>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 14.11.2012 (środa)

Status
Zamknięty.
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
14.11.12 / godz. 18:00
Piłka nożna, el. do MŚ, Europa
Spotkanie: Czarnogóra - San Marino
Typ: Powyżej 3,5 bramek w I połowie
Kurs: 5,00
Buk: Bet365
Nie ma sensu długo się rozpisywać, pojawiła się już analiza dotycząca overa na mecz w tym spotkaniu, więc muszę lekko zmodyfikować swój typ aby uniknąć powtórzenia, chociaż i tak uważam, że opcja którą wybrałem nie jest taka szalona na jaką wskazywałby kurs i sądzę, że ryzyko warto podjąć. Co prawda San Marino ostatnio nie daje się łoić na prawo i lewo jak to dawniej było w zwyczaju. Zespół nie przegrało wyżej niż 0:6 od sześciu meczów i września 2011 roku, kiedy to w el. do Euro ulegli Niemcom 0:11. Od tego czasu progres i porażki dużo mniejszych rozmiarów, jednak kiedyś ta &quot;dobra passa&quot; musi zostać przerwana i szansę na jej przerwanie daje właśnie Czarnogórcom. Choć mogło by się wydawać, że skoro San Marino nawet z Anglikami na wyjeździe nie dało sobie wbić więcej niż 5 bramek to z Czarnogórą powinni mieć jeszcze większe szanse by uniknąć wyższego pogromu. Jednak ja uważam, że dla tychże amatorów spotkanie na gorącym terenie mając za rywali świetnie wyszkolonych technicznie Bałkańców będzie jeszcze trudniejsze z defensywnego punktu widzenia niż mecz z Anglikami, których styl gry jest zupełnie inny, nie przygotowany pod drużyny typowo amatorskie. Czarnogórcy ze swoją świetną techniką użytkową, grą na jeden kontakt, oraz dynamicznymi akcjami będą wchodzić w pole karne SM jak rozgrzany nóż w masełko i kwestią do rozważenia jest właśnie tylko to, ile przez 90 minut zdążą strzelić bramek. Myślę, że skoro na wyjeździe potrafili wygrać 6:0, to grając na własnym terenie, w tzw. bałkańskim kotle, mając za sobą doping bardzo żywiołowo reagującej publiczności są na pewno w stanie osiągnąć jeszcze lepszy wynik. Zwycięstwo da im tymczasowy fotel lidera w grupie H - przynajmniej do przyszłego roku. Dlatego warto zakończyć tę rundę mocnym akcentem bo to zawsze z motywacyjnego punktu widzenia ma wielką wartość. Czarnogórcy na pewno o tym wiedzą i będą chcieli efektownie zakończyć jesienne eliminacje, znając ich temperament i ofensywne zapędy całkiem możliwe, że za cel postawią sobie osiągnięcie wyniku dwucyfrowego. Jeśli ruszą na rywali od początku z dużym zaangażowaniem to już w pierwszej połowie są w stanie strzelić kilka bramek. Myślę, że San Marino nie wytrzyma presji wywieranej ze strony miejscowych kibiców i od początku zostanie zepchnięte we własne pole karne. A w takiej sytuacji bramkarzowi amatorów pozostanie tylko raz po raz wyjmować piłkę z siatki. Myślę, że w I połowie może to zrobić co najmniej cztery razy.
⛔ 100

thomasson1989 2

thomasson1989

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Rosja KHL
Data: 14.11.2012 14:00
Spotkanie: HC Yugra - Avtomobilist Yekaterinburg
Typ: 1 (-1.5)
Kurs: 2,20
Bukmacher: Expekt
Przeglądając środową oferte trafiłem na fajny typ z rosyjskiej ligi hokejowej. Zespół Yugry podejmie na swojej tafli czerwoną latarnie Konferencji Wschodniej. Gospodarze tego spotkania na swojej ziemi prezentują się przyzwoicie. Przed ostatnimi porażkami w dwumeczu z Omskiem wygrali u siebie 5 spotkań pod rząd strzelając w nich 23 gole. Natomiast ostatnie 4 występy dzisiejszych gości na wyjazdach to same porażki i to dosyć wysokie oraz strata 21 bramek. Według mnie hokeiści Yugry wygrają ten mecz i to dosyć pewnie. Muszą szukać punktów u siebie, aby myslec o załapaniu się do tegorocznych play-offów. Jeśli nie z tak tragicznie grającymi swe mecze wyjazdowe (jedno zwycięstwo i osiem porażek z czego sześć minimum dwoma bramkami) zawodnikami Avtomobilistu to z kim? Gospodarze nie zdobyli w ostatnim meczu na swoim terenie bramki i jak wyżej wspomniałem przegrali dwa mecze z rzędu także podejrzewam, że wyjdą zmotywowani na to spotkanie i będą chcieli odnieść przed swoimi kibicami przekonujące zwycięstwo oraz dopisać do swojego konta komplet punktów. Również h2h skłania do grania tego typu.
20.09.12 KHL Ekaterinburg Yugra 4 : 3
30.01.12 KHL Yugra Ekaterinburg 2 : 0
09.01.12 KHL Yugra Ekaterinburg 6 : 1
23.10.11 KHL Ekaterinburg Yugra 2 : 3
(2 : 2)
06.10.11 KHL Ekaterinburg Yugra 4 : 1
03.02.11 KHL Ekaterinburg Yugra 2 : 4
21.01.11 KHL Yugra Ekaterinburg 6 : 2
25.11.10 KHL Yugra Ekaterinburg 3 : 1
27.10.10 KHL Ekaterinburg Yugra 3 : 2
(2 : 2)

⛔ 100

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
14.11.12 / godz. 18:00
Piłka nożna, mecz towarzyski
Spotkanie: Polska-Urugwaj
Typ: remis
Kurs: 3,28
Buk: Pinnacle
Witam , na dziś wybrałem remis w meczu towarzyskim, Polska po nie najgorszych meczach w eliminacjach i ostatnio remis z Anglia jakby z powrotem wracała na dobre tory, choć w ostatnim meczu to bardziej Anglicy za grali fatalnie niż Polacy rewelacyjnie... Urugwaj 11 drużyna świata w głębokim kryzysie z fatalnym bilansem bramkowym szuka swojej dawnej formy w dodatku przyjechała bez kilku swoich gwiazd choćby Diego forlana. Spodziewam się w tym meczu małej ilości goli i remisu 1:1, chodź remisy w piłkę nożna z reguły omijam z daleka to w tym meczu wydaje się on być najbardziej prawdopodobny, również biorąc pod uwagę fakt jak często ostatnio remisujemy z wysoko ustawionymi w rankingu FIFA drużynami

17.10.12 MIS Polska Anglia 1 : 1 12.10.12 MEC Polska Republika Południowej Afryki 1 : 0 11.09.12 MIS Polska Mołdawia 2 : 0 07.09.12 MIS Czarnogóra Polska 2 : 2 15.08.12 MEC Estonia Polska 1 : 0 16.06.12 EUR Czechy Polska 1 : 0 12.06.12 EUR Polska Rosja 1 : 1 08.06.12 EUR Polska Grecja 1 : 1 02.06.12 MEC Polska Andora 4 : 0 26.05.12 MEC Polska Słowacja 1 : 0
16.10.12 MIS Boliwia Urugwaj 4 : 1 13.10.12 MIS Argentyna Urugwaj 3 : 0 11.09.12 MIS Urugwaj Ekwador 1 : 1 07.09.12 MIS Kolumbia Urugwaj 4 : 0 15.08.12 MEC Francja Urugwaj 0 : 0 ⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Kw. MŚ 2014
Spotkanie - Czarnogóra : San Marino
Typ - ile goli padnie w 2 połowie ? powyżej 2,5
Kurs - 1.95
Buk - Bwin
Analiza :
Uważam tak jak poprzedni uczestnicy naszej zabawy którzy analizowali to spotkanie że na temat tego spotkania za wiele nie ma się co rozpisywać , no bo chyba nie ma wątpliwosci że faworytem tutaj są piłkarze Czarnogóry , ja postanowiłem postawić na gole zdobyte w drugiej połowie spotkania . Gdy popatrzymy na mecze San Marino a grali np. ostatnio u siebie z Czarnogórą to w pierwszej połowie w tym spotkaniu i w innych spotkaniach także gradu goli nie tracili i tak San Marino : Czarnogóra do przerwy 0:2 / Anglia : San Marino do przerwy 2:0 no i spotkanie rozgrywane przez San Marino z drugim słabym przeciwnikiem naszej grupy Mołdawią i do przerwy 0:0 z tego wywnioskować można że pierwsze 45 min to kelnerzy z San Marino jeszcze dysponują jakąs siła w nogach i biegają po boisku natomiast drugie połowy w ich wykonaniu to tylko czekanie na gwizdek końcowy sędziego , dlatego też uważam że raczej możliwe jest że w drugiej połowie kibice zobaczą ze trzy gole a i kurs na to jest całkiem przyzwoity . Pozdrawiam !
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Mistrzów ; Godz: 18.00
Spotkanie: Asseco Resovia Rzeszów - Bre Banca Lannutti Cuneo Set handicap
Typ: Bre Banca Lannutti Cuneo -1.5 seta
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Mistrzowie Polski ostatnio mają słabszy okres w swojej grze, który potwierdziły ostatnie porażki z Bydgoszczą i Częstochową. Trener Andrzej Kowal, mówi, że spotkanie z Bre Banca Lannutti Cuneo jest idealne do tego by przełamać swoją niemoc i w końcu wygrać. Mi osobiście jednak wydaje się, że bardzo ciężko będzie pokonać Włochów, którym bardzo zależy na zwycięstwie i zajęciu pierwszego miejsca w grupie, tak można odczytać bowiem wypowiedzi trenera Roberto Piazza czy zawodników.
Ja postanowiłem zagrać tutaj zwycięstwo Cuneo różnicą przynajmniej dwóch setów (handicap -1.5 seta). Nie wydaje mi się bowiem, by Resovia w takiej dyspozycji jakiej znajduje się ostatnio mogła powalczyć z ekipą z Włoch. Sam trener Kowal wspominał, że jego drużyna nie gra najlepiej, że zdarza jej się tracić koncentrację a po 2-3 nieudanych akcjach w poczynania zawodników wkrada się niepewność. W drużynie Cuneo mamy zawodników bardzo doświadczonych jak Nikola Grbić czy Luigi Mastrangelo, którzy będą takie elementy wychwytywać i je wykorzystywać.
Według mnie jeżeli obie drużyny zagrałby na swoim najlepszym poziomie to nadal faworytem byłaby drużyna z Włoch, która ma według mnie lepszych siatkarzy w osobach Cwetana Sokołowa, Wouta Wijsmansa, Earvina Ngapetha czy wspomnianych przeze mnie wcześniej Grbicia czy Mastrangelo. Ponadto warto zauważyć, że Resovia nie ma najlepszego bilansu jeśli chodzi o pojedynki z Włoskimi drużynami w ostatnim czasie, bowiem w ostatnich latach resoviacy przegrywali bowiem: z Pallavolo Modena (półfinał Final Four Challenge Cup w 2008r.), z Trentino Volley (1/6 playoff Ligi Mistrzów w 2010r.) oraz z Sisley Treviso (półfinał pucharu CEV w 2011r.). Myślę, że dziś będzie podobnie i to Cuneo pokaże swoją wyższość w tym spotkaniu oraz potwierdzi, że aspiruje do Final Four Ligi Mistrzów w którym jeszcze tej drużyny nie było i wydaje się, że jest to najważniejszy cel dla tej ekipy na ten sezon.
✅ 110

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Rosja KHL
Spotkanie: HC Yugra - Avtomobilist Yekaterinburg
Typ: over 5,5
Kurs: 2,19
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: To spotkanie KHL wygląda obiecująco pod względem wysokiego wyniku bramkowego. W całej lidze tylko zespół SKA ma więcej wyników over 5,5 gola i w meczach z udziałem tego zespołu pada średnio więcej goli od zespołów Yugry i Avtomobilista. Gospodarze mają na koncie 9 underów i 14 overów, zresztą podobnie jak i goście, ale w meczach z udziałem Yugry średnio pada aż 6,26 gola/mecz, co w lidze KHL jest bardzo wysokim wskaźnikiem. Ponadto te ekipy posiadają najgorsze defensywy w lidze, gospodarze w 23 grach stracili 79 goli, a goście także po 23 meczach, aż 84 gole. Tak czy inaczej faworyta należy upatrywać w zespole gospodarzy, bo na 10 gier u siebie wygrali aż 6. Widać więc, że to zespół własnego lodowiska. Ostatnio zresztą goście prezentują niezłą dyspozycję jeśli chodzi o porażki, pod rząd 8 przegranych, a w ostatnich 15 grach 13 (10 overów). Według mnie wygrana gospodarzy i z overowym wynikiem, bo grający na zmianę Holt z Lobanovem puszczają sporo bramek.
⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna MŚ 2014 kwalifikacje
Spotkanie - Czarnogóra : San Marino
Typ - ile goli strzeli team 1 w 2 połowie spotkania ? 3 gole lub więcej
Kurs - 2.05
Buk - Bwin
Analiza :
Widać że hitem staje się spotkanie w naszej grupie kwalifikacyjnej do MŚ 2014 pomiędzy Czarnogórą a San Marino , przeanalizowałem również to spotkanie i znalazłem typ chyba raczej realny i z całkiem nie złym kursem . Otóz gdy spojrzymy na układ w naszej tabeli to po dzisiejszym spotkaniu raczej pewne jest zmiana lidera bo przy 3 pkt Czarnogóry to własnie oni po 4 kolejkach zostaną liderami ale popatrzmy na stosunki bramkowe i tak Anglia po 4 spotkaniach 12:2 a Czarnogóra po 3 meczach 9:2 no i Polacy 5:3 , nie jest wykluczone w naszej grupie że to własnie ilosc goli może decydować o pozycji na koniec kwalifikacji tak więc jak już tu został ten wątek uchwycony przez uczestników ja przesledziłem San Marino pod względem straconych goli i w meczu ostatnim u siebie własnie z Czarnogórą w pierwszej Połowie tracą 2 gole w drugiej 4 , w meczu z Anglią na terenie Anglii w pierwszej połowie tracą 2 gole w 2 trzy no i u siebie z Mołdawią do przerwy 0:0 a druga połowa 2:0 dlatego też jestem takiego zdania co &quot;andawe&quot; że w pierwszej to z ich kondycją jeszcze nie jest najgorzej jednak w drugiej połowie to szybko opadają z sił zapominając o kryciu byle dotrwać do końca , dlatego liczę na wysoką skutecznosc powodzenia tego mojego typu . Pozdrawiam !
⛔ 100
Typ powtórzony

jaquar 33

jaquar

Użytkownik
Piłka nożna, towarzyskie, 20:45
Polska v Urugwaj
Drużyna 1. strzeli pierwszego gola
2,15
bwin

Analiza:
Spodziewam się*tutaj takiego pazura z naszej strony, agresywności i pójścia od 1&#39; na bramkę rywala. To mecz towarzyski, z wielką drużyną, musimy próbować takiej gry - z Anglią byłoby to może ryzykowne, tutaj nie jest. Waldemar to człowiek, który może ma takie pomysły, na bardziej ofensywną*grę i będzie chciał dzisiaj tego spróbować. Liczę, że ich przyciśniemy i strzelimy pierwsi bramkę. Nie spoczywa na nas żadna presja, myślę, że są na to szanse. Ostatnie problemu Urugwaju też są odpowiednim argumentem.

⛔ 100

przemo21 62

przemo21

Użytkownik
Dyscyplina: HokejCzechy
Spotkanie: Slavia Praha - Vitkovice
Typ: 1 - Slavia
Kurs: 2,00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18:15 spotkanie z Extraligi pomiędzy Slavią a Vitkovicami. Slavia to zespół, który wygrywa większość spotkań u siebie, przed własną publicznością. Grają dosyć regularnie, jednak są w środku tabeli, interesuje ich spokojne utrzymanie, dlatego chcą jak najwięcej zgromadzić punktów. Mecze u siebie są bardzo specyficzne, gra się przed kibicami oraz jest prestiż. Uważam, że dzisiaj sobie poradzą, potrafią zagrać bardzo dobre spotkania, ale też i zagrać tragicznie. Dzisiaj po 2 tygodniach przerwy, będę chcieli wygrać i uważam, że dadzą radę. Vitkovice to ekipa, która kiedyś była bardzo dobra, ale się posypało i teraz jest co raz gorzej. Walczą w każdym meczu jak potrafią, ale jest za dużo przeszkód, żeby coś osiągnąć i przegrywają. Na wyjeździe prezentują się bardzo słabiutko, ostatnio 3 mecze z rzędu przegrali i to wysoko. Bezpośrednio Slavia z Vitkovicami spotykała się dużo razy, ostanie 3 mecze pewnie wygrała Slavia, ostatnio 8:1.

Jeśli pomogłem proszę o kliknięcie &quot;dzięki&quot;
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Mecz Towarzyski
Spotkanie: Holandia - Niemcy
Typ: over 3 azjan
Kurs: 1.96
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Ostatnie spotkania reprezentacyjne w tym roku i mamy kilka bardzo fajnych pojedynków. Jednym z nich jest potyczka w Amsterdamie Holendrów z Niemcami. Przejdźmy do gospodarzy oto kadra na to spotkanie: http://www.eurofutbol.pl/news/625801-Ostateczna-kadra-Holandii-na-mecz-z-Niemcami/ Holendrzy po katastrofalnych Mistrzostwach Europy, zmienili trenera który powoli przebudowuje reprezentację w formacjach defensywnych bo to zawiodło na całej linii w EURO. Jednak dalej jest to zdecydowanie najsłabsze ogniowo tej reprezentacji poza doświadczonymi Heitingą i Mathijsenem (którzy i tak do wybitnych obrońców nie należą ) reszta to młodzież która nie przekroczyła 10 występów w narodowych barwach. Inaczej wygląda sprawa ofensywna zespołu Pomarańczowych, tutaj ten potencjał jest ogromny, regularnie strzelający dla Manu Van Persie, świetnie radząca sobie w Schalke dwójka Afellay i Huntelaar, nie zapomnijmy jeszcze o Robenie i Van der Vartcie. Tak więc z przodu jest kim straszyć. Przejdźmy do kadry prowadzone przez Loewa, oto powołania: http://www.eurofutbol.pl/news/625768-Kadra-Niemiec-na-mecz-z-Holandia/ Tak więc mamy w kadrze stałych bywalców i raczej więcej o tej kadrze nie ma co dodawać przejdźmy do konkretów dlaczego over. Tak jak wspomniałem wyżej obrona to najsłabszy punkt Holendrów wygląda ona blado na tle tego co mają do zaoferowania w ataku. Reprezentacja Niemiec również ostatnio zawodzi w obronnie czego przykładem była ostatni mecz ze Szwedami w ramach eliminacji do MŚ gdzie prowadząc 4:0 jakimś cudem zrobili z tego 4:4. Wynik z eliminacji potwierdzają że obie stawiają na futbol ofensywny Holendrzy w 4 spotkaniach zdobyli już 13 bramek natomiast ekipa Niemiec w swoje grupie w 4 meczach ma ich na koncie 15. To pokazuje że ofensywa to główne atuty obu reprezentacji. I na koniec jest to mecz towarzyski więc można zagrać jeszcze bardziej ofensywnie niż to ma miejsce w eliminacjach bo tam liczą się punkty. Do tego obie będą chciały rok zakończyć zwycięstwie a reprezentacja Pomarańczowych dodatkowo zrewanżować się za ostatni pojedynek przegrany na EURO w grupie 1:2. Stawiam tutaj na ofensywny futbol.
⛔ 100
0-0

T 16

tippers

Użytkownik
DARTS : GRAND SLAM OF DARTS
SPOTKANIE: CHRISTIAN KIST VS MARK WALSH
TYP: CHRISTIAN KIST
KURS: 1.69
BUKMACHER: Pinnacle Sports
ANALIZA: Witam ponownie. Po wczorajszym trafieniu typu ( Robert Thornton ) mam dziś dla Was równie doby kurs jakim bez wątpienia jest zagranie na Holendra Kristian Chista. Dziś 0 23:45 stanie on naprzeciwko Anglika Marka Walsha. Grand Slam of Darts to turniej chyba najwspanialszy ze wszystkich, ponieważ grają tam wszyscy darciści globu!!!Darty dzielą się na dwie organizację po rozłamie w 1994r BDO (British Darts Organization) podzieliło się również na inną korporację jaką jest PDC ( Player Darts Championship).Część zawodników występujących gra w jednej organizacji zaś druga część w drugiej. I właśnie Grand Slam of Darts to jedyny turniej w roku, w którym gracze tych dwóch organizacji grają ze sobą w jednym turnieju!!!! Christian Kist rewelacja ostatnich Mistrzostw Świata BDO w 2012r., w którym doszedł do finału wygrywając z Anglikiem Tonnym O&#39;Shea 7:5 w setach!!!Z drugiej mańki przeciętny darcista organizacji PDC Anglik Mark Walsh. 3 mecz w grupie. Kist, którego trafnie grałem po kursie 2.2 z van Barneveldem, po 2 meczach ma komplet 2 zwycięstw mając pewne wyjście z grupy. Walsh aby z niej wyjść musi ten mecz wygrać i liczyć na to że wcześniej popularny Barney ( Raymond van Barneveld) przegra z beznadziejnie grającym Weyne&#39;m Jones&#39;em. Barney nie chce mi się wierzyć i nie da złudzeń Jones&#39;owi gładko z nim wygrywając.Zatem z tej grupy najprawdopodobniej wyjdzie dwóch darcistów z pomarańczowej Holandii ???? Kist gra jak maszyna nie lubi kalkulować a Walsh to zawodnik którego bez problemu powinien ograć.
Reszta typów z darta od tippersa na dziś:
Raymond van Barneveld vs Wayne Jones 1 1.4 6/10
Andy Hamilton vs Paul Nicholson 1 1.72 4/10
Jutro reszta typów z dartów a już ćwierćfinały zatem będzie ciekawie ???? ))) Pozdrawiam i powodzenia tippers ???? ))

⛔ 100

T 12

terminator7007

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka: Euroliga kobiet
Spotkanie: Jekaterynburg - CCC Polkowice
Typ: 2
Kurs: 11
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Ciekawie zapowiadające sie spotkanie w Rosji pomiędzy tamtejszym potentatem, głównym faworytem do zwycięstwa w całej Eurolidze, a wicemistrzem z Polkowic. Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodynie, jednakże zespół z Polski jest kompletnie nieobliczalny. Swietnie sobie radzą w lidze wygrywając wszystkie dotychczasowe mecze i ewidentne widać, ze ich gra nabiera rumienców. Pewne zwycięstwo nad Salamancą, pechowo przegrany dwoma punktami mecz z Galatasaray obrazuje potencjał polskiego zespołu. Amerykańska gwiazda Ogwubnike, dla której to pierwszy sezon w Eurolidze, juz została okrzyknięta gwiazdą Euroligi. Świetna ostatnio gra obwodowych Snell i Palau gwarantuje dziś wyrównane widowisko. Mecz dwóch świetnych zespołów, w którym wynik powinien pozostawać sprawą otwartą aż do ostatniej syreny. Dlatego, warto zaryzykować i zagrać na dwucyfrowy kurs.
⛔ 100

K 0

kmr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, mecze towarzyskie
Spotkanie: Brazylia - Kolumbia
Typ: 1
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betgun
Analiza:
Towarzyskie spotkanie dwóch drużyn. Grający u siebie Canarinhos zmierzą się z reprezentacją Kolumbii. Na pierwszy rzut oka wydaje się banalne spotkanie. Skąd jednak taki kurs na Brazylię. Ano okazuje się, że Kolumbia zajmuje wyższe miejsce w rankingu FIFA- 8, Brazylia zaś 13. Jednak ostanie mecze, tj 6 wygranych pod rząd z bilansem 24-1 mówi samo za siebie. Z resztą każdy kto oglądał ostatni mecz Brazylijczyków z Japonią (ten rozgrywany we Wrocławiu) nie będzie miał wątpliwości kto wygra ten mecz. Brazylijczycy są głodni zwycięstw i dużych sukcesów, wiążą duże nadzieje z Mistrzostwami Świata i konsekwentnie ku nim zmierzają.
BTW. Raz już mi dziś Brazylia nie weszła (futsal), mam nadzieję że nie dadzą kompletnej plamy ????
⛔100 - zły dzień !!!

Y 4

yankes750

Użytkownik
Holandia - Niemcy

Ten mecz z pewnością jest jednym z najciekawszych z pośród dzisiejszych meczów towarzyskich.
Obie drużyny mają dużo znanych nazwisk w swoich szeregach, choć na przestrzeni kilku lat, to Niemcy są lepszą drużyną.
Dziś jednak nasi zachodni sąsiedzi będą sobie musieli radzić bez kilku czołowych postaci w ich zespole (Klose, Ozil, Boateng, Kroos, Khedira, Schweinsteiger i Schmelzer)
W kadrze Holandii też jest kilka absencji, lecz nie są one na tyle poważne co w przypadku Niemiec. Wątpliwy jest występ (Stekelenburga, Narsingha, Strootmana i Lensa)
Holandia mimo dużo znanych i uznanych nazwisk nie gra tak, jakby wszyscy od nich oczekiwali. Moim zdaniem próbują grać zbyt indywidualnie i nie wykorzystują w pełni swojego potencjału. Do tego dochodzi słaba gra w obronie, nie oszukujmy się na tej pozycji Holendrzy nie mają wybitnych zawodników.
Niemcy zaś grają bardzo efektownie, choć im także można strzelić dużo bramek, co ostatnio pokazała Szwecja.
Korzystny bilans ostatnich bezpośrednich spotkań tych drużyn mają Niemcy.
Oto kilka ostatnich meczów między tymi drużynami:

- (13.06.12) - M.Europy - Holandia - Niemcy - 1:2
- (15.11.11) - Towarzyski - Niemcy - Holandia - 3:0
- (02.09.10) - Towarzyski - Holandia - Niemcy - 2:2

Holendrzy ostatni raz z Niemcami wygrali w 2002 roku w meczu towarzyskim, więc było to dosyć dawno.

Dzisiaj jednak głównie z powodu licznych absencji w drużynie Niemiec, zdecydowałem się postawić w stronę gospodarzy.
Goście będą zmuszeni zagrać w zupełnie innym ustawieniu co zwykle, w pierwszym składzie pojawi się kilku nowych zawodników, co zachwieje zgraniem zespołu.
Holendrzy moim zdaniem potraktują ten mecz poważnie i jeśli zagrają dobrze w obronie, to myślę że są w stanie pokonać Niemców.
Mam tylko cichą nadzieję, że w wyjściowej jedenastce nie zagra Robben, bo nie cierpię tego piłkarza, a do tego ostatnio jest w fatalnej formie.

Kilka moich typów(Unibet):

- Holandia wygra (2.50)
- Holandia wygra lub zremisuje (1.44)
- over 2.5 (1.65)
- A.Robben nie strzeli gola (1.40)
- T.Muler strzeli gola (3.20)
⛔ 100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga Mistrzów
Spotkanie: Resowia Rzeszów - Cuneo
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet 365
Trzeci mecz fazy grupowej obu drużyn . Zarówno Resovia jak i Cuneo to zdecydowani faworyci grupy. Obie drużyny maja po dwa zwycięstwa. Dziś potyczka w Rzeszowie i moim zdaniem Resovia ma duże szanse na zwycięstwo. Zaczną od składu Cuneo nie ma olśniewającej drużyny kończący karierę Grbic n arozegraniu drugi weteran na środku Mastroangelo równie doświadczony Wijsmans. Dwoch najgroźniejszych graczy ti Ngapeth oraz Sokołow. Ostatnio bardzo słaba forma w lidze porażki po 0-3 z Trentino oraz Latiną. w Lidze Mistrzó wygrane po 3-0 ale końcówki setów bardzo wyrównane . Resovia również po stracie Grozera nie błyszczy w lidze klęska z beznadziejną Częstochową. Wyraźnie Resovia nie może złapać rytmu rozegranie Tichacka również nie zawsze pomaga w grze. Jedna kn aLige Mistrzow z takim rywalem Resovia wyjdzie podwójnie zmotywowana. Moim zdaniem obie drużyny o podobnym potencjale dlatego dziś liczę na wyrównany mecz i wygraną Resovii.
⛔ 100

ekipacentrum 60

ekipacentrum

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Mecz towarzyski
Spotkanie: Albania - Kamerun
Typ: 2
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza: Nie ma się co oszukiwać że albańczycy mogą stworzyć zagrożenie dla Kameruńczyków. Jest to zupełnie inna liga. Mecz będzie rozgrywany w Genevie w Szwajcarii. Dziewiąty zespół Afryki, czterokrotni zwycięscy pucharu Narodów Afryki. Nazwiska takie jak: Eto ( Anzhi ), Alex Song ( Arsenal ), M&#39;bia ( Marsylia ) oraz reszta zawodników grających w dobrych europejskich klubach powinni dać radę amatorom z Albanii, którzy mają dość łatwą grupę D w eliminacjach do Euro - Luksemburg, Białoruś, Rumunia, Bośnia i Hercegowina oraz Francja w której zajmują przed ostatnie miejsce świadczy o tym że najsłynniejsza postać albańskiej piłki, ich trener grający wcześniej w Lazio przez co uważany jest za najwybitniejszą postać, ale to nie taka łatwa sprawa zrobić z piekarzy, lakierników prawdziwych piłkarzy. Pomimo tego że to tylko towarzyski sparing myślę że Kamerun poradzi sobie. Pozdrawiam
⛔ 100

waski1911 8

waski1911

Użytkownik
Spotkanie: Szwecja - Anglia
Typ: over 3.5
Kurs: 3.30
Bukmacher- Bwin
Analiza Dziś o godzinie 20:30 na otwarcie nowego stadionu w Sztokholmie Szwecja podejmować będzie Anglię bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie towarzyskie. W meczach Szwecja-Anglia zawsze pada dużo bramek ostatnio te drużyny mierzyły się podczas Euro w Kijowie gdzie po bardzo ładnym spotkaniu Anglicy wygrali 3-2. Oba Zespoły graja bardzo ofensywny futbol. Szwecja w ostatnim meczu Elm. do Mistrzostw świata w Brazylii nieoczekiwanie zremisowała z Niemcami 4-4 a warto podkreślić że przegrywała już 4-0 ale jednak Szwedzi rzutem na taśmę wyrwali Niemcom 1 pkt. Dziś w Anglii zabraknie Waynea Rooneya, Theo Walcotta i Aarona Lennona co daje szanse młodym zawodnikom. Szwedzi zagrają w bardzo silnym zestawieniu, ze Zlatanem Ibrahimovicem na czele. Jest to spotkanie towarzyskie z zespołami które graja bardzo ofensywna piłkę liczę dziś na bardzo dużo bramek
✅ 230

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 66

pekin66

Użytkownik
Spotkanie: Liechtenstein - Malta
Typ: Malta strzeli w obu polowach - TAK
Kurs: 4,33
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Spotykaja sie dwie &quot;potegi&quot; europejskiej pilki - Malta w ostatnich 2 latach w 21 spotkaniach zwyciezala 3 razy i 3 razy remisowala, natomiast Liechtenstein na 19 meczy ma tyle samo meczy nie przegranych. Malta jednak wygrala z Armenia, ktora dosc dobrze radzi sobie ostatnio, przynajmniej jako styl gry, bo wynikow to nie maja dobrych, a ich rywale wygrali z Litwa w zeszlym roku. Skladow nawet nie wymieniam po pewnie kazdy z was zna czarodzieji pilki z tych krajow. Rozegrali ze soba az 2 spotkania i odziwo wygrywala w nich Malta ( 2:1 w tym roku i 7:1 dosc dawno temu). Dzis nie licze na jakoas niespodzianke i na kilka bramek gosci oczywiscie w obu polowach.

⛔ 100

F 4

fellaini

Użytkownik
Spotkanie: Armenia - Litwa ( 0-1)
Kurs: 3.35
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Armenia podejmuje dzisiaj slaba jak na europejskie warunki Litwe. Faworytem tego spotkania sa Ormianie dowodzeni przez niesamowitego Mkhitarjana. Gwiazda Szachtara jest w niesamowitej formie. Co tu duzo mowic 16 bramek i 6 asyst w 14 meczach ligi ukrainskiej musi robic wrazenie. Wiele osob twierdzi ze Armenia ma najmocniejsza druzyne w historii. Jej reprezentanci graja w ligach rosyjskich czy ukrainskich. Do tego kazdy wie jak sie gra w Armenii. Dluga podroz ciezkie warunki. Przekonali sie o tym Wlosi kiedy to wygrali 3;1 ale Buffon zostal uznany za najlepszego zawodnika. Typ dla odwaznych jesli ktos nie chce ryzykowac polecam zagrac Armenie normalnie po kursie ~1.90
✅ 235

K 0

kompozytor

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Norwegia - 1st Division
Spotkanie: Mjondalen IF - Bodo Glimt
Typ: over 3.5
Kurs: 2.07
Bukmacher-Pinnacle
Chyba dobry deal na dzisiejszy dzien, obie drużyny dużo strzelają :
Mjondalen IF w ostatnich 4 meczach strzelił 12 bramek i co równie ważne stracił 6...
Bodo Glimt natomiast w ostatnich 4 meczach strzelił 10 stracił 1 .
Myśle że z tego spotkania można się spokojnie spodziewać over 3.5.
Kurs w miarę więc chyba warte uwagi.
pozdro

kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom