>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.10.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
tevez5 53

tevez5

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje Euro 2016
Spotkanie: Polska - Szkocja
Godzina: 20.45
Typ: Kartka przed 34:00
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Przed nami trzecia kolejka wtorkowych zmagań w kwalifikacja do Mistrzostw Europy. Polska po wygranej nad Niemcami 2:0 i Giblartarem 7:0 zmierzy się ze Szkotami którzy zdobyli 3 punkty po wygranej z Gruzją 1:0 i przegranej z Niemcami 2:1. Według bukmacherów to Polacy są faworytem jednak według mnie nie należy lekceważyć Szkotów, którzy zawsze na boisko wybiegają by ambitnie walczyć od pierwszych do ostatnich minut. Szkoci grają agresywnie, nie odstawiają nogi w stykowych momentach bo tak po prostu są nauczeni. U nas tacy zawodnicy jak Krychowiak, Szukałą, Glik, Lewandowski czy nawet Wawrzyniak także lubią pograć ostro. Liczę na dużą liczbę fauli a co za tym idzie i kartek. Szkoci powinni mieć problemy w obronie z każdym z naszych ofensywnych graczy, a jak najłatwiej przerwać akcję? Faulem. Już od początku meczu poprzez twardą grę trzeba pokazać rywalom kto rządzi na boisku .
Zaglądając do statystyk:
Polska - Niemcy (5 kartek - pierwsza kartka - 20&#39;),
Giblarar - Polska (3 kartki - pierwsza kartka - 20&#39;).
Szkocja - Gruzja (4 kartki - pierwsza kartka - 33&#39;),
Niemcy - Szkocja (6 kartek - pierwsza kartka - 50&#39;).
W 3 na 4 przypadki kartki pokazane zostały przed 34 minutą.
Stawiam, że kartek będzie dużo, a pierwsza z nich będzie pokazana wcześnie, już przed 34 minutą.
Do boju POLSKO !
⛔100

marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Indonezja, Super League Indonezji
Spotkanie: Persebaya Surabaya - Persib Bandung
Typ: X
Kurs: 3.40
Godzina: 10:30

Analiza:
Na dziś wybrałem ciekawe spotkanie z indonezyjskiej piłki a dokładniej rozgrywki do Super ligi. No i zainteresowało mnie spotkanie miedzy drużyną &quot;Persebaya Surabaya&quot; a &quot;Persib Bandung&quot; Jak na razie to drużyna gości spisuje się świetnie - rozegrali 2 spotkania: na wyjeździe wygrali z &quot;Mitra Kukar&quot; 2:3 i u siebie również wygrali skromnie bo 1:0 z &quot;Pelita Badung&quot; ostatnią drużyną w tabeli. Jeżeli chodzi o dzisiejszych gopodarzy to zajmuą druga pozycję w tabeli na 2 mecze 2 remisy - 0:0 z &quot;Pelita Badung&quot; no i 1:1 z &quot;Mitra Kukar&quot;
Tak jeśli chodzi jeszcze o Super ligę &quot;East&quot; to gospodarze są liderem w grupie na 20 spotkań 14 zwycięstw 4 remisy i 2 porażki - to świadczy bardzo dobrze o owej drużynie. Goście w lidze &quot;West&quot; sąwice liderem w grupie uzbierali 41 punktów a na 20 spotkań 12 wygranych 5 remisów oraz 3 porażki.
Kursy na dzisiejszy mecz bardziej przemawiają za wygraną gospodarzy jednak ja uważam, że w tym spotkaniu nikt nie zgarnie 3punktów tylko będzie ich podział dlatego iż obie drużyny są dobre i jak jedna straci bramkę to druga zaraz przyciśnie i odrobi ją chyba że będzie 0:0 w co trochę wątpię bo gole na pewno jakieś będą ale remis to mój typ na ten dzień.
✅240

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Typ: X2
Kurs: 2,00
Bukmacher: OddsRing
Zwycięstwo nad Niemcami z pewnością cieszy, ale trzeba oddać, że było to zwycięstwo naprawdę szczęśliwe i możemy je zawdzięczać głownie piorunującej wręcz nieskuteczności rywali, którzy w końcówce meczu przeprowadzali atak za atakiem nie zabezpieczając dobrze tyłu i tak oto wpadła bramka na 2:0 rozstrzygając mecz.
Szkocja to rywal inny, niż Niemcy. Nigdy nie grało nam się dobrze z przedstawicielami futbolu brytyjskiego. Wygląda to zawsze trochę jak walenie głową w mur i cierpliwe czekanie, kiedy coś może wpadnie. Szkoci naprawdę dobrze zaprezentowali się w Dortmundzie, postawili Niemcom naprawdę ciężkie warunki. I jeśli Polska chce ten mecz wygrać musi być równie dobra, jak Niemcy w tamtym spotkaniu. Uważam, że aż tak dobra nie będzie.
Reprezentacja Polski zostawiła naprawdę sporo zdrowia w sobotę i to zapewne odbije się na grze dzisiaj..
Przewiduję trochę bezbarwne spotkanie nastawione raczej na remis, aczkolwiek Szkocja potrafi użądlić. W pięciu ostatnich meczach strzelała rywalowi co najmniej 1 gola.
Serce chciałoby 3 punktów dla biało-czerwonych. Rozum mówi, że po sobotniej euforii, dziś będzie niedosyt.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +4
ciku182 182

ciku182

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka - Hiszpania, 1 liga
Spotkanie:La Bruixa-Barcelona
Godz:21:00
Typ:Barcelona 1 kwarta (4.5-0) HC
Kurs:1,85
Bukmacher:Bet-at-home
Analiza: Na dzisiaj wybrałem zestawienie dwóch drużyn z Hiszpanii, które dzieli istna przepaść. Ostatnia forma Barcelony to 4/5 wygranych meczy, natomiast ekipa La Bruixa nie wygrała żadnego z 5 ostatnich meczy. Dodatkowym czynnikiem są mecze rozegrane między tymi drużynami, otóż z 5 ostatnich meczy wszystkie padły łupem ekipy z Barcelony. Zawsze były to bezdyskusyjne zwycięstwa. W tym sezonie Barcelona zdecydowanie postawiła na bardzo agresywną 1 połowę, aby potem nie musieć martwić się o wynik. Dodam, iż LA Bruixa nigdy nie wygrała u siebie z Barcą.
⛔100

J 613

jarek23v

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie
Spotkanie: Japonia - Brazylia
Godz: 12:45
Typ: Brazylia HA(-2) azjan
Kurs: 3.1 zł
Analiza:
Na dziś znów wybrałem spotkanie towarzyskie. Spotykają się drużyny Japonii oraz Brazylii. Spotkanie odbędzie się na terenie neutralnym więc o atucie własnego boiska mówić nie możemy. Brazylia po blamażu na mistrzostwach świata wraca na odpowiednie tory pod wodzą nowego trenera. Ostatnie trzy spotkania to wygrane z Ekwadorem, Kolumbią (z którą Japonia przegrała u siebie 1:4) oraz zwycięstwo sprzed kilku dni nad Argentyną. Mimo iż po statystykach sądząc Argentyna miała przewagę nie zdołała strzelić bramki Brazylii, a miała kim bo w pierwszym składzie znalazł się Messi czy Di Maria. W zespole Brazylii brakuję kilku graczy z MŚ ale widać, że wychodzi im to tylko na dobre. Nie sądzę aby Japonia znalazła dziś drogę do siatki, z kolei sądzę że Brazylia te trzy bramki powinna strzelić. Kaka, Tardelli czy Neymar który ostatni nie zapunktował. Jest to opcja bezpieczniejsza i w przypadku wygranej dwoma bramkami mamy zwrot. Ostatnie dwa mecze powmiędzy tymi ekipami ten typ się sprawdził, a kurs zachęca.
✅210

Otrzymane punkty reputacji: +4
unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Typ: Goście nie strzelą
Kurs: 2.00
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Na początku zacznę wywodem, że Polacy to jednak dziwny naród. Zamiast cieszyć się z jakby nie było fantastycznej wygranej z Niemcami, każdy dochodzi szczęścia tej victorii czy po prostu powodu, że to Niemcy nie byli skuteczni, że gdyby to nie to, to by było tamto. Od kiedy to statystyki grają? Wynik jest najwajżniejszy - a ten stoi po stronie Polaków. Dobra, wracamy do typowania. Dziś po raz kolejny biorę na celownik mecz z udziałem naszych Orłów. Uważam, że Szkocja w tym spotkaniu nie strzeli bramki. Warto spostrzec na obronę Biało-Czerwonych. Glik, Szukała, Piszczek czy Wawrzyniak pokazali się ze znakomitej strony w meczu z Niemcami. Szczególnie Glik, który był niemal murem. Nie można tutaj zapominać o graczu meczu, czyli Wojtku Szczęsnym. Podobało mi się jego dzisiejszy cytat dla jednej z gazety &quot;Pieniądze zarabiamy w klubie, prestiż też, ale dumę i honor w reprezentacji&quot; - chłopacy będą zmotywowani żeby za wszelką cenę zatrzymać Szkotów. Wytypowałem w Typach Dniach wygrają Polski z naszymi zachodnimi sąsiadami, więc czemu miałoby to nie wejść? Gramy na Polskę z tyłu!
⛔100

Y 118

yasiu1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. ME 2016
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - Irlandia
Typ: Wynik/Obydwie drużyny strzelą gola - Niemcy i Tak
Kurs: 3.10
Analiza:
Spotkanie Niemcy-Irlandia będzie trzecim meczem dla obu drużyn w tych eliminacjach. Zmagania lepiej rozpoczęli Irlandczycy, którzy po zwycięstwach z Gruzją i Gibraltarem plasują się w tabeli tuż za Polską. Niemcy natomiast nie grają ostatnio najlepiej o czym świadczą niskie zwycięstwo ze Szkocją i porażka z Polską. Obie drużyny mają swoje problemy. Moim zdaniem najsłabszym punktem Niemców jest obrona. O ile w bramce stoi absolutna gwiazda-Manuel Neuer, który jest przez wielu uznawany za najlepszego na swojej pozycji na świecie o tyle trudno nie zauważyć problemów w linii defensywnej. Wyraźnie odczuwalny jest brak Lahma oraz lewgo obrońcy z prawdziwego zdarzenia. Para stoperów w osobach Boatenga i Hummelsa nie jest natomiast w najwyższej formie, do tego dochodzi brak Schweinsteigera, który znakomicie wspomagał obronę i rządził w środku pola. W ofensywie natomiast Niemcy mają bardzo duży potencjał, potrafią zdominować każdego rywala i w każdym meczu, niezależnie od zestawienia stwarzają sobie mnóstwo sytuacji do zdobycia bramki. Irlandczycy są moim zdaniem bardzo solidnym zespołem. Trzon drużyny tworzą zawodnicy grający na Wyspach Brytyjskich, głównie w angielskiej Premier League. Swoją grę Irlandczycy oprą zapewne na skrzydłowych którymi będą James McClean z Wigan, który błysnął w meczu z Gibraltarem zdobywając dwie bramki i Aiden McGeady z Evertonu, który jest obecnie w świetnej formie. Są to zawodnicy którzy dobrze czują się w grze jeden na jeden i będą starali się wykorzystać słabość bocznych obrońców niemieckich i stwarzać sytuacje niezniszczalnemu Robbie Keanowi, który jest liderem tej reprezentacji. Jego statystyki z tego sezonu są imponujące. W MLS strzelił 18 bramek w 26 meczach, a w tych eliminacjach zaliczył 3 bramki i 2 asysty przeciwko Gibraltarowi. Podsumowując uważam, że czeka nas ciekawy mecz w którym może paść kilka bramek. Nie ulega wątpliwości fakt, że Niemcy będą starali się kontrolować przebieg gry. Zapewne stworzą sobie wiele sytuacji bramkowych i część zapewne wykorzystają. Irlandczycy natomiast będą starali się błyskawicznie kontrować i wykorzystywać szybkość swoich skrzydłowych, dodatkowym atutem piłkarzy z &quot;Zielonej Wyspy&quot; mogą być stałe fragmenty gry, stąd uważam, że też stworzą sobie niejedną okazję do zdobycia bramki i sądzę, że co najmniej jedną wykorzystają.
⛔100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: pilka nozna
godzina: 20:45
spotkanie: Polska-Szkocja
typ: X -pierwsza połowa
kurs: 2,10
bukmacher: bet365
Witam na dzis równiez dałem typ z udziałem naszych orłów wydaje mnie sie,że nie padnie zbyt dużo goli w tym meczu Polacy musza popracować głównie nad obroną jak oglądałem mecz z niemcami az mnie krew zalewała a zwłaszcza obronce Piszczka gdzie Niemcy notorycznie po jego stronie dochodzili do wręcz,że sytuacji sam na sam a teraz trochę o moim typie wydaje mnie sie ,że losy tego meczu roztrzygną się w drugiej połowie albo bedzie 1:0 albo 0:1 Szkoci w ataku razili nieskutecznością w meczu z Gruzją i tylko szczeście im pomoglo ,że wygrali ten mecz po samobójczym trafieniu Gruzina ostatnie 10 minut meczu opadli z sił i to Gruzini doszli do slowa i tylko brak nieskuteczności kopaczy z Gruzji nie wywieźli z terenu Szkocji chociażby punktu podsumowując w pierwszej połowie widzę to tak w pierwszej połowie obie ekipy bedą w miare wypoczęci na silach a co za tym idzie dużo gry w środku pola z małą ilością sytuacji podbramkowej , dla odważnych polecam -0,5 gola w pierwszej polowie, pozdrawiam
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Luksemburg
Spotkanie: Jabeur - Alertova
typ: 2-0
2.5
14.10 17:30
Betsson
Analiza
Rozpoczynamy turnieje główne kolejnych zawodów, w Luksemburgu na pierwszy ogień idą dwie kwalifikantki, Ons Jabeur i Czeszka, Alertova. Faworytka bukmacherów jest tu reprezentantka Tunezji. Ośmielę się jednak wskazać ją jaka duzo bardziej zdecydowana faworytke. Jabeur w kwalifikacjach miala problemy tylko z Zanevska, z ktora zwyciezyla po trzech setach, bez najmniejszych problemow pokonala natomiast Barbieri i Copolle. Wydaje sie ze Tunezyjka notuje zwyzke formy, co pokazala juz w Linzu, gdzie po przejsciu kwalifikacji, przegrała w II rundzie z pozniejsza finalistka turnieju, Camila Giorgi. Dla Tunezyjki to idealna nawierzchnia, gdyz lubi i potrafi grac ofensywnie. Czeszka natomiast juz niemilosiernie meczyla sie w kwalifikacjach, kazde z jej spotkan bylo zaciete i ma ona juz 8 ciezkich setow w nogach, co moze odbic sie na kondycji podczas dzisiejszego pojedynku. Ponadto Alertova nie wydaje sie byc u szczytu swojej dyspozycji, co potwierdzaja szybkie przegrane w kwalifikacjach podczas US Open i turnieju w Linzu. Wszystkie te aspekty stawiaja w roli zdecydowanej faworytki Tunezyjke.
⛔100

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro
Spotkanie:
Dania - Portugalia
Godz:
20.45
Typ:
Oba strzelą
Kurs:
1.8
Dzisiajchyba warto spróbować zagrać taki typ. Portugalia musi zagrać o 3pkt, podobno do składu wraca CR7 więc o jedną bramkę nie powinno być ciężko. Dania na razie bez porażki, w dwóch meczach strzelili 3 bramki, co prawda rywale niezbyt wymagający ale patrząc na bezpośrednie mecze między Dania i Portugalią to praktycznie w każdym od 1977r padały bramki, dlatego liczę, że dziś będzie podobnie i zakończy się bramkowym wynikiem ;)
⛔100

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. ME 2016
Spotkanie: Niemcy - Irlandia
Typ: Niemcy -2,5
Kurs: 2,60
Analiza:

Kolega Nanathar wcześniej już zaproponował handicap -1,5, ja podbiję do -2,5, nie żeby na siłę podać jakiś typ, ale po prostu uważam, że ten typ ma stosunkowe duże szanse powodzenia, a dlatego kursu myślę, że warto spróbować. W sumie to kolega już opisał najistotniejsze kwestie. Wiadomo jak wyglądał nasz mecz z Niemcami, nie zagrali oni źle, gdybyśmy mieli trochę mniej szczęścia to Niemcy mogliby wygrać w sposób zdecydowany, bo mieli sporo okazji i wtedy zupełnie inaczej mówiłoby się o tym meczu zarówno w kontekście Polski, jak i naszych zachodnich sąsiadów. Jednak stało się jak się stało, a mówienie o jakimś kryzysie mistrzów świata to moim zdaniem gruba przesada. Liczę, że ta porażka obudzi w nich sportową złość i będę chcieli zrewanżować się kibicom w jak najlepszy sposób. Wiadomo, że kontuzje, absencje, ale mimo to, ta drużyna w sobotę pokazała, że potrafi grać ciekawą piłkę i notorycznie stwarzać zagrożenie pod bramką. Nam tyłek uratowali przede wszystkim Glik i Szczęsny, no i sprzyjało nam też szczęście (np. poprzeczka Podolskiego), ale z Irlandczykami już tak być nie musi. Wiadomo, że to solidna drużyna i Niemcom wcale nie musi być łatwo, ale utrata punktów w tym meczu byłaby katastrofą i naprawdę mogłaby zachwiać pewnością siebie u Niemców, więc myślę, że motywacja będzie ogromna.
Co do Irlandii, na razie mają 6 pkt, ale są to punkty zdobyte z najsłabszymi drużynami, w dodatku z Gruzją zwycięstwo zapewnili sobie dopiero w 90 min., a właściwie zrobił to sam McGeady, który był najlepszym piłkarzem tamtego meczu i strzelił 2 bramki. Meczu z Gibraltarem nie ma nawet sensu komentować, dzisiaj się okaże na co ich stać, a ja cudów się raczej nie spodziewam. Na pewno będą walczyć na całego, jak to wyspiarze, ale to może okazać się za mało.
W ostatnich eliminacjach do MŚ te drużyny również grały ze sobą w grupie. W Irlandii Niemcy wygrali 6:1, a u siebie 3:0. Wynik dwumeczu 9:1 wiele nam mówi. Wiadomo, że skład Niemców wyglądał wtedy trochę inaczej, ale tak jak mówiłem, obecna drużyna też ma potencjał. Myślę, że po porażce z Polską, pewne zwycięstwo 3-4:0 z Irlandią, na poprawę nastrojów, nie jest niemożliwe, a kurs zachęca do gry. Oczywiście równie dobrze może to być zacięte spotkanie i jakieś wymęczone zwycięstwo, lub nawet kolejna niespodzianka, bo niczego nie można wykluczyć, ale żadne skromne zwycięstwo nie poprawi humorów w Niemczech, więc stawka jest większa niż tylko 3 pkt.
⛔100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Moskwa 2014 (Rosja)
Godzina: 14:30
Spotkanie: Groth Samuel-Rublev Andrey
Typ: 2:0
Kurs: 1.90
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Andrey jest reprezentantem gospodarzy, jest 495 rakietą świata i ma niespełna 17 lat. Można więc się zastanawiać dlaczego taki wysoki kurs mamy na zwycięstwo Australijczyka w dwóch setach. Odpowiedź może być jasna,a mianowicie...Rublev nie jest pierwszym lepszym Rosyjskim juniorem. Jest on triumfatorem juniorskiego Wimbledonu w tym roku,a dodatkowo zaliczył ćwierćfinały US OPEN oraz Australian OPEN i dodatkowo półfinał French OPEN. Ale to nie wszystko!!! Ponieważ ma jeszcze osiągnięcia w deblu,a konkretnie: finał juniorskiego Wimbledonu w tym roku oraz ćwierćfinały US OPEN, Australian OPEN i półfinał French OPEN. Ale to również nie wszystko!!! W tym roku również zdobył brąz w singlu na olimpiadzie dla juniorów oraz srebro w deblu. To wszystko robi naprawdę wrażenie jak na takiego młodego gracza, przyznam,że ani razu nie widziałem go na oczy. Niby wszystko wygląda naprawdę pięknie,ale zawsze to powtarzam juniorski świat, a seniorski to dwie inne bajki. Groth jest starszy od swojego rywala o 10 lat, chociaż nie raz w tym roku mogliśmy obserwować to,że tacy młodzi robili furorę (młody Zverev). Moim zdaniem Samuel nie da cienia szans swoim piekielnym serwisem na przełamanie. Andrey pierwszy raz w życiu będzie się zmagał z taką maszynką do serwowania jaką jest Groth. Nie będę tutaj więcej pisał, mecz może i się zakończy 7:6, 7:6....ale nie widzę opcji,że młody Rosjanin urwie chociaż seta kangurowi.
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +12
A 0

agwaw

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ATP Wiedeń (singiel)
Godzina : 13 50
Spotkanie Mathieu P-H (fra) - Bellucci T (bra)
Typ : Bellucci T.
Kurs : 1.85
Bukmacher : STS
Analiza:
Witam, to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Spotkanie zaczyna się zaraz, więc tak pokrótce. Spotkanie dwóch niezłych tenisistów w Wiedniu. Ostatnie spotkanie rozegrane 2,5 tygodnia temu na korzyść Bellucciego, wynik 0-2 ( 6-4, 6-3 ) przemawia za jego zwycięstwem. Bellucci zawodnik dosyć niestabilny, ale ma potencjał, potrafił niedawno urwać seta np. Wawrince. O ile przez te 2,5 tygodnia nie nastąpiła jakaś mega zmiana, to powinien wygrać. Ostatnio zaliczył 2 porażni z rzędu, jest głodny wygranej. Moim zdanie kurs na niego dosyć przesadzony. Mathieu też jest zawodnikiem, którego nie należy lekceważyć, ale moim zdaniem Bellucci powinien powtórzyć wygraną z przed 2,5 tygodnia i typ wejdzie bez większych komplikacji ;) ;)
⛔100 // nieregulaminowy bukmacher

D 12

dziadson

Użytkownik
Dyscyplina: hokej polska
Godzina: 18:30
Spotkanie: Opole-Janow
Typ: 2
Kurs: 2.2
Bukmacher: betson
Analiza:
czemu hokej polski? Bo jestem kibicem Naprzodu i wiem ze wygraja dlatego kurs jest jak zloto. Orlik i Naprzod awansowaly w tym roku wiec mecz beniaminkow o ile polska lige hokeja mozna nazwac profesjonalna... ostatnio Naprzod zaczal punktowac i naprawde dobrze graja. W zeszlym roku wygrali z nimi 4razy a przegrali 2. Statystyki sa wszedzie dostepne wiec nie bede sie rozpisywal. Poprostu pewna 2:cool: pozdawiam
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje ME
Mecz: Serbia - Albania
Godzina: 20 45
Typ: Liczba goli gości over 0,5
Kurs: 1,95
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Bardzo interesujący typ na dzisiejszy piłkarski wieczór. Wczoraj pograłem to samo po mniejszym kursi u Kazachów więc mysle ze i tym razem sie uda. Albania radzi sobie w tych eliminacjach bardzo dobrze, pokonała Portugalie i zremisowała z mocną Danią, co więcej w każdym z tych meczy strzeliła bramke. Serbowie na razie mają za sobą jeden mecz w eliminacjach i remis z przeciętną Armenią. Serbowie na pewno są faworytem tego meczu jednak Albania pokazała że potrafi grać z drużynami od siebie mocniejszymi, dzisiaj stać ich na pewno na strzelenie gola. Dla odważnych proponuje granie w tym meczu remis lub zwycięstwo gości. H2H nie odnotowano.Powodzenia;)
ZWROT

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje ME 2016
Spotkanie: San Marino vs Szwajcaria
Typ: Suma goli / Obydwie druzyny strzela gola
Powyzej 2.5 / Nie
Kurs: 1.53
Kolejny dzień z eliminacjami..
Tym razem po raz kolejny gram beta z meczu San Marino.
Oczywiście jak zwykle murowanym faworytem jest przeciwnik San Marino (no chyba,ze grają z drużyną swojego pokroju...).
Dzisiaj spodziewam się pewnego zwycięstwa Szwajcarii,tak naprawdę myślałem nad obstawieniem zakładu na gole w stronę gości ale z pewnością może martwić forma strzelecka szwajcarów..
Szwajcaria nie strzeliła bramki od 3 spotkań o punkty a ostatnie dwa grupowe mecze eliminacyjne to dwie porażki.
Pierwsza porażka na własnym stadionie z grającą przeciętnie ostatnio Anglią 0:2 i pięć dni temu porażka wyjazdowa ze Słowenią 0:1..
Co do meczu Słowenia vs Szwajcaria to niestety poległem na tym meczu grając zakład na żywo w drugiej połowie na bramkę gości,którzy mieli mnóstwo okazji do tego,aby tą bramkę zdobyć jednak jakimś cudem nie potrafili pokonać bramkarza gospodarzy a poza tym stracili bramkę z rzutu karnego.
Meczu nie oglądałem ale statystyki były jednostronne na korzyść gości,którzy oddali bodajże ponad 20 strzałów w meczu.
Tamto spotkanie jest już jednak historią i czas na skupienie się na kolejnym ciężkim rywalu jakim jest San Marino ????
Humory z pewnością nie najlepsze w zespole gości,tak więc jest okazja do poprawienia sobie statystyk.
Dość śmiesznie (nie dla szwajcarów) wygląda tabela po 2 kolejkach..
Ostatnie miejsce w grupie zajmuje...Szwajcaria właśnie,którą wyprzedza..San Marino...
Zakład z niskim kursem ale chyba nie będzie dzisiaj żadnego babola..
Over 2.5 gola dziś to po prostu minimum a San Marino nie sądze,żeby strzeliło jakąś bramkę,no sory ale Szwajcaria to nie Polska ????
✅53

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa, El. do Mistrzostw Europy 2016
Spotkanie: Dania - Portugalia
Typ: Cristiano Ronaldo strzeli pierwszą i Portugalia wygra
Kurs: 7.00
Witam. Dziś czeka nas kolejny (niestety już przedostatni) wieczór ze zmaganiami reprezentacji. Duńczycy podejmą na własnym boisku drużynę Portugalii. Spotkanie to zostanie rozegrane w ramach 3. kolejki Eliminacji do Euro 2016 w grupie I. Portugalia ostatnimi czasy zawodzi. Najpierw nieudany występ na mundialu w Brazylii, a ostatnio porażka z Albanią na własnym boisku. Albanią, która jest liderem grupy, ale mimo to takiej drużynie, jak Portugalia po prostu nie wypada przegrywać z niżej notowanymi zespołami. Do drużyny wraca najlepszy piłkarz, kapitan zespołu i jeden z dwóch najlepszych piłkarzy na świecie w ostatnich latach. Crack z Madery wraca na kto wie, czy nie najważniejszy mecz w grupie. Pisząc wraca chodzi mi o mecze o punkty, gdyż Ronaldo zdołał już zagrać w towarzyskim spotkaniu z Francją, które zespół z Półwyspu Iberyjskiego przegrał 1-2. Tamten mecz nie był jednak tak istotny, jak ten. Portugalii z Duńczykami nigdy nie grało się łatwo. W dodatku w ostatnim czasie obie ekipy spotykały się dosyć często. Chodzi o mecze eliminacyjne do MŚ, czy poprzednio ME. Mój typ jest jasny. Niezależnie od wyniku tego spotkania liczę na to, że to Ronaldo poprowadzi swój zespół do wygranej otwierając wynik meczu. Moim zdaniem Portugalczycy będą w tym meczu bardziej zmotywowani, będzie im bardziej zależało na wyniku. Wszyscy znamy ambicje Cristiano Ronaldo, który w każdym meczu daje z siebie wszystko. Nieudane występy na MŚ w Brazylii, porażka z Albanią i to, że coraz większymi krokami zbliża się koniec roku, co jest dla Portugalczyka szczególnie ważne spowodują, że Ronaldo coś dziś strzeli. Liczę, że nie tylko strzeli, ale i będzie to pierwsza bramka w meczu. Kurs jest zachęcający, Ronaldo jest w formie, więc są duże szanse na to, że poprowadzi Portugalię do korzystnego rezultatu. Ostatni mecz obydwu drużyn zakończył się wygraną Portugalii 3-2 na Euro 2012. Dziś liczę na powtórkę korzystnego wyniku i bramkę Ronaldo otwierającą wynik meczu.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +7
bluetyp 85

bluetyp

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Euro 2016
Spotkanie: San Marino - Szwajcaria
Typ: Suma minut w ktorych padly gole - powyżej 245min.
Kurs: 2.20
Zaskoczył mnie troche kurs, fakt, że to troche loteria, ale widzę wiecej pozytywów za tym, żeby ten typ wszedł aniżeli nie. Szwajcaria jest w dołku, tym meczem na pewno będą chcieli się troche podnieść na duchu i nastrzelać tyle bramek, ile się będzie dało. Szwajcarzy mają obecnie bilans bramek 0:3, bo dosc zaskakującje przegranej ze Słowenią, gdzie Szwajcaria była lepsza a boiskubędą się chcieli zrehabilitować i tu wypatruje szanse, zeby typ wszedł - nawetw koncowych minutach spotkania będzie im mało i będa starali się strzelić jak najwięcej goli. W meczu z Anglią suma bramyniosła nieco ponad 260min, sądze, że dziś Szwajcaria będzie miała jeszcze więcej. ????
⛔100

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - Euro 2016
Spotkanie: Gibraltar - Gruzja
Typ: 2 - handicap 2:0 (europejski)
Kurs: 2.00
Analiza: Tu nie ma co pisać. Fakt gospodarze są dzielni to dopiero ich 1 sezon w takich rozgrywkach ale odwaga to nie wszystko. Gospodarze popełniają dużo błędów np. mecz z Irlandia. A Gruzini? Muszą to wygrać jeśli chcą coś zaistnieć w tych rozgrywkach i raczej z solidna obroną Gruzinów gospodarze im nie zagrożą a mając na uwadze słabość obrony Giblartaru to można byc spokojnym że na 0:1 0:2 sie nie skończy. Teren neutralny więc... Kurs dobry i godny ryzyka :smile:
✅100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, RosjaKHL
Spotkanie: Podolsk - Novgorod
Typ: over 5.5
Kurs: 2.43
Buk: Pinnacle
Godz. 17:30
Analiza:
Ekipa gospodarzy to bardzo chimeryczna ekipa którą stać na różne cuda a mam tu na myśli fatalne mecze przeplatane takimi w których sami siebie zaskakują. Większość czasu jak do tej pory spędzali w delegacji u siebie rozegrali raptem pięć spotkań. Jeszcze bardziej specyficzną cechą tej ekipy jest agresywny styl gry, w każdym meczu sporo ilość minut siedzą na ławce kar a miewają mecze gdzie na tafli jest przewinienie na przewinieniu tak jak w Omsku gdzie kar było tyle co czasami nie ma przez pięć kolejek. Co ciekawe rywale idą w to i również łapią kary dlatego mamy naprawdę wysokie wyniki wspomniany mecz w Omsku zakończył się wynikiem 8:5. Nic w ostatnich kolejkach w tym aspekcie się nie zmieniło a to oczywiści dobrze. Novgorod po takim niemrawym początku sezonu a wynikało to w głównej mierze z braku skuteczności bo sytuacji stwarzali do groma zdecydowanie znalazł swój rytm w ataku i znowu przypominają ekipę która jest skuteczna i gra fajny hokej do przodu. Efekt pięć zwycięstw z rzędu i to nawet z takimi rywalami jak Dynamo Moskwa, Novosibirsk czy Yaroslavl w każdym tych starć strzelali trzy bramki to naprawę bardzo dobry wynik patrząc na te zespołu ich sposób gry i niezwykle poukładaną grę w defensywie. Z zespołami które już mniej charakteryzują się strzelną grą było już bardzo wysoko 2:7 Khabarovsk oraz 1:6 Novokuznetsk w obu przypadkach były to mecze wyjazdowe. Tak naprawdę każdy wynik tutaj jest możliwy ale jeśli goście się nie zacieli a gospodarzy znowu poniosą nerwy to bramki tutaj zdecydowanie będą.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom