>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.08.2021 (sobota)

Status
Zamknięty.
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia Championship
Spotkanie Notingham Bournemouth
Godzina 16.00
Typ Nottingham DNB
Kurs 2.14
Bukmacher forbet
Solidny ligowiec podejmuje ubieglorocznego spadkowicza. Notingham na inaugurację pechowo przegral na wyjeździe 1:2 z Coventry. Bournemouth zremisowal u siebie 2:2 z WestBrom. Personalnie mocniejsi są goście ale po spadku sporo zmian w skladzie, nowy manager co wymaga czasu. Notingham od ubieglego sesonu prowadzi doświadczony Chris Hughton. Liczę, że Notingham powalczy dziś o zwycięstwo.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, eWinner 2 liga
Godzina: 13:20
Spotkanie: Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
Typ: Ruch
Kurs: 1,70
Bukmacher: totolotek

Analiza: duże wrażenie pozostawiła na mnie gra Ruchu w Lublinie przeciwko jednemu z faworytów ligi. Po stracie bramki nie tylko odrobili straty i następnie wyszli na prowadzenie, ale przede wszystkim zdominowali mecz i nie oddali inicjatywy do końca. Bełchatów rozpoczął sezon od porażki, ale tydzień temu wygrał mecz u siebie, pierwszy od wielu miesięcy. Nie zmieniło sie jednak to, że jak zwykle stracił przynajmniej 2 bramki.
Nie podejmę się analizy składów z racji wielu młodych i nieznanych zawodników, których statystyki są skąpe. W obu drużynach jest kilku graczy z przeszłością w Ekstraklasie. Warto jednak odnotować fakt, że w Ruchu latem zmian kadrowych było znacznie mniej, a transfery do klubu miały przede wszystkim charakter jakościowy. Bełchatów, ze swoimi problemami finansowymi, musiał w zasadzie poprzestać na pozyskiwaniu juniorów. A, jak wiemy, odeszło z klubu kilkunastu zawodników. Przed tym meczem sytuacja kadrowa gospodarzy jest dobra, na pewno jakiś uraz ma młody pomocnik Sikora. W drużynie gości kilku doświadczonych graczy nie będzie mogło zagrać (taka jest informacja na oficjalnej stronie Bełchatowa), ale nie podano szczegółów.
Statystyki H2H są wyrównane, na stadionie w Chorzowie tylko nieco korzystniejsze dla gospodarzy.
W swoich pierwszych dwóch meczach obie drużyny zanotowały zdobyte i stracone bramki w każdym, tyle, że ststystyki bramkowe Ruchu to 3:2, a GKS - 4:4.
Podsumowanie: wskazane informacje sugerują gole w tym meczu i to raczej po obu stronach. Wskazują też na przewagę gospodarzy pod względem kadrowym. Na pewno sprzyjać im będzie własne boisko i doping kibiców.Chyba żadnej z tych drużyn nie będzie pomagać pora meczu w dzisiejszym, upalnym dniu. Szczerze mówiąc mam wątpliwości co do kondycyjnych możliwości przetrwania tego spotkania przez wielu zawodników. Mam jednak mocne przekonanie, że to Ruch zdominuje tę rywalizację i wygra wyraźnie. Nie wiem jednak, jak mocno przełoży się to na wynik. Dlatego zachowuję ostrożność i gram proste zwycięstwo gospodarzy.

70

Otrzymane punkty reputacji: +207
chosen70 179,5K

chosen70

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Godzinna: 13:30
Spotkanie: Manchester United – Leeds United
Typ: Harry Maguire over 0.5 celnych strzałów
Kurs: 3.00
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Drużyna Czerwonych Diabłów po zakończonym sezonie postanowiła zatrudnić trenera od stałych fragmentów gry Erica Ramsay’a, czego efekty można było zobaczyć już w meczach przedsezonowych, kiedy to przed tygodniem w meczu z Evertonem dośrodkowanie z rzutu rożnego na gola zamienił Harry Maguire. Leeds United w ubiegłym sezonie straciło najwięcej goli ze stałych fragmentów gry spośród drużyn Premier League, bo aż 19. Anglik w dwóch meczach z podopiecznymi Marcelo Bielsy oddał 5 strzałów na bramkę rywala. Biorąc pod uwagę nieobecność w składzie Manchesteru United siły ofensywnej w postaci Martiala, Cavaniego i Rashforda uważam, że gospodarze będą chcieli wykorzystać słabość Leeds jakimi są stałe fragmenty gry.

100

Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 22:00
Spotkanie: Osasuna vs Espanyol
Typ: obie strzela
Kurs: 2.1
Bukmacher: pzbuk
Analiza: hmn... trochę mnie zastanawia tak wysoki Kurs na bramki. Osasuna u siebie zawsze groźna... budimir i avila w ataku i do tego duetu kike kupiony z eibar. Moim zdaniem jest nieźle. Biorąc pod uwagę że z tego co pamiętam... bufimir i kike po 12 goli w ubiegłym sezonie, avila gorsze staty ale leczyl kontuzje - siła rażenia jest. Z kolei Espanyol utrzymał trzon. Jest to o tyle istotne zecta ekipa strzeliła w drugiej lidze ponad 70 goli co jest sporym osiągnięciem. Wiem, że teraz będzie trudniej, ale z ligi zlecieli właśnie przez brak bramek...strasznie to wówczas kulało. Dzisiaj wydaje się że odrobili lekcje I przyjadą mocno zmotywowani po dobry wynik. Potencjał jest....

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, LaLiga
Spotkanie: Deportivo Alaves - Real Madryt
Typ: Real Madryt
Kurs:
1,58
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Przed nami pierwsza kolejka Hiszpańskiej LaLigi i jest to zawsze wielka niewiadoma w jakiej dyspozycji będą drużyny. Kurs na Real jest niespodziewanie wysoki dlatego go pobieram. Deportivo Alaves co prawda jest groźną drużyną ale Realowi pasuje ta drużyna, na ostatnie 15 spotkań aż 13 zwycięstw i 2 porażki. Porażka w ubiegłym sezonie tyle, że Real był gospodarze, na wyjeździe wygrali już pewnie aż 4:1.
Bardzo cieszy mnie to, że C. Ancelotti dawał szanse w meczach towarzyskich G. Bale i Isco - zapomnieni przez Zidane a myślę, że nie powiedzieli jeszcze Oni ostatniego słowa w Realu. Po kontuzji wraca Valverde, do drużyny wraca w wypożycznia L. Jović i własnie wspomniany G. Bale i ta ławka zrobiła sie naprawdę bardzo szeroka.
Myślę, że Real rozpocznie ten sezon od zwycięstwa na wyjeździe.

58

Otrzymane punkty reputacji: +14
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Lille - Nice
Typ: Lille over 6,5 rzutu rożnego
Kurs:
2,93
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na dzisiaj Francja i spotkanie ubiegłorocznego Mistrza kraju z ekipą Nice. Stawiam w tym meczu na co najmniej 7 rożnych gospodarzy. W ubiegłym sezonie gracze z Lille na swoim obiekcie nabijali sporo kornerów i myślę, że w tym sezonie będzie podobnie zakładając ich ofensywny styl gry. Średnia "rogali" w meczach domowych to 6,53 tak więc całkiem przyzwoicie. Zakładam, że na inaugurację gospodarze wyjdą mocno "i będą chcieli pokazać swoim kibicom, że mierzą w obronę tytułu (co moim zdaniem jest w tym roku nierealne patrząc na wzmocnienia Paryża). Kurs zachęca do pogrania tego zdarzenia, wiec ja próbuję.

193

Otrzymane punkty reputacji: +506
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Spotkanie: Deportivo Alaves - Real Madryt
Typ: ponad 24,5 fauli
Kurs: 1,85
Bukmacher: Etoto
Analiza:

Zostajemy przy La Liga. Real będzie chciał odzyskać mistrzostwo, szansa tym większa że Barcelona straciła Messiego i sam jestem ciekaw jak sobie w tym sezonie poradzą bez takiego gracza.
Pierwsze spotkanie a więc niewiele można powiedzieć o formie obu drużyn i ponownie podpieram się tylko statystykami H2H.
Alaves na Estadio Mendizorrotza jest dosyć gościnne dla Realu i na ostatnich 5 spotkań 4 przegrało i 1 wygrało. Fauli w tych spotkaniach nie brakuje szczególnie po stronie piłkarzy Alaves i nie inaczej powinno być na otwarcie tego sezonu:
2016r / 15-6 fauli
2017r / 19-19
2018r / 20-10
2019r / 18-11
2021r / 16-7
Zastanawiałem się czy nie lepszym wyborem będą faule samych zawodników gospodarzy ale mimo wszystko wydaje mi się, że lepszą opcją są przewinienia po obu stronach. Wszak Real też nie wiadomo w jakiej jest formie i jak to początek sezonu nie wszyscy mogą być w optymalnej formie.

100

P 200,5K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - RUMUNIA: Liga 1 - Kolejka 5
Godzina: 20:30
Spotkanie: UTA Arad-CS Universitatea Craiova
Typ: 2
Kurs: 2.46
Bukmacher: betfan
Analiza:

W dniu dzisiejszym odbędzie się bardzo ciekawe spotkanie między UTA Arad a CS Universitatea Craiova. W tabeli ligowej gospodarze zajmują 10 miejsce (1 wygrana,2 remisy,1 przegrana) natomiast goście miejsce 8 (2 wygrane, 0 remisów,2 przegrane). Drużyny rozegrały ze sobą 4 spotkania bezpośrednie.Wszystkie te spotkania zakończyły się zwycięstwem gości. Biorąc pod uwagę posiadanie piłki w 10 ostatnich spotkaniach drużyn, sytuacja wygląda następująco: 49.6% gospodarze, 59.4% goście. Widać,że lepiej kontrolować grę umieją goście.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom