Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis WTA Guadalajara
Godzinna: 23:00
Spotkanie: Arango Jovic
Typ: 1 set - Arango
Kurs: 2.32
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Mam podobne odczucia jak kolega, Tarki. Również skłaniam się ku Kolumbijce. Mam wobec niej trochę inny typ. Gram jej 1 set. Zarówno jedna jak i druga zagra o największy sukces, bowiem jest to turniej rangi WTA500. Owszem Jovic wygrała 2 szlemy juniorskie jednak tytuł seniorski to już inna para kaloszy. Liczę, że młoda będzie zestresowana na początku spotkania. Dodatkowo Arango można by powiedzieć, że weszła spacerkiem do finału bez straty seta. Aż dziwne, bo jej forma ostatnio nie była zbyt wysoka a tu taki wynik. Jovic aż 3 mecze z 4 grała 3 setowki do tego swój półfinał grała jako druga i do tego prawie 3 godziny. Liczę w pierwszym secie na Arango.
0
Godzinna: 23:00
Spotkanie: Arango Jovic
Typ: 1 set - Arango
Kurs: 2.32
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
WTA Tour - Guadalajara, Sao Paulo (08.09.2025 - 14.09.2025)
Miejsce: Guadalajara, Meksyk Data rozgrywania: 08.09.2025 - 14.09.2025 Nawierzchnia: Outdoor Hard Kategoria: WTA 500 Pula nagród: $1,064,510 Oficjalna strona turnieju: https://guadalajaraopen.com/en/ Lista Startowa: https://www.wtatennis.com/tournaments/2075/guadalajara-500/2025/player-list...
forum.bukmacherskie.com
Mam podobne odczucia jak kolega, Tarki. Również skłaniam się ku Kolumbijce. Mam wobec niej trochę inny typ. Gram jej 1 set. Zarówno jedna jak i druga zagra o największy sukces, bowiem jest to turniej rangi WTA500. Owszem Jovic wygrała 2 szlemy juniorskie jednak tytuł seniorski to już inna para kaloszy. Liczę, że młoda będzie zestresowana na początku spotkania. Dodatkowo Arango można by powiedzieć, że weszła spacerkiem do finału bez straty seta. Aż dziwne, bo jej forma ostatnio nie była zbyt wysoka a tu taki wynik. Jovic aż 3 mecze z 4 grała 3 setowki do tego swój półfinał grała jako druga i do tego prawie 3 godziny. Liczę w pierwszym secie na Arango.
0
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: