>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.07.2021 (środa)

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:00
Spotkanie: Legia Warszawa - Bodo Glimt
Typ: w meczu będzie czerwona kartka
Kurs: 4,75
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Będzie to spotkanie rewanżowe, w pierwszym meczu Legia Warszawa wygrała 3:2. Przed rewanżem Legia jest w komfortowej sytuacji, bo wystarczy im, że nie przegrają u siebie i awansują. Pierwotnie miałem grać na gole Legii, ale kursy zostały tak mocno zbite, że już nie warto, więc postanowiłem dać typ na czerwoną kartkę. W pierwszym spotkaniu było sporo kartek i co najważniejsze była również czerwona kartka, a dostał ją gracz drużyny Bodo Glimt. Jak wiadomo mecze rewanżowe to są jeszcze większe nerwy, więc skoro w pierwszym spotkaniu była czerwona kartka, to w tym też może być. Do tego obie drużyny mają słabą obronę, więc może być jakiś faul w sytuacji sam na sam itp.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Kwalifikacje LM
Godzina 20:00
Spotkanie : Legia : Bodo/Glimt
Typ : Bodo/Glimt over 1.5 gola
Kurs : 2.60
Bukmacher : ETOTO

Można powiedzieć że nic jeszcze pewnego dla Legii pomimo zwycięstwa na wyjeżdzie 3:2 , Wynik w Norwegii cieszy, ale niczego nie przesądza bo jak wiemy UEFA zmieniła to że bramki strzelone na wyjeżdzie nie liczą się podwójnie , tak więc gdy Bodo wygra 1:0 to będzie dogrywka a już dwa po stronie Bodo daje im awans , już w pierwszym meczu Legia pokazała że ma problemy w obronie , Bodo może nie gra nic szczególnego , osobiście mnie zawiedli w pierwszym meczu u siebie ale w poprzedniej edycji LE w 3 rundzie ugrali wynik 3:2 z Milanem tak wiec jak widać potrafią zaskoczyć liczę że dzis wiedzą o co grają i że mają jeszcze szanse , stąd over 1.5 gola z ich strony !

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna/ Kwalifikacje Ligi Mistrzów
Godzina 20:00
Spotkanie : Legia : Bodo Glimt
Typ : Legia i over 3,5 gola w meczu
Kurs :
3,35
Bukmacher : Fortuna
Analiza:
Na szybko bo wiele czasu już nie pozostało do meczu. Spotkanie rozebrane na czynniki pierwsze przez moich przedmówców, więc ja tylko po krótce. Swój typ opieram głównie na tym co widziałem w pierwszym spotkaniu w Norwegii. Tak więc przeciwników pomagającym w znacznym stopniu warszawianom w zdobywaniu goli oraz słabą obronę wojskowych, która nie ustrzegała się błędów. Liczę, że Legia przed swoją publicznością wygra, a co więcej ta wygrana będzie przekonująca. Stawiam coś w okolicach 3:1, 4:1 dla stołecznej ekipy, bo nie wierzę, że uda im się zagrać na zero w tyłach. Awans do kolejnej rundy to obowiązek przy takim wyniku pierwszego meczu.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom