>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.09.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka Mistrzostwa Świata
Godzina : 19,30
Spotkanie : Francja - Egipt
Typ: Egipt over 53,5
Kurs: 1,65
Bukmacher :LVbet
analiza
Egipt był bliski urwania seta drużynie Kanady. Dwa pierwsze sety kończyły się na przewagi.
Wcześniej grali z Brazylią – przegrali do 17, 22 i 20 – więc zdobyli 59 punktów.
Ta sama Francja przegrała kilkanaście godzin temu również z Brazylią 3-2.
Niedoceniany Egipt powinien postawić się dzisiaj Francji. Aby pokryć over wystarczy wygrać jednego seta, gdyż w takim przypadku w pozostałych muszą zdobyć minimum 9 oczek. Po cichu liczę, że Egipt urwie dzisiaj seta Trójkolorowych.
Francja w pierwszym meczu grała z Chinami – tam również byli faworytem i to zdecydowanym. Ogólnie oddali w trzysetowym meczu 58 punktów.
W meczu sparingowym z Bułgarią tuż przed MŚ również zdobyli więcej niż 53 punkty – mimo porażki 3-0.
✅65

adrianabch 2,2K

adrianabch

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Superliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Wybrzeże vs Kwidzyn
Typ: Kwidzyn -1.5
Kurs: 2.12
Bukmacher: fortuna
Analiza: Kurs na Kwidzyn z Wybrzeżem 1.8 ? No nieźle nieźle..Wybrzeze przed sezonem słabe morale, walka o utrzymanie a tu dwa zwycięstwa ? no dobra ale Szczecin i Piotrków to koncowka Polskiej ligi.. choć po piotrkowianinie mozna bylo oczekiwac wiecej po towrzyskich.. no dobra przechodząc do gdańska.. młody zespół, który trenuje Lijewski a największa gwiazda jest Adrian Kondriatuk.. a pozniej dlugo dlugo nic...a Kwidzyn? wygrana z Chrobrym? klasa bo na papierze byli na straconej pozycji.. Ekipa bardzo dobra.. Dudek na bramce, a takze Szczecina takze dwoch dobrych bramkarzy..Adamski, Orzechowski, Potoczny, Kryński.. to pokazuje, że mają znacznie lepszą ekipę i moim zdaniem bedzie wiekszy niz dałem ale luzno..
⛔100

elalma 206,3K

elalma

Olimpijski Mistrz Skoków
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Śląsk Wrocław
Typ: Drużyna 1. - Liczba goli Powyżej (1.0)
Kurs: 1.51
Bukmacher: LVbet
Analiza: Nareszcie wraca poważna piłka i można zacząć stawiać, zamiast oglądać te serie meczów towarzyskich o nic. Niech jednak wstęp nikogo nie zmyli, oglądam LOTTO Ekstraklasę i pisząc o poważnej piłce nie miałem na myśli tej ligi. Tak czy inaczej zgodnie z moim założeniem, znów gram coś z &quot;najlepszej ligi świata&quot;. Wielokrotnie ten mecz określany jest Derbami Dolnego Śląska, podnosi się w ten sposób rangę tego meczu. Spójrzmy jednak na ten mecz trzeźwo. Jest to spotkanie 6 ekipy naszej ligi z zespołem zajmującym 13 pozycję. Patrząc na formę obu ekip, faworytem są gospodarze. Ja zdecydowałem się postawić na powyżej 1 gola dla Zagłębia (przy 1 bramce mamy zwrot). Zagłębie po porażce z Miedzią w ostatniej kolejce nie może pozwolić sobie na kolejną przegraną i to w dodatku bez zdobycia bramki. Patrząc historycznie na pojedynki tych zespołów na szczeblu Ekstraklasy, tylko raz na 11 meczów w Lubinie zdarzyło się, ze Zagłębie nie zdobyło choćby gola. W Śląsku ostatnio podobno niezbyt ciekawa atmosfera w zespole, Piech wylądował w zespole rezerw z powodu niewłaściwego zachowania. Oglądałem Śląsk w dwóch ostatnich meczach. W spotkaniu z Zagłębiem Sosnowiec prowadząc 2:0 prawie przegrali tamten mecz, w meczu z Wisłą przeważali ale ostatecznie przegrali 0:1. Tak naprawdę ciężko określić, na co ten zespół stać. Nie ma tam jakiegoś pomysłu, zespół wygląda na chaotycznie poskładany. W tym sezonie podopieczni Tadeusza Pawłowskiego zagrali 3 mecze na wyjeździe, w każdym tracąc minimum gola. Jak dla mnie dziś również go stracą, choć liczę na minimum 2. Zagłębie wygląda w tym sezonie lepiej i oby dziś to udowodniło.
✅ 51

Otrzymane punkty reputacji: +25
kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 19:00
Spotkanie: Nice - Rennes
Typ: Rennes over 1.5 gola
Kurs: 3.30
Analiza: Myślę podobnie jak kolega wyżej - z tą różnicą że jeszcze bardziej skłaniam się ku grze na Rennes. Ich ostatnia forma jest całkiem niezła i poza porażką z Lille - spisują się bardzo dobrze, szczególnie w jeszcze trudniejszym meczu wyjazdowym z Marsylią z którymi zremisowali 2-2, mimo że prowadzili już 2-0. Poza tym biorąc pod uwagę ostatni sezon, są zdecydowanie bardziej regularni - Nice straciło swoich dwóch kluczowych zawodników - Plea i Seriego, widać, że ich brakuje.
Nie wykluczam w tym meczu remisu - nawet 2:2, jednak Rennes ma więcej argumentów, by wygrać to spotkanie. Sytuacja kadrowa także po stronie Rennes, w Nice najprawdopodobniej nie zagra Balotelli, który pauzował już w meczu z Portugalią, co jest dodatkowym osłabieniem dla tej drużyny.
⛔100

barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Turcja1 Liga
Godzina : 20,00
Spotkanie : Galatasaray-Kasimpasa
Typ: 2 drużyna strzeli over 1,5 gola
Kurs: 2.70
Bukmacher : fortuna
Analiza :
Witam, na dzisiaj wybrałem spotkanie na szczycie w lidze tureckiej. Drugie w tabeli Galatasaray podejmie u siebie lidera tabeli Kasimpasę. Na pewno będzie to gorące spotkanie obfitujące w kartki i liczę też, że w gole. Stawiam tutaj na bramki przede wszystkim drużyny gości, już piszę dlaczego. Primo ŚWIETNA forma napastnika Kasimpasy - Diagne. Gość strzelał w każdym z ostatnich 8 meczy!, a w 4 z nich ponad 1 bramkę. WOW. Po drugie primo - przerwa reprezentacyjna. Uważam, że to bardziej wpłynęło na drużynę gospodarzy. Tak czy siak wirus FIFA zawsze sprzyja drużynom gorszym (odziwo gorsza jest w tej chwili Galata, ale tylko w tej chwili). Po trzecie ostatni mecz Galaty, w którym to stracili 4 gole ! Fakt, że dwa z nich już po czerwonej kartce, ale na pewno na morale to nie wpłynęło dobrze. Po czwarte, bilans bezpośrednich spotkań. Patrząc wstecz, można stwierdzić, że drużynie Kasimpasy bardzo leży granie z Galatą. Prawie zawsze strzelali im jedną bramkę, a często były to overy 1,5. Podsumowując, liczę na otwarte spotkanie, świetną dyspozycję Digne oraz gorszy dzień Galaty.
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Jagiellonia - Cracovia
Typ: 1+over 1.5
Kurs: 2,25
Godz: 20:30
Bukmacher: Totolotek
Ekstraklasa dziś pozytywnie zaskakuje, bo jak na piątkowe zestawy par to dwa naprawdę ciekawe mecze. Przeglądając ofertę skłaniałbym się ku zwycięstwom gospodarzy, ale ostatecznie wybierem mecz Jagiellonii z Cracovią. Ze względu na promocję w Totolotku wybrałem zakład łączony, czyli wygrana Jagiellonii oraz over 1.5. Pozwala to zagrać z tym dodatkiem +14%, a linia bramkowa dość niska, więc nie jest to raczej wielkie ryzyko. Zwłaszcza przy tym co w obronie potrafi momentami grać Cracovia. Podopieczni Michała Probierza z wyjazdów przywieźli tylko jeden punkt i to ze Szczecina, więc od najgorszej obok właśnie Cracovii drużyny w Ekstraklasie na starcie sezonu. Jagiellonia zajmuje miejsce w czołówce, a dziś powinna wrócić na zwycięski tor.
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +25
G 211

gremik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja-Premier Liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Lokomotiv Moskwa-Dynamo Moskwa
Typ:1/+1,5
Kurs:
2,58
Bukmacher:Fortuna

Analiza: Witam.Lokomotiv Moskwa mistrz Rosji po niemrawym początku będą faworytem tego meczu.Przegrali w derbach w Superpucharze Rosji z Cska ,zremisowali w derbach ze Spartakiem ,czas na zwycięstwo w derbach z Dynamem.Kibicuję też im z powodu dwóch naszych reprezentantów Krychowiaka i Rybusa,niewiem czy Maciek Rybus zagra czy wyleczył kontuzje ale trzymam kciuki za to żeby zagrał i pomógł wygrać swojej drużynie.Dynamo niema tylu indywidualności i patrząc na ich bilans 3 ostatnich wyjazdowych meczów porażka 2:1 ze Spartakiem i remisy z Uralem 1:1 oraz Arsienał Tuła 0:0 to wyniki nie powalają na kolana.Lokomotiw zechce wygrać to spotkanie ponieważ później będzie im ciężej ze względu na grę w Lidze Mistrzów.Myślę że skończy się 2:0 dla drużyny Polaków.Powodzenia.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 17:00
Spotkanie: Australia - Kamerun
Typ: Australia -2,5 seta
Kurs:
2,25
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Australia rozegrała dobre spotkania, najpierw przegrała z Rosją 0:3 ale te sety, zwłaszcza dwa pierwsze były wyrównane mniej więcej do 20 punktów. Potem Rosja odskakiwała. Drugi mecz z USA to już bardzo dobre spotkanie i porażka tylko 2:3 po naprawdę bardzo emocjonującym spotkaniu. Z jednej strony Australia może być lekko zmęczona ale może być naprawdę w dobrych nastrojach bo sprzeciwili się wielkiej drużynie. Dziś przeciwnik mizerny, Kamerun mimo, że wygrał mecz z Tunezją o dziwo gładziutko 3:0 to następnie spotkanie z Serbią przegrane 0:3 już pokazało, że to dalej jest słaba drużyna. Kamerun sprawił kłopoty Serbom tylko w pierwszym secie, kolejne dwa to już spacerek. Dziś stawiam, że Australia wygra 3:0, warunki fizyczne są po ich stronie, siła także - tak naprawdę Kamerun nie ma kim i czym postawić się Australii. Jeszcze jak będzie zagrywka siedziała Australijczykom to nie widzę Kamerunu wgl.
⛔ 100

winiar93 12,8K

winiar93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Jupiler League
Godzina: 20:30
Spotkanie: Club Brugge - Lokeren
Typ: 1 / handi 0:1
Kurs: 1,58
Bukmacher: 1xbet
Analiza: Gospodarze po raz kolejny celują w mistrzostwo kraju. Dobrze weszli w sezon wygrywając 5 z 6 spotkań. Na własnym terenie komplet trzech zwycięstw. Dzisiejsze spotkanie powinno być kolejnym kroczkiem w stronę tytułu. Jeden arcyważny mecz udało się już wygrać (domowa wygrana z Anderlechtem). Brugge nie może gubić punktów na takich rywalach jak Lokeren. Goście jak do tej pory prezentują się mizernie. Jeden punkt wywalczony w delegacjach to żaden powód do dumy. Liczę na przekonujące zwycięstwo gospodarzy, lecz nie ma co szaleć z większymi handicapami, wygrana różnicą dwóch bramek w zupełności mi wystarczy. Porównywalni do Lokeren rywale, czyli Kortrijk i Eupen inkasowali na stadionie Brugii odpowiednio 3 oraz 5 goli.
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia
Godzina: 20:30
Spotkanie: Club Brugge - Lokeren
Typ: gol Lokeren
Kurs: 1.80
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Lider tabeli podejmie 3 od końca Lokeren. Faworytem w tym spotkaniu jest Brugge, które poza atutem własnego boiska ma dużo lepszą kadrę i są jednym z faworytów do mistrzostwa kraju. Natomiast Lokeren to zespół, który będzie najprawdopodobniej walczyć o utrzymanie. Brugia to bardzo solidna ekipa w ofensywie, jednak tracą sporo goli - szczególnie z drużynami, które uchodzą za przeciętniaków w lidze. Natomiast Lokeren potrafi zdobywać gole na trudnych terenach - choćby gol z Gent w ostatnim meczu wyjazdowym, poza tym 2 gole z Cercle Brugge i gol z St. Truiden.
W przypadku gospodarzy punktem odniesienia jest dla mnie mecz z Eupen w którym mimo wygranej - stracili 2 gole i było blisko 3 gola, a gdybym miała określić w jakiś sposób klub Lokeren, to mają oni bardzo zblizony profil do Eupen - w tabeli też są blisko
Według mnie Brugia zdobędzie 2-3 gole, ale Lokeren także ukąsi przynajmniej raz.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +3
areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Niemcy 1 liga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Eisbaren Berlin - Munchen
Typ: Munchen powyżej 2,5 bramki
Kurs: 1,79

Dzisiaj startuje 1 kolejka w Niemczech. Na początek już bardzo dobre i obiecujące spotkanie. Dwie najlepsze ekipy poprzedniego sezonu. Gospodarze mają dzisiaj atut własnej hali i chęć wygranej po porażce w finale, ciężko wskazać faworyta w tym spotkaniu, ja jednak ide w kierunku Monachium i to ze strzelą 3 bramki. Mecze obu drużyn zawsze obfitują w dużo bramek i dlatego kursy są niskie.. W bezpośredniach pojedynkach rozegranych w 2018 roku, a było ich aż 9 , sześć razy padł over 5,5 bramki. Myślę, że to najlepsza opcja w tym meczu i tego sie trzymam. Powodzenia grającym !
Grasz? Daj ????
✅79

eljoaquin79 326

eljoaquin79

Trafione

1. Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
    Godzina: 20:45
    Spotkanie: PSG - St. Etienne
    Typ: 1/- 3,5
    Kurs: 2,11
    Analiza: Faworyci ligi bez owijania w bawełnę ruszyli w kolejny bój o mistrzostwo. Jak dotychczas wygrali wszystkie możliwe spotkania, a w dodatku grają u siebie. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że gospodarze wygrają, nawet bukmacherzy typują zwycięstwo PSG na 1,26. Ja z kolei dodałbym do tego, że padnie mniej niż 4 bramki, a to dlatego, że St. Etienne wygrało jeden mecz u siebie 2:1, a trzy kolejne zremisowali, co w dodatku w żadnym meczu nie dawało 4 bramek, odwrotnie z kolei jest z Paryżanami, którzy jak dotąd punktowali każdemu przynajmniej trzy razy, jednak uznałbym je za drużyny słabsze od St. Etienne. W każdym razie życzę szczęścia.

⛔100

T 0

tomastyp

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Holandia, Eerste Divisie
Godzina : 20,00
Spotkanie : FC Volendam - FC Oss
Typ: 2
Kurs: 2.70
Bukmacher : STS
Analiza :
Zapraszam do zaplecza ligi Holenderskiej
Dziś nie mogę obojętnie przejść obok tego zdarzenia, FC Oss w niebywałej formie z przytupem weszli w sezon widać, że to już jest bardziej dojrzała drużyna niż w poprzednim sezonie i potrafi punktować na wyjazdach z ciężkimi przeciwnikami jak Twente, zajrzałem w statystyki z tego meczu i pierwsze co się rzuca w oko to skuteczność wykorzystywania sytuacji FC Oss , czego nie można powiedzieć o dzisiejszych rywalach widać, że forma daleka i nie sądzę, żeby dziś się przełamali ponieważ, gdy zagłębimy się w klasyfikacje strzelców ligi można zauważyć jak mocną drużyną jest FC Oss w której dotychczas 7 różnych zawodników miało udział przy golach w poprzednich meczach na czele przewodzi z 5 bramkami w 4 meczach Dogan H. oraz zaraz pod nim plasuje się niejaki Smeets B. z 3 bramkami i 2 asystami w 4 meczach jeśli zajrzymy niżej to dostrzegamy tylko dwóch graczy FC Volendam w tej klasyfikacji. Uważam, że dziś chłopaki z FC Oss polecą na fali i zgarną 3 pkt , Pozdrawiam !
⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - European Tour
Godzina: 22:15
Spotkanie: Robert Marijanovic - Jan Dekker
Typ: Jan Dekker
Kurs: 1.56
Bukmacher: LV BET
Analiza:
Kolejna seria European Toru w Darta, już 12 w tym sezonie, gdzie późnym wieczorem Holender podejmie Niemca. Myślę, że kursy nieco zawyżone na Jana, dlatego warto zagrać na młodego, ale z mega potencjałem zawodnika. Niemiec Marijanovic w ostatnim czasie praktycznie same porażki, sporadyczne wygrane. W czerwcu miał lepszy okres, a później na 7 kolejnych meczów tylko dwie wygrane z zawodnikami na Jego równym poziomie. Robert jest dopiero 97 w rankingu, co też świadczy o nie najlepszej dyspozycji i formie zawodnika. Z kolei Jan Dekker w takich mini turniejach dwie trzy rundy przechodził wygrywając z nieco słabszymi zawodnikami. Kiedyś pokazał się z dobrej strony na większym turnieju, przez co utkwił mi w pamięci. Ostatnich 10 meczów zagrał na przyzwoitym poziomie, jednak wygrał tylko 5 z nich. W tym z lepszym M.Hopp&#39;em czy G.Price. Dekker zajmuje 42 pozycję w rankingu i dzisiaj z Niemcem powinien sobie na spokojnie poradzić. Czysta wygrana po kursie 1.56 na LV BET. Powodzenia!
⛔100

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 2 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Grenoble - Valenciennes
Typ: X2
Kurs: 1.8
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Mecz 2 ligi francuskiej. Wedlug mnie kurs na zwyciestwo gospodarzy troche za wysoki. Grenoble, to jednak beniaminek 2 ligi, a w tej ligze nigdy nie wiadomo kto i jak zagra. Moze buki opieraja sie na ostatniej klapie Valenciennes z Clermontem, ale to juz bylo jakis czas temu i zespol gosci wyciagnal wnioski z tego spotkania. Tutaj licze na bardziej doswiadczona druzyne gosci i zdobycie jakiegos punktu.
⛔100

stefek91 311

stefek91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Birmingham - West Brom
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Witam. Dzisiaj pójdę w coś co rzadko robię, ale kiedyś trzeba. 7 kolejka angielskiego zaplecza i spotkanie między 20 zespołem tabeli, a 9 drużyną ze stratą 4 pkt. do czołówki. Zacznę od gospodarzy. Zaczęli sezon bardzo źle. Po 6 kolejkach zaledwie 4 pkt. i co kuje w oczy bilans bramek 4:6. W spotkaniach 4 remisy, 2 porażki, żadnego zwycięstwa... Można gorzej? No pewnie patrząc na Reading czy Ipswich pewnie i można, ale z taką grą marzenia o awansie do Premier League można włożyć między bajki. Do tego dochodzi ostatni mecz z QPR na własnym boisku 0:0 gdzie podejmowani goście chwalą się bilansem bramkowym 3:13 co stanowi rekord ligi pod względem straconych bramek. Mimo tak słabej defensywy zespół Birmingham nie był w stanie wbić choćby jednej bramki na własnym terenie. Dla porównania WBA w spotkaniu z QPR, rozjechali ich jak walec 7:1... Po drugiej stronie ubiegłoroczny spadkowicz Premier League. Zajęli co prawda ostatnie miejsce w tabeli, ale z pewnością zrobią wszystko, aby jak najszybciej wrócić do elity. Nie będzie łatwo bo sezon zaczęły świetnie drużyny z Leeds czy Middlesbrough. WBA jednak tracą tylko 4 oczka, noga podwinęła się w meczu z Boltonem na starcie oraz właśnie z wiceliderem. Goście szczególnie dobrze radzą sobie na własnym boisku, ale kiedy kraść punkty jak nie właśnie z tak słabo dysponowanym rywalem jak Birmingham. Nie spodziewam się egzekucji, ale myślę że piłkarze z The Hawthorns powinni spokojnie poradzić sobie 0:1, 0:2 z dzisiejszym rywalem. Powodzenia!
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja 3 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sannois - JA Drancy
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.85
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Krótko bo zaraz mecz. Gospodarze na 12tym miejscu z 6 punktami w 6 meczach. Goście na ostatnim miejscu z jednym punktem i bilansem bramkowym 1:8. Wysokie kursy na zwyciestwo gospodarzy spowodowane zapewne tym, że Sannois to co najmniej od roku najbardziej remisowa drużyna w 3 lidze.
▶zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom