>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.12.2020 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka Polska
Godzina: 17:30
Spotkanie: Polpharma-Asseco Gdynia
Typ: Poniżej 167.5 pkt
Kurs: 1.92
Bukmacher: fortuna
Analiza: Nie śledzę regularnie polskiej ligi koszykówki, ale spodobał mi się ten typ i liczę na to że moje prognozy się sprawdza. Patrzę głównie statystycznie na ten mecz. Generalnie czasami rozgryźć overy i undery. Polpharma ostatnio rzuca całkiem solidnie w ataku natomiast Asseco cieniuje w tym elemencie. Gdynia zajmuje 13 miejsce w tabeli, Polpharma ostatnie tak więc mecz ekip z dolnych miejsc w tabeli. Myślę że Asseco nie zaatakuje za mocno w tym meczu. Brakuje im skuteczności, podejrzewam że Polpharma też nie rzuci się do ataku. Tak jak mówię są to tylko luźne przemyslenia. Linia wystawiona przez buki na zasadzie albo będzie over albo under,ja stawiam na to drugie.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
B 1,7K

basketb

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Liga VTB
Godzina:
19
:00
Spotkanie: Zastal Zielona Góra - Astana
Typ: Liczba punktów drużyny Zastal Zielona Góra łącznie z dogrywką powyżej 90.5
Kurs:
1,90
Bukmacher: LV BET
Analiza:

W tabeli ligi VTB jak na razie drużyna Zastal Zielona Góra zajmuje dziewiąte, ich dzisiejszy rywal , czyli zespół Astana - dziesiąte miejsce, lecz dwa mecze rozegrane mniej w stosunku do Polskiej drużyny.
Zastal Zielona Góra w ostatnich meczach rozgrywanych na własnym parkiecie zdobywał w tej lidze 92 punkty w meczu z Uniksem Kazań, 74 punktów z Zenitem Petersburg - aktualnie liderem w tabeli, 89 punktów z Tsmokami Mińsk, 99 z Lokomotivem Kubań.
Przyjrzyjmy się ile średnio punktów traciła drużyna Astany w meczach wyjazdowych, a więc traciła 85 punktów z Kalev/Cramo,
85 punktów z Zenitem, 107 z Saratovem, 88 z Chimki Moskwa, 101 z Uniksem Kazań.
Dzisiejszy mecz Polski zespół powinien wygrać, by liczyć się dalej w walce o Playoffy, czyli ćwierćfinał tych rozgrywek. Patrząc też okiem kibica też bym sobie tego bardzo życzył i zespół z Zielonej Góry daje podstawy, żeby uznać go za faworyta w dzisiejszym meczu. Seria zwycięstw w Polskiej lidze, gdzie w zasadzie przez kilka meczów nie schodzili poniżej 100 punktów zdobytych i wygrane z Enisey i Uniksem Kazań w lidze VTB, zwłaszcza z tą druga drużyną, gdzie zdobywali powyżej 90 punktów pozwala wierzyć w to, że z rywalem niżej notowanym i w takiej wysokiej formie prezentowanej ostatnio Zastal Zielona Góra w dzisiejszym meczu przekroczy 90.5 zdobytych punktów. I tak też obstawiam. Pozdrawiam.

90

Otrzymane punkty reputacji: +103
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie Lechia Wisła P.
Godzina 18.00
Typ remis, Lechia wygra zwrot
Kurs 1.83
Bukmacher forbet
Koledzy już sporo napisali o tym meczu. Dla mnie lekkim faworytem jest Lechia ale bardziej pasuje mi remis. Obydwa zespoly w kryzysie, więc najważniejsze będzie nie przegrać. Lechia ma 3 kolejne porażki ale grała z mocnymi rywalami. W h2h Lechia nigdy nie przegrała u siebie z Wisłą Płock. Buki zgodnie promują kursy na wygraną Lechii, co dla mnie jest ostrzeżeniem. Liczę na remis, jeśli wygra gospodarz mamy zwrot stawki.

100

P 200,5K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka 1.Izrael M
Godzina: 20:00
Spotkanie: Mac.Rishon Lezion - Ironi Ness Ziona
Typ: wygrana Ironi Ness Ziona (remis-przegrana)
Kurs: 3.65
Bukmacher: fortuna
Analiza:
W dniu dzisiejszym zostanie rozegrane moim zdaniem bardzo ciekawe spotkanie między Mac.Rishon Lezion a Ironi Ness Ziona.W meczach bezpośrednich między tymi drużynami więcej razy wygrali Ironi Ness Ziona aż 10 razy na 18 spotkania.Raz na dwa trzy spotkania wygrane przez Ironi Ness Ziona musi wygrać Mac.Rishon Lezion.Lecz ostatnio fłaśnie już przełamali serię 3 wygranych Ironi Ness Ziona wygrywając na wyjeździe 112-99.Moim zdaniem zbyt zaniżony kurs na wygraną gospodarzy.Co prawda drużyna gości ma teraz serię 4 przegranych jest na ostatnim miejscu tabeli ligowej.Lecz tutaj jest ogrmona szansa na wygraną gości.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celta Vigo - Cadiz
Typ: powyżej 29,5 fauli
Kurs: 2,1
Bukmacher: TOTALbet
Analiza:

Gospodarze tuż nad kreską spadkową, goście na wysokim 6 miejscu co jak na beniaminka jest nie lada wyczynem. Tak wysoką pozycję Cadiz zawdzięcza akurat nie spotkaniom domowym bo w nich odnieśli tylko 1 zwycięstwo ale dzięki serii zwycięstw na wyjazdach. W 6 spotkaniach 4 zwycięstwa w tym z Realem Madryt czy Bilbao i co ciekawe były to zwycięstwa bez straconej nawet 1 bramki.
Celta w tabeli obejmującej spotkania domowe też nie wygląda najlepiej, 18 miejsce i zaledwie 2 zwycięstwa na 5 spotkań.
Wydaje mi się, że Cadiz jako beniaminek już przestał zaskakiwać swoją grą i teraz będzie ciężko walczył o każdy kolejny punkt. Tabela jest obecnie bardzo spłaszczona, wystarczy wspomnieć, że 3 drużyny za plecami Celty znajdujące się w strefie spadkowej mają po 11 punktów (chociaż różną liczbę spotkań) i tylko 2 punkty straty właśnie do dzisiejszych gospodarzy. Z kolei Celta wygrywając te spotkanie może wskoczyć nawet na 9 miejsce.
Co do fauli to obie ekipy notują spore wahania w ich ilościach. Pod lupę brałem statystyki Celty u siebie i Cadiz na wyjeździe i tak to wygląda:
Celta: 12, 22, 16, 19, 14
Cadiz: 23, 16, 5, 10, 9, 15
Jak widać zawodnicy Celty są bardziej regularni w tych liczbach, ich rywale natomiast mają duże skoki ale dzisiaj wydaje mi się, że obie ekipy zbliżą się do tych swoich najwyższych wyników.

110

Otrzymane punkty reputacji: +2
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Spotkanie: Celta Vigo - Cadiz
Typ:
X2
Kurs: 2.30
Godz: 21:00
Bukmacher: pzbuk
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Hiszpanskiej pomiędzy zespolami Celty Vigo i Cadiz. Drużyna gospodarzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Cadiz również będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramki ktore dadza im zwyciestwo i awans w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii wieksze szanse na zwyciestwo maja gracze gosci i uwazam że będą chcieli to udowodnić w dzisiejszym spotkaniu. Spotkanie na pewno będzie zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo gosci w stosunku 0:1.

100

couchpotato 75K

couchpotato

Couch Potato
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bolivia, Division Profesional
Godzina: 22:15
Spotkanie: The Strongest - Oriente Petrolero
Typ: Oriente Petrolero strzeli gola.
Kurs: 2.04
Bukmacher: eFortuna
Analiza:

Napisalem szerszą analize na ten mecz, ale cos z kompem siadlo i umarl w butach. Nie zapisało, a jako, że mecz za niecale 30 min, to w skrócie. Ogladalem ostatni mecz Oriente, wygrany 1x0, choc mogli strzelic i 5 goli. Nastawic celowniki i nie bedzie problemu. Gospodarze to w zasadzie niekwestionowany lider, nawet chyba Bolivar powoli odchodzi a oni przejmuja schedę. Ladują jak maja dzień na spokojnie kilka goli i grają swoje. Ale też duzo tracą, żeby nie napisac, ze nadzwyczaj duzo jak na lidera ligi. Pastwiska boliwijskie robią swoje, plus wszechobecne lamance i btsy. Slowem, to raczej mecz na +hcp na gosci, tj +2.5, bo nie sądze, że gospodarze sie przemeczali na tak potencjalnie sbalszego rywala wychodzacego z dolka. 3x1 biore w ciemno. Polecam tez Blooming na 0:30, a zaraz rusza wygrana Curico Unido z Chile.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom