie widzial tylko czerwonych koszulek analiza moze nie za przekonowujaca ale ja stawiam tygodniowke na inter mowie szczerze wraca snijder forlan ktorego wystepy pamietam z Atl Madryt i Ms jak strzelal przepiekne bramki z 35 metrow licze ze dzisiaj Milan bedzie bezradny i ze inter podtrzyma forme i wygrywajac mecz pokaze wszystkim ze stary inter za czasow Moru wrocil i ze wraca do walki o scudetto !!!

✅240

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Holandia 2
Sparta - Zwolle
Over 4.5 gola
5.00
Williamhill

Dzisiaj o godzinie 14:30 zostanie rozegrany mecz 18 kolejki spotkań w 2 lidze holenderskiej. Zmierzy sie ze sobą Sparta i Zwolle. Gospodarze są na 6 miejscu w tabeli, a goście na 7 pozycji.

Stawiam w tym meczu na over 4.5 gola. W bieżącej kolejce padło bardzo mało bramek jak na realia 2 ligi holenderskiej. W 7 meczach piątkowych tylko w dwóch padło więcej niż 2 gole. Dwa mecze zakończyły się wynikiem 0:0. Moim zdaniem dzisiaj Sparta i Zwolle nadrobią tą statystykę i w tym meczu padnie sporo bramek.Do tej pory Sparta miała 4 razy +4.5 gola, a Zwolle 3 razy +4.5 gola. Historia spotkań obu ekip to 7 meczy w tym 1 raz over 4.5 gola (4:1).Stawiam w tym meczu na grad goli. Mój typ to 3:2 dla Sparty i over 4.5 gola.

⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Turcja 2-liga
Spotkanie - Gaziantep BB - Karsiyaka
Typ - handi 0:1 Gaziantep BB
Kurs - 4.25
Buk - Bwin
Analiza :

Na godz.15 zaplanowano spotkanie w 2-lidze Tureckiej pomiędzy Gaziantep BB a Karsiyaka .
pokuszę się w tym meczu na przynajmniej dwu bramkowe zwycięstwo gospodarzy . W tabeli obie 11 sąsiadują ze sobą , gospodarze są na miejscu 11 z dorobkiem 21 pkt i bilansem 5-6-5 . Gospodarze dosyć dobrze spisują się na swoim terenie na 8 spotkań 4 spotkania wygrali 2 x zremisowali i doznali 2 porażki . Gaziantep po fatalnej niedawno serii 4 porażek pod rząd teraz jakby unormował swoją grę i dwa spotkania na swoim terenie to 2 zwycięstwa a ostatnie spotkanie na wyjezdzie zremisował bezbramkowo z Denizlispor , Natomiast goscie na wyjazdach no powiedzmy średnio na 8 pojedynków 2-3-3 . Ja w swoim typie sugerowałem się tylko i wyłącznie z H2H który jest na korzyść zespołu gospodarzy i tak na 12 spotkań aż 8 to zwycięstwa Gaziantep BB , dwa spotkania wygrało Karsiyaka i dwa pojedynki zakończyło się podziałem punktów . Tak więc widząc całkiem nie złą grę u siebie zaryzykuję i postawię na gospodarzy przynajmniej dwoma bramkami a takie wyniki już między nimi padały po 2:0 nawet 3:0 . Pozdrawiam !

⛔100

billi 207

billi

Użytkownik
Piłka Nożna,Serie A

Lazio-Atalanta

typ: x
kurs: 3.46
bukmacher: Pinnacle

analiza:

4 w tabeli Lazio podejmuje na własnym terenie 13 Atalante. Gospodarze przystępują do tego meczu mocno osłabieni zabraknie : Cana, Kozak, Makinwa, Matuzalem, Brocchi, Konko, Mauri, Bizzarri.
Atalanta na wyjazdach to 2 wygrane 4 remisy i 2 porażki. Lazio u siebie to 3 zwycięstwa 4 remisy i 2 porażki.
Notują serie 2 remisów z rzędu u siebie (Udine i Chievo) z kolei Atalanta notuje serie 3 remisów na wyjeździe ( Fiorentina,Chievo ,Siena). Spotykają sie 2 drużyny znajdujące się w wyraźnym dołku, dodatkowo Lazio mocno osłabione,przewiduje remis,

⛔100

M 8

matys83

Użytkownik
Słowacja 1 liga. Hokej na Lodzie.
Spotkanie: Kosice - Slovan
Typ: X
Kurs: 4.20
Bukmacher: expekt.com

Analiza:
Na dzisiejsze spotkanie wybrałem mecz na szczycie w Słowackim hokeju pomiedzy ekipą Kosic i Slovanem.Oba zespoły do tego spotkania przystąpią z dorobkiem 79 punktów.Patrząc na historię rozgrywek obu zespołów Kosice powinny wygrać, Slovan na ostatnie 3 mecze na wyjezdzie odniósł 3 porażki , natomiast Kosice wygrało 7 meczy z rzędu. Lecz takie mecze są bardzo prestiżowe i skłaniałbym się ku remisowi w tym pojedynku.Ostatni remis między tymi zespołami padł 26 pażdziernika 2010.Stawiam dziś na remis po ładnym kursie. Pozdrawiam.

⛔100

grubas 397

grubas

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premiership
Spotkanie: Newcastle - QPR
Typ: poniżej 2,5 (azjan)
Kurs: 1,85

Na początku należy wspomnieć o osłabieniach. W Newcastle nie zagrają Ba, Ameobi, Tiote i S. Taylor. Strata dwóch pierwszych oznacza, że w ataku wybiegną Best, młodszy Ameobi i Obertan. Best miał przebłyski w zeszłym sezonie, ale piłkarzem wielkim nie jest, Sami Ameobi jest zupełnym debiutantem na tym poziomie, a Obertan to bardziej skrzydłowy niż napastnik i nie ma instynktu mordercy. Z dotychczasowych 29 goli aż 15 zdobył Ba, kolejny w klasyfikacji jest Best z 3 bramkami. Świadczy to o tym, że zespół opiera swój atak na tylko jednym zawodniku. Dzisiaj go zabraknie i mogą być problemy. W pomocy nie zagra Tiote, który też stanowi ważny element w Newcastle. Na dodatek nie wystąpi dzisiaj Taylor, który też dokłada swoją cegiełkę w obronie.
W QPR również duże osłabienia. Nie zagra Taarabt, który, mimo że ostatnio prezentował się przeciętnie, to i tak stanowił o sile Rangers. W pomocy zabraknie jeszcze niemniej ważnego Joey&#39;a Bartona, który obejrzał czerwoną kartkę w spotkaniu z Norwich oraz Faurlina, który też jest podstawowym zawodnikiem. W defensywie nie zagra Armand Traore, również podstaowwy gracz.
Jak widać osłabienia z obu stron ogromne, szczególnie w pomocy i ataku. Sądzę, że dzisiaj gra będzie dość rwana, bo choć Newcastle będzie miało kim zastąpić Cheika Tiote, to jednak duetu Ameobi-Ba się nie uda. W QPR strata Taarabta i Bartona oraz Faurlina oznacza duże kłopoty z rozgrywaniem piłki. Niestety na rezerwie nie ma zawodnika, który potrafiłby przejąć kontrolę nad zespołem. Co prawda do dyspozycji jest Wright-Phillips, ale ja osobiście wątpię w jego umiejętności rozgrywającego i zdolności przywódcze. On jest po prostu typowym skrzydłowym. Tak więc przewiduję spore kłopoty w rozgrywaniu piłki przez Rangersów. Dodatkowo dzisiaj wystąpią po raz pierwszy z Markiem Hughesem na ławce i pod jego batutą, zatem tym trudniej będzie się grać eksperymentalnie złożonej pomocy.
Newcastle gra świetnie w defensywie. Collocini i spółka naprawdę potrafią ograniczyć do minimum aktywność rywala w swoim polu karnym. Na dodatek mają ogromną pomoc w postaci Krula, który, wg mnie, jest obok Vorma, na ten moment najlepszym bramkarzem Premier League. Po drugiej stronie zagra przeciętna, acz dobrze murująca się defensywa QPR. Choć tuzami angielskiej piłki obrońcy Rangersów nie są, to jednak odpowiednio pokierowani przez Hughesa mogą się postarać o niski wynik. Na bramce Paddy Kenny, który tak jak wszyscy bramkarze beniaminków gra dobrze.
Nie oszukujmy się, QPR to nie Man Utd. i aż takiej koncentracji nie będzie. Nie zagrają kluczowi napastnicy, więc trudno się spodziewać pogromu ze strony Newcastle. QPR dzisiaj nie ma armat i raczej odda pole rywalowi. Samo pewnie będzie miało ogromne problemy z rozegraniem kilku składnych akcji. Widzę tutaj niski wynik i prawdopodobnie czyste konto Newcastle.

Powodzenia

✅85

kmwtw 1

kmwtw

Użytkownik
Dyscyplina: Hojek
Spotkanie: Dinamo Minsk - Neftekhimik
Typ: Neftekhimik
Kurs: 4.10
Buk: Unibet

Analiza:

Dinamo Minsk stoi wyżej w tabeli z przewaga 13 pkt nad gośćmi , lecz ich forma nie jest taka wyśmienita na 5 ostatnich spotkań przegrali aż 3 2 wygrali w tym 1 po dogrywce . Goście notują lepsza formę 3 wygrane i 2 porażki . Dla Dynama jest to trudny przeciwnik i ciężko im się z nimi gra na 7 spotkań Gospodarze wygrali tylko DWA spotkania ! przy 5 PORAŻKACH !!! z tych 2 wygranych jedna była po dogrywce więc łatwo nie wygrali natomiast Goście wygrywali kolejno 1:0 , 6:1 , 5:3 , 4:1 , 2:0 biorąc pod uwagę że na Dynamo u siebie przegrało 6:1 i 5:3 można stwierdzić że atutem nie jest ich własny obiekt

⛔100

dariooo80 35

dariooo80

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Ligue 1
Spotkanie: Marsylia - Lille
Typ: over 3.5
Kurs: 4.33
Buk: Sportingbet
Analiza:

Spotkanie na szczycie we Francji. Jeszcze parę lat temu Lyon sięgał co roku po kolejne mistrzostwa i jedynym pytaniem było na ile kolejek przed końcem sezonu to się stanie. Reszta grała sobie praktycznie o pietruchę. Buki wystawiały under 2.5 po 1.5 bo bramek jak na lekarstwo. 37 % to remisy i w ogóle flaki z olejem. Ale &quot;trochę&quot; się pozmieniało. Dziś spotkają się dwie bardzo ofensywne drużyny. Obie ekipy w formie i strzelają sporo bramek ale odrobinę zapominają o defensywie. Dwa ostatnie head-to-head to odpowiednio 3-2 i 5-4. Marsylia sprzedała tylko Gervinio do Arsenalu więc jak na francuską ligę mają naprawdę dosyć mocny skład. Lille wreszcie pozbyło polskiej pseudo gwiazdy i wcisnęli go za bańkę do Bordeaux. Jeśli ktoś jeszcze nie miał okazji obejrzeć to polecam bo Ci czarnoskórzy zawodnicy zapier... po boisku przez pełne 90 min. Poziom niezły i pada sporo bramek jak grają Ci najlepsi. Oddsmakerzy Sportingbet trochę przesadzili z tym kursem ale to nie nasz problem. Taki kurs trzeba po prostu zagrać...

⛔100

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja, Sport Toto Süper Lig
Spotkanie: Besiktas - Bursaspor
Typ: 1
Kurs: 1,86
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Mecz mistrza Turcji 2009 z mistrzem Turcji z roku 2010. Gospodarze zajmują 3 miejsce w tabeli tuż za odwiecznymi rywalami zza miedzy - Galatasaray i Fenerbahce. Wprawdzie do liderujacego Galatasaray tracą 10 punktów (z tym, że mają rozegrany 1 mecz mniej), lecz do wicelidera Fenerbahce zaledwie 3. Goście w obecnym sezonie spisują się przeciętnie, na co wskazuje zajmowana przez nich 9 pozycja. Faworytem dzisiejszego spotkania są gospodarze, którzy są silniejszym zespołem niż Bursaspor, u siebie spisują się dobrze i tracą mało bramek, a poza tym muszą gonić lokalnych rywali. Fenerbahce w dniu jutrzejszym gra na wyjeździe z Manisaspor, niewykluczone że straci tam punkty, a więc tym bardziej Besiktas będzie chciał dzisiaj zwyciężyć. Warto zauważyć, że oba zespoły dużo meczów remisują (Besiktas 6, Bursaspor 7), ja jednak stawiam na minimalną wygraną gospodarzy. Kurs na ich zwycięstwo jest całkiem przyzwoity. Początek o godz. 18:00.

✅86

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom