>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.05.2022 (sobota)

Status
Zamknięty.
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja
Godzina: 21:00
Spotkanie: Lyon - Nantes
Typ: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 3.30
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Jest to dla mnie książkowy mecz żeby spróbować zagrać na under. Lyon mimo pięciu ligowych meczów z rządu zagranych na over, w tej statystyce ma blisko połowę ligowych meczów w ktorych było Max 2 gole. Nantes na 36 kolejek aż 21 underow A co ciekawe 4 ostatnie mecze to plus 2.5 gola. Uważam że trochę bukmacherzy przesadzili, sądząc że będzie tu grad goli. Ja idę odważnie i typuje maksymalnie 2 gole ale jeśli ktoś chce bezpieczniej to under 3.5 po kursie 1.95 wydaje się świetnym rozwiązaniem.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Zagłębie - Raków
Typ: Raków nie strzeli bramki
kurs: 5.35
bukmacher: sts

Coś czuję że dziś w Poznaniu będzie gorąco. Lech przyklepie zwycięswo w Ekstraklasie. Do tego potrzebne jest 1x- 2,0 kurs. Zagłębie będą chcieli zrewanżować się za 4-0 w rundzie jesiennej. 1-0 do przerwy, w 68 czerwo dla zawodnika Zagłębia. WIADOMO ŻE TRENER STOKOWIEC CHCE ZAPUNKTOWAĆ U SPONSORA I ZGARNĄĆ EKSTRA PREMIĘ ŻE PUNKTY Z RAKOWEM I LECHEM W OSTATNIEJ KOLEJCE. STĄD MÓJ TYP.

pozdrawiam

400

K 50,9K

Kołcz

Użytkownik
Dyscyplina: Futsal, Polska Ekstraklasa
Godzina: 19.00
Spotkanie: AZS UG Gdańsk vs Piast Gliwice
Typ: Wynik do połowy; Piast (-1,5gola)
Kurs: 1.70
Bukmacher: STS
Analiza:

Do końca tegorocznego sezonu futsalowej Statscore Ekstraklasy pozostały tylko trzy kolejki. Dziś o 19 lider z Gliwic zagra wyjazdowe spotkanie ze spadkowiczem - AZS UG. Moim typem na tą rywalizację jest wygrana pierwsza połowa przez gości różnicą co najmniej dwóch bramek. Pierwszym czynnikiem, który sprzyja temu typowi jest sytuacja obu drużyn. Gospodarze już wiedzą, że po sezonie spadną z ligi więc nie muszą "zabijać" się o wynik. Piast natomiast walczy o historyczne mistrzostwo Polski, mając obecnie na koncie więcej dwa punkty więcej od broniącego tytułu Rekordu Bielsko Biała. Co bardzo ważne i o czym należy wspomnieć to fakt, że lider i vicelider zmierzą się w bezpośrednim starciu już za tydzień w Gliwicach. Piast na pewno chciałby przystąpić do tej kluczowej rywalizacji dalej mając przewagę punktową. Potencjał personalny obu zespołów różni się o kilka poziomów. Drużyna ze Śląska jest w pełni profesjonalna, mają w swoim składzie ośmiu obcokrajowców i to nie takich, którzy przyszli do drużyny bo akurat są na miejscu (jak to często bywa) ale zostali znalezieni i sprowadzeni w celu zdobycia mistrzostwa. Zespół prowadzi jeden z najlepszych europejskich trenerów Orlando Duarte, który podnosi poziom rozumienia gry i elementów taktycznych na półkę wyżej niż inni szkoleniowcy. Dlaczego gram wynik do połowy? Ponieważ sądzę, że goście mocno rusza do ataku, wypracują przewagę aby potem spokojnie kontrolować mecz.

70

Otrzymane punkty reputacji: +785
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Mieszane sztuki walki - FAME 14
Godzina: 23:00 CET
Spotkanie: Agata "Fagata" Fąk - Monika "Mona" Kociołek
Typ: Zwycięzca walki - Monika "Mona" Kociołek
Kurs: 2,55
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Naprawdę ciężka jest robota typerów Betclica. Bo jak tu ocenić szanse dwóch celebrytek, z których jedna jest znana z tego że naciąga swoich widzów z podstawówki na świece zapachowe (Mona), a druga właściwie to nie wiem z czego jest znana poza kształtną klatką piersiową i sztucznym tyłem (Fagata). No ale jakieś kursy musieli wystawić i nie wiem czy nie przecenili jeden z nich. W walkach influencerek, które nie mają wiele wspólnego ze sportami walki czy w ogóle sportem, jest zawsze duża szansa na wygraną doga, bo teoretyczna faworytka zwykle jest nią tylko na papierze. Dlatego taki kurs na Monę kusi, bo nie wiem czemu Fagata jest taką faworytką, widzę tylko jeden powód: ma już na koncie jedną walkę, przegraną z Natsu w High League. Tam miała przewagę warunków, zasięgu ramion a i tak przegrała tę rywalizację. Teraz ma wyższą przeciwniczkę, z większym zasięgiem co dobrze było widać na treningu medialnym, i ta jej stójka nie wyglądała chaotycznie, a nawet dość przyzwoicie jak na kilka tygodni treningów, potem jeszcze pokazała coś na kształt ground&pound, więc coś tam chyba było ćwiczone. O treningu Fagaty niewiele można powiedzieć, bo było to ledwie kilka pchanych prostych ciosów. Wiadomo, trening to nie walka, tym bardziej że to będzie debiut Mony i nerwy będą jak postronki. Ale jeśli się nie spali na wstępie to ta przewaga warunków powinna punktować w rundach, a pewnie punkty będą ważne bo skończenia przed czasem tu raczej trudno się spodziewać.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SPORTY WALKI

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Mieszane sztuki walki - FAME 14
Godzina: 23:00 CET
Spotkanie: Mateusz "Tromba" Trąbka Tomasz "Gimper" Działowy
Typ: Metoda zwycięstwa : Tomasz "Gimper" Działowy KO, TKO, DQ, Poddanie
Kurs:4.25
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Walka w której może się wydarzyć wszystko, pewne jest jednak to, że Tromba jest dość mocno podbijany przez zaślepionych dzieciaczków Ekipy, co akurat ładnie podnosi kurs na GImpera. Myślę że warunki fizyczne na korzyść tego drugiego, trudno mi powiedzieć, czy ma tyle pary w łapie by znokautować, natomiast wg. mnie kurs na Gimpera warty ataku. Kursy cały czas się mocno zmieniają.

100

R 19,6K

Robert82

Użytkownik
Dyscyplina: tenis
Godzina: 19:45
Spotkanie: N.Djokovic - C.Ruud
Typ: DW 2:1
Kurs: 3,95
Bukmacher:fortuna
Analiza:
Norweg jest chyba w niewystarczająco dobrej formie aby pokonać Nole . Ciężko będzie miał ugrać seta , ale zaryzykuję , że tak się właśnie stanie . Umiejętnością gry na cegle ustępuje w tej chwili chyba tylko Nadalowi , ale to wciąż za mało przy klasie Novaka . Będzie miał Norweg swoje szanse na swoje brejki w tym meczu , ale Djokovic też będzie łamał . Podoba się gra Caspra , szczególnie na tej nawierzchni . Jeden set jest w zasięgu Norwega , ale tak czy inaczej zejdzie z kortu pokonany .

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom