>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.10.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Japonia - Emperor&#39;s Cup / Puchar Japonii
Godzina 12:00
- Fujieda MYFC : Montedio Yamagata
- over 2.5 gola
- kurs 1.87 / Unibet
1/16 Pucharu Japonii , ja wybieram chyba ciekawy pojedynek pomiędzy 3 ligowcem Fujieda MYFC a beniaminkiem w tym sezonie w J-League , dwa zdania na temat gry obu ekip w lidze i tak gospodarze bardzo daleko w tabeli bo 10 miejsce z 13 drużyn a bilans też nie za bardzo zadowalający bo 9-4-18 i gole 27:49 . W 1/32 Pucharu ekipa Fujiedy grała z Shimizu czyli pierwszoligowcem i ograli ich aż 4:2 ale z drugiej strony patrząc to Shimizu w tym sezonie a konkretnie w drugiej części sezonu gra nie złą padlinę 1-5-7 i gole 11:26 i wynikło z tego że olali Puchar aby jeszcze walczyć o pozostanie w J-League , co do gości czyli beniaminka J-League to w 1/16 pokonali Kamatamare u nich 3:1 , w lidze natomiast Montedio także nie błyszczy bo bilans 1-7-5 czyli coś podobnego do Shimizu ale ja liczę że Montedio dziś nie oleje Pucharu i powalczy tym bardziej że w poprzedniej edycji Pucharu Japonii doszli chłopaki do finału gdzie polegli z nie byle kim bo Gambą Osaka 3:1 , tak więc tak jak pisałem na początku uważam że będzie ciekawe spotkanie i osobiście liczę na over 2,5 gola bo na bramkę ze strony gospodarzy ? liczę ! na bramkę ze strony gości ? liczę a wynik może 1:2 . Zobaczymy !
✅ 87

Otrzymane punkty reputacji: +22
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Irlandia Północna Puchar
Spotkanie: Crusaders - Institute
Typ: over3.5,4.0
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Godzina: 20:45
Miałem nadzieję na linię 3.5 po takim kursie, niestety o ćwiartkę wyższa, ale możliwe że będzie więcej bramek niż 4...
Crusaders po 11 kolejkach prowadzi w lidze z 26 punktami, Institute po spadku do drugiej ligi radzi sobie do tej pory fatalnie, 12 miejsce spadkowe 5 punktów w 7 kolejkach. To odnośnie tego gdzie znajdują się obie ekipy w tym sezonie -&gt; na odmiennych biegunach.
W pierwszej rundzie pucharu Crusaders wygrali 3-1 z Knockbreda, które jest w drugiej lidze wyżej od Institute bo zajmuje 6 miejsce, formę tez mają lepszą.
Institute w pierwszej rundzie pucharu wygrali wysoko 5-2 z Sport &amp; Leisure Swifts, średniakiem z 3 ligi, wiec nie maja się czym chwalić, odnotować można bardzo dużo goli.
Ostatni mecz jaki ze sobą grali to sparing przed sezonem:
25.07.15 Crusaders - Institute 6 : 2
Poprzedni sezon w którym występowali razem w lidze:
07.03.15 NIF Crusaders - Institute 3 : 1
29.11.14 NIF Institute - Crusaders 1 : 1
26.09.14 NIF Crusaders - Institute 3 : 2
Mecze w Belfaście zawsze solidny over.
Gospodarze celują w puchar i dzisiaj spokojnie powinni awansować do ćwierćfinału, nie zobaczymy na boisku bramkostrzelnego pomocnika P. Heatley (10/9) to spore osłabienie, nie zagra też pomocnik J. Forsythe (10/1) i obrońca C. Coates (9/0), po kontuzji wraca napastnik M. Carvill (5/0).
Goście liczą na bramki napastnika G. Friel który w poprzednim meczu pucharowym zdobył hattricka (honorowa bramka?).
Goście powinni skupić się na lidze bo mogą spaść, wiadomo że dzisiaj przegrają więc po co marnować siły, za 3 dni grają bardzo ważny mecz dla układu w tabeli z Armagh City którzy są tuż nad nimi.
Krzyżowcom rywal po prostu od zawsze &quot;leży&quot;, lubią sobie postrzelać do Instytutu na swoim obiekcie. Od 12 spotkań są niepokonani we wszystkich rozgrywkach, mega forma.
Dzisiaj sami mogą pokryć over, a spinać się nie ma o co i jak widać po wynikach goście strzelić też potrafią...
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +5
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 2.Dania
Spotkanie: Fredericia-Vejle
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam.
Na dzisiaj postanowiłem zagrać bts w meczu Fredericia-Vejle. Vejle obecnie 4 w tabeli z bilansem 18:13. Fredericia 5, z bilansem 15:9. Prawie zawsze, kiedy grają między sobą na stadionie Fredericia strzelają obie bramki obie ekipy.
Fredericia w prawdzie w przeciągu ostatnich 7 meczy wygrała tylko raz jednak zawsze coś uda im się strzelić. Nie położą się i nie będą czekać na Vejle, które też potrafi strzelać bramki. Nawet liderowi Lyngby udało się strzelić dwie bramki.
Także myślę, że mecz warty uwagi, jeżeli chodzi o BTS. Gdybym miał obstawiać sam wynik to dawałbym tu 1:2 lub 2:1. „Będzie wóz albo przewóz” Po więcej zapraszam TU.
Pozdrawiam i powodzenia.
⛔ 100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia,Adeccoligaen
Godzina: 19:00
Spotkanie: Ranheim vs Fredrikstad
Typ: Ranheim over 1.5 gola
Kurs: 1.66
Przed nami juz tylko 4 kolejki do zakonczenia rozgrywek na zapleczu Tippeligaen.
Niektore druzyny rozegraly juz 27 kolejek,dzisiaj zostana rozegrane 3 spotkania w ramach dokonczenia 27 kolejki.
Ranheim to druzyna,ktora chetnie widzialbym w starciu ligowym z Rosenborgiem czy Molde.
Na ta chwile nie mozna powiedziec,ze zespol jest na tyle mocny,aby mogl konkurowac z najlepszymi w pierwszej lidze,jednak jezeli uda sie awansowac poprzez baraze,to kadra z pewnoscia zostanie wzmocniona.
Jak na razie do miejsca barazowego Ranheim traci 2 punkty,tak wiec jest o co walczyc.
W ich zasiegu jest oczywiscie tez miejsce 5,na ktorym obecnie przesiaduje ekipa Hodd,strata wynosi 3 punkty.
Do miejsca czwartego traca 6 punktow,w teorii niby w zasiegu,jednak jak Ranheim zajmie 5-6 miejsce to bedzie dobrze.

Ostatnie mecze :

Ostatnie 6 spotkan to 3 wyjazdy i 3 mecze rozegrane na arenie DnB NOR.
W meczach wyjazdowych najpierw pokonali 2:1 Nest-Sotra,druzyne,ktora walczy o utrzymanie,pozniej przegrali 0:2 z Jerv,ktory obecnie jest miejsce wyzej i ma 2 punkty wiecej oraz zremisowali 1:1 z Hodd,ktory jest na 5 miejscu.
U siebie natomiast przegrali 0:1 z Kristiansund ( 3 miejsce ),zremisowali bezbramkowo z Brann ( 2 miejsce ) i pokonali 15 w tabeli Levanger 3:2.
Przed tymi 3 meczami Ranheim mial passe 5 zwyciestw u siebie z rzedu,w ktorych strzelil az 17 bramek tracac przy tym 5.
Ogolnie ich bilans przed wlasna publicznoscia w tym sezonie jest nastepujacy :

7-3-3,gole 23:11.

Fredrikstad walczy natomiast o utrzymanie.
Mimo,ze zajmuja 9 mijesce to nad strefa spadkowa maja tylko 3 punkty przewagi.
Ostatnie ich mecze to same wyniki owerowe.
W ostatnich ich 6 ligowych meczach padlo az 28 goli.
Fredrikstad strzelil w nich 12 bramek,stracil natomiast 16.
Jak widac bramek padlo sporo.
Podopieczni Hakona Wibe-Lunda graja piach w defensywie na obcych boiskach,w 13 rozegranych meczach stracili az 33 bramki,gorszy w lidze pod tym wzgledem jest tylko Baerum (13 nmiejsce strefa spadkowa),ktory stacil na wyjazdach 35 bramek.
Co ciekawe,obie ekipy mierzyly sie ze soba w ostatniej kolejce,wowczas Fredrikstad podejmowal u siebie Baerum i padlo az 6 goli,druzyny podzielily sie punktami remisujac 3:3,gospodarze wyrownali dopiero w 93 minucie.

H2H :

W tym sezonie Fredrikstad wygral u siebie pewnie z Ranheim 3:1,bylo juz 3:0.

Jezeli chodzi o mecze na arenie w Ranheim to ostatnie 3 mecze wygladaly nastepujaco :

Ranheim 4:1 Fredrikstad
Ranheim 3:0 Fredrikstad
Ranheim 2:2 Fredrikstad
✅ 66

hachiko 27

hachiko

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Shanghai Masters 2015
Godzina: 14:00
Spotkanie: Rafael Nadal - Ivo Karlovic
Typ: powyżej 2,5 seta
Kurs: 2.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Rafael Nadal jest faworytem bukmacherów w tym meczu. Statystyki też temu nie zaprzeczają. Bilans spotkań to 4-0 dla Hiszpana. Nadal ostatnio grał dobrze, dotarł nawet do finału w ostatnim turnieju, gdzie poległ z rakietą nr 1 Djokovicem ale jeszcze wciaż mu daleko do jego najwyższej dyspozycji. Ostatni mecz tych dwóch zawodników odbył się w 2011 roku. Generalnie panowie spotykali się jeszcze w 2004, 2008, 2010 roku. We wszystkich pojedynkach doświadczony, 36 letni Ivo Karlovic urywał seta. Co więcej w każdym z tych spotkań Nadal nie miał łatwego zadania. Dla przypomnienia poniżej bilans spotkań. Nawierzchnia w Shanghai jest bardzo szybka, a to z kolei szansa dla Ivo. Karlovic ma szansę to wygrać, ale nie zależnie od końcowego rezultatu stawiam na 3 sety w meczu.
10/2011 QF Indian Wells Rafael Nadal - Ivo Karlovic 5-7 6-1 7-6(7)
3/2010 R16 Australian Open Rafael Nadal - Ivo Karlovic 6-4 4-6 6-4 6-4
24/2008 QF Queen&#39;s Rafael Nadal - Ivo Karlovic 6-7(5) 7-6(5) 7-6(4)
7/2004 R32 Milan Rafael Nadal - Ivo Karlovic 7-5 6-7(5) 6-1
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +9
M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Mistrzostwa Europy Mężczyzn 2015
Godzina: 19.45
Spotkanie: Bułgaria - Niemcy
Typ: Bułgaria
Kurs: 2.31
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Hej, nie będę tu owijał w bawełnę. Przedstawię plusy i minusy tego typu.
Na plus:
-Bułgaria gra u siebie, a co za tym idzie sprzyjają im kibice;
-w ostatni piątek obie reprezentacje grały ze sobą i Bułgarzy wygrali 3 do 0;
-Bułgaria jest w dobrej formie, 3 mecze w tych mistrzostwach i 3 zwycięstwa;
-bezpośredni awans do ćwierćfinału, co dało im kilka dni odpoczynku przed meczem z Niemcami;
-średnia forma Niemców i tylko 3 miejsce w grupie, a co za tym idzie walka w meczu 1/16 finału;
Minusy:
-Niemcy rozkręcają się z meczu na mecz i to tu może być groźne.
POWODZENIA
✅ 131

kulkka 80

kulkka

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Finlandia, Liiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Sport - Saipa
Typ: 2
Kurs: 2.10
Bukmacher: BWIN
Analiza :
Pierwsza moja analiza na tym forum bukmacherskim.
Biorę pod lupę spotkanie drużyn o całkiem różnym potencjale, możliwościach, a także aspiracjach na ten sezon.
Sport to drużyna, która w zeszłym sezonie wdarła się do najwyższej klasy rozgrywkowej w Finlandii. Nikogo więc nie powinno dziwić ostatnie miejsce w rundzie zasadniczej sezonu 14/15. W tym sezonie nie widzę tu szansy, by mogli powalczyć o miejsce w pierwszej ósemce. Skład przeszedł metamorfozę, z wielkiej kadry liczącej prawie 40 zawodników zostało nieco ponad 20. Większość tych zawodników to jednak młodzi lub niedoświadczeni gracze. Z poważniejszych transferów:
Przyszli:
napastnik Tuomas Vanttinen (8g 17a w zeszłym sezonie) (5g 2a obecnie)
obrońca Aleksi Laakso (2g 5a w zeszłym) (1g 4a obecnie)
Odeszli :
skrzydłowy Damien Felury (15g 11a w zeszłym)
bramkarz Hannu Toivonen
Saipa natomiast to drużyna, która w zeszłym sezonie weszła do Play-offów z ostatniego premiowanego (8) miejsca, które spowodowało, że już w pierwszej rundzie musieli się spotkać ze znacznie mocniejszym Karpat, który jak się później okazało został mistrzem ligi.
W tym sezonie aspiracje są nieco wyższe. W planach jest na pewno pierwsza czwórka.
Jeśli chodzi o transfery, to największym i jedynym osłabieniem jest David Spina (19g 25a w zeszłym).
Natomiast do klubu przyszli : Brett Carson (9g 15a) , Petteri Nokelainen (4g 3a), Kim Stromberg (1g 15a).
Świetnie weszła w sezon trójka, która w zeszłym sezonie również stanowiła motor napędowy dzisiejszych gości.
Mianowicie :
Sam Lofquist ( 5g 8a)
David Mcintyre ( 3g 8a)
Chad Rau ( 6g 3a)
Prawdę mówiąc inny wynik niż zwycięstwo gości będzie dla mnie dużym zaskoczeniem. Na koniec zestawienie H2H.
18.09.2014 Sport 2:5 Saipa
04.10.2014 Saipa 6:2 Sport
05.01.2015 Saipa 3:1 Sport
24.02.2015 Sport 2:5 Saipa
Jak wyżej pisałem, to moja pierwsza analiza, więc proszę o wyrozumiałość.
⛔ 100

H 1

heartone

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Shanghai - Masters 2015 (Chiny)
Godzina: 14:00
Spotkanie: Nadal Rafael - Karlovic Ivo
Typ: 2-0 Rafael Nadal
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Wczoraj pięknie 3 typy weszły, więc mam nadzieje, ze będę kontynuował passe ????
Każdy kto widział mecz Rafy z Novakiem Djokovicem rozumie mój typ ????
Rafa grał bardzo dobrze, widać, że wraca do formy.
Wygrywa kolejne mecze, jednak obecnie Djoko jest poza zasiegiem każdego.
Jednak awans do finału w porównaniu do tego co Nadal grał na początku sezonu jest sporą nadwyżką formy.
Jego przeciwnikiem będzie jeden z moich ulubionych tenisistów Ivo Karlovic. Bije on kolejne rekordy swoim doskonałym serwisem. Dużo meczy na niego stawiałem, ale ostatnio już nie jest takim pewniakiem jak na poczatku sezonu. Sytuacja wręcz odwrotna. Jego forma leci w dół.
Rafa bardzo dobrze returnuje (nawet z Novakiem miał kilka break pointów).
Daleko ustawia się za kortem, wydaje mi się, że to wystarczy na Ivo.
Dla ostrożnych polecam typ czysta jedynka za 1,40.
Powodzenia!
⛔ 100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Teńis ATP
Nadal - Karlovic
Godzina 13,45
Typ wygra 1 set i przegra mecz Rafael Nadal
Kurs 9,5
Bet365
Krótko bo mecz za chwilkę , sporo juz o meczu napisali koledzy wyżej wiec ja nie będę się rozpisywać. Obserwując mecze Nadal w tym roku często dobrze zaczyna ale im dalej w mecz tym gorzej , najlepszy dowód porażka z Fogninim na US Open po wygranych dwóch pierwszych setach.Ivo za to często wolno się rozkręca i wchodzi w mecz.W ubiegłym roku pokonał Djokovica na hardzie 2:1 po przegrzaniu pierwszego seta.Jesli zagra skoncentrowany i zdeterminowany na serwisie dzisiaj może to powtórzyć z Nadałem.Chociaz będzie cieżko typ do zagrania za drobne.
⛔ 100

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
hokej KHL
Jokerit - Magnitogorsk
Godzina 18.00
Typ over 6,5
Kurs 4,3
unibet
Jokerit po wizycie Ufa dwa dni temu i porażce 1:5 , podejmuje Magnitogorsk który gra drugie spotkanie wyjazdowe i z Rygi gdzie wygrali 1-2 przenoszą się do Finlandii.
Gospodarze w ostatnich 5 meczach jedno spotkanie na 0 z tyłu z Niznekamskiem. Goście 5 spotkań ostatnich tracili średnio 2 bramki na mecz - nie mają jakieś super szczelnej defensywy i Finowie powinni coś ustrzelić - tym bardziej że chcą się pokazać u siebie po słabym meczu i bardzo niskiej skuteczności z Ufą. A goście średnio obecnie trafiają blisko 3 bramki na mecz i wobec bardzo zmiennej dyspozycji obrony Jokerit spodziewam się ładnego bramkowego spotkania. Fakt linia wysoka i ryzykowna , ale poprzedni rok 2 spotkania tych drużyn skończyły się 3-4 i 1-4 , a obecne wyniki raczej skłaniają na overowe spotkania. Z wybijających się zawodników należy wspomnieć Mozyakin w Magnitogorsk i Kozun u gospodarzy, warto ich brać pod uwagę jako strzelców...
⛔ 100

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Mistrzostwa Europy Mężczyzn 2015
Godzina: 19.45
Spotkanie: Bułgaria - Niemcy
Typ: over 4,5 seta
Kurs: 2.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Dzisiejsze spotkanie Bułgarów z Niemcami będzie już drugim podczas tej imprezy. Do pierwszego doszło w fazie grupowej i lepsi okazali się współgospodarze turnieju. Zdziwienie wzbudziły jednak rozmiary tej wygranej. Podopieczni Płamena Konstantinowa wygrali 25:20; 25:17; 25:20. Siatkarze Vitala Heynena zdecydowanie byli nieobecni... Rzut oka w statystyki Niemców: 22 błędy własne i 35% skuteczności w ataku.....&quot;Trudno&quot; powiedzieć, co było przyczyną tak słabej postawy. Niemal pewne jest jednak to, że drugi raz już tak słabo nie zagrają.
Gospodarze w grupie nie przegrali nic, ale poza bardzo dobrym występem przeciwko Niemcom właśnie, spisywali się bardzo przeciętnie. Do pokonania Czechów i Holendrów potrzebowali aż pięciu setów.
Zdecydowałem się zagrać over setowy, Niemcy moim zdaniem są obecnie trochę lepszym zespołem. Grają ciekawszą siatkówkę i mają lidera z prawdziwego zdarzenia jakim jest Georg Grozer - jeden z najlepszych atakujących świata. Do tego jeszcze kilku ciekawych zmienników na ławce. Bułgaria takiej głębi składu nie ma, jednak grają u siebie wobec czego spodziewam się zaciętego i dobrego widowiska.
Choć cięzko mi tu wskazać zdecydowanego faworyta to myślę że losy spotkania rozstrzygną się dopiero w tie breaku, stąd mój typ. Czy trafny przekonamy się już niebawem....
⛔ 100

kapi23 403

kapi23

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
godz:19:00
Spotkanie:Gdynia - Zgorzelec
Typ: 1
Kurs 2.0
buk : Bet365
Buki cały czas wierzą w ekipe ze Zgorzelca... super można zarobić. O gościach pisałem już ostatnio, ekipa w przebudowie, bez pieniędzy z 5 zawodnikami do grania. Sezon grany na zasadzie &quot;żeby przetrwać&quot;. Do tego dodajmy, że Turów od 10 października ma do zrobienia trasy Zgorzelec - Toruń, powrót i Zgorzelec - Gdynia. Kto pare razy jeździł autokarem wie o czym mówie, podróże na pewno męczące. Jeśli chodzi o gospodarzy tu przeciwnie, buki deprecjonują wartość ekipy złożonej z Polskich prospektów plus 2 weteranów i amerykanin. Podróży nie ma żadnych bo w sobote łatwo wygrali +23 z Sopotem (btw po kursie 2.3). Podsumowując co mi mówi, że warto dawać na gospodarzy? 1. Większy potencjał zawodników, 2. Oglądałem mecze obu drużyn, lepiej wyglądało Asseco, 3. 1 dzień więcej przerwy między meczami na korzyść zespołu z Gdyni 4. Brak uciążliwych podróży i granie we własnej hali. Jak dla mnie po kursie 2, nie ma co się zastanawiać. Powodzenia
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - KHL
Godzina: 18:30
Spotkanie: Sp. Moscow - St. Petersburg
Typ: over 5,5 gola w meczu
Kurs: 2,50
Analiza: W dniu dzisiejszym wybrałam sobie spotkanie z ligi hokejowej KHL, a dokładniej pojedynek pomiędzy Sp. Moscow a St. Petersburg. W tym meczu zważywszy na słabą formę gości nie pokuszę się na typowanie wyniku lecz zagram tu over bramkowy. Obie ekipy w ciągu ostatnich 4 lat na lodowisku w Moskwie rozegrały 7 spotkań. Łączny bilans bramkowy w tych meczach wyniósł 43 bramki co daje średnią 6,14 bramki na mecz ( trzeba też wziąć pod uwagę fakt ze tylko w jednym spotkaniu nie padł over 5,5 bramki ). Zdecydowanie w pojedynkach pomiędzy tymi drużynami możemy oglądać dużo goli nie zależnie kto jest gospodarzem . Ja gram tu dzisiaj bez zastanawiania się over ! Myślę że słaba dyspozycja Petersburga przyczyni się do upolowania świetnego kursu 2,5. Dla mniej odważnych polecam zagrać over 4,5 ????
⛔ 100

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - HISZPANIA: Puchar Króla
Godzina: 20:30
Spotkanie: Real Oviedo - Mirandes
Typ: BTTS
Kurs: 2.10
Bukmacher: ComeOn
Analiza:
Na początek chciałbym wszystkich powitać serdecznie, dzisiaj odbędzie się mój debiut na tym forum, mam nadzieje że będzie udany. A teraz przejdźmy do rzeczy.
Pozwolę sobie zabrać was na podróż do północnej Hiszpanii gdzie w Oviedo gospodarze podejmować będą drużynę Mirandes. Obydwie drużyny na co dzień walczą w Segunda División jest to trzecia liga hiszpańska.
Do podjęcia mojego typu skłoniło mnie wiele faktów, obydwie drużyny są jednymi z najlepiej strzelających w lidze a zarazem tracących dużo goli;
Oviedo 8 meczy bilans 13-11
Mirandes 8 meczy bilans 11-10
Następnymi faktami przemawiającym za moim typem są ostatnie kolejki obydwóch drużyn;
Real Oviedo w ostatnich 5 kolejkach strzelał w każdym meczu, a w 4 stracił.
11.10. Real Valladolid CF - Real Oviedo 2:3
04.10. Real Oviedo Real - CD Mallorca 1:1
27.09. Elche CF - Real Oviedo 1:1
19.09. Real Oviedo - Girona FC 1:2
13.09. CD Tenerife - Real Oviedo 0:2
U Mirandes sprawa ma się trochę inaczej w 4 kolejkach trafiali i w 4 tracili.
10.10. Elche CF - CD Mirandés 1:4
04.10. CD Mirandés - Girona FC 1:0
27.09. CD Tenerife CD - Mirandés 3:0
19.09. CD Mirandés - Albacete Balompié 1:1
12.09. Deportivo Alavés -CD Mirandés 2:3
H2H; Nie skupiał bym się zbytnio nad starciami bezpośrednimi tych drużyn ponieważ były dawno a drużyny przeszły przez ten czas duże transformacje.
06/02/2011 Mirandes - Oviedo 2:0
22/09/2010 Oviedo - Mirandes 0:1
Poprzednie rundy Pucharu Króla;
09/09/15 Oviedo - Valladolid 2:1 (Stracili bramkę ze słabo grającym rywalem)
09/09/15 Mirandes - Osasuna 1:2 (Udało się im strzelić liderowi tabeli)
Reasumując obydwie drużyny stać na to by strzelić po golu a nawet dwa i na to właśnie liczę.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +1
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: HokejRosja, KHL
Spotkanie: Spartak Moskwa – St. Petersburg
Typ: over 6.5
Kurs: 4.00
Buk: unibet
Godz. 18:30
Analiza:
W tym roku rosyjska KHL jakoś taka dziwna i mało w nią się zagłębiam, ale dziś jest mecz do pogrania a mianowicie pojedynek Spartaka Moskwa z mistrzem kraju Petersburgiem Jest to starcie odwiecznych rywali, którzy jednak są w kiepskiej formie, o ile postawa wracającej do elity ekipy gospodarzy jakim olbrzymi zaskoczeniem nie jest tak to co robi mistrz z Petersburga to szok chyba dla wszystkich. Spartak wrócił do elity i nie jest faworytem w kontekście walki o pierwsza ósemkę i to się potwierdza, na koncie osiem zwycięstw przy dwunastu porażka. Słaby to wynik jeśli się weźmie pod uwagę że do tej pory poważnym rywalem z czołówki to grali tylko z CSKA oraz Yaroslavlem a więc przed nimi masa ciężki starć. Problemem jest defensywa w dywizji Zachodniej drugi najgorszy wynik 53 po Medvescak Zagreb, który jednak te dwa mecze więcej na koncie ma. Ofensywa nie wygląda źle 47 po tej stronie to naprawdę spora zaliczka. Takie zespoły jak CSKA oraz Nizhny Novgorod czyli mające dużą moc w ofensywie w tych starciach nie miały żadnego problemu z wbiciem pięciu bramek.
Mistrz kraju zawodzi totalnie, początek był solidny ale w tej chwili to linia pochyła. Faktycznie zaszło w klubie sporo zmian min. zmiana trenera oraz odejście kilku ważnych graczy ale skład personalnie to nadal jest na mistrzostwo. Najwięcej zastrzeżeń ma się do ofensywie która gra zrywami nie równo a w tym aspekcie to skład jest najwyższych lotów. Oczywiście w każdej chwili mogą się obudzić co już zademonstrowali w tym sezonie pokonując CSKA 1:2 czy bardzo mocne Jokerit 6:3. Motywacji i zaangażowania na pewno nie zabraknie tym bardziej po dwóch porażkach na własnej tafli. Problemem też nie jest tylko atak ale także tyły w Konferencji trzeci najgorszy wynik!! Pod tym względem.
Jak wspomniałem obi ekipy za sobą nie przepadają a więc plus do typu bo myślę że sypnie się tu trochę kar, druga sprawa to obi ekipy chcą się odbić od dołu tabeli i wskoczyć do ósemki. Dodając do tego wszystkie wspomniane problemy w defensywie jednych i drugich orz formę obu panów w bramkach to będzie to starcie w którym zobaczymy bramki. Na koniec historia spotkań też zdecydowanie po stronie bramek – dwa ostatnie starcia dla Petersburga 4:1 oraz 1:5, przed sezonem rozegrali mecz towarzyski górą mistrz 4:3.
⛔ 100

J 30

jakub87

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Czechy NBL
Godzina: 18:00
Spotkanie: Opava - Svitavy
Typ: Opava - 15.5 ha
Kurs: 2.00
W Czechach odbędzie się dzisiaj 2 kolejka ligowa na najwyższym szczeblu koszykarskiej ligi. Na własnym parkiecie Opava zagra z drużyną Svitavy. W pierwszej kolejce każda z tych ekip odniosła zwycięstwo, ale zdecydowanie trudniejszego rywala miała drużyna gospodarzy, bowiem przyszło się im mierzyć z Pardubicami. Opava w ostatnim czasie jest w dobrej dyspozycji gdyż wygrała 5 kolejnych swoich spotkań. Na własnym parkiecie na ostatnich 9 pojedynków przegrała zaledwie 1 mecz. Historia ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami pokazuje nam, że koszykarze Opavy nie mieli na własnym parkiecie żadnych problemów z tym rywalem. Każde z ostatnich 5 spotkań gospodarze wygrywali co najmniej 20 punktami. Myślę, że w tym meczu gospodarze znów pokaża się z dobrej strony i po raz kolejny rozbiją zdecydowanie słabszego od siebie rywala. Myślę, że wygrana gospodarzy co najmniej 16 punktami jest bardzo realna.
✅ 100

W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 2.Dania
Spotkanie: Fredericia-Vejle
Kurs: 2.50
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Trudny mecz do typowania, ale kurs wart grzechu. Dwójka gdyż gospodarze są w fatalnej sytuacji kadrowej, żeby skompletować 18 meczową musieli zgłosić Baldvinssona i Højbjerga, którzy wczoraj grali w meczu reprezentacji U-21. Wciąż kontuzjowani są Vejle Christian Nissen, Steven Somers i Tobias Perch-Nielsen. Poza wszystkim gospodarze w 5 ostatnich meczach bez zwycięstwa, ale z drugiej strony u siebie nie przegrali od 6 meczy.
Goście ostatnio też słabiej, jednak wciąż z silną presją na awans. Ze składu wypada jedynie Daniel Norouzi.
Przeciw typowi przemawia fakt, że to derby Jutlandii, a więc wynik z ciążeniem do remisu oraz seria meczy bez porażki Frederici u siebie.
✅ 150

K 48

kamiloski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Puchar Króla
Spotkanie: Barakaldo- Huracan
Typ: 1
Kurs: 1.83
Analiza:
Na początek trochę informacji o randze meczu i wystepujących w nim drużynach. Jest to spotkanie 1/32finału Pucharu Króla w Hiszpanii. Barakaldo to drużyna występująca na co dzień w Segunda Division B - Grupa 2, natomiast Huracan występuję w Segunda Division B - Grupa 3. Skąd mój typ na pewne zwycięstwo Barakaldo ?? Wystarczy popatrzec na statystyki obu drużyn w swoich ligach, Barakaldo spisuje sie o wiele lepiej niz Huracan. Obecnie zajmuję pierwsze miejsce z dorobkiem 19 pkt po 8 kolejkach. Ważnym aspektem jest równiez to, że zespół wygrał dotychczas wszystkie mecze rozgrywane na swoim stadionie. Huracan z kolei zajmuję 10 miejsce w swojej lidze z 2 zwycięstwami, 5 remisami i 1 porażką. Jak dla mnie faworyt tego meczu jest tylko jeden i jest to Barakaldo. Obawiam się tylko remisu i ewentualnej dogrywki w tym spotkaniu.
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +1
power30 18K

power30

Forum VIP
Dyscyplina: Siatkówka - ME 2015
Godz: 20:30
Spotkanie: Włochy - Rosja
Typ: Włochy (-1,5 seta)
Kurs: 3,25
Buk: Betsson
W zdecydowanie najciekawszym meczu ćwierćfinałowym Mistrzostw Europy, Włosi zmierzą się z Rosjanami. Azzurri po zajęciu drugiego miejsca w grupie B, pewnie odprawili z kwitkiem w meczu barażowym Finlandię. Gra podopiecznych Blengini&#39;ego głównie opiera się na Zaytsewie i Juantorenie, którzy są zdecydowanymi liderami zespołu. Zresztą sporo do zespołu może wnieść Lanza. Ogólnie podoba mi się rozegranie Giannelli&#39;ego, który świetnie zastępuje Travicę z korzyścią dla zespołu. Rosjanie wygrali swoją grupę i mieli wczoraj wolne. Gra Sbornej wygląda lepiej, niż na Pucharze Świata, ale na razie nie mielli godnego rywala prócz Serbii. Alekno w końcu poszedł po rozum do głowy i dał Michajłowa na ataku. Jednak ciągłe roszady pozycji nie sprzyjają zawodnikom, którym czasem brakuje automatyzmu. Rosjanie również mają w kadrze kilku niedoświadczonych zawodników takich jak: Kowaliew, Kiluka czy Wlasow. Na Pucharze Świata górą byli Włosi, którzy pewnie wygrali 3:0. O dziwo bukmacherzy w tym meczu faworyzują podopiecznych Alekno, którzy poza Serbią nie mieli godnego rywala. Sądzę, że warto zagrać Włochów, którzy od jakiegoś czasu prezentują przyzwoitą siatkówkę zwłaszcza po takim kursie.
✅ 225

P 26

parasolki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów Kobiet
Spotkanie: Glasgow City K - Chelsea K
Kurs: 1.53
Analiza:
Na początku warto zaznaczyć, że obie drużyny w swoich ligach spisują znakomicie, gdyż Glasgow zarówno jak i Chelsea zajmują 1 lokatę w tabeli. Według mnie wygra właśnie ponieważ jest to klub z angielskiej ligi, która powoli zaczyna rywalizować najlepszymi ligami (francuska i niemiecka).
Wprawdzie Glasgow nie zawodzi w szkockiej lidze, natomiast odwrotnie się prezentuje forma w Lidze Mistrzów: na 5 ostatnich spotkań 1 wygrany mecz z Zurich 4-2 pozostałe 4 spotkania przegrane z Zurich: 2-1 PSG: 0-2 PSG: 5-0 jak i również Chelsea: 1-0.
Chelsea grała wyłącznie jeden mecz właśnie z Glasgow i go pokonała jak już wcześniej napisałem 1:0, ale żeby nie było tak pusto o Chelsea to na 8 spotkań, przegrała tylko z Birmingham City jedynie 1:0 (6/8 miejsce w tabeli) data spotkania: 13/09/2015.
✅ 53

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom