>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.08.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
aristi 32

aristi

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna 1.Liga Polska
Godz: 18:00
Spotkanie GKS Tychy vs Górnik Zabrze
Typ: 2
Kurs 2,60
Buk Bet365
Analiza:
Będzie w miarę krótko bez zbędnych statystyk...
Zabrzanie kilka dni temu w pucharowym pojedynku ze stołeczną drużyną Legii udowodnili, że &quot;w piłkę grać potrafią&quot;, &quot;coś odpaliło w drużynie&quot;. Teraz &quot;podbudowani&quot; Górnicy jadą do pobliskiego sąsiada GKS Tychy rozegrać wyjazdowy pojedynek o mistrzostwo 1 Ligi. W 3 kolejce wszyscy czekają na pierwsze zwycięstwo Zabrzan i &quot;skok do góry&quot; w ligowej tabeli, na dzisiaj tylko 1 pkt. Inny rywal do awansu Podbeskidzie uzbierał już 7 pkt, ligowy średniak Zagłębie Sosnowiec 4 pkt, Górnik ??? Drużyna ma duży potencjał by zdominować 1 ligowe rozgrywki w tym sezonie a dzisiaj trzeba zrobić ten pierwszy krok i zainkasować 3 pkt w wyjazdowym spotkaniu w Tychach.
⛔100

S 61

sanej

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Anglia - Premier League
Godzina: 17:00
Spotkanie: Arsenal - Liverpool
Typ: BTS
Kurs: 1.61
Bukmacher: bet365
Analiza: Dzisiaj kontynuacja pierwszej kolejki ligowej w Anglii. Po ostatnich niepowodzeniach (brak 1 bramki więcej Francuzów w ręczną i wczorajszy wyjazdowy oklep Termaliki, gdzie nawet nie chcieli strzelić bramki) idę w typ po niskim wprawdzie kursie ale moim zdaniem bezpieczny. Arsenal w każdym meczu przygotowawczym strzelał przynajmniej bramkę, dzisiaj będą grali u siebie z ekipą Kloppa i na pewno nie zabraknie im motywacji żeby coś ukłuć. Liverpool jest w gazie, strzelają mnóstwo bramek, przy czym już oklep Barcelony wygląda jeszcze lepiej biorąc pod uwagę, że grali prawie podstawowym składem. Jedyna wpadka zdarzyła się w ostatnim meczu z Mainz. Jednak nie biorę tego meczu pod uwagę bo nie grała w nim od początku ponad połowa podstawowych zawodników. Widać było, że trener po laniu na Barcelonie nie chce ryzykować zdrowia swoich piłkarzy i daje im odpocząć przed pierwszym meczem w lidze. Jak na moje oko to dzisiaj zobaczymy świetne widowisko obfitujące w bramki. Jeśli chodzi o typ to liczę, że nie będzie wzajemnego badania się, bo drużyny dobrze się znają i od razu ruszą z kopyta strzelając bramki. 1 kolejka w Anglii obfituje w BTSy tak więc mam nadzieję, że i dziś panowie sobie postrzelają i dadzą trochę radości swoim kibicom. Do jakiegoś dubelka typ w sam raz. Powodzenia!
✅61

Otrzymane punkty reputacji: +8
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Mecz o brązowy medal - RIO IO
Godzina:
18:30
Spotkanie: Nadal Rafael - Nishikori Kei

Typ:
Rafa -1 gem
Kurs:
1.71
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 9:1 z lat 2008-2016. Wiele razy nabrałem się na Keia, jak i pozostali typerzy, jednak on w takich meczach z Nadalem, Djokovicem czy Murrayem w pewnie 95% przypadkach zawodzi. W Indian Wells grałem w jego stronę, bo Nadal miał słabszą formę przed tym turniejem, Nishikori tam mógł wyjść w 1 secie na podwójne przełamanie, ale skończyło się ostatecznie na 2:0 dla Hiszpana.
Tak szczerze to na to samo liczę tym razem. &quot;Rafa&quot; pomimo, że wczoraj grał już 4 godzinę, to facet jest tytanem pracy i już nie raz grał o wiele dłuższe mecze. Gra na niesamowitym poziomie tutaj to potwierdził wczoraj w meczu z JMDP. Widać, że gra dla kraju niezwykle go mobilizuje i dzisiaj moim zdaniem wywalczy pewnie brązowy medal.
Kei wiele razy w takich spotkaniach zawodzi mentalnie, już mógł odpaść w meczu z Monfilsem gdzie bronił 3 piłki meczowe, z Murrayem ugrał zaledwie 5 gemów. Nadal jak włączy swój poziom z meczu JMDP to Nishikori nie powinien mieć nic do powiedzenia. Nadal w meczach o dużą stawką gra jak za dawnych lat.
Polecam również zagrać dokładny wynik 3:1 na Murraya po kursie 3,75 w Bet365.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Olympique Marsylia - FC Toulouse
Typ: 2
Kurs: 3,82
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dziś proponuję odważny typ z Francji. W Marsyli duże przemeblowanie składu. Drużyna została dość mocno osłabiona. Odeszli tacy piłkarze jak najlepszy strzelec z tamtego sezonu Batshuayi do Chelsea, Mendy do Monaco, Lemina do Juventusu, Djedje do Watfordu, Mandanda do Crystal Palace czy N&#39;Koulou do Lyonu itd. Oczywiście lista tych którzy odeszli jest dużo dłuższa ja się skupiłem na wymienieniu tylko tych najważniejszych. Wprawdzie do drużyny zostali kupieni Cabella z Newcastle, Hubocan z Dynamo Moskwa czy Khaoui z FC Tours, ale dużo więcej jest osłabień niż wzmocnień w zespole dzisiejszych gospodarzy. Drużyna całkowicie przemeblowana też musi sie ze sobą zgrać w meczach o punkty, bo co innego sparingi a co innego mecze ligowe i dlatego uważam, że jest tutaj duża szansa na zwycięstwo gości. w Tuluzie takich przetasowań w składzie przed sezonem nie było. Jedynym wartym odnotowania ubytkiem jest sprzedanie najlepszego strzelca zespołu Ben Yeddera do FC Sevilli. Do składu natomiast dołączyli między innymi Jullien z SC Freiburg, Toivonen z Rennes i Jessy Pi z Monaco. Większość podstawowych piłkarzy z tamtego sezonu zostało i dzisiaj w tej pierwszej kolejce uważam, że goście są ze sobą lepiej zgrani i to powinno mieć znaczenie. Do tego Marsylia ma na ten mecz spore problemy z napastnikami no bo jak już wspominałem najlepszy strzelec zespołu odszedł a do tego dzisiaj nie zobaczymy leczących urazy dwóch innych najlepszych strzelców z tamtego sezonu napastników Nkoudou i Alessandrini. W Tuluzie nie zagrają natomiast obrońcy Yago i Ninkov oraz pomocnik Doumbia. Według mnie kluczowe znaczenie będzie miało dzisiaj zgranie piłkarzy. Przemeblowana Marsylia napewno na boisku się jeszcze nie będzie rozumiała tak jak goście i po takim kursie wolę tutaj dziś zaryzykować i postawić na FC Toulouse bo kurs jest bardzo fajny a dla mnie faworytem tego meczu są goście.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 107,8K

trcdd

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Finlandia, Veikkausliiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Vaasa PS - IFK Mariehamn
Typ: 1
Kurs: 2,25
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam, na dzisiejsze niedzielne poludnie wybralem ciekawy mecz w lidze finskiej ekstraklasy pomiedzy Vaasa PS - IFK Mariehamn. Czyli 4 zespolem a wieceliderem.
Dokonca ligi zostalo 3 kolejki gdzie zespol Mariehamn ma 3 pkt przewagi nad zespolem Vassy. Patrzac na ostanie wyniki zespolu z Marienhamn to mozna dostrzec ze progres zespolu gosci gdzie na ostanich 5 spotkan 1 wygrali, 2 zremisowali i 2 ostanie przegrali. Natomiast zespol gospodarzy VPS na 5 spotkan 3 wygral, 1 zremisowal i 1 przegral. Uwazam ze zespol gospodarzy bedzie dzis bardziej zmobilizowany i wygra zrownujac sie punktami z goscmy i bedzie ciekawrywalzacja do konca o udzial w Lidze Europy.
⛔100

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Superpuchar
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sevilla - Barcelona
Typ: Sevilla over 0.5 bramki w 1 połowie
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet-at-home
Sevilla od maja tego roku nie grała żadnego oficjalnego meczu na własnym boisku, a grając spotkania przygotowawcze na wyjazdach pokazywała, że i tam potrafi zdobywać bramki i wygrywać mecze. Ostatni mecz Superpucharu Europy z Realem w Norwegii również był tego świetnym dowodem. Sevilla gra od długiego czasu ładny, ofensywny futbol, zdobywając przy tym sporo goli. Minęła już era świetnej Barcy i Realu, kiedy to nie było na nich mocnych przeciwników. Poziom gry coraz bardziej się wyrównuje i jest coraz to więcej drużyn, które mogą stanąć do równej walki z najlepszymi. H2H dzisiejszych rywali również udowadnia, że mecze pomiędzy tymi dwoma rywalami są bardzo zacięte i bez zdecydowanego faworyta. Ostatni mecz towarzyski Barcy z Sampdorią pokazał, że i katalończycy tracą głupie bramki. Dziś nie będzie kalkulacji, Sevilla musi u siebie ugrać co najmniej ten remis, żeby ostatecznie myśleć o zdobyciu trofeum, a co za tym idzie, myślę że od początku ruszą do ataku i do końca 1 połowy zobaczymy jakąś bramkę w ich wykonaniu.
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 2 Bundesliga - Niemcy
Godzina: 13:30
Spotkanie: Hannover - Furth
Typ: 1 ha -1,5
Kurs: 3,40
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na dziś postanowiłem blizej przyjrzeć się spotkaniu drugiej kolejki zaplecza niemieckiej ekstraklasy. Spadkowicz z poprzedniego sezonu z Bundesligi - Hannover 96 podejmie przed własną publicznością dziewiąty zespół poprzedniego sezonu 2 Bundesligi - Greuther Furth. Gospodarze dzisiejszego spotkania mają na ten sezon postawiony jeden cel - szybki powrót na salony Niemieckiego futbolu. Siłę i determinację w walce o spełnienie swojego celu pokazali już w pierwszej kolejce, gdzie rozgromili kolejnego pretendenta do awansu - Kaiserslautern aż 4:0. Goście z Furth również na inaugurację rozgrywek odnieśli zwycięstwo, skromnie 1:0 pokonując przed własną publicznością Munich 1960. Zespół prowadzony przez Daniela Stendera po spadku pozbył się kilku ważnych zawodników, lecz i tak kadra składa się z zawodników ogranych na takim poziomie, z których większość wybija sie po za ten poziom (Schmiedebach, Harnik, Prib, Sobiech, Karaman czy Albornoz).
Dziś spodziewam się jednostronnego spotkania, w którym to od pierwszej do ostatniej minuty będą dominować gospodarze i dadzą powody do radości czterdziestu tysięcznej publiczności zebranej na HDI Arenie . Powodzenia!
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +15
kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Holandia Eredivisie
Godzina 14:30
Spotkanie : Feyenoord : Twente
Typ : -1.75 Feyenoord
Kurs : 1.90
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Feyenoord w śwoetnej formie, w 6 ostatnich meczach tylko jedna porażka w superpucharze z PSV.
Reszta to wygrane,na ogół pokrywające moje handi, najpierw 16-0 z Driel, następnie z Rijnsburgse 5-1, Anderlechtem 3-1, Valencią 2-1 i ostatnia wysoka wyjazdowa wygrana aż 5-0 z Groningen.
Dzisiszy ich rywal przed sezonem słabo, zaczął od porażki 0-1 z Nordsjaelland, 0-2 z PAOK, 3-3 z Al Taawon? (wtf!), porażka z Southampton 1-2,remis z Konyasporem.
W pierwszej kolejce Twente przegrało na własnym boisku z Excelsiorem.
W ostatnim bezpośrednim spotkaniu Feyenoord wygrał na wyjeździe 1-0, ale teraz mecz u siebie.
Dzisiaj czeka Twente kolejna porażka, nie znany jest tylko jej rozmiar.
✅45

Otrzymane punkty reputacji: +6
Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Anglia - Premier League
Spotkanie: Arsenal - Liverpool
Typ: Liverpool over 1.5 gola
Kurs: 2.25
Buk: Bet365

Idę grubiej w ten typ i uważam, że te The Reds te dwie bramki powinni spokojnie wbić, wychodzą dobrym składem:
Mignolet Clyne, Klavan, Lovren, Moreno Henderson, Lallana, Wijnaldum Mané, Firmino, Coutinho
Nie zagrają Milner i Sakho możeliwe, że Sturridge też jeszcze nie będzie grał po kontuzji ale nie mam co do tego 100% pewności. Liverpool bardzo dobrze wypadł wypadł w ostatnich sparingach nie liczać tej wpadki z Mainz to reszte wyników była dość zadowalająca, sporo strzelali więc widać, że są w gazie.
No, a teraz najważniejszy argument na którym opieram mój typ czyli szpital Kanonierów, a głownie chodzi mi tutaj o problem w środku obrony ponieważ nie zagrają Mertesacker, Paulista oraz Koscielny czyli głowni stoperzy Arsenalu więc środek obrony dziurawy bo kompletnie nie ma kogo tam wstawić, prawdopodobnie zobaczymy młodziutkich 20 latków Holdinga i Chambersa i jak dla mnie ta młoda krew nie podoła offensywie Liverpoolu: Firminio, Coutinho oraz pozyskany z Southampton Mane. Polecam też pograć Liverpool DNB @2.2 i x2 @1.6 bo uważam, że Arsenal nie ma tutaj szans na wygranie tego meczu, oprócz braków w obronie, nie zagrają jeszcze Welbeck, Gnabry, a z tego co wyczytałem nie wiadomo co z Girou, Ozilem i Sanchezem więc gdyby te braki potwierdziły się w 100% to widzę tutaj duże value w grze na The Reds.
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +5
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Arsenal vs. Liverpool
Typ: Liverpool
Kurs: 2.95
Bukmacher: bwin
Analiza:
Przewidywane składy:
Arsenal: Čech; Bellerín, Holding, Chambers, Monreal; Coquelin, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Iwobi; Sánchez
Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Klavan, Moreno; Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Mané; Firmino
Niedostępni
Arsenal: Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Gabriel, Carl Jenkinson, Mesut Özil, Jack Wilshere (występ niepewny), Serge Gnabry, Danny Welbeck, Olivier Giroud
Liverpool: Loris Karius, Mamadou Sakho, Joe Gomez, Lucas Leiva, James Milner (występ niepewny), Daniel Sturridge (występ niepewny)
źródło: lfc.pl
Jak widać w zespole Arsenalu mamy istny szpital. W oczy rzuca się przede wszystkim eksperymentalny środek obrony. Obaj zawodnicy to młodzi chłopcy, którym brak doświadczenia. Brak kreatywnego Ozila, który będzie w tym sezonie znów tworzył swoim kolegom sytuacje bramkowe to kolejny problem trenera Wengera. Z drugiej strony mamy za to Liverpool, który w końcu przepracował całe lato pod wodzę Kloppa. Zeszły sezon był przejściowy dla &quot;The Reds&quot; jednak teraz trzeba walczyć o najważniejsze trofea. Wygrana z Barcelona 4:0 w meczu sparingowym daje kibicom wielkie nadzieję, że ich pupile wejdą w ten sezon bardzo dobrze a wygrana w Londynie z Arsenalem pewnie by taka była. Kwartet ofensywny jaki by nie był powinien stworzyć wiele sytuacji bramkowych i jeżeli dopiszę skuteczność to Liverpool powinien ukuć swoich rywali parokrotnie. Ze stawką nie ma co szaleć ale VALUE jest spore.
✅195

Otrzymane punkty reputacji: +4
C 134

cfc_mnich

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 14:30
Spotkanie: Bournemouth - Manchester United
Typ: Obydwie drużyny zdobędą bramki - TAK
Kurs: 1.91
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Witam wszystkich grajków na forum. Postanowiłem, że wraz ze startem nowego sezonu Premier League zacznę swoją zabawę z typowaniem. Jako wieloletni fan Chelsea, mogę śmiało powiedzieć, że mam jako takie pojęcie o Premier League. Postanowiłem, że odpuszczę stawianie dzisiejszego klasyka, a zajmę się meczem drużyny Jose Mourinho. United w letnim oknie dokonało 4 mocnych transferów (Ibrahimovic, Mkhitaryan, Bailly, Pogba). Ten ostatni nie zagra dziś ze względu na kartki. Siła ofensywna United z Ibrą na czele wydaje się być bardzo mocna, więc o choć jedną bramkę z ich strony możemy raczej być spokojni. Dlaczego zatem nie stawiam zwycięstwa gości? Po pierwsze Bournemouth to bardzo waleczna drużyna, która pokazała w zeszłym sezonie, że potrafi grać z najlepszymi. Na swoim boisku potrafili strzelić bramki takim zespołom jak Leicester, Liverpool, czy Chelsea a także wygrać 2:1 ze swoim dzisiejszym rywalem. Ponadto zarząd klubu nie próżnował w letnim oknie i wzmocnił kadrę kilkoma młodymi zawodnikami. United w ubiegłym sezonie straciło na wyjeździe aż 25 bramek czyste konto zachowując 6 razy, co pokazuje, że defensywa tego zespołu nie spisywała się na medal. Transfer Bailly&#39;ego to moim zdaniem zdecydowanie za mało żeby mówić o silnej defensywie United. Myślę, że drużyna Eddie Howe&#39;a pokaże charakter na swoim boisku i strzeli bramkę. Powodzenia!
✅91

Otrzymane punkty reputacji: +6
lucek 250

lucek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 15:00
Spotkanie: Kalmar FF - Malmö FF
Typ: over 1.5 w I połowie
Kurs: 2.7
Bukmacher: expekt
Analiza:
Rozgrywki pucharowe skonczone dla obu ekip, moga smialo skupic sie na lidze, wiec trzeba by zaczac nabijac punkty a aby to zrobic - strzelac gole. Gospodarze sa druzyna zdecydowanie brmkostrzelną jak i bramkostratną ;)W ostatnich 5 spotkaniach w kazdym tracili i strzelali, w tym 3 mecze byly overowe. Malmo nieco gorzej - ale zajmują po połowie sezonu drugie miejsce w tabeli z najlepszym bilansem bramkowym +22, patrzac na takie dwie statystyki mysle ze juz w I polowie moze spokojnie wpaść 1-1, choć nie byłoby dla mnie niespodzianką inny wynik w postaci 1-2 lub 2-1. Kwestia jak dzisiaj z nastawieniem oby ekip - czy gra zachowawcza (mysle ze taka moze byc w przypadku malmo) czy raczej atakujemy (kalmar u siebie). Licze na to ze kalmar zagra ofensywnie co otworzy worek z bramkami zarowno strzelonymi jak i straconymi przez nich.
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna ,Walia
Godz;16,00
Spotkanie;Airbus UK-Cardiff Met.Uniwersity
Typ;Airbus/Airbus
Kurs;2,30
Bukmacher;Winmasters
Analiza;
Airbus podejmuje beniaminka Cardiff.
Airbus
-ostatni sezon 9miejsce,odpuścili na koniec sezonu,ale nagrali 42 pkt.
-poprzednie 2 sezony na pudle..3 i 2 miejsce...dalej to już historia i nie ma co przytaczać
-solidny sponsor,firma Airbus
-paru zawodników którzy grali w zawodowych klubach Anglii
-klub występujący regularnie w najwyższej klasie rozgrywkowej i zajmujący dość wysokie lokaty
Cardif
-jak sama nazwa wskazuje Uniwersity,jest klubem studenckim
-są to młodzi ludzie uczący się w Cardiff ,nie profesjonaliści
-ostatni raz grali rok w pierwszej lidze w sezonie 2000/2001 i po roku pożegnali się na 15 lat
-podobno trener to nauczyciel w-f na tamtejszym uniwersytecie
-skromne możliwości finansowe
Kurs na wygraną gospodarzy w granicach 1,54/1,65
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +3
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Arsenal vs. Liverpool
Typ: 0-0
Kurs: 9.5
Bukmacher: bwin
Analiza: Spotkanie dwóch legendarnych zespołów ligi angielskiej premiership. Ciężko coś napisać na pierwszym etapie. Wrażenie moje jest takie że grane jest 2 i x2 . Typerzy pamiętają co uskuteczniał Arsenal w zeszłym sezonie, i tym samym grają x2. Dodatkowo składy i charyzmatyczny trener Liverpoolu.Ale ja myślę jak zwykle masy są w d...i tu będzie letko 1x Pierwszy mecz Manchester odpalił, więc myślę że dwóch dwójek nie będzie. Nie wiem czy remis czy jedynka? Początek sezonu,brak rytmu,typy na gole,więc dam nerwowe 0-0.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna Polska 1 liga
Godzina : 18:00
Spotkanie : GKS Tychy : Górnik Z
Typ : Górnik win i obie strzelą
Kurs : 5.50
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Podpisuję się pod analizą którą na ten mecz napisał wyżej &quot; Aristi &quot; i uważam że te DERBY powinni wygrać piłkarze z Zabrza , co prawda obie drużyny nie spisują się nadzwyczaj dobrze na początku tego sezonu ale uważam że Tyszanie grają gorszą piłkę od Zabrzan , Górnik w tym tygodniu w meczu PP pokonał Legię pomimo iż chłopaki przegrywali już w tym meczu 2:0 i nikt chyba z kibiców na stadionie nie spodziewał się że ich pupile zdołają odwrócić losy tego meczu na swoją stronę a jednak to co było niemożliwe stało się faktem , w drugiej połowie gra Zabrzan mogła się podobać i jak zagrają dziś tak jak w tym meczu to uważam że to oni zgarną pierwsze 3 pkt w tym sezonie a że to DERBY to liczę na dobre spotkanie i to iż GKS Tychy też coś ustrzeli bo jak wiemy mecze Derbowe to takie inne mecze niż zwykły ligowy !
⛔100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Polska
Godzina : 18:00
Spotkanie : Wisła-Ruch
Typ : -1.75 Wisła
Kurs : 3.55
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Mecz drużyn z dolnych rejonów tabeli.
Do Krakowa przyjeżdża Ruch, który do tej pory ma bilans 1-1-2. Wygrał z Łęczną 2-1,
zremisował z Wisłą Płock 2-2 i przegrał z Jagiellonią 4-1 i Arką 0-3.
I tutaj chciałbym podkreślić, że te 2 wysokie przegrane były na wyjeździe.
Wisła ma bilans 1-0-3, ale grała aż 3 mecze na wyjeździe i to właśnie te wyjazdy przegrała, z Arką, Cracovią i Lechią.
U siebie ostatni mecz wygrany z Pogonią 2-1.
Biorąc pod uwagę fakt, że to Wisła jest dzisiaj gospodarzem, a Ruchh przegrywa wysoko na wyjazdach, typuję dzisiaj wygraną gospodarzy w handicapie
⛔100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Superpuchar
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sevilla - Barcelona
Typ: Barcelona-1
Kurs: 2.87
Bukmacher: williamhill
Analiza: Barcelona bez Neymara ale za to z Messim i Suarezem powinna wejść moim zdaniem dobrze w sezon od pewnego zwycięstwa nad Sevillą. Co prawda Sevilla to nie słabeeusz z sukcesami w ostatnich latach ale nowy sezon moim zdaniem będzie dla nich dużo słabszy niż poprzedni. Przede wszystkim stracili jak wiemy Krychowiaka a kto jak kto ale to właśnie Polak od 2 lat przewodził w drużynie jak i całej lidze w środku pola. Gdy Krycha grał drużyna świetnie się spisywała a on sam wzniósł się na swoje wyżyny i był w top 11 sezonu w Hiszpanii wg wielu plebiscytów. Teraz mimo że na jego miejsce znalazło się kilka nazwisk to już takiej roboty choćby na tej pozycji w Sevilli już nikt nie powtórzy. Barcelona trochę chimeryczna ale to zawsze Barcelona. Wcale nie przejmował bym się porażką 4-0 z Liverpoolem bo jednak mecz towarzyski często zawodnicy aż tak się nie angażują, tym razem Duma Katalonii powinna rozjechać swojego rywala przynajmniej różnicą 2 goli na co ja liczę w typ typie. Kurs nie powala z nóg ale chcę oglądac już ten mecz i widzieć takie 2:0 lub 3:1 chociażby dla Barcelony. Bez Neymarra Barca gra trochę inaczej ale inni zawodnicy są w formie widzę tutaj faworyta całej ligi Hiszpańskiej z Iniestą, Turanem którzy także będą mieli lepszy sezon niż poprzedni. Trzeci napastnik w ostatnich meczacha a mianowicie El-Haddadi strzlał przy genialnej dwójce ostatnio kilka bramek więc i dziś może coś ustrzeli ten najmłodszy z ataku Barcy. Sevilla wyrobiła sobie marke w całej Europie ale to były dobre czasy, myślę że ten sezon beda mieli dużo gorszy i zaczną go od porażki w Superpucharze.
✅187

pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, WTA Cincinnati, kwal.
Godzina : 19:00
Spotkanie : Knapp - Nara
Typ : 2-0 w setach Knapp
Kurs : 2.62
Analiza :
Jak można to dziś przegrać Knapp to ja tego nie wiem. Obie zawodniczki znam od lat. Nara ostatnio siluje się w małych turniejach. Knapp zrobiła na mnie mega wrażenie na Roland Garros oprócz tej szybkiej wtopy z Putintseva (grały rano i Włoszka zamiast grać stała bezradnie jakby się jej kiszka zatkala) Mimo że jest to Włoszka zawsze grała dobrze na hardzie. (Spotkania w Davis Cup paluchy lizać) . Jest to kawał baby która jest sprawna. Ma mocną rękę. Potrafi grać bardzo mocno i to jej jej tenis. Każda krótsza lżejszą piłkę rywalki atakuje. Z za końcowej linii też nie ma oporu mocniej się zamachnac. Kto to jest Nara ? A to jest Japońska karlica która ma za cel zdenerwować przeciwnika swojim ciągłym bieganie i przebijaniem. Czasami uda się jej zagrać coś katowo i dobrze wejść na piłkę. Włoszka wjeżdża dziś do turnieju głównego a Japończyk może robić co najwyżej za automat do podawania piłek.
⛔100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Niemcy, Superpuchar
Godzina : 20:30
Spotkanie : Borussia Dortmund - Bayern Monachium
Typ : wynik do przerwy 0:0
Kurs : 3.25
Analiza :
Ależ dzisiaj czekają nas emocje. Typowania takich meczów powinno się unikać, ale jak często powtarzam, o wiele przyjemniej mi się ogląda, jak podam typ ????
Dzisiaj zobaczymy, w jakiej formie są pretendenci do mistrzostwa Niemiec.
Dodatkowego smaczku dodaje fakt, że filar defensywy Dortmundu Hummels przeszedł do Bayernu, w drugą stronę powędrował po nieudanej przygodzie Mario Gotze oraz Sebastian Rode. Do drużyny z Dortmundu dołączył też Dembele z Rennes.
Jeżeli chodzi o Bayern ciekawi mnie jak się zaprezentuje 18 letni Portugalczyk Ranato Sanchez pozyskany z Benfiki (chyba znamy gościa ???? . Z ciekawych faktów dotyczących ruchów transferowych Bayernu jest odejście do Juventusu obrońcy Benatii.
Po obydwu stronach Polacy. Czegóż chcieć więcej, oglądamy to ????
Patrząc na ostatnie bezpośrednie mecze, wydaje się, że typ bez bramek do przerwy po wysokim kursie 3.25 jak najbardziej realny. Mecz o stawkę i nie sądzę, abyśmy zobaczyli otwartą grę, drużyny jeszcze nie są w reżimie treningowym, nie sądzę, aby szarżowały, przynajmniej w pierwszych 45 minutach.
W 2016 roku drużyny spotkały się dwa razy: w lidze w Dortmundzie bezbramkowy remis, potem w finale pucharu również 0:0 w regulaminowym czasie gry. Bayern zapewnił sobie zwycięstwo lepiej wykonując rzuty karne.
Typować 0-0, liczyć na brak goli? Słabo. Ale wychodzę z założenia, że co by się nie działo, będę zadowolony, jak typ wejdzie, super, jak zobaczymy bramki jeszcze lepiej, bo spotkanie się otworzy. Czekam na meczyk ????
Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +10
typertv 144

typertv

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis IO
Godzina:21:00
Spotkanie ???? el Potro-Murray
Typ ???? el Potro
Kurs:4.50
Bukmacher:pinnacle
Analiza:
Taki kursik na zwyciestwo JMDP to promocja od buków.Myśle,że ten mecz bedzie bardzo zacięty bo Argentynczyk dobrze trzyma serwis.Oczywiście nie polecam przesadzać ze stawką.Uważam że sięgnie po złoto bo jest znakomicie przygotowany do turnieju.Publiczność napewno będzie go dopingować.Murray gra dobrze na tym turnieju ale widać u niego już zmęczenie.JMDP wygrał z Djokovicem to czemu i nie wygra z Murrayem?Napewno nie będzie odpuszczenia meczu bo tu hest walko o złoto IO.Jeżeli serwis Argentyńczyka będzie siedział to będą tie-breaki a w tie-brekach jednak lepszy wydaję mi się będzie JMDP.Już w 1 meczu był skazywany na porażke ale pokazał że jest znakomitym tenisistą.Powodzenia i do boju
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom