>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.12.2012 (piątek)

Status
Zamknięty.
pele_ 268

pele_

Użytkownik
Dyscyplina: Sporty zimowe - Biathlon
Spotkanie: Puchar Świata Pokljuka - 7.5 km Sprint Kobiety
Typ: Synnoe Solemdal TOP 3
Kurs: 2.50
Buk: Betsson
14.12.12, godz. 14:20

Analiza:
Solemdal prezentuje się naprawdę przyzwoicie. W sprincie w Hochfilzen zajęła 4 miejsce, za to w biegu na dochodzenie zajęła 1 miejsce, po raz pierwszy w swojej karierze. Jak dla mnie może ona zdobyć jeszcze wiele w tym sezonie. Myślę, że jeśli dziś będzie dobrze strzelać to ma bardzo duże szanse na top 3, ponieważ Norweżka biegowo spisuje się dobrze.
⛔ 100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Towarzyski
Spotkanie - Polska : Macedonia
Typ - gole ? over 3.5
Kurs - 4.00
Buk - Bet365
Analiza :
Przed nami ostatni występ naszej kadry no może nazwał bym to T-Mobile Ekstraklasy z Macedonią bo wiadomo trener Fornalik zabrał ze sobą tylko piłkarzy z krajowych boisk i tak sobie myślę że może chłopcy sobie dzisiaj postrzelają bo w kadrze zobaczymy np. Kuby Koseckiego który pokazał że potrafi ( oczywiście jak chce ? ) zdobywać gole no a może piłkarz Zabrzańskiego Górnika zechce się pokazać z dobrej strony bo o niego też starają się inne zagraniczne kluby , prawdopodobnie zagramy od początku aż trzema skrzydłowymi bo Fornalik będzie chciał wypróbować parę opcji , z tego co słyszałem piłkarze Macedonii też nie przyjadą do Turcji swoim najsilniejszym składem tak więc liczę że możemy zobaczyć sporo goli w tym spotkaniu no bo wiadomo mecz o przysłowiową pietruszkę . Do tej pory dwa razy zmierzyliśmy się towarzysko z Macedończykami pierwszy raz to rok 2003 i dosyć pewna wygrana 3:0 i ostatni mecz to rok 2008 i remis 1:1 , no i ja liczę na dzisiaj 3:1 dla T-Mobile Ekstraklasy ( Polskiej ) . Pozdrawiam !
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +12
S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna, Bundesliga
Spotkanie: Bayern Monachium - Borussia M&#39;Gladbach Bramki X Rzuty rozne
Typ: Powyzej 2,5 gole i powyzej 12 Rzutow roznych
Kurs: 4,00
Bukmacher: Williamhill
Analiza: W spotkanie 17 kolejki Niemieckiej Bundesliga spotykaja sie Bayern Monachium i Borussia M&#39;Gladbach. Gospodarze tego spotkanie maja na koncie 41 punktow i zajmuja pierwsza pozycja w tabelii z przewaga 11 punktow nad druga druzyna. Goscie dobrze sobie radza, maja na koncie 24 punktow, zajmuja 8 lokata i dalej sie licza w walke o Europejskich pucharach. Pilkarze Bayernu w tym sezonie u siebie zanotowali bilans 6-1-1 i zapewnie dzis zrobia wszystko zeby wykorzestac atut wlasnego boiska i zgarnac komplet punktow. Pilkarze Borussii M&#39;Gladbach w tym sezonie na wyjezdzie zanotowali bilans 2-4-2, i zapewnie dzis powalcza o to zeby przedluzyc serie 5 spotkan bez porazki oraz 4 wyjazdowych spotkan bez porazki. Napewno w to spotkanie pilkarze Bayernu sa faworytami o onie beda mieli najwieciej sytuacje pod bramki rywale, co zmusi obroncow Borussii zeby nie raz oddalic zagrozenie wybijajac pilka poza linii bramkowej. Licze rownierz ze goscie sie zmobilizuja zeby powalczyc o dobry wynik i stworzyc zagrozenie pod bramke Neunera zmuszajac gospodarze do wybicie pilke poza linii bramkowej. W 6 z 9 ostanich spotkan pomiedzy oba zespolami padlo wynik powyzej 2,5 gola. Uwazam ze dzis chcac sprawic swoim kibicom prezent swiateczne, to sie zmobilizuja zeby nie raz pokonac bramkarza rywale. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Bayern Monachium i Borussia M&#39;Gladbach apdnie wynik powyzej 2,5 gola oraz beda powyzej 12 rzutow roznych.
⛔ 100

K 43

kuchar2

Użytkownik
Dyscyplina: Sporty zimowe - Biathlon
Spotkanie: Tora Berger - Kaisa Mäkäräin
Typ: Tora Berger
Kurs: 1.70
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Na dzisiaj zaproponuję zagranie na Torę w pojedynku z Kaisą podczas biegu sprinterskiego w Pokliuce. Tora w przciwieństwie do Kaisy ma imponujący początek sezonu, głównie dzięki znakomitej postawie na strzelnicy. Finka podczas dwóch ostatnich startów znacznie poprawiła się na strzelnicy, jednak i tak to Tory jej jeszcze brakuje. Ostatni bieg sprinterski to 2 miejsce Kaisy a 3 Tory przy czym obie panie spudłowały po razie. Dzisiaj liczę na to, że Berger strzeli na czysto i pod nieobecność Darii wygra ten bieg. Finka jest nieco lepsza biegowo od Norweżki, ale myślę, że dzisiaj to Berger będzie górą, bo Kaisa na z czystym kontem raczej strzelnicy nie opuści. Polecam
⛔ 100

K 126

kubson9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 2. Bundesliga
Spotkanie: Kaiserslautern - Aalen
Typ: X
Kurs: 4.21
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Spotkanie pomiędzy trzecią, a ósmą drużyną w tabeli. K&#39;lautern ostatnio zanotowało 2 porażki z rzędu i remis z dużo niżej notowanymi drużynami. Oglądałem ich mecz z ostatnim w tabeli Regensburgiem - bardzo słabo zagrali, co jak widać nie było przypadkiem, skoro 2 następne mecze przegrali. Jak pokazują statystyki K&#39;lautern bardzo często remisuje. Tym razem grają z drużyną ze środka tabeli, a sami znajdują się w dołku. Jest więc bardzo możliwe, że znowu padnie remis. Tym bardziej, że Aalen gra dobrze na wyjeździe. Z tego co widziałem, K&#39;lautern gra defensywnie, co w sumie nie dziwi skoro dość ważną postacią jest grający w środku pola, 9/10 piłek do tyłu Ariel Borysiuk. Nie powinno paść zatem zbyt wiele bramek, a im mniej tym większa szansa na remis. Zadzwiająco wysoki kurs wg mnie na ten mecz. Warto zaryzykować.
⛔ 100

matul9 298

matul9

Użytkownik
Dyscyplina/ Piłka nożna/ Francja/ Ligue 2
Spotkanie/ Le Havre - Le Mans
Typ/ Połowa lub koniec spotkania/ x
Kurs/ 1.55
Bukmacher/ bwin
Analiza/
Na piątkowy wieczór mam swojego &quot;pewniaka&quot; pewnie jak każdy. Remis do przerwy lub na koniec w meczu drużyn, które :
*Od 4 spotkań gdy gospodarzem jest drużyna Havre remisują
*goście na wyjazdach strzelają bardzo mało bramek, zaledwie 5 najsłabszy wynik w lidze.
*a w ostatnich 5 meczach strzelili zaledwie 1[!]
PRZEWIDYWANIA :
Dokładny wynik 1:1 za 6
Under 2.5 1.65
Przynajmniej jedno wejdzie, a główny który podałem jest mi najbardziej prawdopodobny. POLECAM ;)

kiepska analiza

G 0

glorymanutd

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Niemcy DEL
Spotkanie: Düsseldorfer EG - Kölner Haie
Typ: HC (2:0) 2
Kurs: 3.6
Bukmacher: Bet-at-home
witam, dzisiaj o godzinie 19:30 rozegranie zostanie ciekawe spotkanie w niemieckiej lidze hokeja, ostatnia drużyna tabeli podejmnie u siebie obecnego lidera rozgrywek według mnie kurs bardzo dobry jak na taki mecz 1,85 na gości, można śmiało grać ale ja pokuszę się o zwycięstwo gości conajmniej 2 bramkami, z prostego powodu między obiema drużynami jest spora przepaść, zacznę od gospodarzy, którzy w 27 spotkaniach dali radę odnieśc 8 zwycięstw i 19 porażek, u siebie bilans wygląda 6-5, goście to zdecydowany lider rozgrywek co prawda 2 druzyna w tabeli ma tyle samo punktów ale goście dzisiejszego meczu rozegrali 3 spotkania mniej ich bilans to 17 wygranych i 8 porażek, na wyjazdach 7-5. Moim zdaniem drużyna która po 25 meczach zdobyła dwa razy tyle punków co ich dzisiejszy przeciwnik powinna sobie z nim poradzic bez trudu, typ jak najbardziej realny
⛔ 100

D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna towarzyskie
Spotkanie: Polska Macedonia
Typ: Polska - 1.25 Ah
Kurs: 2.82
W kadrze Macedonii , wystapi tylko jeden piłkarz który był powołany na ostanie towarzyskie spotkanie przeciwko Słowenii w listopadzie , reszta jest za słaba aby normalnie grać w kadrze, to piłkarze ligi macedońskiej która jest dużo słabsza niż Polska. Dodam że zazwyczaj w kadrze graja Todorowski z Polonii i Ivanowski były gracz Arki Gdynia a wiec gracze w polskiej lidze przecietni, dzis ich zastepcy bedą dużo słabsi, także jeśli miałbym porównywać to nasza kadra stanie na przeciwko przeciwnika klasy GKS Bełchatów czy Podbeskidzia. Widze bolesną lekcje futbolu dla naszych przeciwników.
✅ 182

Otrzymane punkty reputacji: +9
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Towarzyski
Polska - Macedonia
Polska over 2.5 gola
4.00
Bet365

Na dzisiaj wybrałem mecz towarzyski pomiędzy reprezentacjami Polski i Macedonii. Zaróno Polska ekipa jak i drużyna z Bałkanów zagrają piłkarzami z ligi rodzimej. Stawiam w tym meczu na to, że Polacy zdobędą co najmniej 3 gole.
W pierwszej jedenastce reprezentacji Polski zagrać ma Szymon Pawłowski, Jakub Kosecki, Paweł Wszołek i Arkadiusz Milik. Są to bardzo ofenswynie nastawieni gracze i będą atakować przez 90 minut. Mają doskonałą okazję, żeby pokazać się z dobrej strony trenerowi Fornalikowi i liczyć na kolejne powołania. Ci zawodnicy będą zapewne obserwowani przez zagranicznych skautów, a to powinno ich jeszcze bardziej zmobilizować do dobrej ofenswynej gry. Oprócz tych graczy Fornalik desygnował do gry bramkarza Skrupskiego, obrońców Broźia, Jędrzejczyka, Rzeźniczaka i Jodłowca oraz Łukasika i Kazimierczaka. Moim zdaniem jest to całkiem przyzwoity skład i powinniśmy sobie gładko poradzić z &quot;drugą&quot; drużyną Macedonii. W jednym z wywiadów reprezentant Macedonii, a zarazem piłkarz Polonii Warszawa Todorowski przekonywał, że Macedonia zagra z Polską ofenswynie bo taki styl gry preferuje trener Macedończyków. Zatem Polacy będą mieli okazję na liczne kontrataki. Szybki Wszołek i Koscecki powinni dzisiaj nie jeden rozmontować obronę piłkarzy z Macedonni. Licznę na dobry występ &quot;Młodych Wilków&quot; naszej reprezentacji. Stawiam 3:1 dla Polski.
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +19
M 837

marcios

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Bundesliga
Data i godzina spotkania: 14.12.2012 rok – 20:30
Spotkanie: Bayern Monachium – Borussia Mönchengladbach – Ilośc rzutów rożnych w meczu – Under/Over 11,5
Typ: Over
Kurs: 2,30
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Już dziś rozpoczęcie ostatniej kolejki rundy jesiennej niemieckiej Bundesligi. Na Allianz-Arena w Monachium miejscowy Bayern podejmie Borussie Mönchengladbach. Po 16 kolejkach Bayern zapewnił sobie tytuł mistrza jesieni i prowadzi w tabeli z dużą 11 punktową przewagą nad 2 zespołem, natomiast Borussia M. 8 miejsce w tabeli z 24 punktami ale jest to dobra pozycja wyjściowa do ataku nawet na miejsca gwarantujące start w Lidze Mistrzów, ponieważ do 3 w tabeli swojej imienniczki traci zaledwie 3 punkty. Jeśli chodzi faworyta dzisiejszego meczu to tu nie ma nawet co pisać bo jest nim Bayern i każdy inny wynik niż efektowna wygrana będzie uznany za niespodziankę, ale kurs na wygraną Bayernu jest bardzo niski i nie warty zachodu, dlatego ja w tym meczu poszukałem innego typu i zagrałem zakład na ilość rzutów rożnych a mianowicie wybrałem linie 11,5 rzutu rożnego i gram overa, ponieważ upatruje w tym meczu taki oto scenariusz, że Borussia wyjdzie od początku bardzo defensywnie i będzie murować bramkę i spodziewam się, że minie sporo minut zanim Bayern przełamie obronę Borussi i zacznie strzelać gole a jeśli się sprawdzi taki scenariusz to o kornery można być spokojnym bo do tego czasu Bayern nabije ich sporo i linia 11,5 powinna być formalnością, gdzie sam Bayern w tym meczu zapewne zakręci się w okolicach 12 rożnych, goście zawsze coś dołożą, bo rzadko jest by zespół nie miał na takim poziomie an i1 kornera i over powinien spokojnie wejść. Ofensywa Bayernu jest na tyle silna, że nawet jeśli by obalili mój scenariusz i szybko strzelili gola to i tak zapewne do końca będą atakować i stwarzać sytuacje podbramkowe co spowoduje szanse na kornery. Jeśli chodzi o kontuzje to w Bayernie Na pewno nie zagrają kontuzjowani Holger Badstuber i Emre Can, a także trenujący tylko indywidualnie Arjen Robben i Luiz Gustavo. W Borussi nie zagrają natomiast: zawieszony za kartki Alvaro Dominguez, a także Filip Daemsa. Tak więc mój typ przynajmniej 12 kornerów w meczu po świetnym kursie 2,30 w Bwin Polecam!.

Przewidywane składy:
Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Mandzukić
Borussia: ter Stegen - Jantschke, Stranzl, Brouwers, Wendt - Nordtveit, Marx - Rupp, Arango - Herrmann, Hanke
sędzia: Tobias Welz (Wiesbaden)
✅ 130

Otrzymane punkty reputacji: +1
papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka lega 2
Spotkanie: Verona-Scafati
Typ: scafati +2
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet365

Analiza;
Do analizy wybrałem dośc ciekawe spotkanie 2 ligi włoskiej mężczyzn,można rzec że jest to hit kolejki,ponieważ na przeciwko siebie stanie odpowiednio 6 i 2 drużyna ligi.
Odpowiednio są to Verona pozycja 6 6 wygranych i 3 porażki,scafati zaś jest wiceliderem 7 wygranych i 3 porażki,czyli drużyny bardzo wyrównane.Verona w tym sezonie ma bilans u siebie 5-0 zaś Scafati 3 -1-1
h2h 2-2 czyli remisowo,
Pod lupę wziełem ostatnie pojedynki obu drużyn;
Zacznijmy może od Verony;
-5 spotkanie to porażka na wyjezdzie z 9 ekipą brescia 77-80
-4 spotkanie wygrana u siebie z canad 3 drużyna 80-69
-3 spotkanie wygrana z 14 drużyną ,wyjazd 67-71
-2 spotkanie przegrana na wyjezdzie z trento 8 ekipa 78-70
-ostatnie spotkanie wygrana z 15 drużyna 79-60
podsumowanie;jak można wywnioskowac verona oprócz pojedynku canad w którym odniosła zwycięstwo,grała przecietnie przegrywajac z druzynami sasiadujacymi w tabeli,a wygrywali z outsaiderami ligi ;odpowieddnio 14 i 15 drużyna ligi ,16 brak bilans 3 W-2P

Teraz pod lupę wezmę scafati
-5 spotkanie u siebie z 10 druzyna remis.wygrana po dogrywce
-4 spotkanie na wyjezdzie kolejny remis ,tym razem z liderem ale porazka po dogrywce
-3 spotkanie dom,11 drużyna jesi wygrana 88-70
-2 spotkanie wygranie na wyjezdzie z conadem 3 ekipa 71-88
ostatnie spotkanie u siebie wygrtana z 4 druzyna 88-80

podsumowanie;
drużyna scafati miała dośc trudny terminaż spotykajac sie z czubem tabeli odpowiednio 1,3,4 drużyna ,ale bilans jest znakomity nie poniesli porażki w regulaminowym czasie gry ,3 zwycięstwa 2 remisy;
Dlaczego Scafati;
-obecnie lepszą formę prezentuje drużyna gości
-mecz moim zdaniem bedzie ,bardzo wyrównany i te 2 pkt ,w którąś ze stron jest jak najbardziej prawdopodobne
-w ostatnich 6 spotkaniach ,obie druzyny spotkały się z drużyną CANAD,wyniki Verona u siebie 80-69 ,Scafati na wyjezdzie 71-88 czyli znów safati lepsze
-prawdopodobnie w druzynie gospodarzy zabraknie Chessa,Ganeto,McConella i Bascagin&#39;a

Dlatego polecam na drużyne gości +2
✅ 85

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Liga Adelante
Spotkanie: Lugo - Real Madryt B (połowa/koniec meczu)
Typ: X/2
Kurs: 7.00 = 5.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie dwóch drużyn sąsiadujących w tabeli. Rezerwy Realu po siedemnastu rozegranych meczach są na miejscu 14 a ekipa Lugo na miejscu 16.
Ostatni mecz drużyna Realu B wygrała 4:0 z Racingiem Santander po 2 bramkach Jese Rodrigueza i młodego Cherysheva. Siła ataku może robić wrażenie i dzisiaj obronę Lugo czeka trudne zadanie.
Nieoczekiwanie Mourinho nie zabrał żadnego z wyróżniających się graczy Realu B na mecz Pucharu Hiszpanii z Celtą Vigo, który jak wiemy zakończył się porażką 1:2 Królewskich. Jednak to jest duży atut po stronie podopiecznych A.Torila, gdyż do dzisiejszego meczu przystąpią na świeżości co powinno zaowocować ich dobrą grą.
Stawiam na remis do przerwy, gdyż Lugo powinno wyciągnąć wnioski z ostatniego meczu przeciwko rezerwom Realu. spotkanie to odbyło się 8 kwietnia 2012 roku w ramach rozgrywek Segunda B. Lugo doznało porażki 1:5.
To był pogrom i na pewno dzisiaj już obrona Lugo zagra solidniej. Liczę, że Cheryshev czy Jese Rodriguez strzelą bramki w drugich 45 minutach.
Faworytem moim zdaniem są piłkarze Realu B, jest to oczywiście pojedynek beniaminków a takie mecze także rządzą się swoimi prawami. kolejnym faktem za remisem do przerwy jest to, że te drużyny w tabeli ligowej są blisko siebie.
Stawiam na X/2 a jak będzie to się przekonamy ????
⛔ 100

drill 66

drill

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja 1 Liga
Spotkanie: Rennes - Valenciennes
Typ: X
Kurs: 3,32
Analiza: Wczoraj się nie udało, ale liczę na to że dzisiaj będzie znacznie lepiej. Trudno wskazać znacznego faworyta w jedynym piątkowym spotkaniu Ligue 1. Można uznać Rennes, jednakże chyba tylko ze względu na swój teren, bo z formą jest różnie. Valenciennes dostało baty od PSG w poprzednim ligowym spotkaniu i myślę, że dzisiaj będą chcieli pokazywać znacznie więcej aniżeli ostatnio. Poza tym jest duża szansa na zdobycie bramki przez gości, Rennes nie ma dobrej defensywy, tracą praktycznie bramkę w każdym meczu. Na przeciw siebie staną podobne ekipy, z tym samym dorobkiem punktowym i wydaję mi się, że właśnie remis będzie najlepszym rozwiązaniem. Gospodarze mogą wygrać, ale ja jednak mam nadzieję, że Valenciennes dołoży wszelkich starań, by zdobyć bramkę. Z PSG nie było tak źle i wcale wynik nie odzwierciedla ich gry. Atakowali, ogólnie grali ofensywną piłkę, która mogła się podobać. Danic wraca do gry, co będzie kolejnym atutem gości. Ataki u gospodarzy i gości sprawują się dobrze, gorzej z obroną z Rennes, dlatego licze na to, że Valenciennes to wykorzysta i uda mi się wywieźć jeden punkt.
⛔ 100

psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie B Spotkanie: Livorno – Ternana
Typ: Livorno wygra oraz Powyżej 2.5 bramki Kurs: 2.60
Bukmacher: WilliamHill

Passa Livorno 5 wygranych meczy zakończyła się w ostatniej kolejce po podziale punktów w Vicenzy (3-3). Z kolei Ternana również zakończyła swoją złą passę 9 meczy bez zwycięstwa wygrywając w ubiegły weekend z Juve Stabia (3-2). Obie ekipy przystąpią do tego spotkania osłabione. Najlepszy strzelec gospodarzy, Luca Siligardi (10 goli i 3 asysty), w ostatnim meczu został wcześnie zmieniony po urazie i jego występ jest bardzo wątpliwy. Inny ważny napastnik, Federico Dionisi (5 goli i 2 assysty), również będzie poza kadrą. Jednak Livorno ma wystarczającą ilość talentu w składzie, żeby zapełnić tę lukę. Z kolei Ternanie trudno będzie zastąpić dwóch podstawowych pomocników Stefano Bottę i Davide Carcuro, którzy są zawieszeni za kartki. Kilka absencji w obu ekipach zamazuje trochę obraz, który jest taki, że to wicelider tabeli jest dzisiaj zdecydowanym faworytem. Przy spodziewanym braku Siligardiego i Dionisiego to od świetnego w tym sezonie Paulinho (8 goli i 11 asyst!) i będącego w formie Belingheriego (3 gole w ostatnich 2 meczach) będzie zależała ofensywa Livorno. Wydaje się, że będą w stanie zastąpić kontuzjowanych kolegów. A że gospodarze lubią sobie w tym sezonie postrzelać na własnym stadionie (średnio 2.37 goli w meczu), to całkiem prawdopodobne, że zainkasują pełną pulę w overowym stylu. Może to być tym łatwiejsze, że wyłom w drugiej linii gości, powstały przez absencje zawieszonych graczy, będzie bardzo trudny do załatania.
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 104

pszczolka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Bundesliga
Spotkanie: Bayern Monachium - Borussia Moenchengladbach
Typ: Borussia Moenchengladbach +3
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie mistrza jesieni bundesligi z walczącym o europejskie puchary gladbach. Zdecydowanym faworytem spotkania są oczywiście gospodarze. W mojej analizie skupie się na drużynie gości, bo Bayern każdy dobrze zna. Śledze poczynania tej drużyny od 2ch lat, w sezonie 2010/11 dzięki fenomalnej końcówce utrzymali się w bundeslidze, ubiegły sezon już należał do nich. Uważam że to trochę niedoceniana drużyna w niemczech, mająca mocny i wyrównany skład. Po odejściu Reusa mogłoby się wydawać że stracili dużo na wartości ale wyniki w tym sezonie pokazują co innego. 8 miejsce to niby nic nadzwyczajnego, ale w 16 meczach borussia przegrała tylko 4 razy i ma zaledwie 3 punkty straty do miejsca dającego prawo gry w lidze mistrzów. W lidze europy pokazali się z bardzo dobrej strony bez problemu awansując do kolejnej fazy rozgrywek. W ostatnich dwóch pojedynkach między Bayernem i M&#39;gladbach w bundeslidze bawarczycy nie potrafili wygrać, ale myślę że najlepszym dowodem na duże prawdopodobieństwo mojego typu jest to że ostatni raz borussia przegrała z bayernem przynajmniej trzema bramkami ponad 7 lat temu, w tym w sześciu ostatnich starciach w monachium w/w drużyn bayern nie zdominował przyjezdnych. Trudno liczyć na niespodziankę dzisiaj i stawiać na wygraną gości. Myślę też że z racji tego że to ostatnia kolejka przed przerwą piłkarze zagrają na większym luzie i nie będziemy świadkami pogromu. Nawet jeśli Bayern strzeli te 3 bramki myślę że goście będą potrafili odpowiedzieć przynajmniej jednym trafieniem.
✅ 61

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom